Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από desperando »

Γιατί μας αρέσει να μιλάμε λες και τα ξέρουμε όλα?
Που ξέρουμε τι έχει γίνει στις προπονήσεις
Δηλαδή αν στις προπονήσεις ι ζαμπρανο περπατούσε και ήταν αλλού θα έπρεπε ντε και καλά να είναι ενδεκάδα?

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι παίζει και δεν είναι γιατί ο λουτσεσκου είναι ευχαριστημένος τόσο πολύ από το δίδυμο Κρέσπο βαρελα.
Ακόμη και έτσι να ήταν ο ζαμπρανο θα ήταν αποστολή, αλλά αυτός δεν είναι καν σε αυτή
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αυτο βασικα, εφοσον δν ξερουμε τι εχει παιχτει δε μπορουμε να κρινουμε με σιγουρια..

Tζος, κι ομως, ακομα κ ο σαντος με γκαρσια, μετα την κοκκινη που εφαγε με θρασυβουλα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Ρασβαν οεο Ρασβαν οεο και ας μην εχω κανενα επιχειρημα γιατι εχω σκασει με τα "επιχειρηματα" των αλλων...
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Προφανώς δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ λογική να μείνει εκτός ο Σαμπράνο για την κόκκινη με την κούλα. Προφανώς και δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ λογική να μείνει εκτός με ποδοσφαιρικά κριτήρια. Αφού δεν είναι τραυματίας, παίζει κάτι άλλο. Μπορεί πχ ο παίκτης να έχει ζητήσει να φύγει. Μπορεί να ζήτησε ο ίδιος να μείνει εκτός για μη ανακοινώσιμους λόγους. Μπορεί χίλια δυο. Υποθέτω ο ρουμάνος θα ερωτηθεί, ας δούμε τι θα απαντήσει και βγάζουμε μετά συμπεράσματα.

ΥΓ Σίμπα είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο Σάντος δεν ήθελε τον Γκαρσία λόγω συμπεριφοράς. Και ο ζβ (που επίσης δεν τον ήθελε) ανέλαβε να τον πουλήσει (εξ' ου και τα απείρου κάλλους αρθράκια του χοντρού24, περί πατήματος περιοχής. Ο Γκαρσία ήταν με το ένα πόδι στην Τουρκία και τελικά έμεινε με παρέμβαση του Ζαγοράκη. Η ιστορία (απ)έδειξε ότι ήταν το καλύτερο για όλους.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Η μερα που περιμενα εδω και 4 μηνες, η μερα που θα σου ελεγα μπραβο επιτελους εφθασε. Μπραβο Λουτσε για την επιλογη σου να αφησεις εκτος τον Ζαμπρανο περνωντας το μηνυμα σε ολους οτι εσυ κανεις κουμαντο και πως η προσπαθεια ανταμειβεται, ενω οι μαλακιες πληρωνονται.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Να πω κι εγώ (όχι ότι έχει σημασία) ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα που μένει ο Ζαμπράνο εκτός
και δεν θα έχω κανένα πρόβλημα αν δεν ξαναπαίξει με τη φανέλα μας, αρκεί να φέρουν κάποιον άλλο στη θέση του, τον Γενάρη
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Stalker, οντως ετσι ηταν.
Μακαρι, να συνελθει κι αυτος και να βρει την ιθακη του εδω (υψηλο βεβαια το υψος του συμβολ.), και να μας βγει η φαση οπως με γκαρσια.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Βεβαια ψηνομαι για μολεδο με προσφυγή
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

παντως ο ζαμπρανο στοιχισε πολυ και εχει κανει δυο μεγαλες γκελες με ολυμπιακο και ΑΕΚ

δηλ σε ματς που η ισοπαλια και η νικη δεν ειναι μονο βαθμοι για σενα αλλα και ταυτοχρονα απωλεια για τους ανταγωνιστες σου

με ολυμπιακο το τερμα πιανει εκεινη την ψωροκαραμπολα και δεν ακουσε τι εκανε το τερμα του,βγηκε αντανακλαστικο εγινε το λαθος
αυτα ομως γινονται
αυτο που δεν γινεται ειναι να βλεπεις ολη η ΑΕΚ να εκβιαζει καρτα απο τοτε που εμεινε με δεκα να χοροπηδανε μαζι με τον προπονητη τους (παρεμπιπτοντως τι φρικτο θεαμα !εγω θα ενιωθα μεγαλη ντροπη αν εβλεπα την ομαδα να επιδεικνυει τετοια συμπεριφορα) και εσυ τελειως με κρυο αιμα να μην εχεις νιωσει τι συμβαινει και να πεφτεις τελειως ατσαλα κ αχρειαστα προσφεροντας τους αλλοθι στην αποβολη.

