Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimg4

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Dimg4 »

BigBaby έγραψε:Dim αν με παιρναν κι εμενα τηλεφωνο και να μου ελεγαν δεν μπορεις να κατσεις εκει και θα πρεπει να κατσεις αλλου κι εγω το διαρκειας πισω θα τους εδινα.
Απ οτι ακουσα το εκαναν και σε αλλο οπαδο ο οποιος πληρωνει κανονικα την θεση του (αλλα καθοταν λογω κινητικων προβληματων διπλα στους Καραμπερη και Καρακουση στον παγκο) και επειδη δεν ηθελε να ακουει τον προπονητη του ΠΑΟΚ να βριζει τα Θεια (και ολα αυτα τα ανεφερε σε ενα post στο facebook) την επομενη φορα που πηγε στο γηπεδο του ειπαν οτι δεν επιτρεπεται να κατσει στο σημειο που καθοταν επι τοσα χρονια.
Μπανε εκανες πολυ μεγαλο φαουλ....για να κανεις τα χατιρια του Τελη και του Ηλια.
Η παραιτηση και των τριων θα πρεπει να τεθουν στον Α.Σ.
Σε ευχαριστουμε για οτι προσεφερες αλλα να τα βαζεις με τον κοσμο του ΠΑΟΚ ειναι ανεπιτρεπτο.
Διαφωνω καθετα και οριζοντια. Σε καθε πολιτισμενη χωρα και πρωταθλημα το κανουν αυτο οταν ο οπαδος δημιουργει συνεχομενο προβλημα. ΑΛΛΑ απο το "ζητησε να επιστρεφουν τα διαρκειας" μεχρι το "κι εγω το διαρκειας πισω θα το εδινα επειδη μ ζητησαν να αλλαξω θεση", απεχει μιλια μακρια και το εκλαμβανω ως εμπαθεια και προπαγανδα προς τον Μπανε
ΥΓ - "αλλα να τα βαζεις με τον κοσμο του ΠΑΟΚ ειναι ανεπιτρεπτο." Ποσα λαθη κρυβει αυτη η ατακα οταν απευθυνεσαι στον Πρελεβιτς
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Αντε αυτοι εβριζαν....(αν και ο Πανακας λεει οτι δεν τον εβρισε....του φωναζαν να παρει ταιμ αουτ).
Ο οπαδος που ασκησε κριτικη εκτος αγωνα απλα επειδη ο προπονητης εβριζε και δεν το ανεχοταν
του ζητηθηκε ν αλλαξει θεση....τι εχεις να πεις για εκεινο...σχολιασες μονο το πρωτο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Αυτο ηταν υπερβολη οντως. Αλλα πιστευεις πως και μετα την δηλωση μπανε αξιζει ολο αυτο το ξεσπασμα των οπαδων? Η μηπως λογω πιεσης ποδοσφαιρικης ψαχνουμε να τα χωσουμε καπου?
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Ωραία τότε εμείς που έχουμε απέναντι διαρκείας και τον κράζουμε να μας πάνε πίσω απ'τον πάγκο.
Στον ΠΑΟΚ είσαι και σε ενοχλεί το τι λέει ο οπαδός !!! Μέχρι και στη Κηφισιά κάποιος θα σε κραζε αλλά όχι στον ΠΑΟΚ δεν αντέχεις...
Αστεία δήλωση, καλύπτει τον Ζουρνα φυσικά και γλείφει τον Σαββίδη. Ο οποίος Γιώργος Σαββίδης τον έκραξε χθες αλλά μόκο ο Μπάνε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Το οτι δεν αναφερει καν το ονομα του γιωργη ειναι πιο καλη μπηχτη απο το να τον κατονομαζε....
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Ο Μπανε δεν θα επρεπε ποτε να το κανει αυτο...προσεφερε πολλα...παρα πολλα....
Εκανε πολλα λαθη....δεν βαζεις ποτε καποιον εμισθο υπαλληλο πανω απ τους οπαδους.
Για μενα δεν προστατεψε την ομαδα....γιατι ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ ειναι πανω απο προσωπα
πανω ακομα και απο τον Μπανε και τον καθε Μπανε.
P.A.O.K AGAINST ALL

Δημοσίευση από P.A.O.K AGAINST ALL »

Συμφωνώ με τον Ντιμ ότι είναι άλλο να λες ότι με απόφαση συμβουλίου ανακλησαν το διάρκειας..και αλλο να σου λένε να αλλάξεις θέση για τον χ,ψ λόγο, και εσύ να αποφασίζεις να επιστρέψεις το διάρκειας,και να πάρεις πίσω τα χρήματα.. Αλλά Ντιμ και εμένα άμα μου ζητούσαν να αλλάξω θέση επειδή έριξα δύο τρία μπινελίκια εν ώρα αγώνα στον προπονητή που τρώει 14 σερί πόντους και κοιτάει με γουρλωμένα μάτια, και βαση ολη την πορεια απο την αρχη εως τωρα ,θα τους έλεγα και εγω πάρτε πίσω το διάρκειας ..
Εν πάση περίπτωση μεγάλο λάθος της καε..δυστηχως ..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

