Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Εμενα δεν με ενδιαφερει το πως θα το πουμε, ειτε Ερανο, ειτε Αυξηση Μετοχικου Κεφαλαιου ειτε Οικονομικη Στηριξη και δεν ξερω γω τι αλλο...
Το θεμα ειναι οτι ολοι σας εχετε δικιο αλλα δεν αλλαζει τιποτε. Ειμαστε ας πουμε 1.000.000 ΠΑΟΚτσηδες πανω στη γη? Ναι...πανω κατω τοσοι ειμαστε...με 5 € λοιπον ο καθενας την εχουμε κλεισει την υποθεση...
Αλλα αυτο ειναι μονο ενα μερος μιας θεωριας που δε προκειτε ποτε να γινει πραξη. Εχουμε βγαλει 5-10 μοντελα καλυψης του ΜΚ... και τι εγινε???
Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!!!!!!
Καλα ειναι οσα λεμε, αμφιβαλω ομως οτι θα αλλαξει κατι. Το ποιος πηρε, δεν πηρε , θα παρει, ή μαζευει ακομη χρηματα για να παρει, ειναι διχως αντικρυσμα. Να περνα η ωρα μας...
Το poll, οσο κι αν εχει καλη προθεση ειναι εντελως πλασματικο κατα τη γνωμη μου. Η ανταποκριση θα ειναι μικρη και πιστευω οτι λιγοι θα ειναι αυτοι που θα παραδεχθουν και θα ψηφισουν οτι δεν πηραν και δε θα παρουν μετοχες. Ολοι οσοι δεν πηραν μετοχες, εχουν βαλει την ουρα στα σκελια και δε βγαζουν τσιμουδια...
Αυτοι ειμαστε... Χασαμε το στοιχημα αδερφια και ας λεμε οτι θελουμε εδω μεσα...θα κραζουμε το Σαντος και τον Μπαλαφα με το Παντελο και κατα τ' αλλα "περα βρεχει", γιατι ΠΑΟΚ εισαι και ντου και πατηστε τα ερπετα κι ενα σωρο αλλες αηδιες!!!
Αντε και τα σιχαθηκα ολα αυτα!!!!!!
Επιτελους, λιγη ωριμοτητα θα δουμε ποτε απο το συνολο μας???? Αν Ναι, πότε? Κι αν Οχι εμεις, τοτε ποιους περιμενουμε? Τωρα ηρθε η Ωρα για την υπερβαση ρε παιδια !!!!
Για τον ΠΑΟΚ ρε γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το θεμα ειναι οτι ολοι σας εχετε δικιο αλλα δεν αλλαζει τιποτε. Ειμαστε ας πουμε 1.000.000 ΠΑΟΚτσηδες πανω στη γη? Ναι...πανω κατω τοσοι ειμαστε...με 5 € λοιπον ο καθενας την εχουμε κλεισει την υποθεση...
Αλλα αυτο ειναι μονο ενα μερος μιας θεωριας που δε προκειτε ποτε να γινει πραξη. Εχουμε βγαλει 5-10 μοντελα καλυψης του ΜΚ... και τι εγινε???
Τ Ι Π Ο Τ Α !!!!!!!!!
Καλα ειναι οσα λεμε, αμφιβαλω ομως οτι θα αλλαξει κατι. Το ποιος πηρε, δεν πηρε , θα παρει, ή μαζευει ακομη χρηματα για να παρει, ειναι διχως αντικρυσμα. Να περνα η ωρα μας...
Το poll, οσο κι αν εχει καλη προθεση ειναι εντελως πλασματικο κατα τη γνωμη μου. Η ανταποκριση θα ειναι μικρη και πιστευω οτι λιγοι θα ειναι αυτοι που θα παραδεχθουν και θα ψηφισουν οτι δεν πηραν και δε θα παρουν μετοχες. Ολοι οσοι δεν πηραν μετοχες, εχουν βαλει την ουρα στα σκελια και δε βγαζουν τσιμουδια...
Αυτοι ειμαστε... Χασαμε το στοιχημα αδερφια και ας λεμε οτι θελουμε εδω μεσα...θα κραζουμε το Σαντος και τον Μπαλαφα με το Παντελο και κατα τ' αλλα "περα βρεχει", γιατι ΠΑΟΚ εισαι και ντου και πατηστε τα ερπετα κι ενα σωρο αλλες αηδιες!!!
Αντε και τα σιχαθηκα ολα αυτα!!!!!!
Επιτελους, λιγη ωριμοτητα θα δουμε ποτε απο το συνολο μας???? Αν Ναι, πότε? Κι αν Οχι εμεις, τοτε ποιους περιμενουμε? Τωρα ηρθε η Ωρα για την υπερβαση ρε παιδια !!!!
