Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Ελάτε , ένας ενας οι αντίπαλοι , δοκιμάστε το μηλαράκι του θείου Ραζβαν .. :twisted: :twisted: :twisted:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

navigator11 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Παει κι ο Γιοχανσον.Εχω αρχισει και σε φοβαμαι.
Ξέεεερει αυτός! Άσε τους πολλούς να τρώνε τις σάρκες τους με συστήματα, σχηματιζμούς, φορμέισια, αλλαγές, φοβίες κλπ. Έχει πάρει το μαρκαδρονάκι και τραβάει ... χ. Ελπίζω μόνο σε παίχτες αντιπάλων. Όχι και σε γήπεδα. Λχ Νέα Σμύρνη, Ξάνθη και πάει λέγοντας.
:mrgreen: :mrgreen:
Fixed :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Το ... καδρόνι κοντοζυγώνει όμως και για αυτόν. Ώρα για διπλό! Δεν αναφέρομαι στην προσεχή Δευτέρα, ασφαλώς!

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Η φαση νομιζω εχει ως εξης: οι λουτσεσκολατρες με τα καδρονια και οι λουτσεσκομαχοι με τα μαδερια
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

Μάστορα Razvan Δευτέρα περιμένω όχι μόνο νίκη(αυτό εννοείται) περιμένω να δω με τους παίχτες που έχουμε και μπάλα έχουμε το 8πλάσιο budget από αυτούς (και επειδή με τις μ*λ*ις που ακούω από ράδια και έξω απ άσχετους (τάχα παίζει την καλύτερη μπάλα(μην ακούω αηδείες) από τύχη είναι εκει που είναι και δεν θα΄ναι για πολύ εμεις θα είμαστε 1η.

Τέλος πάντων δεν υπάρχει δικαιολογία Lucescu άλλη σε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
lazar4

Δημοσίευση από lazar4 »

"Ο Μάριν Λέοβατς πονάει στο γόνατο κι αυτό κάνει πιο έντονη τη σκέψη που υπάρχει για καθιέρωση του Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας." Η φάση είναι να τραβάμε τα μαλλιά μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Λουτσεσκομάχος, μπαφαλο, επί της ουσίας δε νομίζω να υπάρχει. Απλά, προσωπικά μιλώντας, δεν έχω διάθεση να δω μια ακόμα αλλαγή μετά από ο,τι προηγήθηκε φέτος. Μπορεί να είμαι λάθος. Δεν ξέρω. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους. Οι συνθήκες ως τώρα έχουν βοηθήσει να μην βρεθούμε βαθμολογικά σε ακόμα χειρότερη θέση, από πλευράς ψυχολογικής κυρίως πίεσης. Χάσαμε, στο πλαίσιο ενός θεωρητικά ευκολότερου σε σχέση με τους άλλους προγράμματος, βαθμούς. Αρκετούς. Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για στραβοτιμονιές. Ελπίζω να το έχουν καταλάβει επιτέλους ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Με πρώτον τον προπονητή. Όχι μόνο αυτόν όμως.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

lazar4 έγραψε:"Ο Μάριν Λέοβατς πονάει στο γόνατο κι αυτό κάνει πιο έντονη τη σκέψη που υπάρχει για καθιέρωση του Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας." Η φάση είναι να τραβάμε τα μαλλιά μας...
Aν ισχυει ειναι λογικη κινηση. Γιατι να μην αχρηστεψεις οτι καλυτερο εχεις στην επιθεση αλλωστε;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μια χαρά θα ήταν αν έπαιζε full back. Αλλά δεν νομίζω να το αλλάξει το σύστημα ο Ρουμάνος.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Ο φετινος Βιειρινια ειναι οτι καλυτερο εχουμε στην επιθεση; Ωχ...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

DimitrisS έγραψε:
lazar4 έγραψε:"Ο Μάριν Λέοβατς πονάει στο γόνατο κι αυτό κάνει πιο έντονη τη σκέψη που υπάρχει για καθιέρωση του Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο της άμυνας." Η φάση είναι να τραβάμε τα μαλλιά μας...
Aν ισχυει ειναι λογικη κινηση. Γιατι να μην αχρηστεψεις οτι καλυτερο εχεις στην επιθεση αλλωστε;
Ετσι. Και γιατι να μην γ@μησεις ψυχολογικα τον Δεληγιαννιδη που ειναι η θεση του? (εκτος κι αν ειναι τραυματιας)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

adamroxas έγραψε:Ο φετινος Βιειρινια ειναι οτι καλυτερο εχουμε στην επιθεση; Ωχ...
Μεσα στην κουλα ειδες καναν αλλον να απειλει?
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

Dimg4 έγραψε:
adamroxas έγραψε:Ο φετινος Βιειρινια ειναι οτι καλυτερο εχουμε στην επιθεση; Ωχ...
Μεσα στην κουλα ειδες καναν αλλον να απειλει?
:pano:
Εγώ πάντως δεν είδα χα-χα-χα!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Να σας ζήσει το εγγόνι κύριε Razvan.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλότυχο και φωτισμένο να ναι...