10.Djalma Campos

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: 10.Djalma Campos

Δημοσίευση από Sick Bastard »

joshua έγραψε:Εγω παλυ δεν τον ειδα καλο ουτε σημερα.Αυτο που παιζει δεν ειναι ποδοσφαιρο,απλα ειναι πολυ δυνατος και γενικα καλος αθλητης και μεσα στα απειρα μπουρδουκλωματα του θα βγαλει και 2-3 καλες στιγμες.Βεβαια θα ηταν πολυ χρησιμος με ταιρι εναν παλιο Βιερινια,ενα δαντελενιο εξτρεμ απο την αλλη πλευρα.
Campos in a nutshell.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τζάλμαρε παιχταρά μου, πολύ γούσταρα που τους το κάρφωσες εσύ χθες, έτσι όπως έπρεπε για να πονέσει... ;)
Τυχερογκαντέμη γκαντεμοτυχερούλη μου εσύ... :D :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

goran 64 έγραψε:Τζάλμαρε παιχταρά μου, πολύ γούσταρα που τους το κάρφωσες εσύ χθες, έτσι όπως έπρεπε για να πονέσει... ;)
Τυχερογκαντέμη γκαντεμοτυχερούλη μου εσύ... :D :opaokara: :opaokara:
:D :D :opaokara: :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

sourmenetes έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Το οτι παιζεις εσυ και οχι ο λημνιος ειναι αλλη μια τραγικη επινοηση του τραγικου προπονητη.
Το χεις παει σε αλλο επιπεδο...
Φτανει!!!
Εχεις κουρασει...φτανει!!!!
Τι εγινε σουρμε?? Φιμωτρο στη γνωμη μετα απο ματς? Τι παει να πει κουρασα? Δεν τον εβρισα, εκφραζω για μια ακομη φορα την γνωμη μου στο να παιζει αυτος και οχι ο λημνιος, μαλιστα και με επιχειρημα στο τοπικ του λημνιου.
Παιξαμε ματς και εγραψα, ποιο ειναι το προβλημα σου? Και σε παρακαλω μη μου πεις οτι επαναλαμβανομαι, αν ειναι ετσι να εχουμε απο 1 ποστ σε καθε τοπικ για ολη τη σεζον.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κοιτα dim δε θα ασχολουμαστε συνεχεια με σενα.το να μπαινεις σε ολα τα τοπικ και να μας λες για το λουτσεσκου ειναι εντελως κουραστικο και εντελως οφτοπικ.

Δε θα το συνεχισεις αλλο.και το κλεινουμε εδω.
Κανεις δε σου ειπε ποσα ποστ θα κανεις.σε καθε ποστ ν αναφερεις και το λουτσεσκου και να δινεις πονο με οφτοπικ δε θα συνεχιστει.

Αν θες καταλαβαινεις.και μην αρχισεις δικαιολογιες μα ο προπονητης τον βαζει γιατι τον προπονητη τον εχεις στολισει και στο τοπικ του.

Αν θες να γραφεις θα γραφεις με κοσμιο τροπο και οχι μπουλο και τα ρεστα.
Δε θα το συζητησω αλλο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Dimg4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Το οτι παιζεις εσυ και οχι ο λημνιος ειναι αλλη μια τραγικη επινοηση του τραγικου προπονητη.
Το χεις παει σε αλλο επιπεδο...
Φτανει!!!
Εχεις κουρασει...φτανει!!!!
Τι εγινε σουρμε?? Φιμωτρο στη γνωμη μετα απο ματς? Τι παει να πει κουρασα? Δεν τον εβρισα, εκφραζω για μια ακομη φορα την γνωμη μου στο να παιζει αυτος και οχι ο λημνιος, μαλιστα και με επιχειρημα στο τοπικ του λημνιου.
Παιξαμε ματς και εγραψα, ποιο ειναι το προβλημα σου? Και σε παρακαλω μη μου πεις οτι επαναλαμβανομαι, αν ειναι ετσι να εχουμε απο 1 ποστ σε καθε τοπικ για ολη τη σεζον.
Δηλαδή αν σε πω ότι είσαι τραγικός δεν θα παρεξηγηθεις και θα πεις ότι είναι απλά η γνώμη μου?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ το διχως αλλο...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η χρυσή μετριότητα. Πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και καταστροφές επιθέσεων και μερικές φαντεζί ενέργειες χωρίς καμιά ουσία.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Το φιλοτιμο σου δυστυχως αλλες εποχες θα σε εκανε απαραιτητο.Τωρα ομως δεν κανεις σε καμια περιπτωση για βασικος.Απαραδεκτο να μην παιζει εκει ο Βιερινια.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Υπερκοστολογημενος
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο παίκτης δεν έχει καν σοβαρή τελική. Είδα χθες το γκολ του Ντάουντα του Ατρομήτου, παίκτη που πρεπει να αμοίβεται 4-5 φορές λιγότερο από σένα και ζήλεψα.
Για να μην μιλήσω για τον Γιεσίλ.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

γυρω γυρω ολοι στην μεση ο μανολης
ετσι μπορει να περιγραφει με λιγα λογια η περιπτωση καμπος(800 χιλ τον χρονο αν δεν κανω λαθος; :lol: o μελισσανιδης θα τον εκλεινε πιστευω και με 250)

αφου πρωτα παρει θεση ο βιερινια,ο λημνιος στην θεση του,ο ενας ο αλλος ΑΝ περισσεψει λεπτο στο πρωταθλημα και για αυτον εχει καλως

οχι ειναι καλος τακτικα και κατι μλκς που μας λεγανε τοσα χρονια και μας ειχαν φλομωσει
σορρυ αλλα εχω νευριασει σημερα,πιστευω ηταν κομβικο το σημερινο παιχνιδι
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Μέσα στους δύο-τρείς καλύτερους σήμερα. Κυρίως στο πρώτο έβγαλε πολύ ενέργεια. Μπερδέυτηκε λίγο στην αρχή του δευτέρου όπως και όλη η ομάδα λόγω του γρήγορου γκολ.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Αν κ το πάλεψε κ σήμερα αλλάξτε του θέση με τον Μάτος δύναμη έχει αντοχή έχει ακόμη κ καμία τρίπλα την κάνει. Μπροστά δεν το χει.
Είναι πραγματικά να απορεί κανείς με το σχεδιασμό αυτής της ομάδας. Ομάδα που την καλύτερα μπάλα την ξέρουν τα πλάγια Μπακ της δε νομίζω να έχει ξαναγίνει. Μετά μας φταίει ο προπονητής (που φταίει) οι παίκτες οι διαιτητές οι ευρωπες ο ανάδρομος ερμης κ.ο.κ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Για 30 λεπτά στο πρώτο και 20 στο δεύτερο είναι πολύ ποιοτικός μπροστά...Μετά πρέπει να αλλάζει με τον Μάτος! ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”