Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- hasio_john
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
ΤΕΛΕΙΑ τα είπες φίλε Γρηγόρη! Έτσι είναι ...
Θα συμφωνήσω με την απάντηση του φίλου!
Δυστυχώς τώρα άλλαξαν οι καιροί.
Θα συμφωνήσω με την απάντηση του φίλου!
Δυστυχώς τώρα άλλαξαν οι καιροί.
Οι υποχρεώσεις των γονέων άλλαξαν, δεν αντιλέγω σ αυτό, αλλά δυστυχώς αυτή η αλλαγή τείνει να είναι σχεδόν μονόπλευρη, μάλιστα κυρίως εις βάρος της σωστής διαπαιδαγώγησης των παιδιών και πνευματικά (τηλεόραση) και σωματικά (έλλειψη άσκησης σε έστω κάποιες οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις), λόγω της άνετης κι "εύκολης διασκέδασης" που παρέχουν πια τα p.c., τα tablets, ακόμα και τα κινητά τηλέφωνα με τις "τεράστιες" οθόνες τους...
Δεν "κουνάω το δάχτυλο" σε κανέναν, απλά δεν μ αρέσει να εφησυχάζω επειδή "άλλαξαν οι καιροί" κι όχι εμείς!!!!
Όσο οι γονείς και μαζί τους τα παιδιά δεν αλλάζουν αυτές τις συνήθειες του "βολικού καναπέ", τόσο οι....."εποχές θα χειροτερεύουν", πάντα κατά την προσωπική μου άποψη φυσικά, δίχως βέβαια αυτή να είναι απαραίτητα η σωστή...
Δεν "κουνάω το δάχτυλο" σε κανέναν, απλά δεν μ αρέσει να εφησυχάζω επειδή "άλλαξαν οι καιροί" κι όχι εμείς!!!!
Όσο οι γονείς και μαζί τους τα παιδιά δεν αλλάζουν αυτές τις συνήθειες του "βολικού καναπέ", τόσο οι....."εποχές θα χειροτερεύουν", πάντα κατά την προσωπική μου άποψη φυσικά, δίχως βέβαια αυτή να είναι απαραίτητα η σωστή...
- ΑποστόληςΑ
Στάση εργασίας για τους εργαζόμενους στο μετρό αύριο (μέχρι τις 09:00) και 24ωρη απεργία την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου.
- hasio_john
Γρηγόρη θα σου πω ένα παράδειγμα δικό μου, που το ζω...
Πέρσι στον παιδικό ήταν 13 παιδάκια στην τάξη, η οποία είναι και 1 Χ 2!
Μέγεθος ενός μεσαίου σαλονιού να φανταστείς. Φέτος στοίβαξαν μέσα 24...
Η δασκάλα τα έχει δει ΌΛΑ. Ανοίγεις την πόρτα το πρωί και ακούς μια συναυλία βηξίματος.
Μέσα στην μύξα είναι όλα τους από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν!
Και όμως αδερφέ, όλα έχουν αλλάξει! Φαγητό, ατμόσφαιρα, ακτινοβολίες από παντού, μόλυνση της ατμόσφαιρας, τρύπα του όζοντος, υποβάθμιση της τροφής και πολλά άλλα.
Σαφώς είναι στο χέρι ΚΑΘΕ γονιού να μεγαλώσει το παιδί του με το καλύτερο δυνατό τρόπο!
Οι τριγύρω πάντως προσπαθούν για το καλύτερο και το βλέπω από πρώτο χέρι. Πάω την μικρή 3 φορές την εβδομάδα ενόργανη και άλλες τόσες κολυμβητήριο και βλέπω εκατοντάδες παιδιά (κάθε ηλικίας) να προπονούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Πέρσι στον παιδικό ήταν 13 παιδάκια στην τάξη, η οποία είναι και 1 Χ 2!
Μέγεθος ενός μεσαίου σαλονιού να φανταστείς. Φέτος στοίβαξαν μέσα 24...
Η δασκάλα τα έχει δει ΌΛΑ. Ανοίγεις την πόρτα το πρωί και ακούς μια συναυλία βηξίματος.