Για τον ΠΑΟΚ ρε γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μοιρολοϊ
Και πού να ρίξω το μεγάλο μου καημό
όπου θ' ανοίξει η γης, θ' ανοίξει η γης
και θα ραΐσει το βουνό
Ήλιε φονιά πως άφησες να γίνει το κακό
σκοτώσανε το σταυραετό και τον αυγερινό
κάτω στο σταυροδρόμι σκοτώσανε το νιο
Παρασκευή μεγάλη σταυρώσαν τον Χριστό.
Και τα κορίτσια ρίξανε κάτω τα μαλλιά
για να πιαστείς αϊτέ, να πιαστείς αϊτέ
ν' ανέβεις απ' τη λησμονιά
http://www.youtube.com/watch?v=c_2gvqzXRU0
Ταιριαζει καλυτερα αδερφε Eorptol....δυστυχως ταιριαζει απολυτα...σκοτωσανε τον αϊτο μας...

Και πού να ρίξω το μεγάλο μου καημό
όπου θ' ανοίξει η γης, θ' ανοίξει η γης
και θα ραΐσει το βουνό
Και τα κορίτσια ρίξανε κάτω τα μαλλιά
για να πιαστείς αϊτέ, να πιαστείς αϊτέ
ν' ανέβεις απ' τη λησμονιά
http://www.youtube.com/watch?v=c_2gvqzXRU0
Ταιριαζει καλυτερα αδερφε Eorptol....δυστυχως ταιριαζει απολυτα...σκοτωσανε τον αϊτο μας...

- Mitsos_north
Ρε μάγκες πραγματικά δεν καταλαβαίνω ΓΙΑΤΙ το λιβανίζετε και το κουράζετε το θέμα.Είναι η πρώτη φορά που βλέπω ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ να μην ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του ΠΑΟΚ.Εγώ η αντιμετώπιση που βλέπω με θυμίζει οπαδούς άλλων συμπολιτών.Ξεκάθαρα πράματα.Πως γίνεται σε έναν χρόνο από τους τέρμα πορωμένους χιλιάδες που τρέχαν σε συλλαλητήρια κλπ τώρα να βλέπω δηλώσεις του τύπου "βαριέμαι/δεν έχω λεφτά/να πάρουν οι πλούσιοι". ΞΥπνήστε ΡΕΕΕ!!!! Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Οι ματσώ δε θα δώσουν ΜΙΑ.Έτσι πάει.Δώστε 5 ευρώ ρε που κολλάτε?!Δώστε 10.Δεν θα πιείτε καφέ μια μέρα.Ντρέπεστε να πάτε στην Τράπεζα και να τους πείτε 10 ευρώ?ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΔΕ ΜΑΣΑΣ.Απίστευτα αυτά που διαβάζω σε αυτό το site παιδιά έχω πάθει πλάκα.Δεν πιστεύουν τα μάτια μου ότι αυτά είναι λόγια αδελφών ΠΑΟΚτσήδων.Εγώ προσωπικά πήρα μετοχές αρχές του μήνα.70 ευρώ-240 μετοχές.Τόσο μπορούσα τόσα έδωσα.Φοιτητής είμαι και θα τη βγάλω σπαρτιάτικα για αρκετό καιρό.Αλλά είμαι πλεον κομματι του ΠΑΟΚ ρε φίλε.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.Δε μπορούσα να σκέφτομαι και να έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι τον ΦΛεβάρη θα σκεφτόμουν και θα έλεγα (ε ρε π$# δεν πήρα μετοχές,μπορούσα να βοηθήσω και δεν το κανα). Ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται κι εσείς βγάζετε μοντέλα.Αθηναϊκή Κυριακή καταντήσατε.Όλο στο μπλα μπλα και στο τέλος "Δεν πήρα μετοχές ας πάρουν άλλοι.Δε θα σώσω εγώ τον ΠΑΟΚ".Για μένα αυτο είναι ντροπή μάγκες.Ας είχαν την ίδια άποψη και οι πρόγονοι μας που πολέμησαν για την ελευθερία μας.Θα σας έλεγα εγώ τι θα ήμασταν τώρα.
Λοιπόν.Δεν γράφω συνήθως αλλά πραγματικά έχω αγανακτήσει να σας βλέπω να συμπεριφέρεστε με μίρλα και καχυποψία σαν Γριές.Κάντε τέτοια και δώστε λόγο στην Αθήνα και τους συμπολίτες να λένε "3000 μέτοχοι.αυτός είναι ο λαός του ΠΑΟΚάκου".Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με την πάρτη σας.Κι αν δεν το κάνετε γι αυτό κάντε το για εσάς.Το αντάλλαγαμα που θα πάρετε δεν θα είναι μια ξεφτιλισμένη έκπτωση στο Megastore αλλά κάτι πολυ ανώτερο.
