Βόλλεϋ 2017/18
Re: Βόλλεϋ 2017/18
Άρα αντικειμενική σύγκριση δεν μπορεί να γίνει ακόμα... Εκεί είναι η αντίρρηση μου... Χρήμα περισσότερο ρίξανε και τις 3 προηγούμενες χρονιές πχ... Θα γίνουν αλλαγές αυτό είναι δεδομένο...
Μαζέψανε πολλά κρέατα οι gayροι... Ποιοτικά μεν αλλά πολύ αργά... Για την Ελλάδα οκ 2 ομάδες υπάρχουν όλο και όλο αυτό έλειπε να μη κάνουν και την διαφορά... Αλλά το να διώχνουν τον Αγκάμεζ και να παίρνουν αυτόν τον light διαγώνιο που έχουν και αυτό κάτι δείχνει...
Μαζέψανε πολλά κρέατα οι gayροι... Ποιοτικά μεν αλλά πολύ αργά... Για την Ελλάδα οκ 2 ομάδες υπάρχουν όλο και όλο αυτό έλειπε να μη κάνουν και την διαφορά... Αλλά το να διώχνουν τον Αγκάμεζ και να παίρνουν αυτόν τον light διαγώνιο που έχουν και αυτό κάτι δείχνει...
Αντί μετά το νικηφόρο 2ο σετ να μπούμε εμείς με ψυχολογία....................... Απαράδεκτοι... Να τα λέμε όλα...
- PaokPatraG4
Οιβανεν είναι πολύ καλός παίχτης....Γενικά έχουν το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων 4ων χρόνων αυτό σου λέω....Θέλουμε μεταγραφές οπωσδήποτε σε ακραίο διαγώνιο κ ίσως κ μπλόκ....HOOL4IGAN έγραψε:Άρα αντικειμενική σύγκριση δεν μπορεί να γίνει ακόμα... Εκεί είναι η αντίρρηση μου... Χρήμα περισσότερο ρίξανε και τις 3 προηγούμενες χρονιές πχ... Θα γίνουν αλλαγές αυτό είναι δεδομένο...
- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν πάω κόντρα στις δικές σου γνώσεις μη το πας εκεί... Συζήτηση κάνουμε... Αυτή την στιγμή είναι καλύτεροι αλλά εγώ δεν βλέπω αυτή την τρομερή ποιότητα τους πόσο μάλλον όπως είπες και εσύ που παίζουμε με έναν ακραίο και κανέναν διαγώνιο...PaokPatraG4 έγραψε:Οιβανεν είναι πολύ καλός παίχτης....Γενικά έχουν το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων 4ων χρόνων αυτό σου λέω....Θέλουμε μεταγραφές οπωσδήποτε σε ακραίο διαγώνιο κ ίσως κ μπλόκ....HOOL4IGAN έγραψε:Άρα αντικειμενική σύγκριση δεν μπορεί να γίνει ακόμα... Εκεί είναι η αντίρρηση μου... Χρήμα περισσότερο ρίξανε και τις 3 προηγούμενες χρονιές πχ... Θα γίνουν αλλαγές αυτό είναι δεδομένο...
- desperando
- Επικοινωνία:
Όσο και αν τον "διαφημίζουν" οι ΑΡΔ και εγώ έχω μεγάλο θέμα με τον Γκιόν...
Αυτές οι 2 ομάδες υπάρχουν, και αυτές θα πάνε στον τελικό... Θα γίνουν αλλαγές... Θα δείξει...
Αυτές οι 2 ομάδες υπάρχουν, και αυτές θα πάνε στον τελικό... Θα γίνουν αλλαγές... Θα δείξει...
Πρεπει να γινουν αλλαγες αν θελουμε να τους χτυπησουμε.. Περυσι ηταν μονο ο Αγκαμεζ..φετος εχουν μεγαλη πληροτητα
ΑΔΕΡΦΕ Pablito πέρσι είχαν μόνο τον Αγκάμεζ; Για ρίξε μια ματιά τις περσινές δημοσιεύσεις εδώ μέσα για την ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ του γαύρου... Δεν μ' άρεσε έτσι όπως το έθεσες... Είναι σα να μειώνεις το πρωτάθλημα που πήραμε...
Κανεις δε μειωνει τιποτα, απλα το 90% των επιθεσεων τις επαιρνε ο Αγκαμεζ, αυτο εννοωHOOL4IGAN έγραψε:ΑΔΕΡΦΕ Pablito πέρσι είχαν μόνο τον Αγκάμεζ; Για ρίξε μια ματιά τις περσινές δημοσιεύσεις εδώ μέσα για την ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ του γαύρου... Δεν μ' άρεσε έτσι όπως το έθεσες... Είναι σα να μειώνεις το πρωτάθλημα που πήραμε...