Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Ακόμα εδώ;Μπράβο ρε αλάνι
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

sourmenetes έγραψε:
bane1980 έγραψε:Off topic: sourmenetes είσαι κοντά στην Ιασωνίδου; Βλέπω κανα ματς που και που εκεί σε καφέ.
Σε ποιο;;στο non solo;;;
Διπλα ειμαι
Πριν το καινούριο το πράσινο που άνοιξε στα φανάρια με τον κεντρικό κάτω, γωνιακό, δεν ξέρω και άλλο που να δείχνει. Εάν θέλεις, στείλε email να σου πω λεπτομέρειες.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Στειλε μου στο sourmenetes@hotmail.com
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

giapas έγραψε:Ρε παιδιά , ποια στήριξη λέμε; Στην Ελλάδα είμαστε ,το ΠΑΟΚ υποστηρίζουμε , μη παραμυθιαζόμαστε μεταξύ μας.

Ο ΠΑΟΚ επί Σαββίδη δεν εμπιστεύτηκε πραγματικά κανέναν προπονητή του - είτε άξιζε , είτε όχι. Δεν έδωσε τα κλειδιά πουθενά, ούτε καν στον Ιβιτς που έφερε τίτλο.

Α λα καρτ είναι αυτή η στήριξη που λέτε. Αν ξυπνήσει ο Γιώργης στραβά , φεύγει ο προπονητής. Αν η γκρίνια στο κόσμο φουντώσει μετά από γκέλα , θα φύγει ο προπονητής.

Η πραγματική στήριξη σε έναν προπονητή , στα δικά μου μάτια τουλάχιστον είναι 3ετες κλειστό συμβόλαιο , να βγει ο ίδιος ο Ιβαν να δηλώσει ότι για 3 χρόνια δεν αλλάζει ο προπονητής. Η πραγματική στήριξη σε ένα προπονητή είναι να είναι εκείνος αφεντικό του αγωνιστικού κι όχι μια μαριονέτα , ένας αυτοφωράκιας που απλά επιλέγει ( ; ) ενδεκάδα.

Δε τους πιστεύω πλέον , δε τους εμπιστεύομαι και δε τους εκτιμάω ότι έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν μια σωστή ποδοσφαιρική ομάδα. Και αναφέρομαι τόσο στην οικογένεια Σαββίδη όσο και σε γκαγκατσοκυριακόπαρατρεχάμενους. Παρόλα αυτά , σέβομαι απεριόριστα τη καψούρα και το χρήμα που βάζουν.

Είναι σαν αυτό που λένε οι γκόμενες όταν τους τη πέσει κάποιος και αρνούνται ευγενικά... καλό παιδί να πιούμε κανά early drink , να κάνουμε παρεούλα , αλλά δε κάνει για παραπέρα. Αυτό με πονάει πλέον , πως ο αρσενικός ΠΑΟΚ έχει δώσει τη θέση του στο φραγκάτο φλούφλη που ακόμα και με το χρήμα δε μπορεί. Κάποτε ο ΠΑΟΚ ήταν πάνω από όλα , το ισχυρότερο brand name. Τώρα το ισχυρότερο brand name είναι το επίθετο του ιδιοκτήτη , ιδίως μέσα από τα καμώματα του μικρού.
Ένα δίκιο το χεις
Εποχή Ζαγοράκη, Γκαρσία
Εσύ στο γήπεδο
Εγώ στην τηλεόραση λόγω ξενιτιάς
κάθε mats ήταν μάχη
Μάχη και επιβίωσης, γιατί αν δε βγαίναμε Ευρώπη, δε βγαίναν τα κουκιά για την επομενη χρονια...
Η αδρεναλίνη στο foul
Γούστα
Και τώρα λεφτά, λεφτά με τη σέσουλα, βρέξει χιονίσει λεφτά
Και η ομάδα ακόμη να ξεκολλήσει αγωνιστικά
ενώ εμείς καιρό τώρα έχουμε ξεκολλήσει, δεν κολλάμε με τέτοιο ΠΑΟΚ
ίσως
ίσως και όχι
αν καταφέρουμε να βγούμε Champions League και παίζουμε κόντρα στη Μπάγερν και νιώσουμε πάλι φτωχοί, τότε όλα πάλι αλλάζουν
ίσως
ίσως και όχι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Τετ 08 Νοέμ 2017, 13:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
elvetos giatros

bane1980 έγραψε:Off topic: sourmenetes είσαι κοντά στην Ιασωνίδου; Βλέπω κανα ματς που και που εκεί σε καφέ.
off topic: Γεωργίου Μόδη μεγάλωσα
τι μου θύμισες
Άβαταρ μέλους
achilles