πραγμα που επισης κρεμασε την ομαδα μας
αυτες οι δυο φασεις εχουν χαρακτηρισει την προσφορα του πανακριβου ζαμπρανο μεχρι τωρα,που εχουν στοιχισει σοβαρα στην ομαδα
τωρα στα υπολοιπα ματς και τον μαλεζα να ειχαμε δεν βλεπω πως θα εκανε διαφορα με ομαδες που κλεινονται λεωφορειο πισω
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ζαμπρανο ξεζαμπρανο ή κάνει το 3 στα 3 και παμε για πρωτάθλημα ή στο καλό και να μας γράφει. Όλα τα άλλα είναι για λαϊκή καταναλωση. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει 9 βαθμους. Ας τους πάρει και με τον Πουγγουρα. Ο Λουτσεσκου θα κριθεί από τα αποτέλεσματα του όχι με ποιους θα τα πάρει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Σαν παίκτης οπωσδήποτε ο Περουβιανός είναι καλύτερος όλων. Παρ' όλα αυτά την μεγαλύτερη αμυντική προσφορά μέχρι τώρα την έχει ο Varela. Με τον Zambrano πραγματικά εκνευρίστηκα μετά την δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε στην ΑΕΚ. Εάν δεν μπορεί να κουμαντάρει τα νεύρα του δεν έχει νόημα η αγορά του.
Το τι παίχτηκε και δεν είναι καν στην αποστολή δεν το γνωρίζω. Μου φαίνεται όμως ότι τα αρδοσάιτ θα τρίβουν τα χέρια τους από την τροφή που πήραν. Θα αρχίσουν να γράφονται πολλά φαντάζομαι.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

δεν λεω,ο πριγιοβιτς παιζει να το παστελωσει αυριο
αλλα εγω δεν θα τον ξεκινουσα

μου αρεσουν τα μπακ μεν,βιερι ματος
στο κεντρο αμυνας δεν γινοταν τπτ αλλο,αναμενομενο
αλλα απο εκει και περα με δεδομενο τον τσιμιροτ στο 6
δοκιμαζεις ελ καντουρι πελκα στα χαφ,λημνιο καμπος στα εξτρεμ
και μακ στην κορυφη

γιατι οχι; ρισκο μεν,αλλα δεν παμε για την ισοπαλια
τωρα με τσιμιροτ κανιας(ή σακχοφ) με ελ καντουρι ....ε ψιλοψοφια τα πραγματα στον αξονα
εξτρεμ μακ και καμπος,οκ μια χαρα,αλλα οχι υπερηχητικα
και κορυφη ενα βαρυ σεντερ φορ

που ελπιζω να μην ξαναδουμε παααλι σεντρες(ή αν δουμε επιτελους μια να καταληξει σε παιχτη μας)
στα προηγουμενα βλεπαμε συχνα,ενα φορ στην περιοχη,εξτρεμ συνεχως να προσπαθουν να κανουν σεντρες
ε οι πιθανοτητες δεν ηταν υπερ μας με ενα φορ
να δουμε μπουκες απο τα εξτρεμ να μπουν στην περιοχη
γενικα δεν μου αρεσει η προβλεψιμη εντεκαδα του για αυριο,σαν να φρεναρει την ομαδα,εγω θελω ολη την ταχυτητα που εχεις και το νευρο(με την καλη εννοια) να το δω στον αγωνιστικο χωρο, αλλα τεσπα και με την εντεκαδα που θα ξεκινησει εχω ελπιδες,οχι ζωηρες αλλα ελπιζω

επισης στα στημενα,αφου εχουν γινει πεντακοσια με εκτελεση κακιστη που περασαν απαρατηρητα,δεν δοκιμαζει και κανεναν αλλο εκει
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εγώ αν ήμουν στη θέση του Λουτσέσκου το ίδιο θα έκανα. Το κρέμασμα στο ντέρμπι με Αεκ, αλλά κι η ευθύνη του στο γκολ του γαύρου είναι μεγάλη. Βασικά η κόκκινη που ήταν 100% ότι θα την έπαιρνε είναι το ζητούμενο. Το ότι ο κόουτς έπρεπε να τον βγάλει τα είπαμε και τα χώσαμε στον Ραζβάν. Ο παίκτης όμως έχει την ευθύνη για τη συμπεριφορά του, που ήταν απαράδεκτη. Προσωπικά, δε θα χαλούσα το δεμένο δίδυμο Κρέσπο - Βαρέλα, αλλά ίσως θα τον έβαζα αποστολή ως μια καλή αλλαγή, να μπει ξανά στην ομάδα. Προφανώς είναι απόφαση συνολικά της ομάδας να του δείξει ότι πρέπει να σοβαρευτεί.

