Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Παλαιολόγος έγραψε:
αλλα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ξανθη,παιζεις με την ΑΕΚ των 10 παιχτων και οχι μονο δεν κανεις φαση,αλλα τρως γκολ και σου κανει και αλλη μια κλασικη;
και μετα μου βγαινεις και μου λες πως ο ζαμπρανο,ο ρει,ο βαρελα,ο ματος,ο πριγιοβιτς,ο καμπος,ο ελ καντουρι και ξενοι ων ουκ εστι αριθμος εχουν κομπλεξ οταν κατεβαινουν στην Αθηνα;
επειδη ξερω γω γεννηθηκαν και μεγαλωσαν τουμπα;
σοβαρα τωρα;
οι δηλώσεις του είναι ξεκάθαρες: ''διώξτε με και πληρώστε με την αποζημίωση.''
ή είναι ηλίθιος.
1 από τα 2.
δεν μπορεί να υπάρξει καμία άλλη εξήγηση, όταν κάνεις τέτοιες απαξιωτικές δηλώσεις για την ομάδα σου λες και είσαι τρίτο πρόσωπο.
H ομάδα όπως τη βλέπω εγώ είναι εξαιρετικά εκνευρισμένη χωρίς σιγουριά στις κινήσεις της και με μια αίσθηση αδιεξόδου στις επιθέσεις της και πανικοβλημένη όταν αμύνεται. Ακόμα και στον αγώνα με τον αστέρα αυτό φαίνεται αλλά και σε όλα τα παιχνίδια της ως τώρα. Το χειρότερο όλων είναι οτι δε φαίνονται απο πουθενά καποια στοιχεία σημαντικής βελτίωσης, παρά κάποιες ολιγόλεπτες εκλάμψεις. Όταν η ομάδα βελτιώνεται σιγά σιγά, βλέπει κάποιος βελτίωση και στα παραπάνω στοιχεία. Νομίζω οτι είμαστε σε κατήφορο.
Ο Λουτσέσκου είναι τραγικός ως τώρα. Από τη μέρα που ήρθε μέχρι σήμερα. Ίχνος σοβαρής δουλειάς δεν βλέπω, ακόμα κι ο Τούντορ που συνήθως χλευάζεται εδώ μέσα, ακόμα και η διαχρονική μου αντιπάθεια λόγω γραφικότητας Αναστασιάδης κάτι είχαν παρουσιάσει σε 3 μήνες, έναν τρόπο ανάπτυξης, καταλάβαινε κάποιος πώς θέλει να παίξει η ομάδα. Το στήσιμο, ο ρυθμός παιχνιδιού, οι αλλαγές του Λουτσέσκου, η νοοτροπία που μεταδίδει, η συμπεριφορά στην πίεση, οι δηλώσεις του, ακόμα και η φυσική κατάσταση, δε νομίζω να έχουν αφήσει κανέναν ευχαριστημένο.
Από την άλλη... ποιος θα διαλέξει προπονητή αν τον διώξουν? Ο Μίχελ? Ο Ιβάν? Δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν ότι έχει τις γνώσεις και μπορεί να εκπονήσει ένα πλάνο αγωνιστικό, ειδικά στον πρώτο. Αγωνιστικό, όχι πλάνο στόχων ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα γενικά κι αόριστα, τι θα κάνουμε για να το πάρουμε, πώς θα παίξουμε. Και ποιος σοβαρός θα έρθει σε μια ομάδα με τέτοια λειτουργία? Ή θα πάμε πάλι στα γνωστά αγαπητά πρόσωπα μεν, που δεν έχουν αποδείξει ότι μπορούν δε, έχοντας το νου πιο πολύ στον κόσμο παρά στην ουσία?
Αυτά σκέφτομαι και είμαι 50-50 ανάμεσα στο τυχόν καλύτερο κι ανάμεσα στο λιγότερο κακό.
Αλλά τελικά πιστεύω ότι κι εμείς φουσκώνοντας τόσο το θέμα προπονητή κι αναζητώντας τον σωτήρα που θα λύσει τα προβλήματα αφήνουμε "στη σκιά" άλλα κουσούρια της ομάδας που δεν διορθώνονται κι όλη αυτή η κατάσταση ανακυκλώνεται ανά τακτά διαστήματα και αυτό δεν οδηγεί πουθενά.
