Βόλλεϋ 2017/18
Re: Βόλλεϋ 2017/18
Το 80% των σέρβις - επιθέσεων τους πήγαιναν στον Γκιόν... Λογικό να έχεις άθλια υποδοχή... Δεν έκαναν τίποτα το τρομερό για όποιον γνωρίζει... Έκαναν το αυτονόητο... Βρήκαν τον αδύναμο κρίκο της υποδοχής μας και τέλος το παιχνίδι... Στα 2 πρώτα σετ ήμασταν καλοί και ανταγωνιστικοί γι'αυτό και πήραμε και ένα σετ... Μετά δεν ξέρω τι έγινε...
Βοηθήστε την ομάδα το αξίζει...
Βοηθήστε την ομάδα το αξίζει...
Μόλις γύρισα, όχι απογοητευμένος μάλιστα, παρά την ήττα...Τους το χαρίσαμε με τα δικά μας λάθη...
Ο πουστόγ@υρος φάνηκε ότι δεν είναι αχτύπητος αν και έχει ψηλώσει πολύ κι έχει ποικιλία και καλό πασαδόρο...
Εμείς κάνει μπαμ ότι θέλουμε 2 αλλαγές και ακόμα το μέγα ερωτηματικό είναι το "αν μπορεί πλέον άλλο ο Χάρυ"...
Έχω εμπιστοσύνη σ αυτή την διοίκηση, όπως και στον Γιώργη τον Σαββίδη ότι δεν θα ξεχάσει την βοήθεια του...
Δεν θέλω να μείνω σε απόδοση παιχτών, ενώ ο προπονητής μας μου φάνηκε πολύ σοβαρός και αξιόλογος...
Ένα είναι 100% σίγουρο κι αποδεδειγμένο γι αυτήν την ομάδα: Ζουν για το 4ο Πρωτάθλημα!!!!

Υ.Γ. Ο κόσμος όφειλε να είναι περισσότερος...Μπράβο σε όσους ήρθαν και κρίμα για όσους δεν έρχονται...
Ο πουστόγ@υρος φάνηκε ότι δεν είναι αχτύπητος αν και έχει ψηλώσει πολύ κι έχει ποικιλία και καλό πασαδόρο...
Εμείς κάνει μπαμ ότι θέλουμε 2 αλλαγές και ακόμα το μέγα ερωτηματικό είναι το "αν μπορεί πλέον άλλο ο Χάρυ"...
Έχω εμπιστοσύνη σ αυτή την διοίκηση, όπως και στον Γιώργη τον Σαββίδη ότι δεν θα ξεχάσει την βοήθεια του...
Δεν θέλω να μείνω σε απόδοση παιχτών, ενώ ο προπονητής μας μου φάνηκε πολύ σοβαρός και αξιόλογος...
Ένα είναι 100% σίγουρο κι αποδεδειγμένο γι αυτήν την ομάδα: Ζουν για το 4ο Πρωτάθλημα!!!!
Υ.Γ. Ο κόσμος όφειλε να είναι περισσότερος...Μπράβο σε όσους ήρθαν και κρίμα για όσους δεν έρχονται...
Εγω τ μονο π ήθελα ηταν λιγο παραπανω εμψυχωση.Μετα τ τριτο σετ ηταν σαν αγωνας τένις.Παλι καλα ηταν κ τ ΠΑΟΚΙΑ στο πεταλο.
