Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από navigator11 »

Βασικά, αυτό που έγραψε πιο πάνω κάποιος. Θα φοβόμαστε μην έχουμε καμιά στραβή, όταν στην εξίσωση των εντός μπει κι ο κόσμος!

Συγνώμη κιόλας, αλλά ας (απευκταίο) γίνει πρώτα το 0 στα 6 και, ζωή να 'χουμε, το νήμα ανοιχτό 24/7 θα είναι για κραξίδι. Το να κάνουμε ανασκόπηση του ως τώρα για να προδικάσουμε τι ΘΑ συμβεί σε τι ακριβώς εξυπηρετεί; Αδυνατώ να το κατανοήσω. Εν πάση περιπτώσει.

Το ότι είμαστε πρώτοι δεν αφαιρεί από κάποιον το δικαίωμα να μην είναι ικανοποιημενος και να το εκφράζει. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται κάτι τέτοιο ωστόσο είναι που κάνει τη διαφορά. Ούτε εγώ είμαι ικανοποιημένος από την ως τώρα συγκομιδή. Ούτε εγώ θέλω, ο,τιδήποτε κι αν συμβεί στο τέλος της φετινής σεζόν, και του χρόνου τον Ρουμάνο στον ΠΑΟΚ. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα κάνω την πουσ@τριχα καραβόσχοινο επειδή για τους όποιους λόγους δε γουστάρω τον τύπο! Είναι υποτιμητικό, όχι για τον όποιο Λουτσέσκου, για τους ίδιους τους (επι)κρίνοντες αυτό που, θεωρώ πλέον, εσκεμμένα κάνουν διαρκώς.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ειναι τυχερος ο ρουμανος
εχει δυο εκτος εδρας με κανονικες ομαδες

αν χασει και στα δυο δεν νομιζω να γνωρισει ποτε πως ειναι η τουμπα με κοσμο
αν φερει ηττα και ενα χ πανω κατω νομιζω τα ιδια

αν φερει δυο νικες θα τον αποθεωνουν
και μονο αν πλακωσουν δυο ισοπαλιες ή μια ηττα και μια νικη θα γνωρισει ενα γηπεδο το οποιο αν δεν βλεπει να νικαμε τον παναθηναικο απο το πρωτο πενταλεπτο θα βγαζει αγαπη.

οι δε παιχτες θα ακολουθησουν μετα απο πιθανη αποπομπη του
το λεω αυτο γιατι νομιζουν πως ειναι στο απυροβλητο
ενω θα πρεπει να αγκαλιασουν τον ρουμανο,να σκιζονται για αυτον στο γηπεδο,γιατι ειναι τυχεροι,εχουν εναν αλεξικεραυνο
αμα το χασουν το αλεξικεραυνο,οποιος και να ρθει ειναι οι επομενοι που θα νιωσουν αγαπη

δυστυχως ετσι δειχνει να ναι η κατασταση και ελω δυστυχως διοτι δεν την λες υγιη αυτην την κατασταση
ειπαμε πιεση αλλα οχι και εναντιον της ομαδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Παλαιολόγος έγραψε:εχει πεσει η κινηση για τα καρπαθια ορη ,βογγανε τα τουριστικα γραφεια,
ο κοσμακης εχει παρει πρεφα πως στην μεσημβρια βρισκεται ο κανονικος ο δρακουλας, ο οριτζιναλ

δεν δινει πεταμενα λεφτα για τον ...ντεμεκ
:lol: Η αληθεια ειναι οτι αν τον πετυχεις νυχτα και σε τετοια φαση ψιλοσκιαζεσαι :lol:

Εικόνα

αν δεν εισαι συνηθισμενος σε τετοια οπως εμεις.Γιατι εμεις ειχαμε...
Εικόνα
Τι να κλασει ο νοσφερατου τωρα..
Giorgos_Sketos

Δημοσίευση από Giorgos_Sketos »

navigator11 +1

Πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου θα είναι στον πάγκο μέχρι το τέλος. Η διοίκηση θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει όσο μπορεί το πρωτάθλημα. Αν το πάρουμε ίσως τον ανανεώσει, αν κάποια στιγμή βγούμε εκτός στόχου πάλι θα τον κρατήσει αλλά θα αρχίσει να ψάχνει τον επόμενο.

