Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ
Μέχρι τότε θα προπονεί τον ΠΑΟΚ ο επόμενος προπονητής.
Φαντασμα έγραψε:Θα ηθελα να ρωτησω κατι, εαν καποιος ξερει ας μου πει κι εμενα εστω και με υποννοουμενα. Εαν το συζητησατε παλιοτερα δωστε κανενα λινκ να διαβασω γνωμες. Εαν δεν ξερει κανενας τοτε το αφηνω εδω για προβληματισμο.
Υπαρχει καποια συμφωνια η σχεδιο με Σαντος για του χρονου που τελειωνει απο εθνικη πορτογαλιας;
Εχει καποια σχεση ολο αυτο με την περιεργη αποχωρηση Ιβιτς και καποια πιθανη μελλοντικη συνεργασια/διδυμο;
Γιατι ο Ιβιτς δεν δουλεψε πουθενα φετος ενω θα μπορουσε; Η μηπως ειδε ερχομο Σαντος και την πουλεψε;
Μηπως ενα τετοιο σεναριο εξηγει το διπλο λαθος Στανογιεβιτς/Λουτσεσκου φετος;
Δλδ ας παρουμε καποιον απλα να βγαλει την χρονια μεχρι να ερθει ο Σαντος;
Αυτα και να με συγχωρειτε, δεν μου αρεσουν τα σεναρια και οι συνωμοσιες αλλα περιεργα πραγματα συμβαινουν αγωνιστικα σε εναν συλλογο που κατα τα αλλα ειναι πανω στις ραγες τους πρωταθλητισμου και κανει ακριβως οσα πρεπει να κανει ωστε να προσαρμοστει στα νεα ευρωπαικα δεδομενα.
Δεν στεκει λογικα το "ας παρουμε καποιον να βγει η χρονια", οταν η χρονια ειναι η χρονια που εχεις ξοδεψει τα περισσοτερα στην ιστορια του συλλογου για μεταγραφες και επισης ειναι η χρονια που οι αντιπαλοι βρισκονται σε πολυ κακη κατασταση και ακομα η χρονια που υποτιθεται οτι κατι παει να αλλαξει στο ζητημα των σφαγιαστικων διαιτησιων. Ειναι εντελως παραλογο στη χρονια που το πρωταθλημα ειναι πιο πιθανο απο ποτε να λες "παμε να την βγαλουμε".
Απο την αλλη αυτο το "περιμενοντας τον Σαντος" μου φαινεται πολυ μειωτικο για τον ΠΑΟΚ. Ενταξει, δεν ειναι και τοσο τεραστιος πια.
Δηλαδή με τα χρήματα που δίνουμε (αν δίνουμε) για τον Σάντος, δεν υπάρχουν άλλοι προπονητές;
ΟΚ, δεν τον πήραμε τότε που -ίσως- μπορούσαμε. Δε νομίζω ότι χαθήκανε οι προπονητές κι έχουμε κολλήσει στον Σάντος.
ΟΚ, δεν τον πήραμε τότε που -ίσως- μπορούσαμε. Δε νομίζω ότι χαθήκανε οι προπονητές κι έχουμε κολλήσει στον Σάντος.
Τώρα μόνο προσωρινή λύση εν όψη Ιουνίου... Ελπίζω οποίος και να είναι να μην ζητήσει χρόνος, χρόνος δεν υπάρχει.....ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:"Τελειώνει" ο Λουτσέσκου. Προ των πυλών ο Πάμπλο Γκαρσία...!!!
Πάμε γερά ρε Πάμπλο ν' αλλάξεις την ψυχολογία μας...!!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sic-4 συμφωνω οτι ειναι σαν να πυροβολας τα ποδια σου ειδικα οταν βλεπεις οτι εκεινο το δυσκολο που ηθελες (την αλλαγη του συστηματος) το πετυχες. Γι αυτο κι εγω απορω και γι αυτο εκανα την ερωτηση. Απο την αλλη μερια το ζητουμενο "αλλαγη συστηματος" ηρθε αργα. Κι εγω εχω την αισθηση οτι αν υπηρξε θεμα προπονητη τοτε αρχισε απο περσυ. Κρατα στην ακρη οτι υπαρχει η λογικη του "παντα πας με εκεινο που ξερεις" με εκεινο δλδ που σε εχει πεισει. Και ανθρωποι συγκεντρωτικοι τεινουν γενικως προς αυτη την λογικη. Οπως και ορδες απελπισμενων ανθρωπων.Η ιδια λογικη απανταει στον Spiros οτι δλδ αν ενας συγκεντρωτικος ανθρωπος ειναι να δωσει ενα σκασμο λεφτα σε προπονητη θα προτιμησει καποιον που ξερει σιγουρα οτι θα φερει αποτελεσμα.
