Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Ντιμ δινω 0,000001% πιθανοτητες να συμβει κατι τετοιο. Αλλωστε με νεο "χτυπημα" πριν λιγο ο κ.Γιωργος Σαββιδης ειπε και παλι "Razvan gera".
Κριμα. Λυπαμαι παρα πολυ που εχει σβησει οπλα σαν τον βιερινια, τον πριγιο και τον μπισε.... πρεπει να εισαι μαγος για να τους εξαφανισεις αυτους
- Sick Bastard
άλλες πίπες από εδώ.SOSA έγραψε:Απο το ινπαοκ
Έρχονται αλλαγές στον ΠΑΟΚ
Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό στάδιο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έπεσαν σε περισυλλογή, έτσι ώστε να βρεθούν τα λάθη που έχουν γίνει και να διορθωθούν άμεσα και πριν να είναι αργά.
Superleague: Εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & ελκυστικές αποδόσεις στο Stoiximan.gr!
Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας 6 Νοεμβρίου υπήρξε επαφή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας του Δικεφάλου, Λούμπος Μίχελ και του προπονητή των «ασπρόμαυρων» Ράζβαν Λουτσέσκου.
Η κουβέντα των δύο ανδρών κράτησε για αρκετές ώρες και αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα λάθη, έτσι ώστε να βρεθεί λύση στα προβλήματα που έχουν προκύψει
Ο Ρουμάνος τεχνικός των «ασπρόμαυρων» αποφάσισε να κάνει αλλαγές σε πράγματα που αφορούν την καθημερινότητα της ομάδας, ενώ θα γίνει και ένας επαναπροσδιορισμός της αξιολόγησης των ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεση του τη δεδομένη στιγμή.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του Λούμπος Μίχελ και του Ράζβαν Λουτσέσκου εντοπίστηκαν αδυναμίες πάνω στις οποίες πρέπει να δουλέψει ο προπονητής, αλλά και το σύνολο του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ.
Κάποια από αυτά είναι η νοοτροπία της ομάδας, αλλά κι η φιλοσοφία με την οποία πρέπει να μπαίνει στους αγώνες.
Πίπα κώλο μας πάει ο κάθε πικραμένος, μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας.
Αυτό θα γίνει: την επόμενη φορά που θα τα θαλασώσει ο Λουτσέσκου, θα βγουν και θα πουν ότι ήταν υποχρεωμένοι να τον διώξουν. Εύχομαι να μην έχει πετάξει το πουλάκι μέχρι τότε, αλλά για 2 ακόμα βδομάδες θα τον βλέπουμε σαν προπονητή του ΠΑΟΚ.
Περιμενε Ντιμ θα γινει "εκ νεου αξιολογηση του υπαρχον ροστερ" τωρα και θα μπει ταξη.
Και θα "αλλαξει και η φιλοσοφια με την οποια μπαινει η ομαδα στα παιχνιδια".
Δηλαδη μεχρι τωρα η φιλοσοφια της ομαδας οταν εμπαινε ποια ηταν; Δεν ηταν "μπαινουμε να τους φαμε γιατι θελουμε το πρωταθλημα;" Ε αν δεν ηταν αυτη πασο ρε σεις τι τους κραζουμε...
Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο. Να αληθευουν αυτα που γραφουν ή να τα κατεβαζουν απο το κεφαλι τους;
Μαλλον το πρωτο.

Και θα "αλλαξει και η φιλοσοφια με την οποια μπαινει η ομαδα στα παιχνιδια".
Δηλαδη μεχρι τωρα η φιλοσοφια της ομαδας οταν εμπαινε ποια ηταν; Δεν ηταν "μπαινουμε να τους φαμε γιατι θελουμε το πρωταθλημα;" Ε αν δεν ηταν αυτη πασο ρε σεις τι τους κραζουμε...
Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο. Να αληθευουν αυτα που γραφουν ή να τα κατεβαζουν απο το κεφαλι τους;
Μαλλον το πρωτο.
Μου αρεσει η στηριξη τους. Δε μου αρεσει η επιλογη να στηριξουν αυτον τον αποδεδειγμενα ανικανο.