Δημοσίευση από achilles »

apple64 έγραψε:
"Δεν παίρνω το μέρος κανενός Σάντος, ούτε κάνω δημόσιες σχέσεις. Δεν υπήρχε πνεύμα νικητή στην ομάδα, δεν το βλέπατε; Αυτοί ήταν συμπαίκτες μου πέρυσι. Είχε περάσει ότι πάντα έφταιγε κάποιος άλλος, εκτός των ποδοσφαιριστών. Είτε ο προπονητής, είτε η διοίκηση... Έχω δουλέψει με τον Σάντος σαν παίκτης, δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι από τότε. Οπότε αλλού εστιάζεται το πρόβλημα. Καταφέρονται συνέχεια κατά του προπονητή κάποιοι. Αυτά θα τελειώσουν στην Τούμπα. Θα είναι εδώ όσοι αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και τον θέλουν ψηλά"."

Θ. Ζαγοράκης.

Αυτοί ήμασταν. Αυτοί ήμαστε. Αυτοί θα ήμαστε. Αυτό είναι το σημαντικό. Αυτή είναι η ιστορία μας. Από αυτή πρέπει να διδαχθούμε.
+++++++
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Η ήττα απο την ΑΕΚ καθάρα θέμα τακτικής προσέγγισης και να επιχειρηματολογήσω.

Ο ΠΑΟΚ έχει την πολυτέλεια με το ρόστερ του και χωρίς αγώνα μεσοβδόμαδα να παρουσιάσει μια ομάδα που τρέχει πάρα πολύ σε κάθε μάτς. Εμείς σαν ομάδα δεν τρέχουμε και δεν πιέζουμε. Όσο ταλαντούχοι και να είναι οι παίκτες σε οργανωμένες άμυνες δεν είναι εύκολο να μπουν γκολ (Ο Μαουρίτσιο μόνο σουτάρει, αλλά πρέπει να αρχίσουν και οι άλλοι π.χ. Βιερίνια, Τσίμιρο;ο Σάκχοφ, Μάτος, Λέοβατς, Τζάλμα δεν σουτάρει ενώ Πέλκας και Μπίσε κάνουν άψαχνα και τεχνικά σουτ). Από τη στιγμή που έχουμε παίκτες που δεν σουτάρουν πρέπει να πιέζουμε στα μεγάλα ματς. Στα εκτός θέλει πίεση, γρήγορες μεταβιβάσεις και ταχύτητα. Ειδικά αυτή την κουρασμένη ΑΕΚ αν την πιέζαμε και την τρέχαμε πολύ, λόγω και της κουρασής της, θα τα είχε φτύσει μέχρι το 60. Ο Άγγελος έτσι τα παίρνει τα ματς εκτός, πίεζε και έτρεχε παντου.

Όλα για μένα συνηγορούν στο ότι ο ΠΑΟΚ προσεγγίζει τελείως λάθος τα ματς εκτός τακτικά. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει θέμα πάθους. Εμένα μου φαίνεται θέμα οδηγιών του προπονητή. Αν πιέζεις και τρέχεις, θέλοντας και μη φαίνεσαι πιο παθασμένος.

Αλλά για να πιέσεις θέλεις μέσα όλους τους γρήγορους. Ο Λουτσέσκου το έκανε αυτό όταν έβαλε τον Τζαλμα και πήγε τον Βιερίνια αριστερά πίσω. Δημιούργησε καταστάσεις πίεσης στην ΑΕΚ με αποτέλεσμα τα έχουμε μονότερμα την ΑΕΚ στο τελευταίο 25 λεπτό. Σίγουρα τότε είναι δύσκολο γιατί νικούσε 1-0 να της βάλεις γκολ.

