Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Α και το κραξιμο που θα φαει ο Σαντεας αν κανει το λαθος να επιστρεψει θα ναι ανευ προηγουμενου.Στις πρωτες στραβες τα "Τον ξεπερασε το ποδοσφαιρο" ,"τελειωμενος" ,"φερτε Λουτσεσκου καλυτερα" :shock: κλπ στην ημερησια διαταξη θα ναι .Παιζω το σπιτι μου γι αυτο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

apple64 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
apple64 έγραψε:Η συνήθεια να διώχνουμε τους προπονητές είναι πολύ κακή. Πρέπει να την κόψουμε. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. Δουλειά μας είναι να στηρίζουμε την ομάδα. Μέρος της ομάδας, και μάλιστα βασικό, είναι ο προπονητής.
Ποιοι "συνηθίζουμε να διώχνουμε" τους προπονητές δηλαδή, αν όχι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις?
Ποιοι διώξανε τον καλοκαιρινό σε 1,5 μήνα, δίχως καμία αφορμή, τουλάχιστον σε επίσημους αγώνες?
Ποιοι δεν κράτησαν τον προπροηγούμενο που βοήθησε στο να σοβαρευτούμε σαν οργανισμός και να γίνουμε οικογένεια σαν ομάδα, βοηθώντας απ την μεριά του να πάρουμε ένα Κύπελλο μετά από 14 ολόκληρα χρόνια?

Δηλαδή το ότι βλέπουμε μια τελείως οξύμωρη στάση αυτών που έπαιρναν, παίρνουν και θα παίρνουν τις αποφάσεις, όσον αφορά ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και μάλιστα σύμφωνα με το εντελώς μ αυτήν αντιστρόφως ανάλογο έργο που έχει δείξει σε 3 μήνες στην ομάδα, θα πρέπει να μας καθησυχάζει και για ποιον ακριβώς λόγο βρε αδερφέ?

Μας εξηγείς σε παρακαλώ πάρα πολύ?
Ο λόγος που έφυγε ο προηγούμενος δεν είναι για εδώ. Θα σου δώσω ένα tip όμως. Για τον ίδιο λόγο έφυγε και άλλος προπονητής. Δεν θα σχολιάσω το θέμα ξανά. Ανήκει στο παρελθόν άλλωστε. Άσε που γράφω τόσο γενικά που είναι αδύνατον να καταλάβεις. :D

Τις αποφάσεις τις παίρνουν μετά από πίεση από εμάς. Λάθος τους. Λάθος μας. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
Ο προ-προηγούμενος ζήτησε πράγματα που δεν γίνονται. Στην τελική, όταν έφευγε δεν είδα και κανέναν να κλαίει.

Υ.Γ. Goran δεν μπορείς να φανταστείς γιατί οι άνθρωποι της ομάδας στηρίζουν τον επόμενο του προηγούμενου; Μπορείς. Είμαι βέβαιος.
Με "κάλυψες" μ αυτό και μόνο και η μόνη απάντηση μου στο Υ.Γ. σου δεν μπορεί να ναι άλλη, παρά το "στην τύχη"...
Αν αυτά που γράφεις, τουλάχιστον σ αυτό το post σου, έχουν πλήρη αξιοπιστία, τότε με δικαιώνεις ότι μπλέξαμε!!!!

Υ.Γ. Ανέκαθεν δεν μου άρεσαν οι περιπτώσεις που καλύπτονταν από "πέπλο μυστηρίου" και το μόνο που δεν γίνεται είναι του σπανού τα γένια αδερφέ...Ειδικά από ανθρώπους επιπέδου Ιβάν Σαββίδη, ίσως γίνονται και αυτά!!!!

Υ.Γ. 2...Για τον προπροηγούμενο προσωπικά δεν έκλαιγα, αλλά χτυπιόμουνα ότι δεν πρέπει να φύγει φέτος!!!!
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Σιγά το πέπλο μυστήριου βρε Goran. Παντού μυστήρια και συνωμοσίες. Το γεγονός ότι δεν γράφω κάτι που γνωρίζω δεν σημαίνει τίποτα. Απλά δεν πρέπει. Όπως δεν έπρεπε να γράψω για τον πατέρα του Χατζηισαϊα, παρ' ότι το γνώριζα. Δεν το έγραψα και προειδοποίησα πως ο μικρός δεν πρέπει να τα ακούει. Μερικά θέματα δεν είναι για εδώ. Στην τελική ξέχνα το. Λάθος που το έγραψα.

