Răzvan Lucescu
-
Re: Răzvan Lucescu
Η ομάδα πάσχει από ηγεσία εντός και εκτός γηπέδου.
Τον λουτσο τον είχα για νευρικό, αυταρχικό κτλ.
Αντ'αυτού βλέπω ένα φοβισμένο πράγμα στην άκρη του πάγκου.
Για εντός γηπέδου, μη μιλήσω...ο Πελκας έχει πολλά καρβέλια να φάει ακόμα για να γίνει αρχηγός. Μπορεί να βάλει τις φωνές σε κανέναν; ΟΧΙ. Άρα τι συζητάμε..
Τον λουτσο τον είχα για νευρικό, αυταρχικό κτλ.
Αντ'αυτού βλέπω ένα φοβισμένο πράγμα στην άκρη του πάγκου.
Για εντός γηπέδου, μη μιλήσω...ο Πελκας έχει πολλά καρβέλια να φάει ακόμα για να γίνει αρχηγός. Μπορεί να βάλει τις φωνές σε κανέναν; ΟΧΙ. Άρα τι συζητάμε..
Dinos_Liverpool έγραψε:Πες μου, σε παρακαλώ, από που έχεις τις πληροφορίες αυτές.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΤΑΞΥ Λ. ΜΙΧΕΛ ΚΑΙ ΧΑΒΙΕ ΑΓΚΙΡΕ. ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 1,5 ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ Π. ΓΚΑΡΣΙΑ, ΜΕ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΙΒΑΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΕΙΔΩΜΕΝ ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΜΟΥ...! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ? Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ...!
τον πορκυ δε θα τον αμφισβητείς τον πορκυ και ας εισαι και ο ντινος
αμα θελει ο πορκαρος και εσενα μπαναρει γιαυτο προσεχε φίλε σε χρειαζόμαστε
Μολις ανεβασε ο σαββιδης. Λεει κοουτς σε στηριζω, εχω λαβει 1000 μηνύματα αλλα εσυ δεν φευγεις, αλλοι θα φυγουν
- painkiller4
Εντάξει δεν υπάρχει σωτηρία.Mpoz έγραψε:Μολις ανεβασε ο σαββιδης. Λεει κοουτς σε στηριζω, εχω λαβει 1000 μηνύματα αλλα εσυ δεν φευγεις, αλλοι θα φυγουν
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βλέποντας σήμερα τα πράγματα με ψυχραιμία και ηρεμία θα ήθελα να καταθέσω κάποιες σκέψεις. Ομολογώ πως είμουν και εγώ από αυτούς που ξίνισαν στο άκουσμα της έλευσης Λουτσέσκου αλλά ρε παιδιά μετά από 5 χρόνια διοίκησης Σαββίδη και ζώντας ακριβώς τις ίδιες καταστάσεις με όποιον προπονητή και αν ήρθε στον ΠΑΟΚ, δεν γίνεται να φταίει ΠΑΛΙ ο προπονητής. Ειλικρινά πιστεύετε ότι χρειάζεται να έχεις τη σούπερ προπονητάρα για να εμφανίσεις ένα αξιόλογο σύνολο σε αυτό το τρισάθλιο πρωτάθλημα, με το χειρότερο ΠΟΚ όλων των εποχών, χωρίς γριά, χωρίς σκουλίκι και με έναν ΠΑΟΚ χωρίς Ευρώπη; Δεν βλέπετε ότι για ακόμη μία χρονιά το αγωνιστικό τμήμα είναι απροστάτευτο; Έβλεπα χθές στον πάγκο του χανουμιού έναν Δημητριάδη, έναν Λύμπε (και από πίσω έναν Μπάγιεβιτς), ο γάβρος να έχει έναν Θεοδωρίδη, έναν Καραπαπά και έναν Κοβάσεβιτς και εγώ έχω τι; Έναν φιλότιμο αλλά μόνο του Π. Κωνσταντινίδη και έναν ξένο πρώην διαιτητή που ακόμη δεν έχω καταλάβει τι σκατά ήρθε να κάνει εδω; Και περιμένετε να χτυπήσω πρωτάθλημα απλά και μόνο επειδή ο πρόεδρος είναι χωσάδας; Δε βλέπετε ότι από την πρώτη μέρα που ήρθε ο Λουτσέσκου και μετά τα όσα κωμικοτραγικά έγιναν το καλοκαίρι, η στήριξη από την ιδιοκτησία στο θεσμό του προπονητή είναι για γέλια; Είναι δυνατόν τη μια να στηρίζεις τον προπονητή και την επόμενη να τον κρεμάς στα μανταλάκια μέσα από τα σόσιαλ μίντια γιατί πιστευεις ότι μπορείς να διοικήσεις από 3000 χλμ μακρυά απλά και μόνο επειδή έχεις φράγκα; Και στην τελική, ο Λουτσέσκου επέλεξε τον Λεβέκ; Ο Λουτσέσκου επέλεξε τον Καντουρί; Ο Λουτσέσκου έβαλε όρο στο συμβόλαιο του Καντουρί για ελάχιστο αριθμό συμμετοχών; Ο Λουτσέσκου φταίει που έγιναν μεταγραφές 31 Αυγούστου; Ο Λουτσέσκου φταίει που κάποιες χρυσές μετριότητες πρέπει να παίζουν με το στανιό μπας και έρθει καμμιά καλή πρόταση για να μοσχοπωληθούν και να καλυφθεί η τρύπα στα ταμεία; Πως να μην χάσει μετά τα αποδυτήρια; E όχι ρε φίλε, δεν μου φταίει κανένας προπονητής. Ο παντελώς λάθος τρόπος διοίκησης μου φταίει κα όσο η ιδιοκτησία νομίζει ότι μόνο με τα λεφτά γίνονται όλα. Θέλεις κύριε Σαββίδη να γυρίσει το κλίμα; Κρατάς τον προπονητή, παίρνεις το αεροπλανάκι, μαζεύεις όλους τους παίκτες, κόβεις όλα τα πριμ και υπόσχεσαι μόνο ένα πολύ γενναίο πριμ κατάκτησης πρωταθλήματος, γυρνάς στον προπονητή και μπροστά σε όλους του λες να ξεχάσει ονόματα και συμβόλαια και από εδώ και πέρα θα παίζουν μόνο όσοι αξίζουν και ματώνουν για τη φανέλα. Γυρίζεις μετά και στους παίκτες και τους λες τα χαϊδέματα τέλος, το αφεντικό είναι ο προπονητής, όποιος του αντιμιλήσει τελειώνει από την ομάδα και σε όποιον δεν του αρέσει, η πόρτα είναι από εκει και τα σκυλιά δεμένα αν νομίζουν ότι μπορούν να βρουν καλύτερο αφεντικό και συνθήκες εργασίας. Όσο θα ρίχνεις τις ευθύνες στον εκάστοτε προπονητή για να κρύψεις τη δική σου γύμνια στην ύπαρξη ενός συγκεκριμένου πλάνου κατάκτησης πρωταθλήματος και στην απόλυτη τήρηση αυτού του στόχου, την ίδια εικόνα θα έχει η ομάδα και την ίδια φάπα θα τρως κάθε χρόνο.