- Παλαιολόγος
o αγκαμεζ ειναι ελευθερος;
στον γκομεζ πρεπει να δοθει ενα περιθωριο ακομα,αλλα αν δεν φτανει σε ψηλο επιπεδο δεν γινεται να κρεμαστει η ομαδα
ας λεισουν και κουμεντακη(αν ειναι τοσο καλος οσο λενε)
στον γκομεζ πρεπει να δοθει ενα περιθωριο ακομα,αλλα αν δεν φτανει σε ψηλο επιπεδο δεν γινεται να κρεμαστει η ομαδα
ας λεισουν και κουμεντακη(αν ειναι τοσο καλος οσο λενε)
Πολλά ερωτήματα, μόνο ο άβερ θα μπορούσε να μας πει απαντήσεις... Αν έρθει ο Κουμεντάκης, ποιος θα φύγει; Ένας εκ των Παπαδόπουλου, Σωτηρίου ή ο Γκιον; Και αν φύγει ο Γκιον, θα πάμε για ξένο κεντρικό; Κι αν έρθει ξένος κεντρικός, ποιος από την τετράδα των κεντρικών θα φύγει; Προσωπικά με αρέσουν Τακού και Πελεκούδας, ο Αρχηγός δεν πρέπει να φύγει για κανένα λόγο, και το άλλο το παλικάρι δεν το έχω δει ακόμη. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε, δηλαδή, μόνο ποιοι θα έρθουν, αλλά και στη θέση ποιων
- Disharmonic
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ήμουν στο γήπεδο και δεν πείστηκα ότι ο δαφνομπουκωμενος είναι υπερομαδα ή έστω καλύτερος από πέρσι.
Πιστεύω ότι με τις κατάλληλες αλλαγές είναι δικό μας και φέτος γιατι πολύ απλά έτσι πρέπει πάει το πράγμα.
Υπομονή και στήριξη,τουλάχιστον το συγκεκριμένο τμήμα δεν θύμιζει νεοπλουτιστικο μπουρδελο που οι σωματεμποροι-μανατζεραιοι πλασάρουν την πραμάτεια τους με πουστικες μεθοδους...
Πιστεύω ότι με τις κατάλληλες αλλαγές είναι δικό μας και φέτος γιατι πολύ απλά έτσι πρέπει πάει το πράγμα.
Υπομονή και στήριξη,τουλάχιστον το συγκεκριμένο τμήμα δεν θύμιζει νεοπλουτιστικο μπουρδελο που οι σωματεμποροι-μανατζεραιοι πλασάρουν την πραμάτεια τους με πουστικες μεθοδους...
Καλά τα πήγαμε. Παίζαμε με μισό διαγώνιο και -1 ξένο. Όντως δεν είναι καμιά τρομερή ομάδα αλλά ο πασαδόρος τους είναι τρομερός και κατάφερνε (όπως έλεγε και ο φίλος μου στο γήπεδο) να βγάζει συνεχώς τους συμπαίκτες του σε μονά μπλοκ! Πέρυσι πάντως είχα αγχωθεί παραπάνω. 15/12 ξεκινάνε οι μεταγραφές, Γκόμεζ ώρα να φεύγει και αν καταφέρουμε να κάνουμε τον Σαφράνοβιτς κοινοτικό να φέρουμε και εμείς ένα θωρηκτό κεντρικό μαζί με Τακουρίδη. Στο τέλος πάλι εμείς θα γλεντάμε!
- Παλαιολόγος
- Παλαιολόγος
περιμενεις λιγες εβδομαδες αν δεν μπορει ο γκομεζ(μακαρι να μπορεσει,ο Θεος μαζι του)
τοτε φερνεις το κτηνος
φερνεις και κουμεντακη
ισως αλλαζεις και γκιον με ακραιο που θα χει και υποδοχη και χαιρετε,ο λουζερ ολυμπιακος θα πεσει σαν ωριμος καρπος οπως μονο αυτος ξερει
παντως ειναι κριμα τοση λουζεριαση που εχουν απεναντι(τους κανεις πλακα χωρις διαγωνιο στα playoffs)
να μην κανεις κινησεις ,2 σωστες κινησεις και τελειωσαν ολα...ηδη ψυχολογικα ειναι σε χαλι παραδοσιακο ο ολυμπιακος,οταν ερθουν τα κρισιμα ο πρωταθλητης θα μιλησει
αρκει να γινουν σωστες κινησεις,του προπονητη δειχνει καλη κινηση
εμενα με ανησυχει η ρυθμιση που περασε η καλοκαιρινη για τους κοινοτικους,που δειχνει σχεδον φωτογραφικη,αλλα και η σχετικη ατιμωρησια
δεν μπορει να γινονται τετοια επεισοδια οπως περσι στα play offs και να μην κλεινει γι αμια χρονια η εδρα
αλλιως δεν ειναι τιμωρια,το να λες λιγες αγωνιστικες στην κανονικη περιοδο δεν ειναι νουθεσια σε καμια περιπτωση
το να την κλεισεις στα play offs ειναι
αυτο δεν εγινε και επομενως ο Θεος βοηθος.