BigBaby έγραψε:Αντε αυτοι εβριζαν....(αν και ο Πανακας λεει οτι δεν τον εβρισε....του φωναζαν να παρει ταιμ αουτ).
Ο οπαδος που ασκησε κριτικη εκτος αγωνα απλα επειδη ο προπονητης εβριζε και δεν το ανεχοταν
του ζητηθηκε ν αλλαξει θεση....τι εχεις να πεις για εκεινο...σχολιασες μονο το πρωτο.
Δεν γνωριζω τιποτα για το περιστατικο, αλλα ετσι οπως το περιεγραψες δεν βλεπω κανενα λαθος στη σταση της ΚΑΕ, αλλα αντιθετα βλεπω στη σταση του οπαδου.

Ειπες στην περιγραφη πως λογω προβληματων, ο οπαδος καθοταν διπλα στον παγκο. Προφανως του εγινε ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ απο την ΠΑΕ και του παραχωρησαν τετοια περιοπτη θεση για να τον διευκολυνουν τον ανθρωπο. Τωρα αν αυτος λεει ευχαριστω, κραζοντας στο facebook τον προπονητη γιατι πανω στην ενταση το αγωνα ειπε μια βρισια, ε συγγνωμη κυριε, δεν σε βαλαμε διπλα στον παγκο για να μας κρινεις και να μας βγαζεις στη φορα. Πηγαινετε στη θεση σας παρακαλω.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

BlackMagicPAOK έγραψε:Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κριτικάρει. Και να βρίζει, γήπεδο ειναι, όχι εκκλησία. Όμως πανω από όλα είναι η ομάδα. Την στιγμή που το ματς είναι στο πιο κρίσιμο σημείο φωνάζεις μόνο ΠΑΟΚ! Κι εγώ δεν γουστάρω τον κόουτς αλλά πάνω από όλα ήθελα την νίκη.
Respect στον Bane.
Σωστά

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

"Αυτό που ζητώ από όλους και έχω το δικαίωμα να το κάνω, είναι να σταματήσουμε να λειτουργούμε αυτοκαταστραφικά. Ξέρω ότι μερικές φορές το κάνουμε με τόσο χαρακτηριστικό τρόπο, λες και αυτό είναι στο DNA μας. Μπορεί και να είναι."

Γαματα Μπανε.... γαματα...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

BigBaby έγραψε:Αντε αυτοι εβριζαν....(αν και ο Πανακας λεει οτι δεν τον εβρισε....του φωναζαν να παρει ταιμ αουτ).
Ο οπαδος που ασκησε κριτικη εκτος αγωνα,
απλα επειδη ο προπονητης εβριζε τα Θεία και δεν το ανεχοταν,
του ζητηθηκε ν αλλαξει θεση....
ΑΝ ΟΝΤΩΣ συνέβη και κάτι τέτοιο Μάκη, τότε είναι το λιγότερο...
Εικόνα
...για κάθε Π.Α.Ο.Κ.τσή, πόσο δε μάλλον για όποιον Πρόεδρο ή Δ.Σ. τμήματος του Π.Α.Ο.Κ.!!!! :oops: , :x και :evil:
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Sic το παλικαρι ειναι σε αναπηρικο καροτσακι (αν θεωρεις εξυπηρετηση να σε βαζουν στο γηπεδο κοντα στο παρκε ενω εχεις πληρωσει διαρκειας) και δεν μπορεις να μπεις απο αλλου γιατι δεν υπαρχουν τετοιες υποδομες τοτε ΜΠΡΑΒΟ σου.
Η κριτικη στο να μην βριζει τον ''Χριστο'' και την ''Παναγια'' ειναι λαθος? Απο αυτον που αντιπροσωπευει την ομαδα στον αγωνιστικο χωρο με την πιο καιρια θεση (ναι για τον προπονητη μιλαω).

ΤΕΤΟΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ....σε καμια ηττα...σε κανενα αποκλεισμο.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Sic4 Tι λες ρε φίλε είσαι καλά ?
Λέει ο άνθρωπος πως ο Παπαθεοδώρου ρίχνει Χριστοπαναγίες -που τον έχω ακούσει και 'γω σε φιλικό με άδειες κερκίδες- και τον άλλαξαν θέση επειδή το μαρτύρησε???
Ρε πάτε καλά ?
Ξεκάθαρα ο ίδιος ο Μπάνε -που δεν πατάει ποτέ στο γήπεδο- είπε ότι το κράξιμο στον προπονητή ήταν η πρόφαση ενόχλησε η δημόσια κριτική του συγκεκριμένου.
Τι δεν καταλαβαίνεις ?
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Και αν βρίζει τι έγινε; η ουσία μετράει.... Δεν είμαστε όλοι Αγγελικά πλασμένοι....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Ωραία τότε αν έβριζε ο οπαδός τι έγινε. Δεν είμαστε όλοι Αγγελικά πλασμένοι....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”