Οχι, η μπαλαρα που παιζουμε ειναι δειγμα των 3456 αυτοματισμων του μεγαλου κοουτς. Κανουμε επιθεση με 8 ατομα που κουτουλανε μεταξυ τους> Κοντρα δεν εχουμε φαει αλλα ουτε διπλο εχουμε μετα χωρια.eorptol1 έγραψε:Το μόνο σίγουροGiorgos_Sketos έγραψε:Όλα και όλα. Σε αυτό δεν έχει ευθύνη ο Λουτσέσκου αλλά η ατομική ποιότητα των παικτώνdesperando έγραψε:Να φανταστώ ότι ενώ κάνουμε επιθέσεις με 8 άτομα και ακόμα δεν έχουμε φάει κόντρα κατά τύχη έχει συμβεί, ή το ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα![]()
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Răzvan Lucescu
Θα το σηκωσει. Θα τους αφησει ολους χωρις παικτεςkataramenos5 έγραψε:Παει κι ο Γιοχανσον.Εχω αρχισει και σε φοβαμαι.
- kataramenos5
Για κει το παει.
Μερικοι νομιζετε οτι τυχαια τα γραφει ο Σουηδος.ΧΑ.paoki_sweden έγραψε: Wake up re romania magician.
Taseos έγραψε:Θα το σηκωσει. Θα τους αφησει ολους χωρις παικτεςkataramenos5 έγραψε:Παει κι ο Γιοχανσον.Εχω αρχισει και σε φοβαμαι.
Μάτζικα Ντε Σπελ?kataramenos5 έγραψε:Για κει το παει.Μερικοι νομιζετε οτι τυχαια τα γραφει ο Σουηδος.ΧΑ.paoki_sweden έγραψε: Wake up re romania magician.

- kataramenos5
Μωρε ειναι αυτος ενας.Πρωτα ποτισε το γιωργη ενα μαγικο φιλτρο για να τον βλεπει σαν Μουρινιο και μετα αρχισε να ξεκανει τους αντιπαλους εναν εναν.Οι φημες λενε οτι δω σε κι ενα φιλτρο στον Παπαθεοδωρου για δοκιμη στο ΠΑΟΚ αρης.Αυτο που τυφλωνει τον αντιπαλο προπονητη και δε ξερει τι του γινεται.
Παντως τα περι μαυρης μαγειας ρουμανικης ισχυουν 100%... gypsies my friend!kataramenos5 έγραψε:Παει κι ο Γιοχανσον.Εχω αρχισει και σε φοβαμαι.
Αρχίζω να πιστεύω ότι αυτός έφαγε και τον περπατώφ γιαυτό αντιδρανε εναντίον κάποιοι θερμοί υποστηρικτές του περπατωφ.....

Μην τα γράφεις έτσι γιατί κάποιος τα πιστεύει.... Πες ότι κάνεις πλάκα....kataramenos5 έγραψε:Μωρε ειναι αυτος ενας.Πρωτα ποτισε το γιωργη ενα μαγικο φιλτρο για να τον βλεπει σαν Μουρινιο και μετα αρχισε να ξεκανει τους αντιπαλους εναν εναν.Οι φημες λενε οτι δω σε κι ενα φιλτρο στον Παπαθεοδωρου για δοκιμη στο ΠΑΟΚ αρης.Αυτο που τυφλωνει τον αντιπαλο προπονητη και δε ξερει τι του γινεται.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Edit τον εαυτο μ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4 την Τετ 15 Νοέμ 2017, 23:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Ξέεεερει αυτός! Άσε τους πολλούς να τρώνε τις σάρκες τους με συστήματα, σχηματιζμούς, φορμέισια, αλλαγές, φοβίες κλπ. Έχει πάρει το μαρκαδοράκι και τραβάει ... χ. Ελπίζω μόνο σε παίχτες αντιπάλων. Όχι και σε γήπεδα. Λχ Νέα Σμύρνη, Ξάνθη και πάει λέγοντας.kataramenos5 έγραψε:Παει κι ο Γιοχανσον.Εχω αρχισει και σε φοβαμαι.