Εξαφανίστηκε κι αυτός ο eorptol να μου την πει για το "θαρρώ" ρε παιδί μου...

περιστασιακά γκολ; λολ απλά.simba έγραψε:Οχι, Σικ, αρνουμαι να μπω σ'αυτο το τριπακι..
Εσυ οκ, μπορεις να κατσεις να μνημονευεις την πολυτιμοτητα του λογω καποιων περιστασιακων γκολ και την προσφορα του μεσα στους αγωνες..
και ο υπολοιπος κοσμος που λες, μπορει να βλεπει τους απιστευτους περιορισμους που εχει ως παικτης (ειδικα σε τετοια ματς, ειδικα με ταχυδυναμικους..παλι καλα να λεμε π επαιξε ο γιοχανσον κ οχι ο γαλανοπουλος), να συνειδητοποιει οτι τελικα ειναι το 1/5 ενος συγχρονου χαφ οπως ο μαουρισιο και να διατυπωνει κ αυτος τις αποψεις του..
Δεν το γραψε ''ένας'' για τον Κάτσε, έπαιζε σοβαρά στα ρεπορταζsimba έγραψε:Μια μικρη αναλυση για αυτα τα γκολ (περα απτα 3 ριμπαουντ σε αδειο τερμα σε στημενα) θα βρεις κ στο τοπικ του..
Δλδ ελεος πια μ'αυτα, ακομα κ ο μπαλαφας έβαζε σε ντερμπι
Ακομα να καταλαβουμε οτι ο παίκτης κρινεται συνολικα, βλεπε μαουρισιο (κ χωρις τα γκολ)..
Η ολη η κουβεντα απο πλευρας μου εγινε σχετικά με τη θεση 8 που ελεγες σαχοφ με κλειστα ματια αλλα σ'ακομα ενα τετοιο ματς δν υπηρχε..σε μια θεση που ακομα κ αυτος ο νωθρος καντουρης, εδειξε κατι, προώθησε λίγο το παιχνίδι, συνδυάστηκε κάθετα με μπις κ εδωσε ενα παρε-βαλε..Δατς ολ.
Προφανως κ υπαρχει προβλημα με τη μη αντικατάσταση του καντουρι πολλες φορες κ με την ολη φαση γενικα, κανεις μα κανεις, δν ειπε το αντιθετο..
Ποιος κατσε ρε συ τωρα, τογραψε ενας και τοκανες σημαια.
Τεσπα, ας τ'αφησουμε στην ακρη, όλοι ειμαστε τσιτωμενοι
Σιγοουρα μονο τραυματισμο εχουμε;Οι Λέο Μάτος και Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησαν μόνο πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε τρέξιμο και θεραπεία διότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το χτύπημα στον ταρσό που είχε δεχθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Με την ευκαιρία της διακοπής ο Μαροκινός θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες, ώστε να υποχωρήσουν πλήρως οι πόνοι.
με γαμάν την ψυχολογία χειρότερα κι από τρίχες στις μασχάλες γυναίκας.Το οτι ο Καντουρης δε βγαινει ακομα κ οταν πρεπει, μπορει να οφειλεται σ'ενα ποσοστο σε εξωαγωνιστικους λογους (ονομα, μανατζερ, ισως κ μια επιρροη γιωργη ή απλα σκαλωμα λουτς)..
Αυτο ομως δε σημαινει οτι η χρησιμοποιηση κ η στηριξη του, στερειται πληρους αγωνιστικης λογικης.
Επρεπε να ζεις στα σεβεντις ρετρίχες στις μασχάλες γυναίκας.