"Δεν παίρνω το μέρος κανενός Σάντος, ούτε κάνω δημόσιες σχέσεις. Δεν υπήρχε πνεύμα νικητή στην ομάδα, δεν το βλέπατε; Αυτοί ήταν συμπαίκτες μου πέρυσι. Είχε περάσει ότι πάντα έφταιγε κάποιος άλλος, εκτός των ποδοσφαιριστών. Είτε ο προπονητής, είτε η διοίκηση... Έχω δουλέψει με τον Σάντος σαν παίκτης, δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι από τότε. Οπότε αλλού εστιάζεται το πρόβλημα. Καταφέρονται συνέχεια κατά του προπονητή κάποιοι. Αυτά θα τελειώσουν στην Τούμπα. Θα είναι εδώ όσοι αγαπάνε τον ΠΑΟΚ και τον θέλουν ψηλά"."

Θ. Ζαγοράκης.

Αυτοί ήμασταν. Αυτοί ήμαστε. Αυτοί θα ήμαστε. Αυτό είναι το σημαντικό. Αυτή είναι η ιστορία μας. Από αυτή πρέπει να διδαχθούμε.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Apple γνωριζεις γιατί έφυγε ο προηγούμεμος; πώς θα γίνει να το μάθω; τοχω καημό.. πληρώνω :mrgreen: εχεμύθεια εξασφαλισμένη. Που λέγαν παλιά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Θα το κανεις λιγο λιανα για μας ή θα τα λετε οι 2 σας με κωδικους?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Τζ'αμπα χαλιέσται ο Λουτσέσκου θα φύγει το βράδυ της 10ης 12ου με πολύ άσχημο τρόπο. Το πρόβλημα είναι ότι θα είναι ήδη αργά και θα υπάρχουν και άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες!
:? :? :? :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Dimg4 έγραψε:Θα το κανεις λιγο λιανα για μας ή θα τα λετε οι 2 σας με κωδικους?
trouman έγραψε:Apple γνωριζεις γιατί έφυγε ο προηγούμεμος; πώς θα γίνει να το μάθω; τοχω καημό.. πληρώνω :mrgreen: εχεμύθεια εξασφαλισμένη. Που λέγαν παλιά.
Ελατε που δεν ξέρετε..... Γιατί έφυγε ο Στανό άραγε;;;
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ωχ τον ξέχασα αυτόν ,εγώ για τον Ίβιτς θέλω να μάθω, με τα πολλά προ, μπερδεύτηκα. Αλλά πες καιγια αυτόν
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Apple64
Η βγες μιλα καθαρα ή μην μιλας καθολου...
Μια μας λες οτι τον προπονητη τον διωχνουμε εμεις με την πιεση μας...
Μια μας λες οτι αλλος ειναι ο λογος που εφυγε ο προηγουμενος,ο πιο προηγουμενος, ο ηγουμενος και δεν ξερω και γω ποιος...
Μια μας βαζεις το τι ειπε ο Ζαγορακης και τεχνηεντος μας λες οτι φταιν οι παικτες...
Πετας πυροτεχνηματα και δημιουργεις συγχηση στο φορουμ...
Ντεμεκ ξερω και κανω και ρανω...αν εχεις @@ πες και μην μιλας με γριφους και σταυρολεξα
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Κι εγώ περιμένω να ακούσω..... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Ρε πάιδες ... το είπε "ζήτησε πράγματα που δεν γίνονται..." Τί δεν καταλαβάινετε;;; ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Θα αρχισουμε να μαντευουμε?? Δηλαδη ο Στανογεβιτς ζητησε να μην του δινει χαρτακι κανεις και να μην μπλεκονται στα ποδια του?? αποκλειεται... αφου αφου εκανε χαλια προετοιμασια, εδινε πολλα ρεπο, αποκλειστηκαμε απο το γιουροπ... oh wait
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Απλά ο Στανό δεν ήθελε παίκτες που του επέβαλαν να πάρει και αντιδρούσε και ο πρώτος ήθελε να μην ανακατέυονται κάποιοι στο αγωνιστικό εκτός από τον ίδιο .... κάπως έτσι πολύ επιφανειακά... Όμως γενικά υπάρχει κοινός παρονομαστής.... - Γνώμη μου. 8-)
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Dimg4 έγραψε:Θα αρχισουμε να μαντευουμε?? Δηλαδη ο Στανογεβιτς ζητησε να μην του δινει χαρτακι κανεις και να μην μπλεκονται στα ποδια του?? αποκλειεται... αφου αφου εκανε χαλια προετοιμασια, εδινε πολλα ρεπο, αποκλειστηκαμε απο το γιουροπ... oh wait
Αυτά σου επικοινωνήσανε!
8-)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Νταξ τωρα η μιση θεσσαλονικη τα χει τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι. το καλοκαιρι γραφτηκανε σχεδον τα παντα και με ονοματα, τα ξεχασατε?Α ναι σορυ ,μετα ηρθε ο Βιειρινια,ο Ζαμπρανο ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”