Λοιπόν.Δεν γράφω συνήθως αλλά πραγματικά έχω αγανακτήσει να σας βλέπω να συμπεριφέρεστε με μίρλα και καχυποψία σαν Γριές.Κάντε τέτοια και δώστε λόγο στην Αθήνα και τους συμπολίτες να λένε "3000 μέτοχοι.αυτός είναι ο λαός του ΠΑΟΚάκου".Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με την πάρτη σας.Κι αν δεν το κάνετε γι αυτό κάντε το για εσάς.Το αντάλλαγαμα που θα πάρετε δεν θα είναι μια ξεφτιλισμένη έκπτωση στο Megastore αλλά κάτι πολυ ανώτερο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsos_north την Τετ 14 Ιαν 2009, 02:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
+1'Yiankos έγραψε:Και το αστείο είναι ότι αν αφήσουμε πολλές μέρες το poll τότε η επιλογή "Πήρα - θα πάρω μετοχές" πιθανόν να φτάσει σε ψήφους και τον συνολικό αριθμό των πραγματικών μετόχων ..
Άρα ή όλοι όσοι πήραν μετοχές μπαίνουν στο Paokmania .. ή κάποιου τα πόδια μυρίζουν κασέρι!
Μαλλον για γαλακτοκομικα προϊοντα καθε ειδους θα προκειτε Γιανκο...τεραστια ποικιλια σε καθε ειδους τυρια και κασερια και οτι τραβα η ψυχη σου...
Ρεζιλι γιναμε !!!!!!
- PAOK_NORTH_ARMY
Στο gallop, καλό θα ήταν να είναι ξεχωριστά το "πήρα μετοχές" με το "θα πάρω μετοχές". Αφού το κάνατε που το κάνατε, να βλέπουμε και που κινούμαστε. Πάντως υπάρχει αρκετός λαός που δε πήρε ακόμα συμπεριλαμβανομένου και εμένα. Τελευταία ευκαιρία είναι μια καλή διαφήμιση τώρα με τον άρη και κατά δεύτερο λόγο με Πανθρακικό.
AMK
Παιδιά εγώ πήρα μετοχές αλλά δεν είχα διαβάσει το ενημερωτικό της ΠΑΕ.
Σήμερα το διάβασα στo επίσημο site και διαπίστωσα τα εξής:
1. Ο παγώνης έχει αυτή τη στιγμή το 31,06% των μετοχών και είναι ο κύριoς μέτοχος ενώ ακολουθεί ο Α.Σ. με 10% και όλοι οι υπόλοιποι με μονοψήφιο αριθμό (Ζαγοράκης 6,21% κ.τ.λ.)
2. Μετά την Α.Μ.Κ. ο παγώνης θα έχει 4,55% και εμείς (ταγάρια, αβαβά, φελοί, στουρνάρια και δεν μπορώ να πω πιο βαριές κουβέντες) θα έχουμε 76,81%
ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ????????
Σήμερα το διάβασα στo επίσημο site και διαπίστωσα τα εξής:
1. Ο παγώνης έχει αυτή τη στιγμή το 31,06% των μετοχών και είναι ο κύριoς μέτοχος ενώ ακολουθεί ο Α.Σ. με 10% και όλοι οι υπόλοιποι με μονοψήφιο αριθμό (Ζαγοράκης 6,21% κ.τ.λ.)
2. Μετά την Α.Μ.Κ. ο παγώνης θα έχει 4,55% και εμείς (ταγάρια, αβαβά, φελοί, στουρνάρια και δεν μπορώ να πω πιο βαριές κουβέντες) θα έχουμε 76,81%
ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ????????
θα ήθελα να στείλω και μέσω του Paokmania τους χαιρετισμούς μου σε έναν από τους νέους μετόχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στον ξάδερφο μου τοv Ζοζέ (αν και δεν μας διαβάζει!). Πριν λίγο έφτασε Θεσσαλονίκη ταξιδεύοντας πάνω από 400 χιλιόμετρα, αγόρασε μετοχές και ετοιμάζεται κι αυτός να για νυχτερινές τελετές στο Ναό υπό βροχή!
Αγόρασε μετοχές και για μένα και νομίζω ότι το ίδιο έχουν κάνει και πολλοί άλλοι Παοκτσήδες εκτος Ελλάδος, οποτε σίγουρα ο πραγματικός αριθμός των ανθρώπων που συμμετέχουν στην αύξηση δεν αντιστοιχεί απόλυτα στον επίσημο αριθμό μετόχων. Βεβαια αυτό δεν αποτελεί κανενός είδους δικαιολογία, τα νούμερα είναι παρόλα αυτά σχετικά απογοητευτικά, αλλα πραγματικά πιστεύω πως σε αυτές τις τελευταίες δυο βδομάδες τουλάχιστον θα διπλασιαστούν.
