Μπορεί να θύμωσε πάλι... :ugeek:
Πες μου, σε παρακαλώ, από που έχεις τις πληροφορίες αυτές.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΤΑΞΥ Λ. ΜΙΧΕΛ ΚΑΙ ΧΑΒΙΕ ΑΓΚΙΡΕ. ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 1,5 ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ Π. ΓΚΑΡΣΙΑ, ΜΕ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΙΒΑΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΕΙΔΩΜΕΝ ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΜΟΥ...! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ...!
Απο που να τις εχει ρε Ντινο; 2 χρονια που ποσταρει inside info πες μου που εχει πεσει μεσα; Απο το μυαλο τουβτα βγαζει. Συντασσομαι με baneDinos_Liverpool έγραψε:Πες μου, σε παρακαλώ, από που έχεις τις πληροφορίες αυτές.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΤΑΞΥ Λ. ΜΙΧΕΛ ΚΑΙ ΧΑΒΙΕ ΑΓΚΙΡΕ. ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 1,5 ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ Π. ΓΚΑΡΣΙΑ, ΜΕ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΙΒΑΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΕΙΔΩΜΕΝ ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΜΟΥ...! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ...!
Πέρα από την πλάκα, συγχαρητήρια.Με το βραβείο «Μπισπίκης» τιμήθηκε ο Ιβάν Σαββίδης, σε τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εργασιών του Α΄ Διεθνούς Συνεδρίου για τις γενοκτονίες στην Εγγύς Ανατολή το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο της Μεσσήνης, στη Σικελία της Ιταλίας.