- alex ntepo
Μάλιστα. Το βρήκαμε. Το πρόβλημα είναι η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
Ζούμε μέρες απίστευτου εξευτελισμού. Ο κάθε καραγκιόζης αρδ είτε του Βορρά είτε του Νότου βρήκε ευκαιρία και μιλάει για τον ΠΑΟΚ με τρόπο που μου ανεβάζει την πίεση. Ο κάθε τσάρλυς και ο κάθε μάρλυς πουλάει ειρωνία για τον ΠΑΟΚ ρε! Του κόσμου το περίγελο ο ΠΑΟΚ εξαιτίας σου! Φύγε!
Ζούμε μέρες απίστευτου εξευτελισμού. Ο κάθε καραγκιόζης αρδ είτε του Βορρά είτε του Νότου βρήκε ευκαιρία και μιλάει για τον ΠΑΟΚ με τρόπο που μου ανεβάζει την πίεση. Ο κάθε τσάρλυς και ο κάθε μάρλυς πουλάει ειρωνία για τον ΠΑΟΚ ρε! Του κόσμου το περίγελο ο ΠΑΟΚ εξαιτίας σου! Φύγε!
- Sick Bastard
Ε καλά αυτό είναι ένας άλλος τρόπος να πεις ότι θα κάνουμε μίνι προετοιμασίαDimitrisS έγραψε:Περιμενε Ντιμ θα γινει "εκ νεου αξιολογηση του υπαρχον ροστερ" τωρα και θα μπει ταξη.
όταν ξέρεις πως αν πεις κάτι τέτοιο θα αρχίσουν οι κορνέδες να πέφτουν βροχή.
Ναι φιλε. Καταλαβες?? Κατσανε μιλησανε και λεει ο λουτσεσκου... "ααααα τελικα δε θελατε να μπαινουμε σαν φλωροι και να κουταλαμε μεταξυ μας?? εεε ετσι πεστε ρε, οκ απο αυριο θα τους ριχνουμε 9 τον καθενα"alex ntepo έγραψε:Μάλιστα. Το βρήκαμε. Το πρόβλημα είναι η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ και η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
- alex ntepo
Πραγματικά δεν ξέρω πια τι να πω. Επιμένω ότι αυτό που ζούμε είναι ένα θέατρο του παραλόγου. Οι χτεσινές αλλοπρόσαλλες δηλώσεις Λουτσέσκου για μένα ΜΟΝΟ με έναν τρόπο ερμηνεύονται. "Εγώ μάγκες δεν παραιτούμαι, διώξτε με να πάρω την αποζημίωση και να πάω στην ευχή της Παναγίας". Και βγαίνει ο Γκεόργκι και λέει, τρέλα με πουλάς εσύ Ραζβάν, εγώ να δεις πόση θα σε πουλήσω, και να τα "Ραζβάν μη μασάς, και Ραζβάν είσαι ακλόνητος, άλλοι θα φύγουν όχι εσύ, σε πιστεύουμε, κλπ". Όπερ μεθερμηνευόμενον; "Αν νομίζεις Ρουμάνε ότι θα σε διώξουμε και θα δαγκώσεις την αποζημίωση είσαι γελασμένος". Ο ένας δουλεύει τον άλλον και όλοι τους μαζί ΕΜΑΣ.
ΥΓ: Καληνύχτα σε όσους έχουν ακόμα κουράγιο. Πάω για ύπνο, χάσαμε χτες τον ύπνο μας, μη τον χάσουμε και σήμερα. Εμείς πάμε ξενυχτισμένοι στη δουλειά για ένα μισθουλάκο εξαιτίας τους, κι αυτοί τη ζωάρα τους. Ελπίζω μόνο αύριο που θα ξυπνήσω ο Ραζβάν να είναι απλά ένα κακό όνειρο.
ΥΓ: Καληνύχτα σε όσους έχουν ακόμα κουράγιο. Πάω για ύπνο, χάσαμε χτες τον ύπνο μας, μη τον χάσουμε και σήμερα. Εμείς πάμε ξενυχτισμένοι στη δουλειά για ένα μισθουλάκο εξαιτίας τους, κι αυτοί τη ζωάρα τους. Ελπίζω μόνο αύριο που θα ξυπνήσω ο Ραζβάν να είναι απλά ένα κακό όνειρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alex ntepo την Τρί 07 Νοέμ 2017, 01:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δ*νης χωρίς τα σπυριά.
