Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Φυσικά και φταίνε και οι παίκτες, αλλά η ερώτηση "που είναι το λάθος" του προπονητή μας" ομολογώ ότι με ξεπερνάει!

Ναι, έπρεπε τον παίκτη των δύο εκατομμυρίων να τον προστατέψει. Όφειλε να τον προστατέψει, διότι ώρες-ώρες τα νεύρα δεν ελέγχονται, όποια και εάν είναι η αξία ενός παίκτη. Μπαμ έκανε ότι θα την φάει την κόκκινη!

Η αλλαγή του Κάμπος πώς θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα;

Και πολλά άλλα...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Sick Bastard έγραψε:Δεν μπορούν να ικανοποιούν κανένα σοβαρό άνθρωπο.
Αλλά προφανώς ικανοποιούν αυτούς που διοικούν.
Και δεν οφείλουμε να σεβαστούμε καμία απόφαση, έτσι επειδή.
Όπως και η στήριξη, έτσι κι ο σεβασμός κερδίζονται φίλε νάβι.

Να σε πω τι έγινε χτες καθαρά αγωνιστικά μετά την αποβολή;
1. Χάσαμε κατοχή κι έλεγχο του αγώνα.
2. Φάγαμε γκολ
3. Ο Ρεϋ έβγαλε το σουτ το Γιόχανσον τετ-α-τετ (η καλύτερη ευκαιρία του αγώνα)
4. Φάγαμε άλλες 3 κίτρινες
5. Φάγαμε κόκκινη
(ο προπονητής σου, αυτός που σύμφωνα με την διοίκηση
στηρίζεται γιατί θα φέρει το πρωτάθλημα, είπε πως εκεί τελείωσε το ματς για εμας)

Πάμε και λίγο παρακάτω:
Δεν αναφέρω καν τον Βιεϊρινια (καλύτερος παίχτης μας) αριστερό μπακ,
τον Βαρέλα επιθετικό τα τελευταία 10 λεπτά
και την αλλαγή Κάμπος-γέλασε ο κάθε πικραμένος συν άλλα που ξεχνάω

Όλα τα παραπάνω συνιστούν αγωνιστικό Βατερλώ.
Αυτό δεν είναι γνώμη, είναι γεγονός.

Τώρα, αν κάποιος που διοικεί αυτό το...πράγμα...βγαίνει και λέει ότι
εγώ αυτό το στηρίζω, συγνώμη, δεν έχω καμία μα καμία υποχρέωση/οφειλή
να τη σεβαστώ γιατί πολύ απλά ή λέει ψέμματα ή είναι παντελώς ηλίθιος ή
και τα δύο.

Μη με παρεξηγείς. Εγώ χαίρομαι που ήρθαν έτσι τα πράγματα
αν και για τους συνήθεις χειροκροτητές δεν θα αλλάξει τίποτα
αλλά πλέον, τουλάχιστον, να ξέρουμε κι εμείς από που εκπορεύεται
όλο αυτό το συνοθύλευμα που δεν μπορεί να ξεκολήσει
και κάθε χρόνο ζούμε τα απίστευτα απλά πιο ακριβά.

Ως είθισται, το ψάρι βρωμάει απ το κεφάλι.
Επαναλαμβάνω, δεν μπαίνω επί της ουσίας της επιχειρηματολογίας. Ο σεβασμός της απόφασης της διοίκησης δεν ταυτίζεται με αποδοχή. Νομίζω ότι το κατέστησα εξ αρχής σαφές αυτό. Απλά, διαβάζοντας να γράφεται από κάποιους ότι διακινδυνεύεται η υγεία τους, ε ας μην ασχολούνται. Τόσο απλό. Μέχρι να συνετιστεί η διοίκηση κατά το πώς ερμηνεύουν αυτοί το ορθό. Στο φινάλε εγώ εξ αρχής δεν ήθελα Λουτσέσκου. Ούτε έχω κανέναν γκαιλε να τον υπερασπιστώ. Απλά δεν κάθομαι και να τρελαθώ. Το έκανα πολυετώς για τον ΠΑΟΚ. Φτάνει.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

pavire έγραψε:
trouman έγραψε:Έτσι, κριτική ΚΑΙ προς τους παίκτες
Καλώς ήρθες pavire
Δεν πρόκειται για κριτική αλλά για να πάρω μια μέρα το μεροκάματο τους θα είχα ματώσει και τα μάτια μου.Την αδιαφορία που είδα εχθές δεν την έχω ξαναδεί.Αυτό είναι που με εξόργισε.Την ευθιξία και το ήθος πρέπει να το έχεις δεν μπορεί να στο προκαλέσει κανένας προπονητής καμιά διοίκηση...Ας έτρεχαν όσο οι άλλοι και τότε θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για τακτικές και αμυντικούς προσανατολισμούς...