Μου κάνει και κάτι άλλο εντύπωση. Είναι μεσοβδόμαδο, ειδηση ποδοσφαιρική για ΠΑΟΚ ούτε για δείγμα, υπάρχει 2-3 ώρες νέκρα στο παρόν νήμα και ένας αδερφός, που έχει δηλώσει πολάκις ότι δεν είναι φαν του Λουτσε, πετάει ένα ξεκάρφωτο post
Μας δίνουν το πρωτάθλημα και αδυνατούμε να το παραλάβουμε.
Δεν αναφέρω το όνομα του αδερφού γιατί δεν θέλω να το προσωποποιήσω, αλλά πιστεύω ότι μερικά αδέρφια απλά κοιτάν το ρολόι μην περάσει καμιά ώρα και δεν έχουν κράξει τον προπονητή. Πραγματικά σκεφτόμουν όλα όσα έγραψε ο psykoman απλά αυτός έκανε τον κόπο και τα έγραψε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Giorgos_Sketos έγραψε:Δεν αναφέρω το όνομα του αδερφού γιατί δεν θέλω να το προσωποποιήσω, αλλά πιστεύω ότι μερικά αδέρφια απλά κοιτάν το ρολόι μην περάσει καμιά ώρα και δεν έχουν κράξει τον προπονητή.
Πες την αληθεια ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ εισαι ε?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οχι δεν ειμαι
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Φτου λαθος προφίλ ρεζίλι γιναμε
Giorgos_Sketos

χαχα όχι ρε φιλε :mrgreen:
Giorgos_Sketos

Giorgos_Sketos έγραψε:
Μου κάνει και κάτι άλλο εντύπωση. Είναι μεσοβδόμαδο, ειδηση ποδοσφαιρική για ΠΑΟΚ ούτε για δείγμα, υπάρχει 2-3 ώρες νέκρα στο παρόν νήμα και ένας αδερφός, που έχει δηλώσει πολάκις ότι δεν είναι φαν του Λουτσε, πετάει ένα ξεκάρφωτο post
Δεν αναφέρω το όνομα του αδερφού γιατί δεν θέλω να το προσωποποιήσω, αλλά πιστεύω ότι μερικά αδέρφια απλά κοιτάν το ρολόι μην περάσει καμιά ώρα και δεν έχουν κράξει τον προπονητή. Πραγματικά σκεφτόμουν όλα όσα έγραψε ο psykoman απλά αυτός έκανε τον κόπο και τα έγραψε.
Αυτοαναιρούμαι αμέσως και αναφέρω ότι απολύθηκε ο Μπιέλσα από την Λιλ. Ρουμάνε το νου σου. :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

MANIAKOS έγραψε:Φτου λαθος προφίλ ρεζίλι γιναμε
:lol: :lol: :lol: :lol:
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Μπιελσα τεράστια αδυναμία.Αλλα πρωταθλημα φετος θ πάρουμε με Λουτσεσκου.Και μετα ας φυγει.Δεύτερη χρονια τα ίδια δεν αντέχεται.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε:
Giorgos_Sketos έγραψε:Δεν αναφέρω το όνομα του αδερφού γιατί δεν θέλω να το προσωποποιήσω, αλλά πιστεύω ότι μερικά αδέρφια απλά κοιτάν το ρολόι μην περάσει καμιά ώρα και δεν έχουν κράξει τον προπονητή.
Πες την αληθεια ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ εισαι ε?
:shock:
MANIAKOS έγραψε:Οχι δεν ειμαι
:o
MANIAKOS έγραψε:Φτου λαθος προφίλ ρεζίλι γιναμε
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Έκατσα σήμερα και είδα ξανά τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας...για άλλη μια φορά.Μόλις τελείωσε και αυτό με τον ατρόμητο.Πολύ καλή ομάδα ο ατρόμητος με πολύ καλό προπονητή.Όπως και εμείς πέρυσι με Ίβιτς.
Καλοί αλλά Π Ρ Ο Β Λ Ε Ψ Ι Μ Ο Ι.Ο ατρόμητος θα κάνει την πορεία που είχαμε κάνει εμείς.