Cellophan, κανένα provocation απλή ερώτηση για να πάει παρακάτω η συζήτηση. Στο ερώτημα σου τώρα θα σου πω πως σίγουρα δεν είναι δικιά μου δουλειά. Πάντως κι ο "Razvan Gera" δεν με έχει πείσει ότι τα θεωρεί δικιά του δουλειά. By the way, in principle συμφωνώ με το Nagbe et al. (2017)
ο ενας βγαινει και κανει δηλωση αποτυχιας και ο αλλος βγαινει και κανει δηλωση στηριξης.
δεν μπορω να τον παθιασω λεει ο ενας, δεν πειραζει λεει ο αλλος, θα κρατησω εσενα και θα διωξω του αλλους.
δεν ξερω να παιξω επιθεση οταν ο αντιπαλος ειναι με 10 (ποσο μαλλον με 11) λεει ο ενας, δεν πειραζει λεει ο αλλος μαζι θα παρουμε το πρωταθλημα.
και περιμενε μαλακα kos να ωριμασει το παιδι για να δεις πρωταθλημα....
δυστηχως μπλεξαμε και δεν το βλεπω να ξεμπλεκουμε ευκολα.
Παλαιολόγος έγραψε:
αλλα ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ξανθη,παιζεις με την ΑΕΚ των 10 παιχτων και οχι μονο δεν κανεις φαση,αλλα τρως γκολ και σου κανει και αλλη μια κλασικη;
και μετα μου βγαινεις και μου λες πως ο ζαμπρανο,ο ρει,ο βαρελα,ο ματος,ο πριγιοβιτς,ο καμπος,ο ελ καντουρι και ξενοι ων ουκ εστι αριθμος εχουν κομπλεξ οταν κατεβαινουν στην Αθηνα;
επειδη ξερω γω γεννηθηκαν και μεγαλωσαν τουμπα;
σοβαρα τωρα;
οι δηλώσεις του είναι ξεκάθαρες: ''διώξτε με και πληρώστε με την αποζημίωση.''
ή είναι ηλίθιος.
1 από τα 2.
δεν μπορεί να υπάρξει καμία άλλη εξήγηση, όταν κάνεις τέτοιες απαξιωτικές δηλώσεις για την ομάδα σου λες και είσαι τρίτο πρόσωπο.
πιθανον το ειχε παρει αποφαση πως θα τον ξεσκονισουν και γι αυτο τις εκανε,για να προστατευσει την υστεροφημια του.(με εναν απαραδεκτο τροπο)
Patron έγραψε:Cellophan, κανένα provocation απλή ερώτηση για να πάει παρακάτω η συζήτηση. Στο ερώτημα σου τώρα θα σου πω πως σίγουρα δεν είναι δικιά μου δουλειά. Πάντως κι ο "Razvan Gera" δεν με έχει πείσει ότι τα θεωρεί δικιά του δουλειά. By the way, in principle συμφωνώ με το Nagbe et al. (2017)
Μωρέ δικιά του την θεωρεί. Απλά δεν τον βλέπω να έχει τα κάκαλα για να την κάνει. Νομίζω το gera θα πάει περίπατο μόλις ανοίξει η Τούμπα, αν έχει μείνει μέχρι τότε, γιατί ως γνωστόν κανείς προπονητής δεν έφυγε αν πρώτα δεν είχε τη δεδηλωμένη στήριξη της διοίκησης. Όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, σε όλες τις ομάδες.
Με αυτά και με αυτά ο Νάγκμπε στο τέλος του χρόνου θα μαζέψει καμιά 100αρα citations.......
Συμφωνώ με Ναγκμπε
Προσθέτεις στο staff της ομάδας έναν άνθρωπο που θα στρίβει τα καρυδια των ποδοσφαιριστων όταν και αν χρειαζεται
Τίποτε άλλο
Και θα το σηκώσουμε το Μάιο
Έναν Λέοντιαδη, έναν Μαυρεα.. .
Βασικά ο Γκαρσία είναι για αυτή τη δουλειά, αλλά μου θέλει προπονητική. ..
kos έγραψε:ο ενας βγαινει και κανει δηλωση αποτυχιας και ο αλλος βγαινει και κανει δηλωση στηριξης.
