Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Φίλε Mingus στατιστικά δηλαδή τον Μάρτιο απολύονται οι προπονητές επί Ιβάν.
Επομένως δεν ωρίμανσε ακόμα για να τον φάμε
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνειδητοποίησα από την παραπάνω παράθεση του Kat5 ότι στην σύσκεψη που θεωρητικά αφορούσε αγωνιστικό θέμα (εικόνα ομάδας και προπονητή) ήταν παρόντες ο Γκαγκάτσης ΚΑΙ το Μαράκι. Άρα τους απασχόλησαν και οικονομικά θέματα; οι ποινές των παικτών; η αποζημίωση του προπονητή;
ενας προπονητη δεν μπορουμε να κρατησουμε για χρονια στην παοκαρα μας να δουλεξει και να κανει την δουλεια του μονος δεν παει αλλο να αλαζουμε καθε χρονο και να ερθει ενας σοβαρος και κανονικος προπονητης και να αφησεις τα κλειδια επανω του
Mingus ...dead man walking the green mile
Πιθανό να το έχει πάρει χαμπάρι κ αποδεχτεί κιόλας!
Πιθανό να το έχει πάρει χαμπάρι κ αποδεχτεί κιόλας!
ΔυστυχώςGiorgos_Sketos έγραψε:Ωραίος. Να χάνει ο ΠΑΟΚ μόνο και μόνο για να δικαιωθούμε όσοι δε γουστάρουμε τον προπονητή.Alastor έγραψε:Θα πεσει παλι γελιο οταν θα παμε στο -6 και μετα η στηριξη θα παει περιπατο. Εδω θα μαστε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Ήμασταν 5 βαθμούς μπροστά και το γήπεδο δεν γέμιζε γιατί ο κόσμος ήξερε πως το οικοδόμημα είναι σαθρό. Ακόμα κι εγώ που πήγαινα γήπεδο δεν πίστευα πως θα το πάρουμε στο +5. Ήμουν και μέσα στην Ξάνθη, στην διαβόητη τεσσάρα, και μετά απ'αυτό δεν είχα καμία αμφιβολία.eorptol1 έγραψε:Πριν τον βαζελο θα είμαστε πρώτοι..... Στο γήπεδο ας έρθει όποιος θέλει η νίκη μας ενδιαφέρει και ας είμαστε 300 άτομα..... Εδώ με τον Άγγελο είχαμε 5 βαθμους μπροστά και το γήπεδο δεν γέμιζε.... Αυτά πλέον δεν με νοιαζουν η ομάδα με ενδιαφέρει να κερδίζει.....
Δεν είναι η βαθμολογική θέση το ζητούμενο. Και τώρα είμαστε στο -2. Θα μπορούσαμε να είμαστε και στο +2, δεν αλλάζει κάτι. Ναι, οκ. Αν κάνουμε μόνο νίκες θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Γιατί στο καλό να περιμένω όμως πως θα κάνουμε μόνο νίκες, εφόσον η ομάδα δεν μου έχει δώσει απολύτως καμία αφορμή να πιστεύω κάτι τέτοιο;
Υπάρχουν τα σενάρια και υπάρχει και η πραγματικότητα. Τα σενάρια λένε πως με νίκες εδώ κι εκεί, είμαστε πρώτοι. Η πραγματικότητα λέει πως δεν έχουμε κερδίσει πουθενά, μόνο στην Τούμπα.
Οτι ναναι καταλαβαινετε μερικοι, ο ανθρωπος ειπε πως ΟΤΑΝ βρεθουμε στο -6, ΠΡΟΕΞΟΦΛΩΝΤΑΣ οτι θα κανουμε γκελες λογω λουτσεσκου και οχι γιατι ευχεται να κανουμε γκελες. Ελεος με την υπερπροστασια στον αμπαλοeorptol1 έγραψε:ΔυστυχώςGiorgos_Sketos έγραψε:Ωραίος. Να χάνει ο ΠΑΟΚ μόνο και μόνο για να δικαιωθούμε όσοι δε γουστάρουμε τον προπονητή.Alastor έγραψε:Θα πεσει παλι γελιο οταν θα παμε στο -6 και μετα η στηριξη θα παει περιπατο. Εδω θα μαστε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το προβλημα ειναι καθαρα αγωνιστικο με ευθυνη του ανικανου προπονητη. Τωρα πως καταφερε να πεισει τους παντες πως ειναι θεμα αυτοπεποιθησης και απειθαρχιας των παικτων, πραγματικα με ξεπερναει.
