Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Re: Răzvan Lucescuε

Δημοσίευση από White Ranger »

MANIAKOS έγραψε:Σημερα αρκετα ονοματα ακούστηκαν

Ενα ο κιβρακιδης ιςως για ανοληρ δ Μπακ αν κ μου φαινεται αχρείαστο με κιτσιου δεληγιανν

Ενα ο χουλτ μέσω αρνεσεν κεει ο Μίχος
Που απο λεοβατς τον προτιμώ αν ερθει ομως τζαπα γιατι κατι σουπερ δεν ειναι
Κ ο αλλος της λεμεσσου πιστευω μαλλον για αρη ειναι δε νοκιζω για μας παρότι υπονοήθηκε
Για μας
:pano:
Πολλά ακούγονται και ακόμα περισσότερα θα ακουστούν. Και για Moledo έλεγαν κ άλλες αρδ(ιες)!
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από sic-4 »

Η στήριξη σε κάθε ομάδα που θέλει να λέγεται μεγάλη, θα πρέπει να είναι συνεχής αλλά και σωστά
στοχευμένη. Αν κάθε μικρή ή μεγάλη καταστροφή ο σύλλογος την αντιμετωπίζει εφευρισκοντας ένα κάρο κατηγορίες
τότε ελάχιστα βήματα προόδου θα κάνει.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Το point και των δύο παραπάνω posts βρίσκεται στον επιθετικό προσδιορισμό "ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ", μιας και οι μεγάλες ομάδες, ιστορικά, χρειάζονται και "στήριξη" και "πίεση", για να γίνουν, αλλά και για να παραμείνουν ΜΕΓΑΛΕΣ...

Οι υπερβολές είναι που δεν χρειάζονται, είτε απ την μία, είτε απ την άλλη πλευρά όμως, γιατί είναι επιζήμιες!!!
Ειδικά στο γήπεδο, η άστοχη γκρίνια επηρρεάζει αρνητικά την ομάδα, όσο όμως κι η αδιαφορία της ραστώνης!!!

Όσο όμως το λιβάνισμα θα συνεχίσει να αποτελεί στήριξη, τόσο θα "νομιμοποιούνται" και οι αφορισμοί σαν πίεση, κάνοντας και τα δύο εξ ίσου μεγάλο κακό, όσον αφορά στα βήματα προόδου της κάθε μεγάλης ομάδας, παντού...

Το να λέει κάποιος οπαδός την άποψη του είναι πίεση αλλά και στήριξη, κατά περίπτωση, αναλόγως αυτής...
Το να αποκτάει κάποιος εμμονή, είτε σε βάρος όποιων μελών της ομάδας, είτε όμως υπέρ τους, είναι κατάντια...
Φίμωση όμως δεν χρειάζεται, ειδικά σε ένα forum ανταλλαγής απόψεων και ιδεών διαφορετικών χαρακτήρων!!!!

Νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουμε, on topic επιτέλους, πως ΜΕΓΑΛΗ ομάδα δίχως μεγάλο προπονητή ΔΕΝ...!!!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ξερω ποιος ειναι πιο επικινδυνος,εσυ η αυτοι που συναποφασιζουν μαζι σου...Εκτος αποστολης ο Λεοβατς,το μονο εστω και μετριο αριστερο μπακ της ομαδας,για τον οποιο εχω ακουσει απειρες υπερβολες και ο καλυτερος στοπερ που εχω δει ισως στον ΠΑΟΚ οσα χρονια τον παρακολουθω.Γιατι φοβαμαι Θεε μου οτι θα διαλυσουν την ομαδα τον Γεναρη?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το μονο σιγουρο ειναι οτι επι ημερων του, εγω προσωπικα εχω δει τις πιο ακατανοητες επιλογες σε αποστολες παιχνιδιων και αλλαγες την ωρα του αγωνα που εχω δει ποτε στον ΠΑΟΚ.

