Răzvan Lucescu
- kataramenos5
Re: Răzvan Lucescu
Δεν ξερω τι μεσο εχεις παληκαρε. Αλλα μηπως να πας για ψαρεμα; Γιατι απο.. μπαλα.. αστο
- hasio_john
Τον σέβομαι επειδή είναι προπονητής μας, ΑΛΛΑ πρέπει ν' απομακρυνθεί άμεσα.
Είναι κρίμα να χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα εξαιτίας του!
Είναι κρίμα να χάσουμε αυτό το πρωτάθλημα εξαιτίας του!

Κερδιζεις 2-1 και η ομαδα δειχνει πανικοβλημενη με σουτ στα περιστερια. Φυγε μονος σου γιατι παρα τη νικη κανεις εγκληματα. Αν χαθει αυτο το πρωταθλημα πρεπει να τα παρατησεις γενικα
- denyparxeisalio
Η ομαδα ειχε καλη κυκλοφορία στα 3/4 έως τι γκολ
Βεβαια το τελυαταιο τέταρτο κ μετραει
Τον κουκουρη πιστευω. Τον άφησε τοςο ποκυ μεσά για καν δουνε ολοι οταν δεν κανει
Δεν μ αρεσε το 442 ούτε ο πανικός στο τελος
Καλη η βαθμοθηρία ομως Μπραβο εντός
Βεβαια το τελυαταιο τέταρτο κ μετραει
Τον κουκουρη πιστευω. Τον άφησε τοςο ποκυ μεσά για καν δουνε ολοι οταν δεν κανει
Δεν μ αρεσε το 442 ούτε ο πανικός στο τελος
Καλη η βαθμοθηρία ομως Μπραβο εντός
Με ποια 'λογικη' αφησες εκτός παιχνιδιου για 1 ωρα τον παιχτη που εχει βαλει τα 5 απο τα 14 γκολ της ομαδας?Εισαι τουλαχιστον επικινδυνος,για να μην πω υποπτος.Εκτός και αν τον εκαναν ταλαρα τον σερβο και τον βαζει οσο λιγοτερο μπορει....
Τον σωζει το οτι ειναι στα ισα το πρωταθλημα. Το κακο ειναι οτι κανει.εγκληματα και εχουμε αφοπλισει ολα τα οπλα. Σημερα αυτο που εκανε με πριγιο ειναι απιστευτοdenyparxeisalio έγραψε:Ισχύει...Taseos έγραψε:Αμε χαθει dim χεστηκαμε τι θα κανει μετα.
- ΑποστόληςΑ
Η μόνη μου ένσταση πριν τον αγώνα ήταν ο Κουλούρης. Στη διάρκεια του αγώνα έβαλες Prijo στη θέση του Cimi που ναι μεν δεν ήταν καλός. αλλά άφησες μέσα δύο χαφ και δύο φορ. Ευτυχώς που οι Matos και Vieirinha ήταν σε καλή μέρα και ο Canas έκανε πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Ακόμη και όταν έβαλες Shakhov έβγαλες τον επίσης χαφ Kaddouri. H οπισθοχώρηση της ομάδας στο τελευταίο 15λεπτο δεν ήταν σωστή κίνηση, όταν δεν έχεις χαφ να κρατήσουν τη μπάλα.
- desperando
- Επικοινωνία:
Μεταδίδεις ρε άνθρωπε μου μια φοβία σε όλη την ομάδα η οποία είναι ανεξήγητη.
Χαλαρωσε,απόλαυσε το και άσε και τους παικταραδες μας να το απολαύσουν.
Υγ όσο για τον πριγιοβιτς,εγώ προσωπικά συμφωνώ που τον άφησε εκτός.απο την ιαπωνική ήρθε όχι από την Ρώμη.
Ένα τέτοιο ταξίδι επιβαρύνει πολύ τον οργανισμό.
Επιπλέον κάτι που θέλω να πω για τον πριγιοβιτς... είναι τραγικός έξω από την περιοχή.θα πρέπει να δουλέψει πολύ. Δεν είναι δυνατόν παίκτης 1,90 να χάνει το 90% των μονοχιων όπου στις μισές τουλάχιστον δεν πηδάει καν
Χαλαρωσε,απόλαυσε το και άσε και τους παικταραδες μας να το απολαύσουν.
Υγ όσο για τον πριγιοβιτς,εγώ προσωπικά συμφωνώ που τον άφησε εκτός.απο την ιαπωνική ήρθε όχι από την Ρώμη.
Ένα τέτοιο ταξίδι επιβαρύνει πολύ τον οργανισμό.
Επιπλέον κάτι που θέλω να πω για τον πριγιοβιτς... είναι τραγικός έξω από την περιοχή.θα πρέπει να δουλέψει πολύ. Δεν είναι δυνατόν παίκτης 1,90 να χάνει το 90% των μονοχιων όπου στις μισές τουλάχιστον δεν πηδάει καν
Αν ειχαμε αλλον στην θεση του κανενα προβλημα δεν θα υπηρχε στην απουσια του Πριγιοβιτς,αλωστε εχω γραψει πολλες φορες πως η μη αποκτηση δευτερου φορ ηταν τραγικη αποφαση.Απο εκει και περα η μεγαλυτερη αποτυχια του ειναι η παροιμιωδης ανικανοτητα να βαλουμε την μπαλα στην περιοχη.
- desperando
- Επικοινωνία:
Δεν θεωρω ότι έπαιξε άσχημα ο Κουλούρης.
Ειδικά εκτός περιοχής τα πήγε σχεδόν άριστα.
Βέβαια ο μικρός ακόμα δεν έχει το ένστικτο που χρειάζεται μέσα στην περιοχή.
Ειδικά εκτός περιοχής τα πήγε σχεδόν άριστα.
Βέβαια ο μικρός ακόμα δεν έχει το ένστικτο που χρειάζεται μέσα στην περιοχή.
- Παλαιολόγος