Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator
Δημοσιεύσεις: 2298
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 21:32
Τοποθεσία: Τούμπα

Δημοσίευση από Yiankos »

Ελάτε ρε παιδιά που επειδή δεν μπαίνουν όλοι σε οπαδικά σάιτ δεν ξέρουν τι γίνεται .. Ποιος δεν ξέρει ότι παίρνουμε μετοχές; Μη τρελαθούμε κιόλας .. Ποιος δεν έχει ακούσει τη συνέντευξη Τύπου της διοίκησης;
Ποιος από τους 19.159 δεν ξέρει τι παίζει; Αυτά είναι δικαιολογίες ..
Όσο για τη διαφήμιση .. Πόσα χιλιάρικα πρέπει να πληρώσει η ΠΑΕ για ένα σποτάκι 15'' σε κάποιο μεγάλο κανάλι; Κάντε τους υπολογισμούς και πείτε αν συμφέρει να έχεις σποτάκι στην τηλεόραση ..
Τα 500.000 ευρώ τα περάσαμε;
Άβαταρ μέλους
adam04
Δημοσιεύσεις: 1000
Εγγραφή: Πέμ 16 Οκτ 2008, 17:17
Τοποθεσία: Κατερινη

Δημοσίευση από adam04 »

Γιανκο,δεν ειναι μονο οι 19.159 ΠΑΟΚια.Και μην ξεχνας οτι μεγαλυτερη συμετοχη στην ΑΜΚ,εχει η επαρχια μεχρι τωρα.
paok se eipa
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: Τετ 27 Αύγ 2008, 09:22

Δημοσίευση από paok se eipa »

simosdr έγραψε:Φιλε οσους και να περιμενες τετοια ειρωνεια δεν την δεχομαι εδω ΕΓΩ.
Αν κουνιουντε τα α@@@δια σου βαλτα καπου μεσα σου να στεριωσουν.

καταρχην ποιος εισαι ΕΣΥ που θα μου πεις τι δεχεσαι και τι οχι εδω μεσα ?
δεν εβρισα κανεναν και ουτε χαρακτιριζω καποιον αν δεν παρει μετοχες
απλα αυτος ο καποιος μπορει να ειναι ο καλυτερος ανθρωπος του κοσμου αλλα δεν θελω να μου λεει κουβεντα
για ΠΑΟΚ.εχω φιλαρακι που ουτε μετοχες ουτε διαρκειας πηρε αλλα γκρινιαζει για τον σαντος και του λεω οτι δεν εχει δικαιωμα να μιλαει το βρισκεις φασιστικο ? δεν με νιαζει.φιλε εμενα δεν μου αρεσει να χαιδευω τα αυτακια κανενος ουτε τα δικα μας δεν δεχομαι να ακουω οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι και η οικονομικη κριση και τετοια.
για ολους αυτους που τους λειπουν 20 ευρω αν τους κατσει ενα ξανθο γκομενακι για ποτο το βραδυ για πλακα θα φανε ενα πενηνταρικο ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ ΑΣΕ ΜΩΡΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΤΩΡΑ εσυ λεγε οτι δυστηχως μας χτυπησε η οικονομικη κριση εγω μεχρι στιγμης ειμαι απογοητευμενος ...αλλα μην βριζεις
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Δημοσιεύσεις: 1280
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 08:31
Τοποθεσία: Αττική

Δημοσίευση από mi8rio »

Το 99,99 % των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ΞΕΡΕΙ για την Α.Μ.Κ. Το ζητούμενο είναι η ενεργοποίηση και η ευαισθητοποίηση.....
Άβαταρ μέλους
kass4
Δημοσιεύσεις: 1046
Εγγραφή: Κυρ 21 Σεπ 2008, 18:40
Τοποθεσία: athina

Δημοσίευση από kass4 »

Πάω να τα πιω σε λίγο. Όταν γυρίσω θα σας πω και γω τον πόνο μου


---------------------------------------------------------------------------------

Θα πάρω ακόμα μια μετοχή... Όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα
μου
paok se eipa
Δημοσιεύσεις: 18
Εγγραφή: Τετ 27 Αύγ 2008, 09:22