δεν μπορω να τον παθιασω λεει ο ενας, δεν πειραζει λεει ο αλλος, θα κρατησω εσενα και θα διωξω του αλλους.
δεν ξερω να παιξω επιθεση οταν ο αντιπαλος ειναι με 10 (ποσο μαλλον με 11) λεει ο ενας, δεν πειραζει λεει ο αλλος μαζι θα παρουμε το πρωταθλημα.
Δυστυχώς σε ένα ποστ η κατάντια του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ!!!
kos έγραψε:ο ενας βγαινει και κανει δηλωση αποτυχιας και ο αλλος βγαινει και κανει δηλωση στηριξης.
δεν ξερω να παιξω επιθεση οταν ο αντιπαλος ειναι με 10 (ποσο μαλλον με 11) λεει ο ενας, δεν πειραζει λεει ο αλλος μαζι θα παρουμε το πρωταθλημα. και περιμενε μαλακα kos να ωριμασει το παιδι για να δεις πρωταθλημα....
δυστυχως μπλεξαμε και δεν το βλεπω να ξεμπλεκουμε ευκολα.
+ 1...
Με λένε και μένα kos και (δεν) είμαι καλά...
elvetos giatros έγραψε:Συμφωνώ με Ναγκμπε
Προσθέτεις στο staff της ομάδας έναν άνθρωπο που θα στρίβει τα καρυδια των ποδοσφαιριστων όταν και αν χρειαζεται
Τίποτε άλλο
Και θα το σηκώσουμε το Μάιο
Έναν Λέοντιαδη, έναν Μαυρεα.. .
Βασικά ο Γκαρσία είναι για αυτή τη δουλειά, αλλά μου θέλει προπονητική. ..
obanebane έγραψε:Στα παιχνιδια που χασαμε ειδατε πεινα και διψα απο τους αντιπαλους που παρεπιμπτοντως στο τελος και οι δυο πανηγυριζαν λες και ειχαν κερδισει τη μπαρτσα η τη ρεαλ;
Εκτος εδρας παιζαμε με τον κοσμο τους στο πλευρο τους και σε κανενα σημειο δεν εδειξαν καλυτεροι απο εμας.
Το λεω σε συνεχεια αυτων που ειχα γραψει οτι αυτη τη στιγμη κοντραρονται οι τρεις για το ποιος ειναι ο λιγοτερο κακος.
Εδω μεσα μεχρι και υποθετικη βαθμολογια των επομενων πεντε αγωνων ειδαμε,με τους αντιπαλους να μας αφηνουν 5-6 ποντους πισω στο τελος του πρωτπυ γυρου.
Μιλαμε για μενος εναντιον του προπονητη και της ομαδας.
Ξαναγραφω,και εμενα σχεδον με εχει χασει ο προπονητης αυτη τη στιγμη που μιλαμε,θεωρω ομως οτι μια αλλαγη δεν θα βοηθησει σε κατι την ομαδα,ισως μονο προσκαιρα ωφελη.
Ας τελειωσει και το φετινο και ας φερουν επιτελους το καλοκαιρι εναν ανθρωπο που θα μας οδηγησει εκει που μας αξιζει,και σ΄εμας αλλα και στον Σαββιδη που ριχνει ενα σκασμο λεφτα.
Επί της ουσίας δε νιώθω την ανάγκη να προσθέσω τίποτα. Αυτό που εμένα με νοιάζει είναι, από τη στιγμή που όντως πιστεύουν σε αυτόν τον άνθρωπο, οι διοικούντες να μην κάνουν καμιά κωλοτούμπα βάσει του γενικοτερου κλίματος πίεσης και κατακραυγής. Φερ' ειπείν αν φέρουμε ένα χ στην Τούμπα. Στα κοντά. Και τον σουτάρουν. Αυτό δε θα συνιστά στήριξη. Θα είναι κουτοπονηριά και κοροϊδία. Δε λέω, βρίσκονται σε δύσκολη θέση οι υπεύθυνοι. Καλή δύναμη και σε αυτούς, και στην ομάδα και σε όλους μας.