Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Apegner

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Apegner »

Ρε σεις τι παθαίνουμε..όσο μπορώ παρακολουθώ αποστασιοποιημένα τα πράγματα χωρίς φανατισμό και εμπάθεια.
ειναι λογικό κάθε καινούργιος προπονητής να είναι σε δυσμενή θέση στην παρούσα χρονική στιγμή μετά απο εξαγγελίες πάμε για πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ ακα Γιώργης
ο Λουτσέσκου μένει μέχρι να φύγει και αυτό θα έρθει με την επόμενη στραβή η οποία θα συνοδευτεί με την νίκη του Ολυμπιακού και της Αεκ.
Μέχρι τότε Ραζβαν γερά,τό χουμε δει με τόσους διαφορετικους πρωταγωνιστές αυτο το έργο.
Πραγματικά δεν υπάρχει προπονητής να μπορεί να δείξει την δουλειά του μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αρα αυτό σημαίνει οτι σωστά πάρθηκε η απόφαση να μείνει για τι όποιος και να ειναι ο επόμενος δεν μας εγγυάται κανείς οτι θα ρθει και κάνει σερί νικες..ποτε να ρθει ποτε να περάσει την φιλοσοφία του κτλ..
Τον Λουτσέσκου κακό προπονητή δεν το λες..ο καθενας φυσικά έχει την γνώμη του..θα μπορούσαμε να τον πούμε γκαντέμη ..γιατί όσα μάτς έχασε δεν έπαιξε χειρότερα απο τον αντίπαλο του απλά δεν μπήκε με ενα τυχερό τρόπο στα δίχτυα τους η μπάλα
έχει δείξει καλά δείγματα η ομάδα μέσα στην έδρα μας έστω..
μόνο καλύτερα θα κάνει στο να μείνει ακόμα και αν δεν το συμπαθούμε η αν δεν πιστεύουμε οτι ταιριάζει στην φιλοσοφία της ομάδας μας
Με λίγα λόγια μένει μέχρι να φύγει γιατί δεν πρέπει να φύγει ο προπονητής γενικά σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο μόνος που είναι έτοιμος με όλα τα στοιχεία υπερ του είναι ο Πάμπλο,είτε μας αρέσει είτε όχι.κι αυτός θα ρθει αν χάσουμε απο τον Παο
Υ.Γ καταλαβαίνω απόλυτα οτι το φόρουμ εδώ λειτουργεί σαν τόπος αποφόρτισης πολλών πραγμάτων για αρκετούς και συμμερίζομαι την τσαντίλα σας αλλα ας αφήσουμε την ομάδα να αναπνεύεσει, καμιά φορά και η υπερβολική αγάπη με λάθος τρόπο πνίγει και καταστρέφει την ομάδα μας..ιδού μια ερμηνεια οτι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ ειναι ο ΠΑΟΚ χωρίς να είμαι αγγελόσκυλο φυσικά
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

apple64 έγραψε:Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είναι θεσμός. Είναι απλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής πρέπει να έχει χρόνο να δείξει τι μπορεί να κάνει. Εάν διώχναμε όλους όσους δεν μας έκαναν ομαδάρα το πρώτο δίμηνο θα είχαν φύγει όλοι οι προπονητές που θυμάμαι. Ο Σάντος πρώτος. Απλή ποδοσφαιρική λογική το επιτάσσει αυτό. Δεν γίνεται να τους αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα.
ασε το σαντος ησυχο φιλε μου...ο σαντος δεν ειχε ουτε 2 φορες καλυτερο ροστερ απο τους αντιπαλους, ουτε τεχνολογικους εξοπλισμους και κυριως ουτε λεφτα...

ο σαντος επαιξε ενα χρονο μπαλα με τον κνολ, τον μελισση, τον μπαιανο, τον σαλμον, τον τονι γκονζαλεζ, τον μπαλαφα και τον γχ στα 35 του...ρεαλιστες να ειμαστε...

το ξαναγραφω πολυ γρηγορα -δυστυχως- θα ξεγυμνωθει το ανυπαρκτο εργο του ρουμανου...και το παιδι του μπαμπα να δω τι θα ινσταγκραμιζει μετα...