Μέσα στην μύξα είναι όλα τους από την πρώτη μέρα που ξεκίνησαν!
Και όμως αδερφέ, όλα έχουν αλλάξει! Φαγητό, ατμόσφαιρα, ακτινοβολίες από παντού, μόλυνση της ατμόσφαιρας, τρύπα του όζοντος, υποβάθμιση της τροφής και πολλά άλλα.
Σαφώς είναι στο χέρι ΚΑΘΕ γονιού να μεγαλώσει το παιδί του με το καλύτερο δυνατό τρόπο!
Οι τριγύρω πάντως προσπαθούν για το καλύτερο και το βλέπω από πρώτο χέρι. Πάω την μικρή 3 φορές την εβδομάδα ενόργανη και άλλες τόσες κολυμβητήριο και βλέπω εκατοντάδες παιδιά (κάθε ηλικίας) να προπονούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις.
- Kostomanolis
Συμφωνω με τον Γιαννη, ο καθεις απο το δικο του μετεριζι προσπαθει να τηρεισει την ρηση νους υγιεις εν σωμα υγιη. Προσωπικα για το σωμα εχω-ουμε κολυμβηση και ποδοσφαιρο και για τον νου αρχαια ελληνικα.
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
- Kostomanolis
Επισης καλο ειναι για τις κακες συνηθειες, οπως τηλεοραση, υπολογοστες, κινητα κλπ να τηρουμε και το παν μετρον αριστο.
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
φιλε κοστομανωλη εγραψες κ αλλα αρχαια ανορθογραφα....επειδη δεν ειμαι φιλολογος ουτε τριτοδεσμιτης δε σε διορθωνω εγω. απλα το επισημαινω.φιλικα παντα. σε ειχα ρωτησει σε ενα νημα δε θυμαμαι ποιο με τον μικρασιατικο στην καισαριανη βρηκες ακρη; σορρυ που δεν διαβασα την απαντηση σου απλα δεν ειμαι πολυ συχνα μεσα
- Kostomanolis
Βρηκα ακρη, σου απαντησα εδω στο καφενειο. Εν ολιγοις εχουν συνεργασια με τον ΠΑΟΚ και απο 4 ετων μπορεις να ξεκινησει ενα παιδακι. Εμεις θα κανουμε την 1η μας προπονηση το Σαββατο.
Για τα αρχαια, δυστυχως δεν ειχα το ερεθισμα να τα μαθω στο σχολειο, ελπιζω να μπορεσω νατ τα ενταξω καποια στιγμη στο προγραμμα μου (την εκμαθηση εννοω), οσο για τα λαθη διορθωσε με, αλλωστε γηρασκω αει διδασκομενος
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Για τα αρχαια, δυστυχως δεν ειχα το ερεθισμα να τα μαθω στο σχολειο, ελπιζω να μπορεσω νατ τα ενταξω καποια στιγμη στο προγραμμα μου (την εκμαθηση εννοω), οσο για τα λαθη διορθωσε με, αλλωστε γηρασκω αει διδασκομενος
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Βασικά καλό είναι τα παιδιά να έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και ας είναι μέσα στη μυξα και το βήχα. Μόνο έτσι μπορεί να δυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημα τους. Ο δικόςμου για παράδειγμα στο πρώτο έτος του παιδικού ήταν μία φορά το μήνα άρρωστος. Τώρα στο σχολείο δεν έχει αρρωστήσει ούτε μία φορά
- Kostomanolis
Ετσι λενε. Σε σχεση με καποιο παιδι που δεν εχει παει σε παιδικο σταθμο και σε καποιο που εχει παει, υπαρχει διαφορα στις αντιστασεις του οργανισμου στους διαφορους ιους.
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Έτσι ακριβώς! Και να συμπληρώσω πως όσο πιο νωρίς εκτεθεί τόσο πιο καλες αντιστάσεις απέναντι στους ιούς θα έχειKostomanolis έγραψε:Ετσι λενε. Σε σχεση με καποιο παιδι που δεν εχει παει σε παιδικο σταθμο και σε καποιο που εχει παει, υπαρχει διαφορα στις αντιστασεις του οργανισμου στους διαφορους ιους.
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- ΑποστόληςΑ