Δεν απευθύνεται σε εσένα το ερώτημα αλλά αναρωτιέμαι πώς μπορεί να εξηγούνται οι τόσο μεγάλες μεταπτώσεις ( όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, άπειρα και διεθνώς τα παραδείγματα) στην απόδοση επαγγελματιών και μάλιστα σε χρονικές αποστάσεις ελάχιστες. Είναι ο παράγοντας ψυχολογία τόσο καταλυτικός. Τον επικαλέστηκε και ο Λουτσέσκου εχθές νομίζω. Αυτό θα είχε ενδιαφέρον να απαντήσουν παιδιά που παίζουν ή έπαιξαν μπάλα σε σχετικό υψηλό επίπεδο.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Παλαιολόγος έγραψε:o ρουμανος χθες απεδειξε κατι
εμενα με θιγει παντως την νοημοσυνη μου ως φιλαθλο οταν μου μιλαει για κομπλεξ με την Αθηνα κ.λπ φερνει και πaραδειγμα παιχτη(!),μιλαμε τωρα εχει παιξει ποσα ματς εκτος εδρας ακομα και με τα λαγκαδικια και εχει βαλει ενα γκολ,ενω γκελαρει και με την λαρισα
την ωρα που η ομαδα ειναι φουλ των ξενων λιγων μηνων ,οι οποιοι δεν γνωριζαν ουτε που πεφτει η θεσσαλονικη εως πριν λιγους μηνες

και βγαινει και μιλαει για κομπλεξ!
Roυμανικες δηλωσεις
pavire

Δημοσίευση από pavire »

Αlastor μιλάς πάντα για την ομάδα που μέχρι και αυτήν την στιγμή έχει τις περισσότερες τελικές στο πρωτάθλημα
nasos66

Δημοσίευση από nasos66 »

pavire έγραψε:Αυτός ο λαός του ΠΑΟΚ δεν σταματάει να με εκπλήσσει δηλαδή κύριοι,επειδή μάλλον είμαι πολύ ηλίθιος και δεν μπορώ να καταλάβω,πού είναι το λάθος του προπονητή μας?

-Έπρεπε να πει στον zabrano των 2 εκατομμυρίων να προσέχει επειδή έχει κάρτα?
-Έπρεπε να πει στον kantouri των 2 εκατομμυρίων να τρέχει και να μην πηδάει σαν κότα πάνω απ'τα τάκλιν και να μην αναλώνεται διαρκώς στο πώς θα τσακωθεί και πως θα προκαλέσει νεύρα??
-Έπρεπε να πει στον prijovic των 10 εκατομμυρίων(που ορισμένοι κλαίνε αν την δώσουμε την παιχτάρα μας μόνο με δέκα) να πάρει και καμιά κεφαλιά από τον 1.70 σιμοες ή μήπως να του πει ότι για να βάλεις γκολ πρέπει πρώτα να χτυπήσει η μπάλα στο πόδι σου??
-Έπρεπε να πει στον cimirot του 1 εκατομμυρίου ότι υπάρχει και από την άλλη μεριά γήπεδο και να μην πασάρει μόνο προς τα πίσω ή μήπως να του πει ότι πάσα δεν κάνουμε με το καλάμι??
-Έπρεπε να πει στον διεθνή αριστερό μπακ της κροατίας κοιτάμε που βγάζουμε μια σέντρα?

