8. Amr Warda
-
Re: 7.Amr Warda
Λογικά μόνο σκούφο μήπως χρειαστεί να σπρώξει στο συνωστισμόMANIAKOS έγραψε:Από μέσα τι φοράει άραγε ;

- navigator11
Giorgos_Sketos έγραψε:Λογικά μόνο σκούφο μήπως χρειαστεί να σπρώξει στο συνωστισμόMANIAKOS έγραψε:Από μέσα τι φοράει άραγε ;

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αυτό το καρναβάλι μόλις ανέβασε φωτο στο fb από ένα γκολ του που κάνει ότι δεν ακούει γράφοντας... όσο και να φωνάζουν τα παοκια εγώ δεν ακούω είμαι κουφός. Φυσικά το κατέβασε μετά από ένα τέταρτο
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Θα ήθελα να μπω στο μυαλό του και να δω τι πιστεύει ότι θα κερδίσει με το να ειρωνεύεται τον κόσμο της ομάδας που ανήκει...
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Θα ήθελα να μπω στο μυαλό του και να δω τι πιστεύει ότι θα κερδίσει με το να ειρωνεύεται τον κόσμο της ομάδας που ανήκει...
Τι ειπε;
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ανέβασε μια φωτο από πανηγυρισμό σε γκολ του( το γνωστό δεν σας ακούω) και έγραψε όσο και να φωνάζουν τα παοκια εγώ δεν ακούω είμαι κουφός . Έφαγε βρισίδι και την κατέβασε.
Για να μπορεις να μπεις στο μυαλο του, θα επρεπε αυτο να υπαρχει..Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Θα ήθελα να μπω στο μυαλό του και να δω τι πιστεύει ότι θα κερδίσει με το να ειρωνεύεται τον κόσμο της ομάδας που ανήκει...
Αυτά για τους έξυπνους που κατά καιρούς γράφουν ότι πρέπει να επιστρέψει αυτός ο πίθηκος. (Οι ίδιοι μάλλον που λένε τον Τούντορ προπονηταρά και αδικημένο)
- SplashBro22
σβήστε το τόπικ του, δεν αξίζει να ασχολούμαστε με το σίχαμα. Ούτως ή άλλως η συμπεριφορά του δείχνει ότι αποτελεί παρελθόν