αληθεια γιωργο ποσταρεις ξαναποσταρεις -σαμπως να μου πεις τι αλλο εχεις να κανεις?- αλλα δε μας λες τι φταιει τελικα?

που ειναι και αυτη η ψυχη ο ιβιτς ετσι??τα ξερεις καλυτερα εσυ...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

obanebane έγραψε:Η αληθεια ειναι οτι δεν μου εχουν μεινει πολλα επιχειρηματα,απλα εχω πολυ μεγαλη πιστη στο υλικο που διαθετουμε και γιαυτο παραμενω αισιοδοξος.
Αδερφέ, σαν λάτρης του Αγγλικού ποδοσφαίρου απ τα γεννοφάσκια μου (12 μου), περιμένω κι εγώ (όπως πιστεύω και πολλοί άλλοι σαν εμένα) +40 χρόνια τώρα, κάποιοι απ αυτούς τους παιχταράδες, τους τόσους πολλούς που έχουν βγει στο Μεγάλο Νησί, να σηκώσουν κάνα Μουντιάλ ή έστω κάνα Euro...
Μάταια όμως, αν και πέρασαν και κάποιοι καλοί προπονητές απ τον πάγκο της Εθνικής τους μάλιστα... :ugeek:
Το υλικό, δίχως σωστές οδηγίες, δεν μπορεί από μόνο του να πάρει τίτλο, πόσο δε μάλλον στο ελλαδιστάν της ΕΟ... :(
Περισσότερο, αν ο υπάρχων προπονητής το απαξιώνει με το παραμικρό, ψάχνοντας δικαιολογίες για πάρτη του!!!!
:twisted:

Τουλάχιστον σ αυτό έχω καταλήξει προσωπικά, κρίνοντας (και) απ το παράδειγμα που φέρνω εν προκειμένω... :evil:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 07 Νοέμ 2017, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν υποψιαστω πως στις επομενες σφαλιαρες θα αρχισουμε να διαλυουμε το καλυτερο ισως ροστερ εδω και πολλα πολλα χρονια,αλλα ριζουπολη,γιατι ο Γιωργακης εχει φαει σκαλωμα,πραγματικα δεν θα το αντεξω...Η προσελευση στα κεκλεισμενων στο τελος θα ειναι μεγαλυτερη...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

obanebane έγραψε:goran οι επιθεσεις και οι ειρωνιες σε καθε φραση-σκεψη-προταση του Υιου Σαββιδη μεσα απο ενα φορουμ δε νομιζω οτι βαηθανε σε κατι τον ΠΑΟΚ,ισα ισα δημιουργουν κλιμα εναντιον του.
Θεωρω οτι το εξαντλησες το θεμα,οτι ειχες να πεις για τον μικρο το ειπες,εδω και λιγες μερες εχεις αρχισει να κουραζεις,τουλαχιστον εμενα.
Δε λεω οτι εχεις αδικο,απλα οτι εξαντληθηκε το θεμα.
Επειδη ξερω οτι δεν αφηνεις τιποτα να πεσει κατω,θελω αυτη τη φορα να το αφησεις και να μην μου απαντησεις
Απλα εγραψα τη γνωμη μου,θα φανει απο τη συνεχεια σου εδω μεσα κατα ποσο την ελαβες υποψιν σου.
Οι "επιθεσεις και ειρωνιες" σε μενα φαινονται αληθειες και σωστες κριτικες απεναντι στην φουρτουνα που εχει στο μυαλο ο γιωργης
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

βλεπετε τι χαμο ξεσηκωνει ο προπονητης σχεδον καθε χρονο,εχουν γινει καθε ειδους επιλογες χωρς αποτελεσμα

κατα την γνωμη μου μονο με δυο περιπτωσεις μπορει να καταλαγιασει αυτο ο χαμος
ειτε με τιτλους
ειτε με εναν προπονητη που αμα ρθει θα κανουν απαντες τουμπεκι,δηλ με τον σαντος,αλλος δεν μου ερχεται και δεν πιστευω να υπαρχει...ακομα και καλυτερη κλαση να ναι σιγα σιγα με την πρωτη στραβη θα αρχισει η μουρμουρα