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς αυτό τονίζει ο Mingus: Ότι η απόλυση δεν είναι θέμα χρόνου αν και οι περισσότερες έχουν γίνει Μάρτιο, αλλά ότι έρχονται μετά την επίσημη στήριξή του.Dimpatra έγραψε:Φίλε Mingus στατιστικά δηλαδή τον Μάρτιο απολύονται οι προπονητές επί Ιβάν.
Λοιπόν επειδή κάπως ηρέμησα και επειδή έχει πέσει πάααααρα πολύ γκρίνια και ο ΠΑΟΚ αργεί να παίξει ακόμα, εγώ θα πω ότι προτίθεμαι να περιμένω το τέλος του πρώτου γύρου πριν αρχίσω τους μπούλους στον οποιοδήποτε. Ναι η ομάδα δεν είναι καλά, ναι σε άλλο ένα ντέρμπι πήγε όπως ακριβώς πηγαίνει τόσες δεκαετίες, ναι ο Λούτσε δε μου εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη.
Όλα αυτά ισχύουν με το παραπάνω, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να παραβλέψω ότι η ομάδα έχει φάει τέτοια μούντζα από την τύχη που χρόνια έχω να θυμηθώ κάτι αντίστοιχο. Δεν το γράφω για να κρύψω τα παραπάνω κάτω από κάποιο χαλάκι(τι χαλάκι, χαλάρα χρειάζεται), αλλά δε θέλω να φτάσουμε στο άλλο άκρο της all time classic ΠΑΟΚτσήδικης εσωτερικής φαγωμάρας. Στο ποδόσφαιρο στην τελική μετράει το αποτέλεσμα, δηλαδή δοκάρι και μέσα ή έξω και σε μας είναι φέτος μονίμως δοκάρι και έξω, όπως αυτό του Μακ στη Ριζούπολη.
Όλοι μένουμε στις εμφανίσεις (και ως ένος σημείου πολύ καλά κάνουμε) αλλά επίσης αλήθεια είναι ότι στο Έστερσουντ φάγαμε γκολ ενάμιση μέτρο οφσάιτ, στη Ριζούπολη είπαμε, στη Λάρισα σκοντάφτει ο άλλος σουτάροντας στο 90 και μπαίνει γκολ, στο τηγάνι τρώμε γκολ από το πουθενά, το ίδιο και στο ΟΑΚΑ. Ό,τι μπορεί να πάει στραβά, έχει πάει. Εδώ o παίκτης που περιμέναμε να ανέβει πώς και πώς με το που έβαλε γκολ μένει έξω ενάμιση μήνα. Είπαμε μας αγαπάει ο Μέρφι αλλά φέτος το ξεφτίλισε.
Τίποτα από όλα αυτά δεν τα αναφέρω προς υπεράσπιση του Λούτσε ο οποίος φυσικά και έχει τεράστια ευθύνη για την εικόνα και τον οποίο αν απολύσουν σήμερα δε θα το δω αρνητικά ούτε λεπτό. Αλλά δεν πάυουν να είναι αλήθεια. Και τα γράφω κυρίως με αφορμή τη νοσταλγία στον Ίβιτς που μας έχει πιάσει, τον Ίβιτς που σε όλα τα κρίσιμα πέρσι η μπάλα τον πήγε δοκάρι και μέσα. Ο Γκάρι στην Ιταλία, η γκολάρα του Πρίγιο στην Ξάνθη που φέτος στο ένα μέτρο βρίσκει αέρα, ο Κλωναρίδης, όλα. Ποιος θυμάται τον πρώτο γύρο, την Καραμπαγκ, το 3-0 καλώς τα παιδιά στο ΟΑΚΑ με 3-5-2 και το Μαλεζά γιο-γιο.
Η ομάδα πιστεύω θα ξεκινήσει σερί νικών και δεν είναι αργά για το πρωτάθλημα. Είτε με Λούτσε είτε χωρίς
Όλα αυτά ισχύουν με το παραπάνω, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να παραβλέψω ότι η ομάδα έχει φάει τέτοια μούντζα από την τύχη που χρόνια έχω να θυμηθώ κάτι αντίστοιχο. Δεν το γράφω για να κρύψω τα παραπάνω κάτω από κάποιο χαλάκι(τι χαλάκι, χαλάρα χρειάζεται), αλλά δε θέλω να φτάσουμε στο άλλο άκρο της all time classic ΠΑΟΚτσήδικης εσωτερικής φαγωμάρας. Στο ποδόσφαιρο στην τελική μετράει το αποτέλεσμα, δηλαδή δοκάρι και μέσα ή έξω και σε μας είναι φέτος μονίμως δοκάρι και έξω, όπως αυτό του Μακ στη Ριζούπολη.