Δημοσίευση από paok se eipa »

ετσι ειναι αδερφια τα πραγματα δυστηχως οπως λεει κι ο απαραδεκτος ...χασαμε
και για σενα εχω κανει κρατητιριο και σκοτωσα για ενα εισητιριο αλλα 10 ευρω δεν εχω δεν βγαινω δηλαδη sorry κιολας
οταν ξεκινησε η αμκ μιλουσα με σκουληκια και τους ελεγα αν εισασταν εσεις το πολυ πολυ να ειχατε 3-4 χιλιαρικα κοσμο βλακες ,ο λαος του ΠΑΟΚ ειναι τεραστιος δεν εχω μουτρα να τους δω .το θεμα ειναι οτι τα λεμε μεταξυ μας και συμφωνουμε που ειναι οι χιλιαδες του λαου μου γαμω την τρελλα μου ,με παρακαλια δουλεια δεν γινετε .πηγε ο πατερας μου και πηρε μετοχες ειναι 75 χρονων συνταξιουχος και εχει φωτογραφιες με γραβατα και καβουρακι στο τρενο για καραισκακη πριν 30 χρονια και δεν διαβαζει sait να ξερει πως παμε και μου λεει με αγωνια θα τα μαζεψουμε τα 20 εκ ευρω???? για 4 ουτε σκεφτηκε να ρςωησει τι να του πω γαμω το κερατο μου μεσα .......
Άβαταρ μέλους
dimitrispaokara
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 19:47
Τοποθεσία: THESSALONIKI

Δημοσίευση από dimitrispaokara »

Είμαι και εγώ αρκετά απογοητευμένος γιατί έτσι πως πάει δεν θα πιαστεί ούτε στο μισό ο στόχος που είχε βάλει και ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ δηλ. 5 εκ ΕΥΡΩ!Μακάρι να γίνει ένα μπαμ στο τέλος και να γίνει κάτι καλό έστω και στο τέλος!Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι λένε ντου για μέτοχες και κανένασ δεν παίρνει!Και εγώ δεν έδωσα πολλά 67 ευρώ!Αυτά μπορούσα αυτά έδωσα,αλλά δεν μπορεί κανείς να με κατηγορήσει για αδιαφορία!!!Εγώ όμως το έκανα για την καψούρα μου που λέγεται ΠΑΟΚ!!!ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!Με αδελφικούς χαιρετισμούς!!!!!! :? :twisted:
Άβαταρ μέλους
Lakistuta
Δημοσιεύσεις: 2181
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 12:46
Τοποθεσία: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Δημοσίευση από Lakistuta »

Ο Σαντος εχει κανει παραπονα στα site στο ιντερνετ οτι ο λαος του ΠΑΟΚ μονο λουσα ειναι φετος και μονο οι νικες τον απασχολουν..
Επισης δηλωσε οτι δεν υπαρχει κινηση στην ΑΜΚ οποτε δε μπορει να ανεβει επιπεδο η ομαδα....

ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΑΥΤΟ?

(για μερικους που μπορει να το πηραν σοβαρα,δεν αληθευει κατι τετοιο)
staurostoumpa
Δημοσιεύσεις: 285
Εγγραφή: Τρί 05 Αύγ 2008, 16:29

Δημοσίευση από staurostoumpa »

φιλε απαραδεκτε,ολακερη ηπειρο ανακαλυψες...αφου συσπειρωθηκανε και σφιξανε καποιοι απο μονοι τους 8) εις τον μεγιστο βαθμο(χολη)...εγω δεν αδικω τον κοσμο που δεν ασχολειται ουτως η αλλως,ωστοσο οι μετοχες ειναι μια αλλη ιστορια και θα μπορουσαν να χωθουν ολοι,με πρωτους καποιους ουσταραδες που επι των ημερων τους εμφανιστηκαν τρυπες 1 δις στα ταμεια και εχουν το εχουν το θρασος να εμφανιζονται ως αυτοκλητοι εκπροσωποι της ομαδας,αλλα και ολη την συνομοταξια των παοκαρχων.οπωσδηποτε θα πρεπει να μαζεψουνε ολοι τον μεγαλο στομα τους,τα διαρκειας δεν με λενε τιποτα να τρεξεις την τελευταια στιγμη και μετα απο 5 παρατασεις να παρεις τζαμπε με 10ευρω(τον αγωνα)εισιτηριο για την τουμπα,εδω φαγαμε ηττα.
:?
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator
Δημοσιεύσεις: 2298
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 21:32
Τοποθεσία: Τούμπα

