Lubos Michel
- aspromaura ioannina
Re: Lubos Michel
Γραψε λαθος. Τωρα μολις ειδα το σχολιο σου στα "Προβληματα..". Θελω να πιστευω οτι εχεις πεσει εντελως εξω στην εκτιμηση σου..θεος φυλαξοι 

Aspromaura Ioannina...
Ναι φίλε, σε κείνο που είχε ανεβάσει, με 2 ανοιγμένες και 4 σφραγισμένες, πριν έρθουν οι 4 τελευταίοι...
Δίχως να θυμάμαι στα σίγουρα, νομίζω ότι ήταν λίγο μετά τον αποκλεισμό απ το Σουηδικό χωριό ή λίγο πριν...
Για ώρες μιλάω, έτσι? :ugeek:
Αν πας στις σελίδες 94-95 του topic του, θα βρεις και δικά μου σχόλια τότε και άλλων, στις 24-25 Αυγούστου...
Υ.Γ. Δεν ξεχνάω επίσης το μεγάλο φιάσκο της ανακοίνωσης του Ελ Καντουρί στο 60ο λεπτό του αγώνα μας στο Σουηδικό χωριό, ΝΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ, για το οποίο "δεν κουνήθηκε φύλλο"...
Ναι φίλε, σε κείνο που είχε ανεβάσει, με 2 ανοιγμένες και 4 σφραγισμένες, πριν έρθουν οι 4 τελευταίοι...

Δίχως να θυμάμαι στα σίγουρα, νομίζω ότι ήταν λίγο μετά τον αποκλεισμό απ το Σουηδικό χωριό ή λίγο πριν...

Για ώρες μιλάω, έτσι? :ugeek:
Αν πας στις σελίδες 94-95 του topic του, θα βρεις και δικά μου σχόλια τότε και άλλων, στις 24-25 Αυγούστου...

Υ.Γ. Δεν ξεχνάω επίσης το μεγάλο φιάσκο της ανακοίνωσης του Ελ Καντουρί στο 60ο λεπτό του αγώνα μας στο Σουηδικό χωριό, ΝΑΙ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ, για το οποίο "δεν κουνήθηκε φύλλο"...