Όλοι μένουμε στις εμφανίσεις (και ως ένος σημείου πολύ καλά κάνουμε) αλλά επίσης αλήθεια είναι ότι στο Έστερσουντ φάγαμε γκολ ενάμιση μέτρο οφσάιτ, στη Ριζούπολη είπαμε, στη Λάρισα σκοντάφτει ο άλλος σουτάροντας στο 90 και μπαίνει γκολ, στο τηγάνι τρώμε γκολ από το πουθενά, το ίδιο και στο ΟΑΚΑ. Ό,τι μπορεί να πάει στραβά, έχει πάει. Εδώ o παίκτης που περιμέναμε να ανέβει πώς και πώς με το που έβαλε γκολ μένει έξω ενάμιση μήνα. Είπαμε μας αγαπάει ο Μέρφι αλλά φέτος το ξεφτίλισε.
Τίποτα από όλα αυτά δεν τα αναφέρω προς υπεράσπιση του Λούτσε ο οποίος φυσικά και έχει τεράστια ευθύνη για την εικόνα και τον οποίο αν απολύσουν σήμερα δε θα το δω αρνητικά ούτε λεπτό. Αλλά δεν πάυουν να είναι αλήθεια. Και τα γράφω κυρίως με αφορμή τη νοσταλγία στον Ίβιτς που μας έχει πιάσει, τον Ίβιτς που σε όλα τα κρίσιμα πέρσι η μπάλα τον πήγε δοκάρι και μέσα. Ο Γκάρι στην Ιταλία, η γκολάρα του Πρίγιο στην Ξάνθη που φέτος στο ένα μέτρο βρίσκει αέρα, ο Κλωναρίδης, όλα. Ποιος θυμάται τον πρώτο γύρο, την Καραμπαγκ, το 3-0 καλώς τα παιδιά στο ΟΑΚΑ με 3-5-2 και το Μαλεζά γιο-γιο.
Η ομάδα πιστεύω θα ξεκινήσει σερί νικών και δεν είναι αργά για το πρωτάθλημα. Είτε με Λούτσε είτε χωρίς
- ΑποστόληςΑ
Φθάσαμε όμως στο σημείο οι οπαδοί άλλων ομάδων να αμφισβητούν επαρκώς την αξία του ρόστερ του ΠΑΟΚ.
Ποιος Prijovic; Αυτός ο αόρατος;
Ποιος Zambrano; Αυτό που έπαιζε ζβερκιές;
Ποιος Πέλκας;
Ποιος Vieirinha;
Ποιος Kaddouri κλπ.
Από τη μία η ομάδα είχε κατοχή 60%, κέρδισε ένα κόρνερ παραπάνω και είχε τις ίδιες, ελάχιστες (5) τελικές με τον αντίπαλο. Στατιστικά ίσως είναι από τις καλύτερες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
Από την άλλη έπαιξε επί 27 λεπτά με παίκτη παραπάνω και ωστόσο σ' αυτό ακριβώς το διάστημα φάνηκε ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη και δίκαια κέρδισε. Στον υπόλοιπο αγώνα έκανε απλά συντήρηση του σκορ.
Μετά το 60΄η ΑΕΚ ταμπουρώθηκε έξω από την περιοχή της, παρ' όλο που έπαιζε εντός έδρας. Ε, και; Αυτό δεν κάνουν όλες οι ομάδες που θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τον ΠΑΟΚ;
Η κριτική φιλάθλων και δημοσιογράφων είναι φέτος πιο σκληρή για τον ΠΑΟΚ, γιατί ίσως είναι η πρώτη φορά που μας θεωρούν φαβορί.
Το αποτέλεσμα όμως παραμένει το ίδιο: Χάνουμε. Μπορεί να παίζουμε λίγο καλύτερα, αλλά εξακολουθούμε να χάνουμε από τους μεγάλους και να μην κερδίζουμε τους μικρούς.
Μας λείπουν οι ασίστ και οι τελικές εντός περιοχής.