σαντος και γκαρσια γενικος αρχηγος
ειδαλλως ρουμανος και (Αν)το σηκωσει το κατσαρολι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sera4 έγραψε:
apple64 έγραψε:Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είναι θεσμός. Είναι απλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής πρέπει να έχει χρόνο να δείξει τι μπορεί να κάνει. Εάν διώχναμε όλους όσους δεν μας έκαναν ομαδάρα το πρώτο δίμηνο θα είχαν φύγει όλοι οι προπονητές που θυμάμαι. Ο Σάντος πρώτος. Απλή ποδοσφαιρική λογική το επιτάσσει αυτό. Δεν γίνεται να τους αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα.
ασε το σαντος ησυχο φιλε μου...ο σαντος δεν ειχε ουτε 2 φορες καλυτερο ροστερ απο τους αντιπαλους, ουτε τεχνολογικους εξοπλισμους και κυριως ουτε λεφτα...

ο σαντος επαιξε ενα χρονο μπαλα με τον κνολ, τον μελισση, τον μπαιανο, τον σαλμον, τον τονι γκονζαλεζ, τον μπαλαφα και τον γχ στα 35 του...ρεαλιστες να ειμαστε...

το ξαναγραφω πολυ γρηγορα -δυστυχως- θα ξεγυμνωθει το ανυπαρκτο εργο του ρουμανου...και το παιδι του μπαμπα να δω τι θα ινσταγκραμιζει μετα...

αληθεια γιωργο ποσταρεις ξαναποσταρεις -σαμπως να μου πεις τι αλλο εχεις να κανεις?- αλλα δε μας λες τι φταιει τελικα?

που ειναι και αυτη η ψυχη ο ιβιτς ετσι??τα ξερεις καλυτερα εσυ...
Σερα πολυ φοβαμαι οτι απο ενα πεισμα του γιωργη θα ξενερωσουν και θα απομακρυνθουν παικταραδες που τους εχουμε κανει ρολιστες γιατι ο ρουμανος εχει χασει τη μπαλα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Παλαιολόγος έγραψε:βλεπετε τι χαμο ξεσηκωνει ο προπονητης σχεδον καθε χρονο,εχουν γινει καθε ειδους επιλογες χωρς αποτελεσμα

κατα την γνωμη μου μονο με δυο περιπτωσεις μπορει να καταλαγιασει αυτο ο χαμος
ειτε με τιτλους
ειτε με εναν προπονητη που αμα ρθει θα κανουν απαντες τουμπεκι,δηλ με τον σαντος,αλλος δεν μου ερχεται και δεν πιστευω να υπαρχει...ακομα και καλυτερη κλαση να ναι σιγα σιγα με την πρωτη στραβη θα αρχισει η μουρμουρα

σαντος και γκαρσια γενικος αρχηγος
ειδαλλως ρουμανος και (Αν)το σηκωσει το κατσαρολι
Δεν ειναι μονο ο Σαντος. Ειτε με Ιβιτς ειτε με εναν ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟ προπονητη ο κοσμος θα κανει υπομονη γιατι ωριμασε. Με τον ρουμανο ξεσπαμε γιατι κανει μπαμ οτι ειναι αμπαλος και παρτακιας
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Μπισεσβαρ θα ειναι ο πρωτος που θα την πληρωσει...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δυστυχως.... Λογω Μαουριτσιο θα θεωρησουν περιττη την παρουσια του
Άβαταρ μέλους
tasos81pl

Δημοσίευση από tasos81pl »

3 μήνες μετά από επανεξέταση
-Admin team
trouman

Δημοσίευση από trouman »

δε το γλιτώνεις το μπαμ εσύ, βάλε καμιά φατσούλα τουλάχιστον
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Για να τα λέει, κάτι θα ξέρει μωρέ το παλικάρι... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ραζβαν κρατά γερά! Εσύ και ο Γιωργης απομεινατε!
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Απολύτως σχετικό, επειδή εδώ τριγυρνάτε όλοι
Σεισμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Το Συμβούλιο Εφετών παρέπεμψε σε δίκη 28 πρόσωπα για την «εγκληματική οργάνωση», μεταξύ των οποίων και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για 4 κακουργήματα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”