Και όλα αυτά(τα αυτονόητα για έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή της γ' Εθνικής) έπρεπε να τα πει ο προπονητής των 300χιλιάδων

Υ.Γ:1)Αφού τον στηρίζει αυτός που χάνει τα εκατομμύρια εγώ είμαι μαζί του...Για να τραβήξουμε σιγά σιγά τα αφτάκια ορισμένων καλοπληρωμένων αστέρων που αν δεν τους έδινε ψωμί ο ιβάν θα έτρεχαν στις Ασιες να βρούνε τέτοια συμβόλαια.
2)Μόνη ελπίδα να τους παρασύρει στον ρυθμό του είναι ο Αντελινο που ξέρει που βρίσκεται και τις συνέπειες να μην σέβεσαι τον δικέφαλο που φοράς...Ντροπή σας ξεφτίλες
Φιλε μου εγω εχω μια άλλη αποψη και στη γραφω.
1)Εγω δεν συμπαθω τον Ραζβαν όχι για τη φατσα του η για ότι εγινε η όχι πριν ερθει στον ΠΑΟΚ, αλλα
α)γιατι αφησε υπονοουμενα για τον προηγουμενο προπονητη της ομαδας κ β)γιατι πιστευω ότι είναι γες μεν.

Σε όλα τα παραπανω που λες εγω λεω οτι είναι αδικος με επαγγελματιες αθλητες υψηλου επιπεδου όπως είναι ο Μπισεσβαρ,πχ,
ότι εχει τον Πελκα αρχηγο χωρις να το δικαιειται,
ότι εχει χασει τα αποδυτήρια,
ότι μας εχει εκτος ευρωπης,
ότι από λιγο θα ειμαστε κ εκτος κυπελου,
ότι δεν βλέπουμε μπαλα κ.ο.κ.

υγ.Αν δεν παιζουν οι παιχτες αυτο που μπορουν,και δεν ερχονται τα αποτελέσματα σιγουρα παντως δεν φταιω εγω η εσυ πχ.

Δεν λεω όχι στην κρητικη στους παιχτες αλλα να τα βλέπουμε όλα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μιλαμε ειναι απολαυση το φορουμ.Αν καταφερεις να αποστασιοποιηθεις λιγο απ το γεγονος οτι προκειται για την αγαπημενη σου ομαδα και τα δεις αλλιως μιλαμε περνας απιστευτα.Απ ολα εχει ο μπαξες ιντριγκα ,δολοπλοκιες ,χιουμορ τα παντα ολα.
Να σται καλα εκει στη ΠΑΕ που μας σκεφτεστε σ αυτους τους δυσκολους καιρους.Μπορει να μας λειπει η Τουμπα αλλα δε μας αφησατε ετσι.Εχουμε να σχολουμαστε σε καθημερινη βαση.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οκ και αφου εληξε το μπαν μου, μπορω πλεον πιο ηρεμος σημερα να πω πως απο οτι φαινεται θα σε φαμε στη μαπα φετος. Λυπαμαι που τετοιο ροστερ θα κανει δωρο το πρωταθλημα μετα απο τοσα χρονια αναμονης. Λυπαμαι που τρωμε την σαρκα μας καθε βδομαδα και εσυ συνεχιζεις στην κοσμαρα σου απολαμβανοντας ως γνησιος ρουμανος τα ευρωπουλα του συμβολαιου αφου αποκλειεται (για οποιον εχει δουλεψει με ρουμανους) να παραιτηθεις.
Καταφερες να αφοπλισεις τον Βιερινια ο οποιος ηταν ο μονος που απειλουσε, λες και το εκανε επιτηδες και τον γυρνας αριστερο μπακ. Αληθεια το τι καντηλι σου εριξα δε φανταζεσαι. Ημουν σιγουρος οτι θα πεσω μεσα με σενα. Οπως και με τον ατσουμπαλο καμπος.
Αφηνεις τον Πριγιοβιτς σαν κορμο δεντρου στην ερημο να αναρωτιεται τι στον πεο πρεπει να κανει για να τροφοδοτηθει. Αφηνεις τον μοναδικο παικτη game changer στον παγκο, εκνευριζοντας τον και παλι.
Εχεις μια εμμονη στον καντουρι ο οποιος δεν ειναι κακος παικτης, αλλα δεν του εχεις δωσει ρολο ή μαλλον η ομαδα ειναι τοσο γελοια μεσοεπιθετικα οπου ολοι κινουνται σαν συγκρουομενα αυτοκινητακια.
Αποτελεσμα. Φαπα απο την κουλα και καζουρα ανελεητη. Μου προκαλεις ΑΗΔΙΑ ΠΛΕΟΝ κι εσυ και οι υπερασπιστες σου. Δε θελω να μπαινω σε διαλογο η αψιμαχιες, αυτη ειναι η αποψη μου. Διαφωνειστε οσο θελετε. Το αποτελεσμα μιλαει απο μονο του
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μη χαλας το κλιμα ρε dim .
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Τι κωλοστερεοτυπα ειναι αυτα ρε παιδια περι Ρουμανων κλπ? Λιγο ελεος. Δεν μπορειτε να γραψετε την αποψη σας ηρεμα και ωραια διχως να προσβαλλετε εθνικοτητες? Τι θα πει ρουμανικες δηλωσεις ρε συ mbison?Τι το ιδιαιτερο εχουν οι ρουμανικες δηλωσεις σε σχεση ας πουμε με τις ελληνικες?Τι παει να πει ρε συ Dim απολαμβανοντας ως γνησιος Ρουμανος το συμβολαιο σου και για οποιον εχει δουλεψει με Ρουμανους?? Δηλαδη οποιος γεννηθηκε Ρουμανος ειναι φιλοχρηματος και λαμογιο που εκμεταλλευεται τους συνεργατες του? Λιγη ΤΣΙΠΑ ρε σεις!Ελεος! :evil:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Την επόμενη φορά μη ξεχάσεις να βάλεις το ματος αριστερό μπακ και το βιερινια δεξιά, αλεπού ε αλεπού
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Γιαννενα το γυρναω λίγο προς τα εκεί, δωνικες δηλώσεις, δωνης κανονικός. Δωνης γεννήθηκε, δωνης θα ;Πεθάνει . Μη μπλεξεις με δωνη, έχεις δουλέψει με δωνη να δεις πως είναι;