Δεν ξερω αν ειναι αποκλειστικα δικες του επιλογες ολες και δεν το νομιζω κιολας να ειναι.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μπράβο κόουτς, μας εξεπληξες για μία ακόμη φορά!
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Τον Ζαμπρανο γιατί?Τσπ εσύ ξέρεις! Αν αύριο κάνει διπλό η ομάδα όλα καλά αλλά αν δεν κάνει ετοιμάσου πάλι να ακούσεις τα κάλαντα.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εχω την αισθηση οτι το ονειρο θα ολοκληρωθει αυριο με τη επαναχρησιμοποιηση του κουλουρη στο αρχικο σχημα :ugeek:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τη μια γιατι εχουμε νοοτροπια ΔΥ και δε τους "σφιγγουν" λιγο κι οταν τους "σφιγγουν" τι ονειρο ειδε ο προπονητης και δε τον πηρε. :shock: Δε την παλευετε ρε παλικαρια.Η μια στιγμη με την αλλη δε ταιριαζει.Ο αλλος τον ειχε βγαλει "απελπιστικα μετριο "το Λεοβ τωρα χτυπιεται γιατι βαζει εκει το Βιερι και Δελη στην αποστολη κι οχι τον μετριο.Οτι να ναι.Ζουμε για να γκρινιαζουμε σ αυτο που αγαπαμε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προφανως ο κοσμος κρατησε τον Λεοβατς το καλοκαιρι και εφερε για καλυψη του τον γυαλινο...
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Τον Σαμπρανο γιατι τον άφησε εκτός? Για την κόκκινη που εφαγε δεν νομίζω οτι φταίει ο Σαμπρανο αλλα ο Λουτσεσκου. Λείπει και ο Μαουριτσιο μεγάλη απώλεια. Αν βάλει και στην αρχική εντεκάδα τον Κουλουρη έδεσε το γλυκό....
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Του Ζαμπρανο η φαγωμα είναι η τον τσεκάρουν για πιθανές αντιδράσεις γιατί θέλουν να τον αποκτήσουν και δεν έχουν αποφασίσει ακόμα οριστικά.
Του Λεοβατς μάλλον είναι οριστική αποχώρηση.
Μπορεί να βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα αλλά προς τα εκεί βλέπω τη δουλειά και στις δύο περιπτώσεις.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Το γράφω πριν το ματς με τον Πανιώνιο. Δεν πα να κερδίσουμε 4 -0. Στα @@ μου. Το να αφήνεις εκτός αποστολής τον καλύτερο αμυντικό σου δηλώνοντας και καλά ικανοποιημένος από το αμυντικό δίδυμο της προηγούμενης αγωνιστικής, είναι σα να μας κοροϊδεύεις. Δηλαδή εμείς άλλο ματς βλέπαμε. Εγώ αυτά περί προπονητή που ξέρει καλύτερα και τέτοια δεν τα καταλαβαίνω. Ο Ζαμπράνο είναι καλύτερος του Κρέσπο. Τι να κάνουμε τώρα, θα δεχθούμε ότι δεν είναι έτσι επειδή ο Ράζβαν "έμεινε ικανοποιημένος από το αμυντικό του δίδυμο"; Γ@μας την ψυχολογία ενός παίκτη που δεν είναι και χθεσινός.

Τέλος, αυτά τα "να σφίξουν οι κώλοι" και τέτοια περί μηνύματος που δήθεν θα λάβει ο παίκτουρας τα ακούω βερεσέ. Όποιος έπαιξε μπάλα σε ένα οργανωμένο επίπεδο ξέρει ότι κανένας παίκτης δεν το εκλαμβάνει έτσι και απλά ξενερώνει.

Δεν νομίζω ότι είναι στραβός ο γυαλός. Και τα λέω εγώ που γράφω μία φορά στους δύο μήνες και δεν έχω κράξει ποτέ όχι τον Ράζβαν αλλά κανένα προπονητή του ΠΑΟΚ. Ελπίζω να μην πληρώσουμε τις ανασφάλειες και τις εμμονές του. Και δεν εννοώ φυσικά ότι χωρίς τον Ζαμπράνο δεν μπορούμε να κερδίσουμε τον Πανιώνιο, αλλά αν συνεχίσει τα πειράματα και την θολούρα, θεωρώ ότι τα μηνύματα στην ομάδα δεν θα είναι καλά και μπορεί να σκοντάψουμε.
BIacky

Δημοσίευση από BIacky »

Εγω οτι ειχα να πω για τον προπονητη μας τα ειπα,τελος το κραξιμο απο μενα πλεον.....
Goran φυσικα και εχεις δικιο εδω η μαν γιου και μετα τον sir τπτ,μονο με υον μουρινιο ξαναεστρωσε.....
Dimitris και με εσενα συμφωνω και αν οχι στην καταρτιση της 11αδας σιγουρα κανει τις χειτοτερες αλλαγες εβερ
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Τέλος, αυτά τα "να σφίξουν οι κώλοι" και τέτοια περί μηνύματος που δήθεν θα λάβει ο παίκτουρας τα ακούω βερεσέ. Όποιος έπαιξε μπάλα σε ένα οργανωμένο επίπεδο ξέρει ότι κανένας παίκτης δεν το εκλαμβάνει έτσι και απλά ξενερώνει.
Ε τοτε να αφηνουμε τους παικτουρες να μας κρεμανε κ να επιβραβευονται-χαιδευονται, αντι να "βγαζουν" το 1 κ 1.5 μυριο που παιρνουν, κ σε αλλα ματς εκτος απο πλατανιαδες και σμυρνες.

Επίσης, παιζει πολυ κ αυτο π λεει ο μπανε, επειδή ειναι δανεικος, τσεκαρουν αντιδρασεις για να αποφασίσουν για αγορα..ΑΝ δεν υπήρξε κανα επεισοδιο στην οποια επιπληξη που λογικα του εγινε..

Τεσπα, ζουμε για να γκρινιαζουμε..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”