τοτε φερνεις το κτηνος
φερνεις και κουμεντακη
ισως αλλαζεις και γκιον με ακραιο που θα χει και υποδοχη και χαιρετε,ο λουζερ ολυμπιακος θα πεσει σαν ωριμος καρπος οπως μονο αυτος ξερει
παντως ειναι κριμα τοση λουζεριαση που εχουν απεναντι(τους κανεις πλακα χωρις διαγωνιο στα playoffs)
να μην κανεις κινησεις ,2 σωστες κινησεις και τελειωσαν ολα...ηδη ψυχολογικα ειναι σε χαλι παραδοσιακο ο ολυμπιακος,οταν ερθουν τα κρισιμα ο πρωταθλητης θα μιλησει
αρκει να γινουν σωστες κινησεις,του προπονητη δειχνει καλη κινηση
εμενα με ανησυχει η ρυθμιση που περασε η καλοκαιρινη για τους κοινοτικους,που δειχνει σχεδον φωτογραφικη,αλλα και η σχετικη ατιμωρησια
δεν μπορει να γινονται τετοια επεισοδια οπως περσι στα play offs και να μην κλεινει γι αμια χρονια η εδρα
αλλιως δεν ειναι τιμωρια,το να λες λιγες αγωνιστικες στην κανονικη περιοδο δεν ειναι νουθεσια σε καμια περιπτωση
το να την κλεισεις στα play offs ειναι
αυτο δεν εγινε και επομενως ο Θεος βοηθος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Σάβ 25 Νοέμ 2017, 21:20, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Αν φέρεις Κουμεντάκη ως αντί-Χιόν τότε για ξένο δε παίρνεις πάλι ακραίο αλλά κεντρικό! Αν και ο Κουμεντάκης είναι πιο πολύ παίκτης υποδοχής και έχεις ήδη τον Σαφράνοβιτς!
- Παλαιολόγος
δεν τον γνωριζω τον παιχτη,αλλα λετε ειναι πολυ καλος κ.λπ
ακραιος ειναι;ειναι καλυτερος απο τον τωρινο;
ακραιος ειναι;ειναι καλυτερος απο τον τωρινο;
Διαφορετικό στυλ τελείως. Πολύ καλύτερος αμυντικά σίγουρα, στην επίθεση νομίζω αρκετά χειρότερος.
Ας αρχίσουμε με τα βασικά:
1)Λαέ του ΠΑΟΚ
. 3.000 κόσμος αντί για 5.000 μίνιμουμ για μια ομάδα που σου έχει χαρίσει 4 τίτλους σε τρία χρόνια. Σε ένα Σαββατοκύριακο που κανένα άλλο τμήμα δεν αγωνίζεται εντός έδρας. Ντροπή η προσέλευση.
2)Δεν καταλαβαίνω που είδατε τόσο κακό τον Γκιον. Στην υποδοχή εμφανώς ανώτερος του Χιμένεθ, στην επίθεση πολύ εντυπωσιακός. Τα ίδια λέγαμε και πέρυσι με τον Ντάντε και μετά κάναμε κωλοτούμπες. Αν κάποιος ακραίος υστέρησε σήμερα, ήταν ο Σαφράνοβιτς. Πολλά λάθη στο σερβίς, κακός και στην επίθεση.
4)Κακή εμφάνιση από τον Παπαδημητρίου. Δεν ήταν καλός στην υποδοχή, είχε λάθη στις άμυνες. Ίσως θα έπρεπε να παίξει ο Κωνσταντινίδης παραπάνω.