- buffalobill4
Ο αποκλεισμος μας έκανε απισυευτο κακο σε θεμα διαχειρισης. Εχει δικιο ο μιχελ.
Συμφωνω με τζονι9999 περι χαρακτηριστικων καραμπινατων που λειπουνε. Το ποδοσφαιρο γίνεται ολο και πιο φιζικαλ παγκοσμιως και εμεις παμε και δινουμε συμβόλαια σε παικτες αργους και οχι δυνατους. Οκ υπάρχει χωρος κ γι αυτούς αν ειναι καλοι σε αλλους τομεις αλλα οχι να γίνεται ο κανονας αυτος.
Στα μπακ θα κρατουσα ματος δελη και αριστερα οτι επαιρνα απο λεοβατς θα τα έδινα για τα ξεκουμπιδια του λεβεκ. Γιαννουλης πισω και αγορα ενός μπακ που δεν θς παίρνει πανω απο 400 χιλ.
Η στελεχωση αυτην την στιγμη ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν με πολλα εκατομμυρια να γυαλιζουν την κερκιδα. Πεταμενα λεφτά κ μαλιστα πολλα
Στα σεντερ μπακ θα κρατούσα βαρελα κρεσπο με ανανεωση με ιδια η λιγοτερα λεφτα, θα εληγα τον δανεισμο του (ως τώρα) σαμπρανο (εκτος και αν μενει με 8 κατισταρικα) και θα πηγαινα σε εναν φερελπι πλας χατζη.
Στο κεντρο 6αρι οπωσδηποτε γρηγορο κ δυνατο (κανα 400αρι συμβολαιο) για μπακ απ του τσιμι. Κανιας κατσε οτι παρεις καλο είναι.
Στα 8αρια μαουρισιο συν καντουρι κατ αναγκη συν πελκα κατ αναγκη συν τσιμι καλα είμαστε.
Στα 10αρια εγω θα κρατούσα μπισε αν παιρνει κάτω απο 7 κατοσταρικα καθως ειναι αυτο το εξαιρετικο απο θεμα οξυδερκειας-ποδοσφαιρου που ανεφερα παραπάνω. Συν καντουρι εισαι κομπλε. Με την προυποθεση ο καντουρι να δειξει πράγματα μες στη χρονια (εχω την εντύπωση πως παιρνει 550 οποτε καλα είναι).
Στα εξτρεμ αντρε λημνιος λαμπρου μακ με λιγα χρηματα αγορα και ενρικε μυστα εισαι υπερκαλυμμενος και για χρονια με φουλ ευρωπη.
Στα φορ πωληση του πριγιο με οβερ 8 μυρια (ειπαμε παιδια δεν μαρκαρει μπροστα αλλα ο τυπος εχει απιστευτη δεινοτητα εκτελεστικη κ τεχνικη) και αγορα ενός φορ 24-25 χρονων (λατινο κατα προτιμηση) με ευχέρεια να παιζει και εξω απο το κουτι. Επιπλεον αν έχεις κ μακ εισαι καλα, αλλιως παρε κ ενα ταλεντο εκτός κ αν πιστευεις πολυ στον κουλουρη.
Συμφωνω με τζονι9999 περι χαρακτηριστικων καραμπινατων που λειπουνε. Το ποδοσφαιρο γίνεται ολο και πιο φιζικαλ παγκοσμιως και εμεις παμε και δινουμε συμβόλαια σε παικτες αργους και οχι δυνατους. Οκ υπάρχει χωρος κ γι αυτούς αν ειναι καλοι σε αλλους τομεις αλλα οχι να γίνεται ο κανονας αυτος.
Στα μπακ θα κρατουσα ματος δελη και αριστερα οτι επαιρνα απο λεοβατς θα τα έδινα για τα ξεκουμπιδια του λεβεκ. Γιαννουλης πισω και αγορα ενός μπακ που δεν θς παίρνει πανω απο 400 χιλ.
Η στελεχωση αυτην την στιγμη ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν με πολλα εκατομμυρια να γυαλιζουν την κερκιδα. Πεταμενα λεφτά κ μαλιστα πολλα
Στα σεντερ μπακ θα κρατούσα βαρελα κρεσπο με ανανεωση με ιδια η λιγοτερα λεφτα, θα εληγα τον δανεισμο του (ως τώρα) σαμπρανο (εκτος και αν μενει με 8 κατισταρικα) και θα πηγαινα σε εναν φερελπι πλας χατζη.
Στο κεντρο 6αρι οπωσδηποτε γρηγορο κ δυνατο (κανα 400αρι συμβολαιο) για μπακ απ του τσιμι. Κανιας κατσε οτι παρεις καλο είναι.
Στα 8αρια μαουρισιο συν καντουρι κατ αναγκη συν πελκα κατ αναγκη συν τσιμι καλα είμαστε.
Στα 10αρια εγω θα κρατούσα μπισε αν παιρνει κάτω απο 7 κατοσταρικα καθως ειναι αυτο το εξαιρετικο απο θεμα οξυδερκειας-ποδοσφαιρου που ανεφερα παραπάνω. Συν καντουρι εισαι κομπλε. Με την προυποθεση ο καντουρι να δειξει πράγματα μες στη χρονια (εχω την εντύπωση πως παιρνει 550 οποτε καλα είναι).
Στα εξτρεμ αντρε λημνιος λαμπρου μακ με λιγα χρηματα αγορα και ενρικε μυστα εισαι υπερκαλυμμενος και για χρονια με φουλ ευρωπη.
