ασαλιωτο σφαξιμο, ισως το αποκορυφωμα της ΕΟ, αφου δεν ειχε να κανει πλεον με δικα τους αβαβα σφυριγματα οπως ειχαμε συνηθισει, αλλα με λυσσασμενο πολεμο εναντιον μας.tolis01 έγραψε:Συμφωνώ 100% και το είχα γράψει κι εδώ:johnys999 έγραψε:Ο Λουτσέσκου είναι τραγικός ως τώρα. Από τη μέρα που ήρθε μέχρι σήμερα. Ίχνος σοβαρής δουλειάς δεν βλέπω, ακόμα κι ο Τούντορ που συνήθως χλευάζεται εδώ μέσα, ακόμα και η διαχρονική μου αντιπάθεια λόγω γραφικότητας Αναστασιάδης κάτι είχαν παρουσιάσει σε 3 μήνες, έναν τρόπο ανάπτυξης, καταλάβαινε κάποιος πώς θέλει να παίξει η ομάδα. Το στήσιμο, ο ρυθμός παιχνιδιού, οι αλλαγές του Λουτσέσκου, η νοοτροπία που μεταδίδει, η συμπεριφορά στην πίεση, οι δηλώσεις του, ακόμα και η φυσική κατάσταση, δε νομίζω να έχουν αφήσει κανέναν ευχαριστημένο.
Από την άλλη... ποιος θα διαλέξει προπονητή αν τον διώξουν? Ο Μίχελ? Ο Ιβάν? Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν ότι έχει τις γνώσεις και μπορεί να εκπονήσει ένα πλάνο αγωνιστικό, ειδικά στον πρώτο. Αγωνιστικό, όχι πλάνο στόχων ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα γενικά κι αόριστα, τι θα κάνουμε για να το πάρουμε, πώς θα παίξουμε. Και ποιος σοβαρός θα έρθει σε μια ομάδα με τέτοια λειτουργία? Ή θα πάμε πάλι στα γνωστά αγαπητά πρόσωπα μεν, που δεν έχουν αποδείξει ότι μπορούν δε, έχοντας το νου πιο πολύ στον κόσμο παρά στην ουσία?
Αυτά σκέφτομαι και είμαι 50-50 ανάμεσα στο τυχόν καλύτερο κι ανάμεσα στο λιγότερο κακό.
Αλλά τελικά πιστεύω ότι κι εμείς φουσκώνοντας τόσο το θέμα προπονητή κι αναζητώντας τον σωτήρα που θα λύσει τα προβλήματα αφήνουμε "στη σκιά" άλλα κουσούρια της ομάδας που δεν διορθώνονται κι όλη αυτή η κατάσταση ανακυκλώνεται ανά τακτά διαστήματα και αυτό δεν οδηγεί πουθενά.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 2#p1378472
Και συγκεκριμένα για Άγγελο και Τούντορ (που δεν τον πήγαινα):
Άγγελος
Αρχικά έκανε το καθήκον του να σε βάλει ομίλους.
Με το δυναμικό που είχε που δεν προδιάθετε για ποδόσφαιρο κατοχής και υπερβολικών συνδυασμών (πέραν των οβερλαπς που έβγαιναν όμορφα) προσπάθησε παρόλα αυτά να το εκμεταλλευτεί έξυπνα.
Πίεση στον αντίπαλο για γρήγορη ανάκτηση μπάλας στο δικό του μισό έτσι ώστε να μη χρειαστεί να κουβαλήσεις ασκόπως τη μπάλα απο πίσω. Για αυτό το λόγο είχαμε φάει και 3-4 ¨ίδια¨ γκολ όταν ο αντίπαλος έσπαγε την πίεση και έβγαινε μπροστά (κυρίως από την πλευρά του Ρατς)
Προφανώς στην ευρώπη δεν είχαμε τύχη για περαιτέρω (3οι), αλλά εσωτερικά μοίραζε πόνο παντού, αλλά και τρομερό πόλεμο και από τα δικά μας ΜΜΕ αλλά και μηδενική υποστήριξη από τη διοίκηση.
Το ασάλιωτο σφάξιμο που είδα στην ομάδα εκείνον το Δεκέμβριο δεν το έχω ξαναβιώσει ποτέ. Καμία στήριξη εσωτερική.
Τούντορ
Είχε ιδέες, ενίοτε είδαμε ωραία μπάλα αλλά ήταν και ξεροκέφαλος που δεν κοίταξε να εκμεταλευτεί τα όπλα που είχε (Μπέρμπα, Κλάους) παίζοντας όπως θα ήθελε και όχι όπως θα μπορούσε (αντίθετο του Μπόλονι).
Ευρώπη παίξαμε ομίλους.
με ενα τζαβελλα που σιγουρα οπως αποδειχτηκε ηθελε το κακο της ομαδας, με διοικηση μουγκη, που δεν καταφερε να του εξασφαλισει αυτα τα 2 εργαλεια της πλακας που ειχε ο τρελος, τον Κατσικα κ τον Τζανδαρη.
καο με ολους εμας (εσας)... να θελουμε να τον διωξουμε μετα την Καλλονη (1η αγ), διαβαζω για Στανο κ Ραζβαν τετοιες δικαιολογιες που ειναι για ΓΕΛΙΑ,
ο δικος μας ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ-λεμονης- τι θα κανει , θα σας φαει;;;;; ο πολυνικης μας κ τροπαιουχος παλαιμαχος μας ειναι.
ΗΜΑΡΤΟΝ