Είδα οτι με τον Λουτσέσκου στον πάγκο η ομάδα προσπαθεί να παίξει Π Ο Λ Υ Δ Ι Α Σ Τ Α Τ Ο ποδόσφαιρο.
Δέν τους βγαίνει απλά.Είναι νωρίς ακόμα.Γίνονται λάθη σε όλες τις γραμμές.Υπάρχει άγχος και ανεπάρκεια απο κάποιους παίκτες.Δέν ακούν όλοι τον μετρονόμο.Αλλά βλέπω ότι επιμένουν, έχουν διορθώσει κάποια πράγματα και σε κάποια στιγμή σύντομα θα τα καταφέρουν.
Του χρόνου θα παίζω CL με την κάθε Ντόρτμουντ και θα την αναγκάζω να στήνει λεοφορείο για να με σταματήσει.Δέν θα παίζω ταμπούρι και αντεπιθέσεις να κλέψω το μάτς με μία ευκαιρία.
Θα είμαι σε όλα τα μάτς Κ Υ Ρ Ι Α Ρ Χ Ο Σ.

Η ομάδα θέλει την στήριξη και την θετική ενέργεια μας.Θα δούμε θαύματα στο χόρτο, πιστέψτε με.
Δείτε την ομάδα με αγάπη και θα καταλάβετε.Είναι σίγουρο.

Ο Π.Α.Ο.Κ. με Λουτσέσκου θα πάρει φέτος το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Super League Σουρωτή!

:nairepaok:

έντιτ: Δέν πάμε να κλέψουμε το πρωτάθλημα...
πάμε να το σηκώσουμε ως οι αναμφισβήτητοι κυρίαρχοι πρωταθλητές.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Jairo έγραψε:Έκατσα σήμερα και είδα ξανά τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας...για άλλη μια φορά.Μόλις τελείωσε και αυτό με τον ατρόμητο.Πολύ καλή ομάδα ο ατρόμητος με πολύ καλό προπονητή.Όπως και εμείς πέρυσι με Ίβιτς.
Καλοί αλλά Π Ρ Ο Β Λ Ε Ψ Ι Μ Ο Ι.Ο ατρόμητος θα κάνει την πορεία που είχαμε κάνει εμείς.

Είδα οτι με τον Λουτσέσκου στον πάγκο η ομάδα προσπαθεί να παίξει Π Ο Λ Υ Δ Ι Α Σ Τ Α Τ Ο ποδόσφαιρο.
Δέν τους βγαίνει απλά.Είναι νωρίς ακόμα.Γίνονται λάθη σε όλες τις γραμμές.Υπάρχει άγχος και ανεπάρκεια απο κάποιους παίκτες.Δέν ακούν όλοι τον μετρονόμο.Αλλά βλέπω ότι επιμένουν, έχουν διορθώσει κάποια πράγματα και σε κάποια στιγμή σύντομα θα τα καταφέρουν.
Του χρόνου θα παίζω CL με την κάθε Ντόρτμουντ και θα την αναγκάζω να στήνει λεοφορείο για να με σταματήσει.Δέν θα παίζω ταμπούρι και αντεπιθέσεις να κλέψω το μάτς με μία ευκαιρία.
Θα είμαι σε όλα τα μάτς Κ Υ Ρ Ι Α Ρ Χ Ο Σ.
Jairo, όταν έβλεπες τα ματς, έπινες και τίποτα? :D

