Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Ο γάβρος ζητάει αφαίρεση βαθμών από την αεκ για όσα έγιναν στο παιχνίδι με εμάς.
O Ricardo Sa Pinto έχει παραπεμφθεί και δεν ήταν ποτέ βοηθός του Σάντος.PaokPatraG4 έγραψε:Εάν και δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι η υπόθεση ίσως έχει αρκετά επεισόδια....Μην ξεχνάμε ότι η υπόθεση αλλοίωσης αποτελεσμάτων που είναι κακούργημα έχει και λιγάκι από Ρικάρντο Σάντος....Κάποτε νομίζω ήταν βοηθός κάποιου με όνομα Φερνάντο Σάντος.....Και ο νοων νοειτω....
- john4serres
Χμμμ ωραία πραγματάκια γίνονται στην Ελλάδα μας.Spiros_S έγραψε:Ο γάβρος ζητάει αφαίρεση βαθμών από την αεκ για όσα έγιναν στο παιχνίδι με εμάς.
Αυτη η μπενφικα πρεπει να ειναι το μεγαλυτερο πλυντηριο του γαυρου,μιλαμε για συνεργασια ετων με χοντρα νταλαβερια.
Ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Μπενφίκα δεν κατηγορήθηκε για σχέση με ναρκωτικά;
Μπορεί να σκέφτηκαν να επεκτείνουν τη συνεργασία και με παίκτες.
Μπορεί να σκέφτηκαν να επεκτείνουν τη συνεργασία και με παίκτες.
@ obanebane
Αν νομίζεις ότι δεν την έπεσες στον potamda απαντώντας του ότι γράφει ότι να 'ναι και πως οι νομικοί που μίλησε δεν ξέρουν τι τους γίνεται γράφοντας τι σόι νομικοί είναι τότε οκ πάω πάσο, verba volant, scripta manent. Όσο για το ''Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατηγορείται για κακούργημα αλλοίωσης αποτελεσμάτων και για πλημμέλημα σύστασης συμμορίας'' θα σου απαντήσω τα εξής: 1ο) Η συγκεκριμένη κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία για να αποδειχθεί στο δικαστήριο πρέπει να βρεθεί κάποιος ή κάποιοι που θα καταθέσουν ότι πήραν εντολή από τον ίδιο τον φαταούλ προσωπικά να στήσουν κάποιον αγώνα. Ισχυρισμοί όπως ''έτσι έμαθα από κάποιον τρίτο'' ή ''αυτός που μου είπε να το κάνω, μου είπε ότι είναι εντολή του τάδε'' θεωρούνται απλά ισχυρισμοί και όχι αποδείξεις και είναι βούτυρο στο ψωμί του κάθε νομικού υπεράσπισης. 2ο) Εσύ σκάλωσες στην κατηγορία σύστασης συμμορίας και επιμένεις να μη δίνεις αξία στο ότι είναι πλημμέλημα που στη χειρότερη σημαίνει ότι δεν πρόκειται να πάει φυλακή εφόσον αποδειχθεί βέβαια. Και βέβαια όχι μόνο στο δικαστήριο δεν θα εμφανιστεί αλλά ούτε καν το ποινικό του μητρώο δεν πρόκειται να λερωθεί. Και μόνο το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να βρουν στοιχεία ή μάρτυρες για να τον δέσουν με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, για εμένα τουλάχιστον, δυστυχώς σημαίνει ότι πιθανότατα θα καταπέσει και η άλλη κατηγορία. Και στην τελική, επειδή κάποιος κατηγορείται για κάτι δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι ένοχος. 3ο) Οι βαριές ποινές στην αθλητική δικαιοσύνη που αναφέρεις, για πλημμέλημα στη χειρότερη είναι χρηματικό πρόστιμο.
Και εγώ θα ήθελα όσο τίποτε άλλο να τον δω στην tv να προσέρχεται αλυσοδεμένος στην Ευελπίδων αλλά δυστυχώς μετά και τις σημερινές εξελίξεις πολύ φοβάμαι ότι δεν θα γίνει τίποτα απολύτως πέρα από την όποια δυσφήμιση. Όσο είδαμε τον Κόκκαλη να πληρώνει, άλλο τόσο θα δούμε και αυτόν. Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Μακάρι...