Χρέος όλων μας είναι να συνεχίσουμε να κινητοποιούμε όσους φίλους και συγγενείς μπορούμε, εγώ έχω στο ψηστήρι δυο τρία άτομα που ακόμη το σκέφτονται ή βαριούνται, όσο μπορεί ο καθένας, είμαστε στην τελική ευθεία.
Ωστόσο, κάτι που το έχω ξαναγράψει, πέρα από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις όλων μας που αγαπάμε (ή λέμε ότι αγαπάμε!) αυτή την ομάδα, έχω την αίσθηση ότι και η διοίκηση δεν κατάφερε να περάσει σε απόλυτο βαθμό την κρισιμότητα και την αναγκαιότητα αυτού του εγχειρήματος στον πολύ κόσμο. Αυτό εκλαμβάνω μιλώντας με φίλους Παοκτσήδες, υπάρχει σε αρκετούς η αίσθηση ότι δεν είναι και τόσο "δραματικά" τα πράγματα.
Εντάξει, εννοείται πως και στην καλύτερη των περιπτώσεων δε θα μπορούσε ο απλός κόσμος να καλύψει την αύξηση εξ ολοκληρου, αλλα σίγουρα θα μαζευόταν ακόμη μεγαλύτερο ποσο και η διοίκηση θα είχε πιο δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί στα χερια της για να κυνηγήσει ένα δίκαιο διακανονισμό με το κράτος.
Εδώ πολλοί ασχολούνται ακόμη με μεταγραφές και ονειρεύονται "ευκατάστατους Παοκτσήδες" που θα ρίξουν κανένα εκατομμυριάκι για να πάρουμε τον x παιχταρά! Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να γίνει καμια μεταγραφή, ίσως μάλιστα καμια πώληση θα μας ταρακουνούσε για τα καλά! Το oυεφα άλλωστε από'τι φαίνεται το έχουμε και με την ομάδα όπως είναι.
Τέλος πάντων, υπάρχει ακόμη κάποιος καιρός, ο,τι και όσο μπορεί ο καθένας ακoμή αδέρφια...
Αγόρασε μετοχές και για μένα και νομίζω ότι το ίδιο έχουν κάνει και πολλοί άλλοι Παοκτσήδες εκτος Ελλάδος, οποτε σίγουρα ο πραγματικός αριθμός των ανθρώπων που συμμετέχουν στην αύξηση δεν αντιστοιχεί απόλυτα στον επίσημο αριθμό μετόχων. Βεβαια αυτό δεν αποτελεί κανενός είδους δικαιολογία, τα νούμερα είναι παρόλα αυτά σχετικά απογοητευτικά, αλλα πραγματικά πιστεύω πως σε αυτές τις τελευταίες δυο βδομάδες τουλάχιστον θα διπλασιαστούν.
Χρέος όλων μας είναι να συνεχίσουμε να κινητοποιούμε όσους φίλους και συγγενείς μπορούμε, εγώ έχω στο ψηστήρι δυο τρία άτομα που ακόμη το σκέφτονται ή βαριούνται, όσο μπορεί ο καθένας, είμαστε στην τελική ευθεία.
Ωστόσο, κάτι που το έχω ξαναγράψει, πέρα από τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις όλων μας που αγαπάμε (ή λέμε ότι αγαπάμε!) αυτή την ομάδα, έχω την αίσθηση ότι και η διοίκηση δεν κατάφερε να περάσει σε απόλυτο βαθμό την κρισιμότητα και την αναγκαιότητα αυτού του εγχειρήματος στον πολύ κόσμο. Αυτό εκλαμβάνω μιλώντας με φίλους Παοκτσήδες, υπάρχει σε αρκετούς η αίσθηση ότι δεν είναι και τόσο "δραματικά" τα πράγματα.
Εντάξει, εννοείται πως και στην καλύτερη των περιπτώσεων δε θα μπορούσε ο απλός κόσμος να καλύψει την αύξηση εξ ολοκληρου, αλλα σίγουρα θα μαζευόταν ακόμη μεγαλύτερο ποσο και η διοίκηση θα είχε πιο δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί στα χερια της για να κυνηγήσει ένα δίκαιο διακανονισμό με το κράτος.
Εδώ πολλοί ασχολούνται ακόμη με μεταγραφές και ονειρεύονται "ευκατάστατους Παοκτσήδες" που θα ρίξουν κανένα εκατομμυριάκι για να πάρουμε τον x παιχταρά! Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να γίνει καμια μεταγραφή, ίσως μάλιστα καμια πώληση θα μας ταρακουνούσε για τα καλά! Το oυεφα άλλωστε από'τι φαίνεται το έχουμε και με την ομάδα όπως είναι.
Τέλος πάντων, υπάρχει ακόμη κάποιος καιρός, ο,τι και όσο μπορεί ο καθένας ακoμή αδέρφια...
- maikopoulos