Aστειεύομαι, αλλα δεν μπορω να συμφωνησω και 100%
Και γω ειδα καποια ματς ξανά και κατεληξα στο συμπερασμα ότι χαθηκαν βαθμοι απο ατυχία. Φαγαμε γκολ απο καραμπολες στα 2 ντερμπι που μας στοιχησαν διπλους βαθμους.
Ειδα την ομαδα μας να κυριαρχει, αλλα για πολυ μικρα χρονικα διαστηματα.
Δεν ειδα να παραγουμε φασεις, τοσες οσες να δικαιολογειται ο τιτλος του φαβορι του πρωταθληματος.
Η ομαδα μου δειχνει οτι παιζει με αυτοματο πιλοτο, δλδ χωρις προπονητη. Βαζω τους 11 να παιξουν και θα το παρουν μονοι τους επειδη ειναι καλυτεροι ατομικα απο τους αντιπαλους τους.
Δεν μου δινει όχι μονο την αισθηση αλλα και την εικονα, ότι παιρνει βαθμους επειδη ειναι καλυτερη ομαδα σαν συνολο. Στο τομεα αυτο, δλδ της συνοχης ομαδας και την αποτελεσματικοτητα, θεωρω οτι η Κουλα κ ο βαζελος (κατα καιρους) εδειξαν οτι υπερτερουν.
Η πιστη μου για το πρωταθλημα παραμενει λογω οτι εχουμε το καλυτερο ροστερ. Το να πιστευω οτι η εικονα θα βελτιωθει μετα από σχεδον 4 μηνες παρουσιας του Λουτσεσκου ισως ειναι ματαιο, ουτε ομως το αποκλειω, λογω των πολλων νεων παικτων που μερα με τη μερα δενονται μεταξυ τους.
Θα ηθελα να δω 3-5-2 με Κρεσπο Βαρελα Ζαμπρανο πισω, Βιειρινια και Ματος μπακ χαφ, και 2ο επιθετικο πλαι στον Πριγιο. Ισως να το εχει δοκιμασει στην προπονηση κ να μην το ξερω. Το σιγουρο ειναι οτι με τοση πληθωρα καλων παικτων θα επρεπε τοσο καιρο να ειχαμε δει ομορφα πραγματα. Παπαδες μπορουν να κανουν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Giorgos_Sketos έγραψε:navigator11 +1

Πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου θα είναι στον πάγκο μέχρι το τέλος. Η διοίκηση θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει όσο μπορεί το πρωτάθλημα. Αν το πάρουμε ίσως τον ανανεώσει, αν κάποια στιγμή βγούμε εκτός στόχου πάλι θα τον κρατήσει αλλά θα αρχίσει να ψάχνει τον επόμενο.

Θα σου πω το σκεπτικό μου:
1. Παίζουμε στη Ριζούπολη με μια ομάδα (νεοφώτιστη) που αγωνίζεται από το 32΄ με 10 παίκτες και πονάνε τα μάτια μας από αυτό που βλέπουμε.
2. Παίζουμε στη Λάρισα, είμαστε μπροστά χάρη στην έμπνευση του Vieirinha και την εκτελεστική δεινότητα του Matos, αλλά και πάλι αδυνατούμε να κερδίσουμε.
3. Παίζουμε σε έναν Ολυμπιακό κουρασμένο που παραπαίει, πάλι τα ίδια, ενώ δεχόμαστε γκολ από στημένο (πάλι)
4. Παίζουμε με μια ΑΕΚ, επίσης κουρασμένη που από το 8΄ έχει μείνει με δέκα και καταφέρνουμε να χάσουμε με παίκτη παραπάνω.

Τα παραπάνω αποτελούν άποψη, δεν είναι γκρίνια. Η ομάδα εκτός δεν βλέπεται. Έχει το καλύτερο ρόστερ και παίρνει ισοπαλίες από τους αδυνάτους και ήττες από τους πιο ισχυρούς. Στα προηγούμενα 4 έτη είχαμε εκτός έδρας νίκη στους πρώτους δύο αγώνες.
Ακόμη και στα εντός έδρας παιχνίδια όμως δεν έχει φτάσει στο επίπεδο απόδοσης που την θέλω. Στο επίπεδο που μπορώ να πω ναι, έχουμε καλή ομάδα.
Εάν δεν πάρει διπλό στον Πανιώνιο, ο οποίος πριν από τον αγώνα εναντίον μας εμφανίζει σημάδια αποδιοργάνωσης, δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να διεκδικήσει πρωτάθλημα. Μόνο με ισοπαλίες κανείς δεν το σήκωσε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”