Δημοσίευση από Yiankos »

Μετά θα έμπαινε 6η επιλογή και ξέφευγε υπερβολικά το πράμα (και πέντε πολλές είναι)!
Όποιος ανήκει στην κατηγορία που σίγουρα θα πάρει ας ψηφίσει ότι πήρε ήδη .. το ίδιο πράμα είναι!
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

aparadektos έγραψε:Οι παοκτσήδες και ο ΠΑΟΚ γνώρισαν μία μεγάλη ήττα φέτος. Μία ήττα που πονάει όσο τίποτα άλλο. Μία ήττα που δεν είναι αγωνιστική. Μία ήττα που θα έχει σοβαρές επιπτώσεις σε όλους τους τομείς.

Χάσαμε κύριοι...
Συγχαρητήρια..
Αυτοί είμαστε!!!

Πίσω από ένα πληκτρολόγιο κλαιγόμαστε για τον Σάντος και τους παίκτες, τη στιγμή που βαριόμαστε να σηκωθούμε 10 μέτρα και να δώσουμε ένα μαμημένο 50ρικο ή 20ρικο ,έστω ένα τάλιρο..

Πόσον καιρό το λέμε ότι δεν έχει σημασία το ποσό, αλλά η κίνηση..

Ευελπιστώ, το τελευταίο 10ήμερο να καταφέρουν οι σύνδεσμοι και όλοι οι υπόλοιποι φορείς να καταφέρουν να ανατρέψουν το σκηνικό..
Μακάρι!!!
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator
Δημοσιεύσεις: 2298
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 21:32
Τοποθεσία: Τούμπα

Δημοσίευση από Yiankos »

