Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Gewlogos

Δημοσίευση από Gewlogos »

Καινούργιο σύνθημα από τα παιδιά της Θύρας 4..
Σε ρυθμό είμαστε από τη Βουλγαρία είμαστε του ΠΑΟΚ τα παιδιά..

ΠΑΟΚάρα είμαι εξαρτημένος από σένα Δικέφαλε Αετέ από πιτσιρίκος τρελλαμένος και μυαλό δεν έβαλα ποτέ..
Κι όμως θα'ρθει κάποτε η μέρα που θα είμαστε πρωταθλητές ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ σ'όλη τη χώρα δε φοβόμαστε τις φυλακές..
tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

γεω δοσε λιγο τον ρυθμο απο κανα βιντεακι αμα εχεις :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Εγώ θα συνεχίσω να λέω ότι πρέπει να ακουστεί περισσότερο αυτό:
http://www.youtube.com/watch?v=EvqpxT2S ... xt_from=PL

Eμπρός αετέ και μια ζωή μαζί σου
εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
Δικέφαλε για σένα μόνο ζούμε
και όπου παίζεις θα σ' ακολουθούμε
ΠΑΟΚ ολέ ολέ ολέ ολέο
ΠΑΟΚ ολέ ολέ ολέ ολέο
κι όταν στον τάφο ΠΑΟΚ θα με πάνε
όλοι από πάνω να με τραγουδάνε
ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕΟ

Το βιντεάκι είναι από το πρώτο φετινό ματς στο Παλατάκι κόντρα στον Νιόνιο..
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

Δημοσίευση από Alexakisg4 »

"Να σημειώσουμε ότι ο τρόπος εισόδου του κόσμου στο γήπεδο (τουρνικέ) είναι απαράδεκτος και αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση στη θύρα 4 θα θρηνήσουμε θύματα. Η κερκίδα σαν εικόνα ήταν φανταστική, αλλά από φωνή λίγα πράγματα. Το ημερολόγιο γράφει 2009, δεν χρειάζεται να πέσουνε σφαλιάρες, απλά επιβάλλεται όσοι πάνε στη θύρα 4 να φωνάζουνε. Για όσους δεν θέλουνε, υπάρχει και η θύρα 8 που στο χτεσινό ματς είχε άφθονες άδειες θέσεις. Όσον αφορά το μπουκάλι που έπεσε στο γήπεδο η θέση μας είναι πάγια και γνωστή."
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

Το ποιο πάνω ειναι ανακοινώσει από την θύρα 4 ξέχασα τα το αναφέρω

Παιδία κάτι πρέπει να γίνει με την κερκίδα νομίζω εγώ και πανό άπολα να σταματήσουμε να λέμε τι φανταστική και τι φανταστική νομίζω αυτό πρέπει να είναι αυτονόητο δεν χρειάζεται να το λέμε αν και πλέον το λένε ακόμα και όταν δεν είναι όπως έγινε και χτες και με την αεκ και με το βαζελο και σε αλλά παιχνίδια. Όπως λέει και η ανακοίνωση από φωνή λίγα πράγματα και όχι μονό σε αυτό το παιχνίδι..

Εγώ θα πω για της μικρές ηλικίες κάτω των 23 παιδία στην 4 δεν πας για να λες ότι πήγα στην 4. άμα δεν μπορείς να φωνάξεις πάνε Άλου υπάρχουν και άλλες θύρες αυτό με την μετριότητα της κερκίδας έχει αρχίσει ποιο σοβαρά για μένα τώρα πριν 2,3 χρόνια και όσο πάει και χειροτερεύει
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

Αυτό για το συγχρονισμό υπήρχε αλλά δεν είναι τόσο αυτό όσο οτι δεν φωνάζουν δεν έιναι μονο με το αρι με την αεκ και τον βαζελο εγώ παραλίγο να κοιμηθώ ειδικά με αεκ το παλικάρι κάτω στο κάγκελο που έκανε κερκίδα βαρούσε το κεφάλι του στην κυριολεξία όμως με τα χέρια είχε τρελαθεί