Η είδηση θα βγει στα σέντερ φορ. Αν ξεκινήσει ο Κουλούρης, πλέον ξέρω ότι ο Πρίγιοβιτς έχει πουληθεί, και θέλουν να αξιολογήσουν τον Κουλούρη. Μπορεί βασικός? Μπορεί αλλαγή? Από μένα κέρδισε πολλούς πόντους τελευταία, και βλέπω ότι αν συνεχίσει να βελτιώνεται, μπορεί ως αλλαγή. Παλεύει πάρα πολύ και βγάζει πάθος για την ομάδα. Μη ξεχνάμε την ηλικία του. Αυτό που με ξενερώνει όμως με τα δικά μας Ελληνάκια, είναι ότι ενώ όταν είναι στο επίπεδο Κουλούρη, χάνουμε παιχνίδια δίνοντάς τους ευκαιρίες για να εξελιχτούν, όταν ανεβούν στο επίπεδο του ΠΑΟΚ, με την πρώτη ευκαιρία κοιτάνε είτε να πάρουν ένα τεράστιο συμβόλαιο, είτε να την κάνουν για το εξωτερικό. Άλλο είναι να μου το κάνει ο Γκάρυ Ροντρίγκιες που ήρθε έτοιμος, και άλλο ο παίκτης των ακαδημιών, που τον χρυσοπλήρωσα μέχρι να τον κάνω παίκτη πέρα από τις αγωνιστικές απώλειες που προανέφερα. Οι μάνατζερ έχουν κάνει τεράστια ζημιά.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Λουτσέσκου για τη χρήση Βιερι ως αρ. μπακ, μιας που στην επίθεση θα είναι η τοποθέτησή του, ενώ αυτόν τον ρόλο τον έχει περισσότερο ο Δελληγιαννίδης από τον άτεχνο Λέοβατς. Αν αυτή την συνταγή την είχαμε εφαρμόσει νωρίτερα, μπορεί σήμερα να είχαμε 4 βαθμούς παραπάνω.

Το πρόβλημά μου με τον Ρουμάνο είναι μόνο στη νοοτροπία, τη φοβικότητα και τη βαθμολογική συγκομοιδή, χωρίς Ευρώπη. Όχι τόσο στην τακτική, ουτε τόσο στις μετριοκακές του αλλαγές. Επίσης, στις στημενες φάσεις που κάνει κάποια εγκλήματα, όπως το να εκτελεί τα κόρνερ από δεξιά ο Βιεϊρίνια, που πρέπει να διανύσει τρεχοντας μεγάλη απόσταση ώστε να κάνει μια εκτέλεση λαχανιασμένος. Ούτε ένα μέτριο κόρνερ δεν έκανε από δεξιά. Αυτά είναι εγκλήματα, αλλά πάλι εγώ μένω πιο πολύ στη φοβική αντιμετώπιση. Η ομάδα κατά τα άλλα παίζει πολύ επιθετικά, ειδικά με τη χρήση του Βιέρι ως αρ. μπακ. Στις εμμονικές του επιλογές σε πρόσωπα, δε μου αρέσει αυτό που γίνεται με τον Καντουρί. Ο Πέλκας ήταν σταθερά πολύ καλός και μαρκάρει το παλικαράκι. Θα ήθελα πολύ να δω αριστερή πλευρά Μακ-Βιερι και στο 10 Πέλκα. Τρομερή ταχύτητα και κάθετη διείσδυση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 26 Νοέμ 2017, 01:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

ο κουλουρης ειναι ομως και φορ πρεπει να βαλει και καποια γκολ
να βελτιωσει τα τελειωματα του
δεν ξερω τι προπονηση χρειαζεται για αυτο,σχεδον βεβαιο απαιτειται και ατομικη προπονηση και πιστευω εξυπνη

εμενα μου αρεσει το κουτι του κλοπ
πιστευω βοηθαει γενικως τον παιχτη,ιδιως αν εχει βελτιωθει η ολη μεθοδος ακομα περισσοτερο
γιατι οχι; η τεχνολογια βοηθαει
π.χ αν στα επομενα χρονια δεν υποκαταστησει σε ολες τις κρισιμες αποφασεις τις διαιτητικες η τεχνολογια ε σημαινει πως καποιοι απλα δνε θελουν να μπει αυτη για τους δικους τους λογους.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ρε συ vs40, ο Καντουρι ισως θα επρεπε να φαει και λιγο παγκο, αλλα για πες μου στον Μακ τι ειδες και θα ηθελες να τον δεις αριστερη πλευρα; Οποτε επαιξε ηταν τραγικος, και ομως ολοι εδω μεσα θελουν να δουν τον Μακ, αλλος κορυφη, αλλος στην πευρα. Επειδη εκανε καλα νουμερα μια χρονια που λογω συγκυριων η ομαδα δουλευε για παρτη του. Ο παιχτης δεν βλεπεται, ειναι χωμα και ομως ολο το φορουμ θελει να δει τον Μακ στην ενδεκαδα. Αυτο κι αν ειναι εμμονη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”