fuzztone έγραψε:Καθόλου ευκαταφρόνητος ο αριθμός των 3500-4000 ως τώρα εγγραφών. Μιλάμε στην ουσία για έναν ΕΡΑΝΟ έτσι όπως γίνεται. Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται με τα διαρκείας, να θυμίσω ότι για πολλά πολλά χρόνια κυμαινόταν σε πολύ μικρό αριθμό (ακόμη και όταν πραγματικά διεκδικούσαμε τίτλους). Από πέρσι, ακόμη και ανενεργοί ΠΑΟΚτσήδες ενεργοποιήθηκαν για τον απλούστατο λόγο ότι πείστηκαν από το εγχείρημα της διοίκησης Ζαγοράκη. Γιατί δεν έχουν ενεργοποιηθεί ως τώρα και στην ΑΜΚ?
Ο θέσμος των διαρκείας είναι κάτι καινούριο .. Το εισιτήριο διαρκείας ήρθε στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του 80 χωρίς όμως να πλασαριστεί σωστά και χωρίς να το χειριστούν σωστά οι διοικήσεις. Μέχρι και τα τέλη του 90' (δηλαδή επί Μπάτμαν) τα διαρκείας που είχαν ΟΛΕΣ οι ομάδες ήταν ελάχιστα .. Όλοι πήγαιναν με εισιτήριο .. Δεν είχε γίνει μόδα το διαρκείας .. Το διαρκείας στην Ελλάδα έγινε μόδα (αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών για το ποιος έχει τα περισσότερα - σωστή προώθησή τους - εκπτώσεις και άλλες προσφορές - μικρή τιμή ώστε να βγαίνει κερδισμένος ο διαρκειούχος) τα τελευταία 5 χρόνια ουσιαστικά και το ξεκίνησε ο Γαύρος βγάζοντας διαρκείας 3τιας με τον Ρίμπο και φυσικά η ΑΕΚ η οποία έχει και το ρεκόρ.
Γι' αυτό λοιπόν φίλε μου δεν υπήρχε μεγάλος αριθμός διαρκείας παλαιότερα και φυσικά για το λόγο ότι με Γούμενο τι ήθελες να έχουμε; Και τα 8.000 με Ζαγοράκη και πολλά ήταν ..
Τελευταία αιτία των λίγων διαρκείας ήταν και ότι ο ΠΑΟΚ είχε κάθε χρονιά δύο με τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών .. Αυτό για πολλούς ήταν τροχοπέδη για να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας!
fuzztone έγραψε:- Δεν έχουν πειστεί για το συνολικό πλάνο που υπάρχει και κυρίως για το αν η συγκεκριμένη διαδικασία κάνει όντως πράξη το "Ο ΠΑΟΚ ανήκει στο λαό του" ή αν αφήνει παράθυρα για μεγαλομετόχους τύπου τζον γου ή μπάτμαν στο μέλλον.
Ο μεγαλομέτοχος φίλε μου είτε έχεις εσύ είτε όχι μετοχές, αν θέλει έρχεται και σε αγοράζει .. Απλά θα πληρώσει το ποσοστό που αγόρασες .. 50 ευρώ από μένα, 100 από σένα κλπ κλπ .. Θα πάρουμε δηλαδή τα λεφτά μας πίσω.
fuzztone έγραψε:- Δεν παρέχονται οι ίδιες ευκολίες πληρωμής όπως με τα διαρκείας.
Ίδιες ευκολίες πληρωμής με τα διαρκείας; Πλάκα κάνεις ρε αδερφέ;
Πας στην τράπεζα και σε τρία λεπτά (τόσα έκανα εγώ) τελείωσες ..
Με το διαρκείας ξέχασες τι κάναμε; Πηγαίναμε πληρώναμε τα φράγκα πρώτα και παίρναμε απόδοξη .. Μετά πήγαμε πήραμε το προσωρινό καρτελάκι που ίσχυσε στα φιλικά και το οποίο ήταν χάρτινο και τέλος πήγαμε να πάρουμε τα κανονικά καρτελάκια όπου γινόταν πραγματικά πανικός και πολλοί από εμάς περιμέναμε ώρες στην ουρά για να φτάσουμε μπροστά στον υπάλληλο ο οποίος είχε τις κούτες μπροστά του και δεν ήξερε τι γινόταν με αποτέλεσμα να χρονοτριβούμε άσκοπα.
Δεν πιστεύω ότι συγκρίνετε η μία ταλαιπωρία με την άλλη ..
fuzztone έγραψε:- Φήμες (σκόπιμες ή μη) για μεγαλοεπενδυτές που έρχονται συγκεκριμένες ημερομηνίες και μας μετατρέπουν εν μία νυκτί σε Μάντσεστερ.
Αυτά είναι δικαιολογίες και είμαι σίγουρος ότι δεν το πιστεύεις καν εσύ που το γράφεις .. Δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να απαντήσω .. Εδώ κολλάει η παροιμία για τις 40 μέρες κοσκινίσματος .. Αν δε θέλεις θα βρεις να πεις 1002 τέτοια ..
fuzztone έγραψε:- Έλλειψη επιφανών ΠΑΟΚτσήδων να τραβήξουν την υπόθεση της ΑΜΚ. Δηλαδή, εκτός των προτροπών μέσω διαφημίσεων, θα ήταν καλύτερο π.χ. ΠΑΟΚτσήδες παράγοντες να γνωστοποιούσαν τι ποσό έχουν βάλει οι ίδιοι στην ΑΜΚ έτσι ώστε να λειτουργήσει ως παράδειγμα προς μίμηση στον υπόλοιπο κόσμο.
Ποιών επιφανών Παοκτσήδων; Τόσα χρόνια αυτούς δεν βρίζουμε που πουλάνε Παοκτσιδηλίκι και ποτέ δεν βάζουν φράγκα στην τελική;
Περιμένεις εσύ να έρθει κάποιος να σου πει ότι έβαλε 1 μύριο για να πας να βάλεις κι εσύ 10 ευρώ;
fuzztone έγραψε:Προσωπική άποψη είναι ότι η συγκεκριμένη ΑΜΚ άρχισε σε δύσκολη περίοδο και δεν νομίζω να δόθηκε και τόσο μεγάλη σημασία, μάλλον λόγω της γνώσης (όπως διατυπώθηκε από τον Γ. Παπαδόπουλο) ότι θα ακολουθήσουν και άλλες, πιθανόν πιο σημαντικές.