Άλλο απο την τηλεόραση άλλο από το γήπεδο αλλιώς τα βλέπεις τα πράγματα μην έρχονται δεν καταλαβαίνω το λόγο που έρχονται για να λένε να πήγα στην 4 και τι να καθονται και να κοιμουνται μονο στα εύκολα μονό με τον λεβαδιακο που κερδίζαμε 3-0 μονό εκεί γιατί είναι απαράδεκτο να γίνετε καλύτερη κερκίδα στο ΠΑΟΚ-λεβαδιακος παρά στο ΠΑΟΚ-αρης

Επίσης άλλο αυτό όλοι πλακώνονται στης ρετσίνες και στα σουβλάκια και μετά είναι λιώμα και δεν φωνάξουν τι να πω λες και είναι ταβέρνα το γήπεδο
Άβαταρ μέλους
Alexakisg4

Εγώ θα επικεντρωθώ σε αυτό που λέει η θύρα 4 δεν εχω να πω κάτι άλλο αυτό τα λέει όλα :Το ημερολόγιο γράφει 2009, δεν χρειάζεται να πέσουνε σφαλιάρες, απλά επιβάλλεται όσοι πάνε στη θύρα 4 να φωνάζουνε. Για όσους δεν θέλουνε, υπάρχει και η θύρα 8 που στο χτεσινό ματς είχε άφθονες άδειες θέσεις. Όσον αφορά το μπουκάλι που έπεσε στο γήπεδο η θέση μας είναι πάγια και γνωστή."
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΡΚΙΔΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΔΩ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ 4 ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Κ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ 4 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Κ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΛΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΤΕΜΕΚ 4ΑΚΙΔΕΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ.

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

ΠΟΣΟ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ. Δε παλεύεται πλέον η κατάσταση στην 4 και ειδικά στα ντέρμπι. Είμαι μόλις 23 χρονών και έχουν αρχίσει να με κουράζουν τα ντέρμπι ενώ θα έπρεπε να είναι το αλατοπίπερο. Δε θα σταθώ στους τζαμπατζήδες. Δεν είναι το βασικότερο πρόβλημα. Με ενοχλούν πολύ περισσότερο κάτι τυπάκια που πριν ξεκινήσουν από το σπίτι τους αναρωτιούνται "να πάω Τούμπα ή παραλία" και δυστυχώς αποφασίζουν το δεύτερο. Και λέω δυστυχώς γιατί επιλέγουν την 4. Υπάρχουν και άλλες θύρες ρε σεις τα ξαναείπαμε. Με ενοχλούν κάτι κασκαντέρ που παίρνουν μαζί και το έτερον τους ήμισυ και πασπατεύονται εν ώρα αγώνα αγνοώντας ότι εισέρχονται σε μια θύρα με αναλογία 100:1. Υπάρχουν πολύ άνετα καθισματάκια με ησυχία και σκέπαστρο ρε φίλε λίγο παρακάτω.. Υπάρχουν και πολλές κατηγορίες ακόμα που με τσατίζουν αλλά δε μακρηγορώ άλλο. Αν συνεχιστεί η συζήτηση, θα αναλυθεί κι άλλο.
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Αυτή την στιγμή για μένα ο ΠΑΟΚ μόδα είναι και τίποτα άλλο...δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς αυτό το πράγμα που γίνεται στην Τούμπα...αυτοί νομίζουν ότι για να πας στον ΠΑΟΚ πρέπει να γίνεις κομμάτια και να μην μπορείς να μιλήσεις...το μόνο που έχει αυτή την στιγμή ο λαός είναι μάζα και τίποτα άλλο... γιατί που ήταν όλος αυτός ο κόσμος πριν κάτι χρονάκια?
Έχουμε φτάσει σε σημείο που ο κόσμος δεν είναι ΠΑΟΚ αλλά αντιγαύρος και πολλά ακόμα αντί,και με την κάθε ευκαιρία βγαίνουν και λένε πάρε εισιτήρια για το καραισκάκη αλλά όταν ήρθε η ώρα να πάνε είχαν πάει μόνο 300 άτομα...που ήταν εκεί ο λαός του ΠΑΟΚ που γαμεί και δέρνει όποιον βρει και όπου βρει...για να κάνουν επεισόδια μες την Σέρρες καλοί είναι...αλλά δεν έχουν καταλάβει ότι αυτό με ρίχνει οπαδικά και δεν με ανεβάζει...μεγάλο χάλι έχουμε και δεν μπορεί να αλλάξει με τίποτα αυτό!