Αν νομίζεις ότι δεν την έπεσες στον potamda απαντώντας του ότι γράφει ότι να 'ναι και πως οι νομικοί που μίλησε δεν ξέρουν τι τους γίνεται γράφοντας τι σόι νομικοί είναι τότε οκ πάω πάσο, verba volant, scripta manent. Όσο για το ''Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατηγορείται για κακούργημα αλλοίωσης αποτελεσμάτων και για πλημμέλημα σύστασης συμμορίας'' θα σου απαντήσω τα εξής: 1ο) Η συγκεκριμένη κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία για να αποδειχθεί στο δικαστήριο πρέπει να βρεθεί κάποιος ή κάποιοι που θα καταθέσουν ότι πήραν εντολή από τον ίδιο τον φαταούλ προσωπικά να στήσουν κάποιον αγώνα. Ισχυρισμοί όπως ''έτσι έμαθα από κάποιον τρίτο'' ή ''αυτός που μου είπε να το κάνω, μου είπε ότι είναι εντολή του τάδε'' θεωρούνται απλά ισχυρισμοί και όχι αποδείξεις και είναι βούτυρο στο ψωμί του κάθε νομικού υπεράσπισης. 2ο) Εσύ σκάλωσες στην κατηγορία σύστασης συμμορίας και επιμένεις να μη δίνεις αξία στο ότι είναι πλημμέλημα που στη χειρότερη σημαίνει ότι δεν πρόκειται να πάει φυλακή εφόσον αποδειχθεί βέβαια. Και βέβαια όχι μόνο στο δικαστήριο δεν θα εμφανιστεί αλλά ούτε καν το ποινικό του μητρώο δεν πρόκειται να λερωθεί. Και μόνο το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να βρουν στοιχεία ή μάρτυρες για να τον δέσουν με την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, για εμένα τουλάχιστον, δυστυχώς σημαίνει ότι πιθανότατα θα καταπέσει και η άλλη κατηγορία. Και στην τελική, επειδή κάποιος κατηγορείται για κάτι δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι ένοχος. 3ο) Οι βαριές ποινές στην αθλητική δικαιοσύνη που αναφέρεις, για πλημμέλημα στη χειρότερη είναι χρηματικό πρόστιμο.
Και εγώ θα ήθελα όσο τίποτε άλλο να τον δω στην tv να προσέρχεται αλυσοδεμένος στην Ευελπίδων αλλά δυστυχώς μετά και τις σημερινές εξελίξεις πολύ φοβάμαι ότι δεν θα γίνει τίποτα απολύτως πέρα από την όποια δυσφήμιση. Όσο είδαμε τον Κόκκαλη να πληρώνει, άλλο τόσο θα δούμε και αυτόν. Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Μακάρι...
- PaokPatraG4
Ρικάρντο Σάντος....Βοηθός του Φερνάντο Σάντος κάποτε....ψάξε λίγο την υπόθεση ατρόμητος Φύσσας Ρικάρντο Σα Πίντο....Mīngus έγραψε:O Ricardo Sa Pinto έχει παραπεμφθεί και δεν ήταν ποτέ βοηθός του Σάντος.PaokPatraG4 έγραψε:Εάν και δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι η υπόθεση ίσως έχει αρκετά επεισόδια....Μην ξεχνάμε ότι η υπόθεση αλλοίωσης αποτελεσμάτων που είναι κακούργημα έχει και λιγάκι από Ρικάρντο Σάντος....Κάποτε νομίζω ήταν βοηθός κάποιου με όνομα Φερνάντο Σάντος.....Και ο νοων νοειτω....
Σωστός, δεν το θυμόμουν. Αλλά δεν εμπλέκεται σαν κατηγορούμενος. Αυτός ουσιαστικά απ' ότι διαβάζω ενημέρωσε τον Φύσσα για το ότι ο Σα Πίντο δεχότανε πιέσεις για το γαύρος-Ατρόμητος.
- PaokPatraG4
Μπορεί να καταθέσει ως μάρτυρας....Έχουμε έννομο συμφέρον....Αλλοίωση αποτελεσμάτων=κλέψιμο πρωταθλημάτων=20 ζεστά εκατομμύρια εις βάρος άλλων ομάδων....Mīngus έγραψε:Σωστός, δεν το θυμόμουν. Αλλά δεν εμπλέκεται σαν κατηγορούμενος. Αυτός ουσιαστικά απ' ότι διαβάζω ενημέρωσε τον Φύσσα για το ότι ο Σα Πίντο δεχότανε πιέσεις για το γαύρος-Ατρόμητος.
- Dimitris_L4
Ειμαι πολυ περιεργος να δω τη σταση του μελισσανιδη σε ολο αυτο......