Φταίει ο προπονητής;
Φταίνε οι παίκτες;
Φταίει ο Τρικούπης;
Σίγουρα η ψυχολογία της ομάδας δεν βοηθάει και αυτό δεν θα βελτιωθεί εύκολα. Ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσουμε τον Ατρόμητο και θα πάρουμε μια βαθιά ανάσα και αγωνιστική και ψυχολογική. Μόνο όμως αν κερδίσουμε στον Πανιώνιο θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. Προσωπικά δεν το βλέπω, αλλά το εύχομαι ολόψυχα.
Ποιος Πέλκας;
Ποιος Vieirinha;
Ποιος Kaddouri κλπ.
Από τη μία η ομάδα είχε κατοχή 60%, κέρδισε ένα κόρνερ παραπάνω και είχε τις ίδιες, ελάχιστες (5) τελικές με τον αντίπαλο. Στατιστικά ίσως είναι από τις καλύτερες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
Από την άλλη έπαιξε επί 27 λεπτά με παίκτη παραπάνω και ωστόσο σ' αυτό ακριβώς το διάστημα φάνηκε ότι η ΑΕΚ είναι καλύτερη και δίκαια κέρδισε. Στον υπόλοιπο αγώνα έκανε απλά συντήρηση του σκορ.
Μετά το 60΄η ΑΕΚ ταμπουρώθηκε έξω από την περιοχή της, παρ' όλο που έπαιζε εντός έδρας. Ε, και; Αυτό δεν κάνουν όλες οι ομάδες που θέλουν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τον ΠΑΟΚ;
Η κριτική φιλάθλων και δημοσιογράφων είναι φέτος πιο σκληρή για τον ΠΑΟΚ, γιατί ίσως είναι η πρώτη φορά που μας θεωρούν φαβορί.
Το αποτέλεσμα όμως παραμένει το ίδιο: Χάνουμε. Μπορεί να παίζουμε λίγο καλύτερα, αλλά εξακολουθούμε να χάνουμε από τους μεγάλους και να μην κερδίζουμε τους μικρούς.
Μας λείπουν οι ασίστ και οι τελικές εντός περιοχής.
Φταίει ο προπονητής;
Φταίνε οι παίκτες;
Φταίει ο Τρικούπης;
Σίγουρα η ψυχολογία της ομάδας δεν βοηθάει και αυτό δεν θα βελτιωθεί εύκολα. Ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσουμε τον Ατρόμητο και θα πάρουμε μια βαθιά ανάσα και αγωνιστική και ψυχολογική. Μόνο όμως αν κερδίσουμε στον Πανιώνιο θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός. Προσωπικά δεν το βλέπω, αλλά το εύχομαι ολόψυχα.
- GiorgosAtha
Εδώ τους αμφισβητούμε εμείς οι ίδιοι αποθεώνοντας παράλληλα όλους τους παίχτες των αντιπάλων... οι οπαδοί των άλλων ομάδων μας πείραξαν?ΑποστόληςΑ έγραψε:Φθάσαμε όμως στο σημείο οι οπαδοί άλλων ομάδων να αμφισβητούν επαρκώς την αξία του ρόστερ του ΠΑΟΚ.
Ποιος Πέλκας;
Ποιος Vieirinha;
Ποιος Kaddouri κλπ.

- ΑποστόληςΑ
Το έγραψα γιατί συνομιλώ με συναδέλφους μου, που είναι όλοι οπαδοί άλλων ομάδων. Δεν εννοώ βέβαια τους φανατικούς που δεν μπορούν να δουν τίποτε αφιλτράριστο, αν και όλοι έχουν (έχουμε) οπαδικό φανατισμό μέσα μας ανεξαρτήτως ηλικίας.
- GiorgosAtha
I know κύριε Απόστολε... χωρίς παρεξήγηση.
Και σε εμένα το ίδιο γίνεται.
Απλά τονίζω και τα του οίκου μας.

Και σε εμένα το ίδιο γίνεται.
Απλά τονίζω και τα του οίκου μας.
- navigator11
Σε σχέση με άλλες σεζόν έχουμε σημειώσει βελτίωση. Να τα λέμε ολα!GiorgosAtha έγραψε:Εδώ τους αμφισβητούμε εμείς οι ίδιοι αποθεώνοντας παράλληλα όλους τους παίχτες των αντιπάλων... οι οπαδοί των άλλων ομάδων μας πείραξαν?ΑποστόληςΑ έγραψε:Φθάσαμε όμως στο σημείο οι οπαδοί άλλων ομάδων να αμφισβητούν επαρκώς την αξία του ρόστερ του ΠΑΟΚ.
Ποιος Πέλκας;
Ποιος Vieirinha;
Ποιος Kaddouri κλπ.