5) Πολύ κακή η ομάδα στο μπλοκ. Αυτό έγινε κυρίως γιατί έπαιξαν οι δύο κεντρικοί κυρίως (Τακουρίδης-Πελεκούδας) και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Παπαγγελόπουλος (δεν ξέρω τι θέμα έχει με την μέση του).
6)Τεράστιο ζήτημα ο +1 ξένος. Σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα η σημασία αυτού του κανονισμού-εξυπηρέτηση. Στην ερώτηση που έκαναν εγώ ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου, ο κόουτς παραδέχτηκε πως ήταν πολύ πολύ σημαντικό σημείο στο παιχνίδι. Εάν ο γαύρος δεν είχε τον +1 ξένο, θα κερδίζαμε σήμερα.
7) Χάρι Γκόμεζ. Η ομάδα του οφείλει να τον περιμένει ως τα Χριστούγεννα ως ανταπόδοση για την προσφορά του. Αν δεν μπορεί ή αν φοβάται, πρέπει να πάρουμε διαγώνιο μεγάλης κλάσης.
8)Πολύ σοβαρός ο προπονητής μας. Βαθύς γνώστης του αθλήματος με συναίσθηση της πραγματικότητας. Θα την βρει την άκρη.
9) Μην με κάνετε να παραθέσω τα περυσινά σας ποστ περί ανυπαρξίας της ομάδας και περί κλάσεως του γαύρου κλπ κλπ. Μάθετε να κάνετε λίγο υπομονή και μην κρίνετε και ζητάτε κεφάλια με το παραμικρό.
1)Λαέ του ΠΑΟΚ
2)Δεν καταλαβαίνω που είδατε τόσο κακό τον Γκιον. Στην υποδοχή εμφανώς ανώτερος του Χιμένεθ, στην επίθεση πολύ εντυπωσιακός. Τα ίδια λέγαμε και πέρυσι με τον Ντάντε και μετά κάναμε κωλοτούμπες. Αν κάποιος ακραίος υστέρησε σήμερα, ήταν ο Σαφράνοβιτς. Πολλά λάθη στο σερβίς, κακός και στην επίθεση.
4)Κακή εμφάνιση από τον Παπαδημητρίου. Δεν ήταν καλός στην υποδοχή, είχε λάθη στις άμυνες. Ίσως θα έπρεπε να παίξει ο Κωνσταντινίδης παραπάνω.
5) Πολύ κακή η ομάδα στο μπλοκ. Αυτό έγινε κυρίως γιατί έπαιξαν οι δύο κεντρικοί κυρίως (Τακουρίδης-Πελεκούδας) και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Παπαγγελόπουλος (δεν ξέρω τι θέμα έχει με την μέση του).
6)Τεράστιο ζήτημα ο +1 ξένος. Σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα η σημασία αυτού του κανονισμού-εξυπηρέτηση. Στην ερώτηση που έκαναν εγώ ο ίδιος στην συνέντευξη τύπου, ο κόουτς παραδέχτηκε πως ήταν πολύ πολύ σημαντικό σημείο στο παιχνίδι. Εάν ο γαύρος δεν είχε τον +1 ξένο, θα κερδίζαμε σήμερα.
7) Χάρι Γκόμεζ. Η ομάδα του οφείλει να τον περιμένει ως τα Χριστούγεννα ως ανταπόδοση για την προσφορά του. Αν δεν μπορεί ή αν φοβάται, πρέπει να πάρουμε διαγώνιο μεγάλης κλάσης.
8)Πολύ σοβαρός ο προπονητής μας. Βαθύς γνώστης του αθλήματος με συναίσθηση της πραγματικότητας. Θα την βρει την άκρη.
9) Μην με κάνετε να παραθέσω τα περυσινά σας ποστ περί ανυπαρξίας της ομάδας και περί κλάσεως του γαύρου κλπ κλπ. Μάθετε να κάνετε λίγο υπομονή και μην κρίνετε και ζητάτε κεφάλια με το παραμικρό.