Προσωπικα συμφωνω οτι δεν εκλεισε το εργοστασιο με τον Σαντος αλλα προσπαθω και να καταλαβω ολη αυτη την μανουρα και τα απανωτα λαθη μετα τον Ιβιτς. Πως γινεται να καθαριζει η ομαδα οικονομικα, να πλησιαζει τα καλυτερα ευρωπαικα προτυπα, να ξοδευεται χρημα σε παικτες, να καθαριζει η μεγαλυτερη κοπρια στο ποδοσφαιρο, κι εμεις να μενουμε με Στανογιεβτις και Λουτσεσκου; Μηπως υπηρξε καποια παραμετρος στο θεμα προπονητη που δεν γνωριζουμε; Αυτο αναρωτιεμαι. Οπως και να χει, εαν υπηρξε κουβεντα (με Σαντος) ή συμφωνια απο περσυ τοτε εχει λογικη το να περιμενουν εναν ανθρωπο οσο τραβηγμενο κι αν ακουγεται. Δεν λεω οτι ειναι σωστο, απλα λεω οτι εχει μια λογικη.
Προσωπικα συμφωνω οτι δεν εκλεισε το εργοστασιο με τον Σαντος αλλα προσπαθω και να καταλαβω ολη αυτη την μανουρα και τα απανωτα λαθη μετα τον Ιβιτς. Πως γινεται να καθαριζει η ομαδα οικονομικα, να πλησιαζει τα καλυτερα ευρωπαικα προτυπα, να ξοδευεται χρημα σε παικτες, να καθαριζει η μεγαλυτερη κοπρια στο ποδοσφαιρο, κι εμεις να μενουμε με Στανογιεβτις και Λουτσεσκου; Μηπως υπηρξε καποια παραμετρος στο θεμα προπονητη που δεν γνωριζουμε; Αυτο αναρωτιεμαι. Οπως και να χει, εαν υπηρξε κουβεντα (με Σαντος) ή συμφωνια απο περσυ τοτε εχει λογικη το να περιμενουν εναν ανθρωπο οσο τραβηγμενο κι αν ακουγεται. Δεν λεω οτι ειναι σωστο, απλα λεω οτι εχει μια λογικη.
Δεν κρινω εσενα φαντασμα, την λογικη αυτην κρινω ή οποια οντως δεν ειναι απιθανο να εχει βαση.
Τρεμω βεβαια στην ιδεα να ειναι οντως ετσι, γιατι αυτο θα σημαινε οτι παμε χειροτερα απ'οτι νομιζω.
Το θεμα Σαντος θεωρω οτι εχει παρει πια μυθικη διασταση που ξεφευγει απο την πραγματικοτητα. Τον εχουμε κανει "ο Αγιος Σαντος" και νομιζουμε οτι με αυτον θα λυθουν ολα και θα βλεπουμε μπαλαρα και θα το σηκωσουμε αερα. Και αν τελικα ερθει, ιδιως αν γινει με τετοιον "κινηματογραφικο" τροπο που θα μεγαλωσει κι αλλο το μυθο, θα εχουμε απο αυτον προσδοκιες υπερμετρες με αποτελεσμα ξανα απογοητευση, ξανα μιρλα.
Κατι αναλογο συνεβη και με Βιερινια. Παικταρας, αλλα απο τοτε που εφυγε απο τον ΠΑΟΚ εγινε κατι σαν υπερηρωας στα ματια μας, καμια 5-6 φορες καλυτερος απο τον Μεσι. Τωρα που επεστρεψε, ήδη εχουμε αρχισει να ξυνιζουμε γιατι δεν βαζει 6 γκολ σε καθε παιχνιδι.
Τρεμω βεβαια στην ιδεα να ειναι οντως ετσι, γιατι αυτο θα σημαινε οτι παμε χειροτερα απ'οτι νομιζω.