Ανεξάρτητα πάντως από τις προσωπικές απόψεις του καθενός, το πιο επικίνδυνο για μένα είναι η φρασεολογία που παρατηρώ ολοένα και περισσότερο σε πολλά ποστ "αν δεν πήρες μετοχές δεν μπορείς να μιλάς, γράφεις, κριτικάρεις κτλ" και εν τέλει σχεδόν δεν μπορείς να θεωρείσαι ΠΑΟΚτσής ή είσαι απλά "παοκτσής". Αυτού του είδους η φρασεολογία θεωρώ πως είναι επικίνδυνη γιατί περιορίζει τον κόσμο του ΠΑΟΚ από τις εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια σε ένα κλειστό κλαμπ από 3500-4000 άτομα, αυτών δηλαδή που συμμετείχαμε ήδη στην ΑΜΚ. Ούτε θα πειστεί ο κάθε ΠΑΟΚτσής από τέτοιου είδους "απειλές" ή προτροπές ή επίκληση του ΠΑΟΚτσήδικου φιλότιμου να συμμετάσχει.
Αυτός ο λαός πότε θα βγει μπροστά όμως του εκατομμυρίου που λέμε ότι έχουμε;
Οι καιροί πάντα θα είναι δύσκολοι .. το θέμα είναι τι προτεραιότητες έχουμε και τι είναι για μας ο ΠΑΟΚ!
Όλοι αυτοί που τόσα χρόνια λέγανε μακάρι να μπορούσα να πάρω τον ΠΑΟΚ στα χέρια μου .. Λαϊκές βάσεις και ξέρω γω τώρα που είναι;
Πήραμε 19.000 διαρκείας ναι .. Κάποιοι πήραν με μόνες μεταγραφές τους Αναστασάκο και Xαλκιά και κάποιοι άλλοι τρέχανε τελευταία στιγμή όταν πήραμε Γκαρσία και Ζλάταν ..
Είμαστε 2οι και δεν μπορούμε να κάνουμε σολντ άουτ (ούτε κατά διάνοια) με Λάρισα .. Πότε θα κάνουμε σολντ άουτ με μικρομεσαία ομάδα δηλαδή; Με Γαύρο που θα τρέχουν πάλι όλοι;
Είπα και προηγουμένως .. Κάποιοι είναι για ντου στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, για τρεις-τρεις στα τουρνικέ, για κράξιμο στον Σάντος, για αναλύσεις επί αναλύσεων για το ένα φορ και τον Μπαλάφα, για να πουλάν τρελίτσα από δω και από κει και όλα τα συναφή ..
Κάποιοι από την άλλη χωρίς πολλά πολλά έχουν τον ΠΑΟΚ μέσα στις άμεσες προτεραιότητές τους και κουμαντάρουν μήνες πιο πριν τα λεφτά του διαρκείας, τα ψώνια της μπουτίκ, τα χρήματα κάποιων εκδρομών και δεν χρειάζεται να δουν στον Ant1 διαφήμιση με μια μ@νάρα που με κ@λιάρικη φωνή θα λέει πάρτε μετοχές του ΠΑΟΚ για να σηκωθούν να ρίξουν έστω τα 10, τα 20, τα 50 ευρώ που μπορούν να δώσουν .. με ένα απλό κάλεσμα και χωρίς δήθεν δικαιολογίες για το που το τι και το πώς και να τώρα είμαι έτσι (και στο καπάκι πάω παίζω 200 ευρώ στα φρουτάκια, δίνω 100 στις π@τάνες, ρίχνω 150 για λουλούδια στα μπουζούκια κλπ) και είναι δύσκολη η περίοδος και δεν ξέρω περιμένω τον Άραβα και να ρε συ γιατί να μην βάλει τον Γεωργίου ο καρπουζάς και τι φοβάται δηλαδή έλεος και τα γνωστά!
Άβαταρ μέλους
Petm
Δημοσιεύσεις: 1607
Εγγραφή: Παρ 04 Ιαν 2008, 18:12
Τοποθεσία: Back To The Base London

Δημοσίευση από Petm »

fuzztone έγραψε:
Θεωρώ ως ένα είδος εράνου την ΑΜΚ επειδή δεν εξασφαλίζει το μικρομέτοχο ΠΑΟΚτσή από το να εξαφανιστεί στο μέλλον το ποσοστό του με οποιονδήποτε "μαγικό" ή μη τρόπο.
δε διαφωνώ στο post σου προηγούμενος , δε κατάλαβα γιατί ο ντόρος αλλα τελοσπάντων.