Στα φορ πωληση του πριγιο με οβερ 8 μυρια (ειπαμε παιδια δεν μαρκαρει μπροστα αλλα ο τυπος εχει απιστευτη δεινοτητα εκτελεστικη κ τεχνικη) και αγορα ενός φορ 24-25 χρονων (λατινο κατα προτιμηση) με ευχέρεια να παιζει και εξω απο το κουτι. Επιπλεον αν έχεις κ μακ εισαι καλα, αλλιως παρε κ ενα ταλεντο εκτός κ αν πιστευεις πολυ στον κουλουρη.
Για τον Χάρη Χαρίση: "Η απόφαση να πάει δανεικός είχε παρθεί την εποχή που προπονητής ήταν ο Ιβιτς. Είχαμε μιλήσει με τον παίκτη και τον ατζέντη του. Δεν ήταν ικανοποιημένοι από τον χρόνο συμμετοχής του, ο Βλάνταν τότε φαινόταν ότι θα παραμείνει στην ομάδα και έτσι ο Χαρίσης έδειξε επιθυμία να πάει στο Βέλγιο. Δεν νομίζω ότι ο παίκτης έχασε. Μίλησα μαζί του πριν 5-6 μέρες. Το μυαλό του νομίζω ότι είναι ακόμη στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν πρόκειται να επιστρέψει αν έχει τον ίδιο ρόλο που είχε πριν. Στον δικό μας σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν υπολογίζεται, παίζει καλά και πιστεύουμε ότι έχει χώρο στο ρόστερ μας. Πρέπει, όμως, να έχουμε και ανακατατάξεις στη μεσαία γραμμή. Τον Ιανουάριο είναι δύσκολο να επιστρέψει γιατί είναι ένας από τους παίκτες-κλειδιά της Σιντ Τρουίντεν και δεν θα τον αφήσουν οι Βέλγοι. Πρέπει, όμως, να πω και το εξής: Πόσα χρήματα πιστεύετε ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε από μεταγραφή του Χαρίση τον περασμένο Απρίλιο; 400.000 ευρώ; Τώρα η αξία του είναι κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. 1,5 εκατ. ευρώ και 20% ποσοστό μεταπώλησης είναι η συμφωνία που κάναμε με την Σιντ Τρουίντεν. Αν θέλει να τον αγοράσει και να τον πουλήσει σε άλλη ομάδα, προφανώς θα το κάνει για μεγαλύτερο ποσό. Από οικονομικής πλευράς, λοιπόν, ανεβάσαμε την αξία του, αλλά εγώ προτιμώ να έχουμε τον Χαρίση πίσω γιατί ταιριάζει στο σύστημα του Λουτσέσκου".
Για τον Μακ και τον Σαμπράνο: "Ο Ιβιτς μου είχε πει θέλω μόνο έναν παίκτη για του χρόνου. Τον Μακ. Δουλέψαμε την περίπτωσή του από τον περασμένο Απρίλιο, αλλάξαμε, όμως, προπονητές. Πλέον, δεν παίζει πολύ, είναι θύμα του μεγάλου ρόστερ. Κανείς δεν λέει ότι είναι κακός παίκτης, ο κόσμος ξέρει την ποιότητά του. Εάν αγωνιστεί μπορεί να βάλει 10-15 γκολ μέσα στη σεζόν, αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει για την ενδεκάδα. Είναι δύσκολο να αγοράσουμε τον Μακ και τον Σαμπράνο. Τα συμβόλαιά τους είναι πολύ πάνω από το μπάτζετ του ΠΑΟΚ. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Μπορεί ο Μακ να πετύχει 25 γκολ και του χρόνου να είμαστε στο Champions League. Τότε θα είναι άλλη ιστορία".
- Παλαιολόγος
αυτο που λεει για χαριση απλα δεν υπαρχει!
οπως ισως θυμαστε καποιοι ημουν απο τους πρωτους που δεν ηθελα να φυγει,τον πιστευα και τον πιστευω,αν δουλεψει
αλλα να ζηταει χρονο!λολ
και ο μιχελ να το συζηταει
απλα δεν υπαρχουν αυτα,ο προπονητης αν θελει θα σε χρησιμοποιησει και εσυ απεδειξε πως το εχεις
τι θα πει θελω χρονο και ιστοριες!τι ειμαστε το κολοκοτρωνιτσι;
οπως ισως θυμαστε καποιοι ημουν απο τους πρωτους που δεν ηθελα να φυγει,τον πιστευα και τον πιστευω,αν δουλεψει
αλλα να ζηταει χρονο!λολ
και ο μιχελ να το συζηταει
απλα δεν υπαρχουν αυτα,ο προπονητης αν θελει θα σε χρησιμοποιησει και εσυ απεδειξε πως το εχεις
τι θα πει θελω χρονο και ιστοριες!τι ειμαστε το κολοκοτρωνιτσι;
Παίξαμε με δύο από τις πιο δυνατές ομάδες στο Πρωτάθλημα, δεν χάσαμε με τρομακτικό τρόπο, με τρία ή τέσσερα γκολ διαφορά. Με τον Ολυμπιακό ήμασταν άτυχοι, σίγουρα μπορούσαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Με την ΑΕΚ η γρήγορη αποβολή σόκαρε περισσότερο τους δικούς μας παίκτες, παρά αυτούς της ΑΕΚ. Δεν ήμασταν ψυχολογικά έτοιμοι για να παίξουμε με παίκτη παραπάνω.
μαλακα τι λεει???