Δείτε τα ματς του Άγγελου, π.χ. το 3-4 ακόμα το 1-2 με Βρύζα, την ήττα 3-2 με Μπάγιεβιτς μετά τον τελικό, ακόμα κατι την ήττα 4-3 μιλάμε για τρέξιμο και πίεση. Απλά ο ΠΑΟΚ δεν κάνει με ΑΕΚ και Παο, ότι κάνει με γαύρο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

dimbar έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Το ότι ο Ivic δεν γούσταρε τον Χατζηισαΐα δεν είναι μυστικό. Ο ψηλός δεν ήθελε να πάει στο Βουκουρέστι κι έτσι χάλασε - προσωρινά - η μεταγραφή Varela. Ο Ivic τα πήρε στο κρανίο και τον έστειλε να γυμνάζεται με την Κ20.
Από την προηγούμενη σεζόν βέβαια ο Σέρβος έδειξε ότι δεν πήγαινε τον παίκτη. Ο Χατζη ήταν βασικός επί Tudor και παγκίτης επί Ivic.

Παγκίτης επί Ιβιτς γιατί δεν τον γούσταρε ή γιαυτό?

http://www.paokfc.gr/nea/iatriko-deltio ... hatzisaia/

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας έχει θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί
λαγονοψοϊτη και αναμένεται ν’ απουσιάσει για έξι εβδομάδες

7 Μαρτίου 2016
Ο Χατζη ήταν βασικός επί Tudor. Τραυματίστηκε (θλαση) στις 7/3. Όταν έγινε καλά είχε αναλάβει ο Ivic, ο οποίος τον έβαλε μέσα στον Πλατανιά (Πλατανιάς - ΠΑΟΚ 0-0, 17 Απρ) και πάγκο στους 6 αγώνες των p.o. εκτός από τον Πανιώνιο που έπαιξε για 5 λεπτά. Προτιμούσε τον Μαλεζά από τον Χατζη. Για μένα είναι παράλογο, αλλά έτσι το έβλεπε ο Σέρβος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

elvetos giatros έγραψε:
τι μου θύμισες
Που ειναι αυτη η οδος;;;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: Εχετε μπερδεψει τις οδους θεσσαλονικης και αθηνων
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Λουτσέσκου γίνατε!
elvetos giatros

sourmenetes έγραψε:
elvetos giatros έγραψε:
τι μου θύμισες
Που ειναι αυτη η οδος;;;
Κάθετος της ιασωνιδου απεναντι από ένα σχολείο
100 μετρα από Εγνατία
Αδιάβαστο σε πιάνω τεμετερον :mrgreen:

Παιδιά σορυ για το off topic
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

kataramenos5 έγραψε: :lol: :lol: Εχετε μπερδεψει τις οδους θεσσαλονικης και αθηνων
elvetos giatros έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
elvetos giatros έγραψε:
τι μου θύμισες
Που ειναι αυτη η οδος;;;
100 μετρα από Εγνατία

"Συνεννόηση μπουζούκι" που λένε... :lol: :lol: :D :opaokara: :opaokara:

Υ.Γ. Γιατρέ μου, πάρε να διαβάσεις (αν δεν το χεις διαβάσει) αυτό το βιβλίο...
Εικόνα
Θα θυμηθείς πολλά για την γειτονιά που μεγάλωσες... ;)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

elvetos giatros έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
elvetos giatros έγραψε: off topic: Γεωργίου Μόδη μεγάλωσα
τι μου θύμισες
Που ειναι αυτη η οδος;;;
100 μετρα από Εγνατία

Καταλαβα οτι μαλλον μιλας για αλλη ιασωνιδου...
Εχουμε και εμεις εδω χαμω Ιασωνιδου...:P
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ρεεε, δεν παίρνετε ... δρόμο; Οφφ τοπικ όλοι σας!!!
:lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”