Υ.Γ. Ο λόγος που δεν μπορεί να αλλάξει αυτό το χάλι είναι επειδή δεν ασχολείται πλέον κανένας με την κερκίδα αλλά τους φταίει ο Σάντος και όλοι οι άλλοι παρά ο εαυτός μας.
Υ.Γ.2 Δεν υπάρχει οπαδική νοοτροπία στους οπαδούς μας!
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:ΠΟΣΟ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ. Δε παλεύεται πλέον η κατάσταση στην 4 και ειδικά στα ντέρμπι.
Εγώ έχω φάει και χαστούκια στην 4.Τι πράγμα είναι αυτό?Εβλεπα και έβλεπα διάφορα αλλά προχθές ήταν το κάτι άλλο.Κοριτσάκια που δεν ξέρουν καν,όχι τι σημαίνει ΠΑΟΚ.Δεν ξέρουν τι σημαίνει η θύρα 4 και τα ιερά τσιμέντα της θύρας 4 να κόβουν βόλτες πάνω κάτω δεξιά και αριστερά κατά την διάρκεια του αγώνα,σούξου μούξου και χαχαχα και ο δικός μου έτσι και αλλιώς κτλ...Δεν λέω..υπάρχουν και γυναίκες και κορίτσια που φωνάζουν και αφήνουν τα λαρύγγια τους,και ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ.Αλλά αυτό παραπάει...Και πάνε την άλλη μέρα στο σχολείο και λενε,ξες εγώ χθες ήμουν μέσα στην 4 και έτσι και αλλιώς...ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ...Μερικοί και μερικές έχουν καταντήσει την Θύρα 4 σε club cafe Gate4.Ελεος.Απ έξω,μπαίνοντας στα τουρνικέ ο άλλος ρωτάει...Καλά ρε.Εχει και σίδερα εδώ?τι σίδερα είναι αυτά?Μέσα δίπλα μου καθόταν ένα παλληκάρι,που δεν έβγαλε άχνα.Και όταν πήγα να τον αγκαλιάσω για να κάνουμε πλάτες και να φωνάξουμε τον τρελογιατρό,με κοιτούσε θαρρείς και ήμουν κανάς πούστης και πήγα να τον χουφτώσω.Αν του δινα καμιά σφαλιάρα εγώ θα φταιγα?Ελεος με μερικούς.Δεν μεγαλώσαμε με τέτοια Θύρα 4.Ο ΠΑΟΚ και η ΘΥΡΑ 4 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑ κύριοι.Αιντε τον μπούλο και αν θέλετε να πάτε στην 7 και στην 8.
Άβαταρ μέλους
costacurtaG4

...

Δημοσίευση από costacurtaG4 »

βάζω υποψηφιότητα για οργανωτής!! :lol: :lol: :lol: :lol:
δείτε τι κερκιδα είχα οργανωσει για την ομαδα του χωριου μου...
http://www.youtube.com/watch?v=hwE6qRm0 ... annel_page
αντε ρε ΑΕΧ... :lol: :lol: :lol:

πλακιτσα πλακιτσα...
αλλα που ειναι ενας Μακης Μαναβης οεο??
θελουμε επειγοντως ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΕΞΕΔΡΑ ΤΕΡΜΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ...
AnipsiosDani

Δημοσίευση από AnipsiosDani »

auto pou me apasxolei einai oti blepo tin 1,2 kai 3 na kanoun abalaea na bgazoun pano ktl re pedia mipos ekei stin 4 prepei na tous kopsete ton aera giati nomizo oti ksesalosan ekei pera kai an sinexisete etsi 8a sas perasoun giauto prosoxi oxi oti den mou aresei alla... pos na to kanoume i 4 itan panta i kerkida twn "trelwn" auta eixa na pw
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

A γεια σου συνάδελφε, το πρώτο εννοούσα φυσικά και δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Σας εμπνέουν οι εκάστοτε οργανωτές που υπάρχουν??
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”