Το θεμα Σαντος θεωρω οτι εχει παρει πια μυθικη διασταση που ξεφευγει απο την πραγματικοτητα. Τον εχουμε κανει "ο Αγιος Σαντος" και νομιζουμε οτι με αυτον θα λυθουν ολα και θα βλεπουμε μπαλαρα και θα το σηκωσουμε αερα. Και αν τελικα ερθει, ιδιως αν γινει με τετοιον "κινηματογραφικο" τροπο που θα μεγαλωσει κι αλλο το μυθο, θα εχουμε απο αυτον προσδοκιες υπερμετρες με αποτελεσμα ξανα απογοητευση, ξανα μιρλα.
Κατι αναλογο συνεβη και με Βιερινια. Παικταρας, αλλα απο τοτε που εφυγε απο τον ΠΑΟΚ εγινε κατι σαν υπερηρωας στα ματια μας, καμια 5-6 φορες καλυτερος απο τον Μεσι. Τωρα που επεστρεψε, ήδη εχουμε αρχισει να ξυνιζουμε γιατι δεν βαζει 6 γκολ σε καθε παιχνιδι.
- Sick Bastard
Δεν πάει για τον Σάντος, είναι γενικό σχόλιο περί χρημάτων που σπαταλιούνται και του ρόστερ.Spiros_S έγραψε: με τα χρήματα που δίνουμε
Ένα απ τα προβλήματα του ΠΑΟΚ είναι -αν είναι ποτέ δυνατόν- και τα λεφτά που έχει
να διαθέσει σε μια αγορά μικρή και προβληματική όπως είναι η ελληνική.
Η ομάδα, για κάποιο λόγο, χρυσοπληρώνει παίχτες, πολλοί εκ των οποίων είναι μέτριοι
στην καλύτερη κι επ ουδενί δεν δικαιολογούν τα ποσά τους.
Και δε μιλάω μόνο για Μπρίκιτς-Λεβέκ (τραυματίες) αλλά καλά καλά ούτε
για τα παλτά πολυτελείας που έχουμε μαζέψει και μαζεύουμε αλλά για παίχτες χρήσιμους μεν
αλλά ως εκεί δε, που όμως η ταμπέλα της τιμής τους, ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών
συνεπικουρούμενη κι απ την ανύπαρκτη επικοινωνιακή πολιτική της ΠΑΕ. Παίχτες όπως ο Λέοβατς πχ
ή ο Βαρέλα που κόστισαν/κοστίζουν στον ΠΑΟΚ καμιά 4-5 μύρια πχ, είναι εξωπραγματικό νούμερο.
sic-4 το παλιο το ξερεις ενω το καινουριο πρεπει να περιμενεις να το μαθεις. Αυτη ειναι η εξηγηση για το φαινομενο Σαντος, Βιερινια κτλ. Και επειδη η υπομονη εχει τελειωσει στον ΠΑΟΚ που ειναι πεινασμενος δεκαετιες ολοκληρες για τιτλους και τσουλου η μονη λυση ειναι ενα μαγικο τρικ που θα φερει αμεσο αποτελεσμα ή αρκετο ωστε καθε Κυριακη να παιρνεις παραταση. Δεν εχει αλλο να δωσει υπομονη ο ΠΑΟΚ, ετσι πιστευω. Δεν κουμανταρεται το απωθημενο πλεον.
Αν αντεξαμε 3 χρονιες με Γ.Χ,με τον Παμπλο δεν θα εχουμε προβλημα. Και στο κατω κατω,αν ειναι να διωξουν τον Ρουμανο,φερτε τον σαν υπηρεσιακο μεχρι να βρεθει ο επομενος.
Τουλαχιστον θα χουμε στον παγκο μια φατσα που γουσταρει ο κοσμος,θα εχει κυρος και θα νιωθει ΠΑΟΚ και οχι Ξανθη.Χειροτεροι να εμφανιστουμε αποκλειεται
Εγω με την χθεσινη εμφανιση πραγματικα σιχαθηκα τον εαυτο μου,μισησα το ποδοσφαιρο
Τουλαχιστον θα χουμε στον παγκο μια φατσα που γουσταρει ο κοσμος,θα εχει κυρος και θα νιωθει ΠΑΟΚ και οχι Ξανθη.Χειροτεροι να εμφανιστουμε αποκλειεται
Εγω με την χθεσινη εμφανιση πραγματικα σιχαθηκα τον εαυτο μου,μισησα το ποδοσφαιρο
- john4serres
Δεν υπάρχει χειρότερο!