Πραγματικά πολύ καλή συνεργασίαobanebane έγραψε:Αυτη η μπενφικα πρεπει να ειναι το μεγαλυτερο πλυντηριο του γαυρου,μιλαμε για συνεργασια ετων με χοντρα νταλαβερια.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
απο εγκληματικη οργανωση εγινε συμμορια και μετα απο συμμορια θα γινει παρεακι. Κλαιω απλα
Το συγκεκριμενο βουλευμα λεει το ετοιμαζαν 14 μηνες.Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ηξερε ο χοντρος τι γινοταν και να μην εχει παρει τα καταλληλα μετρα. Αν δεν μπορουσε να τα αντιμετωπισει θα χε φυγει απο Ελλαδα.
Να ξερετε πως δεν θα γινει τιποτα,οπως με ξυλοδαρμο Πλατανια. Και μαλιστα εκει υπηρχαν μαρτυρες που ειπαν οτι εφαγαν ξυλο για να καταλαβετε και δεν εγινε τιποτα γιατι οι δικαστες θεωρησαν πως το ξυλο που εφαγε ο Πλατανιας δεν επιρρεασε την εξελιξη του αγωνα. Καταλαβατε η ακομα?
Ο χοντρος ειναι παρακρατος που σημαινει πιο δυνατος απτο κρατος,θελετε δεν θελετε.
Και καποιοι που μιλησαν για ρετσινια ακομα και αν δεν γινουν πολλα,το πιστευετε αληθεια? Ο γαυρος ειναι συνωνυμο των σκανδαλων και της βρωμιας,να ηταν η πρωτη ρετσινια να πω ενταξει. Οταν ειναι η εκατοστη,για ποια ρετσινια μιλατε αληθεια

Το συγκεκριμενο βουλευμα λεει το ετοιμαζαν 14 μηνες.Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ηξερε ο χοντρος τι γινοταν και να μην εχει παρει τα καταλληλα μετρα. Αν δεν μπορουσε να τα αντιμετωπισει θα χε φυγει απο Ελλαδα.
Να ξερετε πως δεν θα γινει τιποτα,οπως με ξυλοδαρμο Πλατανια. Και μαλιστα εκει υπηρχαν μαρτυρες που ειπαν οτι εφαγαν ξυλο για να καταλαβετε και δεν εγινε τιποτα γιατι οι δικαστες θεωρησαν πως το ξυλο που εφαγε ο Πλατανιας δεν επιρρεασε την εξελιξη του αγωνα. Καταλαβατε η ακομα?
Ο χοντρος ειναι παρακρατος που σημαινει πιο δυνατος απτο κρατος,θελετε δεν θελετε.
Και καποιοι που μιλησαν για ρετσινια ακομα και αν δεν γινουν πολλα,το πιστευετε αληθεια? Ο γαυρος ειναι συνωνυμο των σκανδαλων και της βρωμιας,να ηταν η πρωτη ρετσινια να πω ενταξει. Οταν ειναι η εκατοστη,για ποια ρετσινια μιλατε αληθεια
Λογικά δε θα γίνει κάτι συνταρακτικό.
Εξαρχής βέβαια , δεν ήταν εύκολο.
Εξαρχής βέβαια , δεν ήταν εύκολο.
Προσωπικά προβλέπω ότι η στάση του θα είναι "ουδέτερη", ήτοι, κατά κυριολεξία, "από μακριά κι αγαπημένοι"...Dimitris_L4 έγραψε:Ειμαι πολυ περιεργος να δω τη σταση του μελισσανιδη σε ολο αυτο......
Μήπως δεν ξέρουμε τι σημαίνει Π.Α.Ο.Κ. για όλο το ΠΟΚ?

Μήπως παραβλέπουμε πόσα Πρωταθλήματα θα κατοχυρωθούν στον Π.Α.Ο.Κ. σε πιθανή καταδίκη των gayρων?

Ο συνδυασμός των παραπάνω απαντήσεων σ αυτά που αναρωτιέμαι είναι που με κάνουν να καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δεν θα υπάρξουν τίποτα φοβερές και τρομερές καταδίκες, ούτε καν σε αθλητικό επίπεδο...

Μακάρι να βγει λανθασμένο το συμπέρασμα μου, παρ όλο που δεν το νομίζω, με όλα όσα έχω δει-ζήσει ως τώρα!!!!
Ναι επειδη κι εκεινος δεν εχει κατηγορηθει ποτε για τιποτα. Τι περιμενετε να κανει; Μια απ τα ιδια με τον χοντρο ειναι κι αυτος. Ευκαιρια να του φαει τη θεση ψαχνει και του χει κατσει μια χαρα πλεον.