Μπορώ να γράφω με τις ώρες για το τυπακι
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Γιαννενα το γυρναω λίγο προς τα εκεί, δωνικες δηλώσεις, δωνης κανονικός. Δωνης γεννήθηκε, δωνης θα ;Πεθάνει . Μη μπλεξεις με δωνη, έχεις δουλέψει με δωνη να δεις πως είναι;

Μπορώ να γράφω με τις ώρες για το τυπακι
Με συγχωρεις φιλε Μαυροχιονη αλλα δεν μπορεσα να κατανοησω το σχολιο σου. Κανε το λιγο πιο λιανα αν θες.(το εννοω)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

aspromaura ioannina έγραψε:Τι κωλοστερεοτυπα ειναι αυτα ρε παιδια περι Ρουμανων κλπ? Λιγο ελεος. Δεν μπορειτε να γραψετε την αποψη σας ηρεμα και ωραια διχως να προσβαλλετε εθνικοτητες? Τι θα πει ρουμανικες δηλωσεις ρε συ mbison?Τι το ιδιαιτερο εχουν οι ρουμανικες δηλωσεις σε σχεση ας πουμε με τις ελληνικες?Τι παει να πει ρε συ Dim απολαμβανοντας ως γνησιος Ρουμανος το συμβολαιο σου και για οποιον εχει δουλεψει με Ρουμανους?? Δηλαδη οποιος γεννηθηκε Ρουμανος ειναι φιλοχρηματος και λαμογιο που εκμεταλλευεται τους συνεργατες του? Λιγη ΤΣΙΠΑ ρε σεις!Ελεος! :evil:
Α ξεχασα ειμαστε στην δημοφιλη εποχη ρατσισμου οπου ολα θεωρουνται ρατσιστικες επιθεσεις. Ρε φιλε σαν λαος ειναι φιλοχρηματοι, δεν χανουν ουτε ευρω πως το λενε? Σιγα χαλαρωσε, πως λενε τον ελληνα ψιλοτεμπελη? πως λενε τους ιρλανδους οτι πινουν πολυ? ε οι ρουμανοι φημιζονται για αυτο.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Την επόμενη φορά μη ξεχάσεις να βάλεις το ματος αριστερό μπακ και το βιερινια δεξιά, αλεπού ε αλεπού
και τσιμιροτ εξτρεμ οπως ειδαμε προσφατα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”