Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Spiros_S

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αν είναι το μήνυμα εκεί όπου σβήνονται μετά από 24 ώρες, εξακολουθώ να ελπίζω.
Τελικά αυτές οι δηλώσεις που έκανε χθες, μόνο σε εμάς χτύπησαν άσχημα. Καλά, η χάλια εικόνα της ομάδας είναι παγιωμένη πια.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Μετά το μήνυμα του Γ.Σ. εγώ πάω να ασχολούμαι με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ Να έχετε υγεία αδέλφια .... θα τα λέμε σε άλλα τοπικ! :cry: :cry: :cry: :cry:
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

«Κόουτς είμαι μαζί σου. Δέχομαι χίλια σχόλια, χίλια άρθρα για σένα. Δεν με νοιάζει τίποτα… Άλλοι θα φύγουν, όχι εσύ», ανέφερε στο μήνυμα του στα instastories του instagram ο Γιώργος Σαββίδης για τον Ρουμάνο τεχνικό των «ασπρόμαυρων».
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Σοβαρά τώρα, γυρνάω σπίτι να δω τα νέα μετά από μια δύσκολη μέρα και δεν διαβάζω για απόλυση του Ραζβάν? :twisted:

Ντροπή για την ΠΑΕ. Τώρα συγχίστηκα περισσότερο και από χθες. RETARDATION - ούτε καν ανικανότητα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

"Thanks Giorgi, gera paok you are!"
Razvan
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Ναι μπραβο. Σταματας να ασχολεισαι επειδη ο προεδρος δεν διωχνει τον 3ο προπονητη σε 5 μηνες.
Ε ρε τρελα που ζουμε. Για τα σιδερα ειμαστε ολοι.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

nikolasf έγραψε:Μετά το μήνυμα του Γ.Σ. εγώ πάω να ασχολούμαι με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ Να έχετε υγεία αδέλφια .... θα τα λέμε σε άλλα τοπικ! :cry: :cry: :cry: :cry:
Eγω θα παψω να ασχολουμαι αν τον διωξει μετα απο αυτο που εγραψε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Υγεία και καλή καρδιά!
Παύω να ασχολούμαι δεν υπάρχει σε ΠΑΟΚτσή.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

nikolasf έγραψε:Μετά το μήνυμα του Γ.Σ. εγώ πάω να ασχολούμαι με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ Να έχετε υγεία αδέλφια .... θα τα λέμε σε άλλα τοπικ! :cry: :cry: :cry: :cry:
όταν το μικρόβιο μπει στο αίμα και κυκλοφορήσει δεν μπορείς να το βγάλεις και ας το λες.
εδώ θα είσαι και θα πονάς με το τσίρκο που βλέπεις να διοικείται από το ίνσταγκραμ.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Θέλω να σε στηρίξω αλλά δεν μπορώ... Θέλω έναν προπονητή ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ αλλά για εμένα δεν είσαι εσύ αυτός... Αν ήμουν γαύρος = ΠΡΩ(Κ)ΤΑΘΛΗΜΑ δεν θα με χαλούσε να ήσουν εσύ στον πάγκο γιατί το αποτέλεσμα θα ήταν γνωστό... Εγώ είμαι ΠΑΟΚ και φέτος αν είχα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ αγωνιστικά και βάση προγράμματος τώρα θα ήμουν 1ος με διαφορά... Με εσένα με περνάει ακόμα και ο Ατρόμητος... Με εσένα δεν ξέρω αν μπορώ να κερδίσω τον Ατρόμητο... Με εσένα δεν είμαι ήσυχος... Εφόσον όμως ΔΗΜΟΣΙΑ και ΕΠΙΣΗΜΑ έχεις την στήριξη τους θέλω δεν θέλω θα σε στηρίξω και εγώ και πάμε μαζί για το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... Ανανέωση συμβολαίου εδώ και τώρα για να καταλάβει και ο προπονητής τι εστί στήριξη... Τι όχι και αν γίνει μια στραβή με Ατρόμητο πχ ΓΕΙΑ ΣΑΣ... Δεν πάει έτσι κύριοι...

Υ.Γ. Βέβαια ακούω και κάτι χαζά Ίβιτς γύρνα πίσω κλπ κλπ κλπ... Ας μάθουμε πρώτα γιατί έφυγε και μετά το συζητάμε ε μη τρελαθούμε κιόλας... Τον στήριξα, ήθελα να μείνει, έφυγε, δεν ξέρω γιατί έφυγε και τώρα τι;

Υ.Γ.1 Χθες βγήκε ο ΑΡΔ και έγραψε ευκαιρία, διακοπή 2 εβδομάδων, PABLO GARCIA... Πάω πάσο...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Οι Σαββιδιδες δεν ξερουν τι σχημα εχει η μπαλα. Δεν μπορουμε να περιμενουμε κατι παραπανω δυστυχως
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι στο διαολο ρε,μαγια τους εχεις κανει και εχουν φαει τετοιο σκαλωμα μαζι σου?
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Rizla έγραψε:
Eγω θα παψω να ασχολουμαι αν τον διωξει μετα απο αυτο που εγραψε...
Ναι μιας και αυτά που γράφει εκεί έχουν καμιά αξία. Και κάτι εικόνες με Ίβιτς που έχει άσπρα μαλλιά ανέβαζε κάποτε...
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ξέρεις πολλούς σοβαρούς προπονητές π.χ. να τους πει ένα παιδάκι 25 χρονών που όλη μέρα είναι στο ίνσταγκραμ, κόουτς θα κάνουμε ανοιχτή προπόνηση με κόσμο να ξεκαυλώσω λίγο, και να του πούνε γες μεν;
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

bane1980 έγραψε:Είσαστε όλοι άδικοι, κακεντρεχείς, μίζεροι, προπονητοφάγοι, ανθρωποφάγοι, λωτοφάγοι, ανυπόμονοι να δείτε αποτελέσματα μόλις Νοέμβρη μήνα και μετά από 2-3 μίνι προετοιμασίες μόνο, και δεν στηρίζετε το θεσμό του προπονητή και τον καψερό το Ραζβάν.

Εμένα μου αρέσει, είναι αμυντικός ογκόλιθος.

Δεν έχω ξαναδει προπονητή να σβήνει για την πλάκα του τον Πρίγιοβιτς και το Βιερίνια.
Πέστα γιατί εμένα με παρεξηγούν!
Dinos_Liverpool έγραψε:
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΤΑΞΥ Λ. ΜΙΧΕΛ ΚΑΙ ΧΑΒΙΕ ΑΓΚΙΡΕ. ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 1,5 ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ Π. ΓΚΑΡΣΙΑ, ΜΕ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΙΒΑΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΕΙΔΩΜΕΝ ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΜΟΥ...! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ? Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ...!
Πες μου, σε παρακαλώ, από που έχεις τις πληροφορίες αυτές.
Ο ΠΟΡΚΥ συνομιλεί απευθείας με το θεό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”