Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Η μόνη ελπίδα που έχω να κυνηγηθεί σοβαρά ο βαγγέλας είναι το γεγονός ότι έχει συνδεθεί πολύ τελευταία με τον κούλη και οτιδήποτε αρνητικό εναντίον του έχει άμεσο αντίκτυπο και στον κούλη.
'Αποψη μου είναι ότι δεν μπορούσε να απαγγελθεί κατηγορία για εγκληματική οργάνωση από την στιγμή που παραπέμπεται για ένα μόνο κακούργημα.Υπάρχουν και κάποια άλλα θεματάκια επίσης,που όμως θέλει χρόνο για να αναλυθούν.
Συνηθως ειμαι καθετα αντιθετος σε οσα γραφεις και στο υφος σου, αλλα εδω δεν μπορω παρα να υπερθεματισω.Alastor έγραψε: Και καποιοι που μιλησαν για ρετσινια ακομα και αν δεν γινουν πολλα,το πιστευετε αληθεια? Ο γαυρος ειναι συνωνυμο των σκανδαλων και της βρωμιας,να ηταν η πρωτη ρετσινια να πω ενταξει. Οταν ειναι η εκατοστη,για ποια ρετσινια μιλατε αληθεια
Ποια ρετσινια... Αυτο που εμεις χαρακτηριζουμε ρετσινια αυτοι το λογιζουν ως παρασημο.
Καλα.. γενικως σε μητροπολιτη, υπαρχει κατι σε καλο;eorptol1 έγραψε:Ας βάζαν τον μητροπολίτη Πειραιά ότι χειρότερο υπάρχει στην Ελλάδα σαν μητροπολίτη, μετά έναν Πελοπόννησιο δεν θυμαμε πως τον λένε
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρει κανείς αν μπορούν οι μετοχές μιας ΠΑΕ να μεταβιβαστούν σε δήμο;
Ο Πόρκυ θα έλεγαν οι θαυμαστές του..sic-4 έγραψε:Καλα.. γενικως σε μητροπολιτη, υπαρχει κατι σε καλο;eorptol1 έγραψε:Ας βάζαν τον μητροπολίτη Πειραιά ότι χειρότερο υπάρχει στην Ελλάδα σαν μητροπολίτη, μετά έναν Πελοπόννησιο δεν θυμαμε πως τον λένε
Ο Πορκυ ρε ειναι Πατριαρχης δεν ειναι απλα μητροπολιτης 

Μέτοχοι των Α.Α.Ε. µπορούν να είναι µόνο φυσικά πρόσωπα ελληνικής ιθαγένειας, φορείς του δηµόσιου τοµέα, όπως αυτός προσδιορίζεται από τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις, καθώς και ηµεδαπές εταιρείες ή άλλα ηµεδαπά νοµικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου.............(αρθρο 78 ν.2725/99)Mīngus έγραψε:Ξέρει κανείς αν μπορούν οι μετοχές μιας ΠΑΕ να μεταβιβαστούν σε δήμο;
Η Κεντρική Διοίκηση ή Δημόσιο ή Κράτος περιλαμβάνει την Προεδρία της Δημοκρατίας, τα Υπουργεία και τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις, καθώς και τις Ανεξάρτητες Αρχές που δεν έχουν νομική προσωπικότητα. Για λόγους στατιστικής ταξινόμησης, η Βουλή των Ελλήνων περιλαμβάνεται και αυτή στην Κεντρική Διοίκηση, σύμφωνα με τον Κανονισμό της, ως προς τον προϋπολογισμό εξόδων και τον ισολογισμό-απολογισμό αυτής. Οι φορείς της Κεντρικής Διοίκησης και οι υποδιαιρέσεις τους σε ειδικούς φορείς είναι διοικητικές της μονάδες και μονάδες του προϋπολογισμού της, χωρίς αυτοτελή νομική προσωπικότητα.
Συνεπώς οι Δήμοι ΔΕΝ ανήκουν στους φορείς της Κεντρικής Διοίκησης, στους οποίους ανήκουν οι περιοριστικά οριζόμενοι, ως ανωτέρω, φορείς.
Επομένως οι δήμοι δεν μπορούν να είναι μέτοχοι σε ΠΑΕ.
το χαζετα (μπαινω μονο οταν θελω να δω πως αντιμετωπιζουν την επικαιροτητα εκει χαμω), εχει αρθρο σχετικο με την υποθεση, το οποιο αρθρο ειναι ΜΟΝΟ η δηλωση του χοντρου και τιποτα αλλο και εχει τιτλο "το συμβουλιο Εφετων απογυμνωσε οσους ηθελαν να ικανοποιησουν το φθονο τους". Αυτη ειναι η επικαιροτητα γι αυτους τους κυριους. Το προσωπικο σαιτ του κλαρινακη θα ηταν πιο διακριτικο. Απο δω και περα θα μπαινω κατ ευθειαν στο gavros.gr για να βλεπω κλιμα.
Είναι ο Σιάτιστας καμμια σχέση με Ανθιμους Πειραιώς και σίαsic-4 έγραψε:Καλα.. γενικως σε μητροπολιτη, υπαρχει κατι σε καλο;eorptol1 έγραψε:Ας βάζαν τον μητροπολίτη Πειραιά ότι χειρότερο υπάρχει στην Ελλάδα σαν μητροπολίτη, μετά έναν Πελοπόννησιο δεν θυμαμε πως τον λένε
Ξεφτυλαsic-4 έγραψε:το χαζετα (μπαινω μονο οταν θελω να δω πως αντιμετωπιζουν την επικαιροτητα εκει χαμω), εχει αρθρο σχετικο με την υποθεση, το οποιο αρθρο ειναι ΜΟΝΟ η δηλωση του χοντρου και τιποτα αλλο και εχει τιτλο "το συμβουλιο Εφετων απογυμνωσε οσους ηθελαν να ικανοποιησουν το φθονο τους". Αυτη ειναι η επικαιροτητα γι αυτους τους κυριους. Το προσωπικο σαιτ του κλαρινακη θα ηταν πιο διακριτικο. Απο δω και περα θα μπαινω κατ ευθειαν στο gavros.gr για να βλεπω κλιμα.
- P.A.O.K.jim
Αδερφέ να σε ρωτήσω κάτι εντελώς φιλικά, θα χαρείς αν δεν τιμωρηθεί ο γαυρος?Alastor έγραψε:P.A.O.K.jim έγραψε:Αποχώρησε ο φαταούλ απ την προεδρία του γαύρου, νέος πρόεδρος ο δήμαρχος...
μιλαμε,τρομερη ζημια παθαν. Τρεμετε γαυροι
Αν οχι, ασε με να ελπίζω οτι θα τον δω παρεα με τα σκουλικια
- aspromaura ioannina
Μα επειδη τρεφεις ελπιδες χωρις λογο στα λεει ο φιλος. Σιγα μην αγγιξουν τον Βαγγελα ρε συ Jim. Εδω του εκαναν αερα παρολο που ειχαν ως αποδειξη καμποσους τονους ηρωινης..
Ακριβως. Τον τυπο δεν τον αγγιξαν ρε παιδια για τονους ηρωινης.
Μην περιμενετε να γινει κατι για το ποδοσφαιρο.
Μην περιμενετε να γινει κατι για το ποδοσφαιρο.