Το μόνο σίγουρο!
Το μόνο σίγουρο!
Nα δω ποσο κοσμο θα εχει οταν ανοιξει η Τουμπα με Λου προπονητη.
Θα πρεπε να ενδιαφερει τη Διοικηση αν παιζουμε ελκυστικο ποδοσφαιρο. Όμως ο Γιωργακης το βιολι του. Λες και ειναι παιχνιδακι ο ΠΑΟΚ ατα χερια του.
Θα θελα να ξερα τι μπισνες κανουν εκει μεσα και:
1. δεν συνεχισε ο Ιβιτς, 2. επέλεξαν 2 προπονητες χωρις σοβαρο βιογραφικο. Αν και τον Στανο δεν μπορουμε να τον κρινουμε γιατι δεν προλαβε να παιξει πολυ
Θα πρεπε να ενδιαφερει τη Διοικηση αν παιζουμε ελκυστικο ποδοσφαιρο. Όμως ο Γιωργακης το βιολι του. Λες και ειναι παιχνιδακι ο ΠΑΟΚ ατα χερια του.
Θα θελα να ξερα τι μπισνες κανουν εκει μεσα και:
1. δεν συνεχισε ο Ιβιτς, 2. επέλεξαν 2 προπονητες χωρις σοβαρο βιογραφικο. Αν και τον Στανο δεν μπορουμε να τον κρινουμε γιατι δεν προλαβε να παιξει πολυ
Σϊγουρες κινησεις τον Γενάρη:
Αριστερό Μπακ
Δεύτερο φορ
Επιστροφή Ενρίκε (πολλές πιθανότητες)
Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να γίνει κίνηση και για χαφ τύπου Ρίτσαρντ Αλμέιδα (Καραμπάχ) ή Χολζχάουζερ (Αούστρια Βιέννης)...Ο μόνος ποιοτικός που έχουμε είναι ο Μαουρίτσιο..Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί και από τις αποχωρήσεις που ενδέχεται να είναι ίσως και παραπάνω από 2...
Αριστερό Μπακ
Δεύτερο φορ
Επιστροφή Ενρίκε (πολλές πιθανότητες)
Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να γίνει κίνηση και για χαφ τύπου Ρίτσαρντ Αλμέιδα (Καραμπάχ) ή Χολζχάουζερ (Αούστρια Βιέννης)...Ο μόνος ποιοτικός που έχουμε είναι ο Μαουρίτσιο..Αυτό φυσικά θα εξαρτηθεί και από τις αποχωρήσεις που ενδέχεται να είναι ίσως και παραπάνω από 2...
Ρε μπας και περιμενουνε τα μπαραζ της Εθνικης, μηπως αποκλειστουμε και παρουμε κανα Σκιμπε ξέρω γω?
Ακριβώς αυτό το συναίσθημα έχω και εγώ. Εγώ έγινα ΠΑΟΚ στα 5-6 μου.Αν ήμουν πάλι μωρό δεν ξέρω αν θα γινόμουν ΠΑΟΚ. Πιο πιαθανό Αεκ να γινόμουν, γιατί δίνουν την ψυχή τους στο χορτάρι. Ίσως και Ατρόμητος.Alastor έγραψε:Αν αντεξαμε 3 χρονιες με Γ.Χ,με τον Παμπλο δεν θα εχουμε προβλημα. Και στο κατω κατω,αν ειναι να διωξουν τον Ρουμανο,φερτε τον σαν υπηρεσιακο μεχρι να βρεθει ο επομενος.
Η ομάδα που με έκανε να κινδυνέψω να πέσω από το μπαλκόνι όταν πανηγύριζα το γκολ του Βρύζα στην Άρσεναλ, από την απερίγραπτη χαρά μου, με έχει κάνει σήμερα αντίθετα να μισήσω μέχρι και τα εγκεφαλικά μου κύτταρα.
Υγ: mbison θέλω πακέτο και το Τζαβέλλα πίσω, με μεταγραφή, μιας που σήμερα είναι μόδα η λέξη "αφελληνισμός."