Κάποιος πρέπει να τον προειδοποιήσει, όταν ανοίξει η Τούμπα, να έρθει με στέησον βάγκον, που έχει και μεγάλο πορτ μπαγκάζ.
Κάποιος πρέπει να τον προειδοποιήσει, όταν ανοίξει η Τούμπα, να έρθει με στέησον βάγκον, που έχει και μεγάλο πορτ μπαγκάζ.
Καποια σχολια που γραφτηκαν οταν ηρθε
"Σεβασμός και στήριξη στο θεσμό του προπονητή του ΠΑΟΚ.
Ράζβαν να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις.
Συνεχίζει να μη με νοιάζει ποιος είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ, λες και είχαμε κάνα γνωστό Αντσελότι τόσα χρόνια κ ήρθε ο άγνωστος Χατζάρας. Πάρτε παίκτες." Ηρθαν παικταραδες...
"Σιδηροκέφαλος. Αν δω Μπίσεσβαρ βασικό θα κρίνω πως κόβει το μάτι σου
Όπως και να έχει, ελπίζω να μείνεις για 3 γεμάτα χρόνια minimum, βρέξει χιονίσει"
"Θα πάει καλά και θα μας αναγκάσει όλους να τον χειροκροτήσουμε. Κράτα το αυτό."
"Τόσα χρόνια στην Ξάνθη έδειξε πολλές ικανότητες. Είναι πραγματική αλεπού. Ξέρει να στήνει την ομάδα ανάλογα με το ρόστερ που έχει και ξέρει να παίζει για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει."
"Σεβασμός και στήριξη στο θεσμό του προπονητή του ΠΑΟΚ.
Ράζβαν να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις.
Συνεχίζει να μη με νοιάζει ποιος είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ, λες και είχαμε κάνα γνωστό Αντσελότι τόσα χρόνια κ ήρθε ο άγνωστος Χατζάρας. Πάρτε παίκτες." Ηρθαν παικταραδες...
"Σιδηροκέφαλος. Αν δω Μπίσεσβαρ βασικό θα κρίνω πως κόβει το μάτι σου

Όπως και να έχει, ελπίζω να μείνεις για 3 γεμάτα χρόνια minimum, βρέξει χιονίσει"
"Θα πάει καλά και θα μας αναγκάσει όλους να τον χειροκροτήσουμε. Κράτα το αυτό."
"Τόσα χρόνια στην Ξάνθη έδειξε πολλές ικανότητες. Είναι πραγματική αλεπού. Ξέρει να στήνει την ομάδα ανάλογα με το ρόστερ που έχει και ξέρει να παίζει για να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει."
ΓΧ, ΖΑΓΟΡ, ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ ΝΑΓΚΜΠΕ... γαμω το φελεκι μου δες πανηγυρισμο δες παθος δες καταθεση ψυχης...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_continue=87&v=x7ELw204lIQ[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_continue=87&v=x7ELw204lIQ[/youtube]
μαγκες, χαλαρωστε, ειλικρινα..για το καλο σας..
και επειτα για το καλο του ΠΑΟΚ..
πρεπει να πεσουν οι τονοι και ο,τι ειναι να γινει, να γινει ηρεμα (με καμια επιτροπη, με κανα πανο), μη γινει κανα περιεργο μελε (πεσιμο σε λουτς, αλλα κυριως σε γιωργη) και τρεχουμε..
εχω αρχισει κ ανησυχω.
και επειτα για το καλο του ΠΑΟΚ..
πρεπει να πεσουν οι τονοι και ο,τι ειναι να γινει, να γινει ηρεμα (με καμια επιτροπη, με κανα πανο), μη γινει κανα περιεργο μελε (πεσιμο σε λουτς, αλλα κυριως σε γιωργη) και τρεχουμε..
εχω αρχισει κ ανησυχω.