Διαφωνω καθετα και οριζοντια. Σε καθε πολιτισμενη χωρα και πρωταθλημα το κανουν αυτο οταν ο οπαδος δημιουργει συνεχομενο προβλημα. ΑΛΛΑ απο το "ζητησε να επιστρεφουν τα διαρκειας" μεχρι το "κι εγω το διαρκειας πισω θα το εδινα επειδη μ ζητησαν να αλλαξω θεση", απεχει μιλια μακρια και το εκλαμβανω ως εμπαθεια και προπαγανδα προς τον ΜπανεBigBaby έγραψε:Dim αν με παιρναν κι εμενα τηλεφωνο και να μου ελεγαν δεν μπορεις να κατσεις εκει και θα πρεπει να κατσεις αλλου κι εγω το διαρκειας πισω θα τους εδινα.
Απ οτι ακουσα το εκαναν και σε αλλο οπαδο ο οποιος πληρωνει κανονικα την θεση του (αλλα καθοταν λογω κινητικων προβληματων διπλα στους Καραμπερη και Καρακουση στον παγκο) και επειδη δεν ηθελε να ακουει τον προπονητη του ΠΑΟΚ να βριζει τα Θεια (και ολα αυτα τα ανεφερε σε ενα post στο facebook) την επομενη φορα που πηγε στο γηπεδο του ειπαν οτι δεν επιτρεπεται να κατσει στο σημειο που καθοταν επι τοσα χρονια.
Μπανε εκανες πολυ μεγαλο φαουλ....για να κανεις τα χατιρια του Τελη και του Ηλια.
Η παραιτηση και των τριων θα πρεπει να τεθουν στον Α.Σ.
Σε ευχαριστουμε για οτι προσεφερες αλλα να τα βαζεις με τον κοσμο του ΠΑΟΚ ειναι ανεπιτρεπτο.
ΥΓ - "αλλα να τα βαζεις με τον κοσμο του ΠΑΟΚ ειναι ανεπιτρεπτο." Ποσα λαθη κρυβει αυτη η ατακα οταν απευθυνεσαι στον Πρελεβιτς