μαλακα τι λεει???

καλα το πανε, αν γινει κι αυτο ας συνηθισουν την αδεια τουμπα. Αυτοι αραζουν πουλανε τρελα παιρνουν τα πακετα και ασε τον οπαδο στην στεναχωρια τουGoMaRoS έγραψε:μηπως μας προετοιμαζει για πωληση prijovic τον ιανουάριο και στην κορυφή o mak;
Έρχεται δεύτερος. Τα έχει πει πρώτος ο Βασίλης Δανιήλ το 2001 εναντίον της Γερμανίας.Dimg4 έγραψε: Δεν ήμασταν ψυχολογικά έτοιμοι για να παίξουμε με παίκτη παραπάνω.
μαλακα τι λεει???![]()

Ο γιωργης ανεβασε πριν, τις ρετσινες τις εχω στην αποθηκη... το εχουν χασει αυτοι ολοι μαζι κι εμεις φαγωνομαστε
Djalma, Canias, Kace, Biseswar μας κουνάνε μαντήλι τον χειμωνα
είπαμε για prijovic
ισως επιστρεψει ο ενρίκε, και ο μυστακιδης απο τον τραυματισμο
παμε για πρωταθλημα
είπαμε για prijovic
ισως επιστρεψει ο ενρίκε, και ο μυστακιδης απο τον τραυματισμο
παμε για πρωταθλημα
Συγνωμη αλλα αυτες οι δηλωσεις εγιναν απο υψηλοβαθμο στελεχος της παε?και δεν τον εχουν διαολοστειλει ακομα??Dimg4 έγραψε:Παίξαμε με δύο από τις πιο δυνατές ομάδες στο Πρωτάθλημα, δεν χάσαμε με τρομακτικό τρόπο, με τρία ή τέσσερα γκολ διαφορά. Με τον Ολυμπιακό ήμασταν άτυχοι, σίγουρα μπορούσαμε καλύτερο αποτέλεσμα. Με την ΑΕΚ η γρήγορη αποβολή σόκαρε περισσότερο τους δικούς μας παίκτες, παρά αυτούς της ΑΕΚ. Δεν ήμασταν ψυχολογικά έτοιμοι για να παίξουμε με παίκτη παραπάνω.
- aspromaura ioannina
Να μη σας τυχει ποτε αυτο το πραγμα μαγκες. Ειναι οτι πιο σοκαριστικο.Spiros_S έγραψε:Έρχεται δεύτερος. Τα έχει πει πρώτος ο Βασίλης Δανιήλ το 2001 εναντίον της Γερμανίας.Dimg4 έγραψε: Δεν ήμασταν ψυχολογικά έτοιμοι για να παίξουμε με παίκτη παραπάνω.
μαλακα τι λεει???![]()
![]()

Υ.γ Το ιδιο υποστηριξε ο Λου και ακομη ενας απο τους παιχτες(δεν θυμαμαι ποιος).