Όντως άλλοι θα φύγουν. Εμείς.Mpoz έγραψε:Μολις ανεβασε ο σαββιδης. Λεει κοουτς σε στηριζω, εχω λαβει 1000 μηνύματα αλλα εσυ δεν φευγεις, αλλοι θα φυγουν
- Sick Bastard
Δηλαδή του Γιωργάκη του άρενε αυτό που είδε, σε λέει, εδώ ήμαστε
με αυτόν θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Εντάξει. Πάσο.
Τουλάχιστον να ξέρουμε ποιός είναι ο πραγματικός φταίχτης.
με αυτόν θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Εντάξει. Πάσο.
Τουλάχιστον να ξέρουμε ποιός είναι ο πραγματικός φταίχτης.
διοίκηση μέσω ίνσταγκραμ στόριζ.
δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει αγωνιστική σωτηρία.
δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει αγωνιστική σωτηρία.
-
Ποιοι θα φυγουν δεν μας ειπε ομως. Εγω λεω να διωξουμε ολους τους παικτες που επαιξαν χθες προεδρε, περα απο ενα δυο, που δεν ηταν καλοι και δεν ξερανε τι να κανουν στο γηπεδο.
ο λουτσεσκου ειναι μανουλα στο να παιρνει το χαρτι απο τον γιωργακη για την ενδεκαδα.Που θα βρεθει αλλος τετοιος?δεν παει πουθενα
- Παλαιολόγος
που ειναι το μηνυμα;
παιδια εχουμε διακοπη τωρα,ειναι ευκαιρια!
ο ρουμανος καλος χρυσος,αλλα δεν αντεχει ο ανθρωπος,δεν μπορει να διαχειριστει την πιεση ,χθες φανηκε που τα εκανε σκτ
αν ειναι να φερουν ομως,να φερουν εναν κορυφαιο!και οχι παλαιμαχο,ενεργο και ει δυνατον με παρστασεις απο ελλαδα
ποτε δεν καταλαβα τις βλακωδεις σκεψεις τυπου"¨να φερουμε εναν βαλκανιο,που θα κολησει στην ελληνικη πραγματικοτητα"
μιλαμε για τελειως αστηριχτες αποψεις.
π.χ ο σαντος βαλκανιος ειναι; η μηπως ολοι οι βαλκανιοι εχουν μια κοψια; ο τουντορ ηταν τετοιου στυλ;
επισης οτι και αν λεμε ακομα και ως νοοτροπια δεν εχουμε την ιδια με την σερβια ή αλβανια και την μολδαβια
ουτε ομως και με κροατια
δεν θελουμε προπονητες συγκεκριμενης καταγωγης,ΑΛΛΑ ικανοτητας
παιδια εχουμε διακοπη τωρα,ειναι ευκαιρια!
ο ρουμανος καλος χρυσος,αλλα δεν αντεχει ο ανθρωπος,δεν μπορει να διαχειριστει την πιεση ,χθες φανηκε που τα εκανε σκτ
αν ειναι να φερουν ομως,να φερουν εναν κορυφαιο!και οχι παλαιμαχο,ενεργο και ει δυνατον με παρστασεις απο ελλαδα
ποτε δεν καταλαβα τις βλακωδεις σκεψεις τυπου"¨να φερουμε εναν βαλκανιο,που θα κολησει στην ελληνικη πραγματικοτητα"
μιλαμε για τελειως αστηριχτες αποψεις.
π.χ ο σαντος βαλκανιος ειναι; η μηπως ολοι οι βαλκανιοι εχουν μια κοψια; ο τουντορ ηταν τετοιου στυλ;
επισης οτι και αν λεμε ακομα και ως νοοτροπια δεν εχουμε την ιδια με την σερβια ή αλβανια και την μολδαβια
ουτε ομως και με κροατια
δεν θελουμε προπονητες συγκεκριμενης καταγωγης,ΑΛΛΑ ικανοτητας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Δευ 06 Νοέμ 2017, 17:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αν εκανε αυτα που κανει τωρα στον ιβιτς φετος θα το ειχαμε παρει απο Ιανουάριο. Τι να πω δεν ξέρω. Πολυ περιεργα πράγματα