σε αυτό όμως που διαφωνώ είναι στη παραπάνω τοποθέτηση. το αν οι μικρομέτοχοι εξασφαλίζονται έχει να κάνει σχέση με το πόσοι πολλοί θα συμμετάσχουνε και τι ποσοστό θα κατέχουνε. αν κατέχουν δηλαδή ένα 10-15% όπως αυτή τι στιγμή είναι διαφορετικό από το αν θα κατείχαν ένα 70%.

πχ. αν κατέχουν (σα παράδειγμα) το 70 % αυτοί (οι μικρομέτοχοι) αποφασίζουν για τις τύχες τις ΠΑΕ και του ποσοστού τους. δε μπορεί κάποιος πραξικοπηματικά να έρθει και να στις πάρει. από κει και πέρα και η AMK κάθε φορα θα είναι ανάλογα με τα χρέη. αν μπαίναν δηλαδή ένα μεγάλο ποσοστό από την AMK και ρυθμιστούν η εξαφανιστούν τα χρέη τότε καί ι νέα AMK θα ήταν πολύ μικρότερη οποτε μικρότερη η πιθανότητα να μειωθεί το ποσοστό σου.

επίσης για αυτούς που περιμένουν και άλλες AMK. εγώ δε βλέπω το λόγο να ξοδεύουμε 150 χιλιάρικα στις τράπεζες, το δημόσιο, την επιτροπή κεφαλαιαγοράς κτλ για να κάνουμε AMK για τον απλό κόσμο αν είναι ο απλός κόσμος να μη συμμετέχει ενεργά. ίσος εκεί έρχεται και η πρόταση για επενδυτικό fund του παπαδόπουλου για τις επόμενες αύξησης αφού θα μπορεί να γίνετε η AMK χωρίς όλη αυτή τι γραφειοκρατία και τα λεφτά που χάνονται από εδώ και από κει, καθώς με 50000 και πάνω μπορεί να συμμετέχεις χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις 4 μήνες για να πάρεις όλες τις εγκρίσεις κτλ κτλ.

αλλα αν φτάσουμε σήμερα να μιλάμε για τις επόμενες AMK τότε ζητω που καήκαμε.
angelos4a
Δημοσιεύσεις: 212
Εγγραφή: Κυρ 01 Ιουν 2008, 13:26

Δημοσίευση από angelos4a »

Αρκετά σωστή κ ώριμη σκέψη. :)
Άβαταρ μέλους
kass4
Δημοσιεύσεις: 1046
Εγγραφή: Κυρ 21 Σεπ 2008, 18:40
Τοποθεσία: athina

Δημοσίευση από kass4 »

Μου λεν αν φύγω από τον κύκλο θα χαθώ
στα όρια του μοναχά να γυροφέρνω
Και πως ο κόσμος είν'ανήμερο θεριό
που όταν δαγκώνει εγώ καλά είναι να σωπαίνω
Κι όταν φοβούνται πως μπορεί να τρελαθώ
μου λεν να πάω κρυφά κάπου να κλάψω
Και να θυμάμαι πως αυτό το σκηνικό
είμαι μικρός πολύ μικρός για να τ' αλλάξω
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό
σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω
Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ!

Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό
θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω

Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ!

Μου λεν αν φύγω πιο ψηλά θα ζαλιστώ
καλύτερα στη λάσπη εδώ μαζί τους να κυλιέμαι
Και πως αν θέλω περισσότερα να δω
σ' ένα καθρέφτη μοναχός μου να κοιτιέμαι
Κι όταν φοβούνται πως μπορεί να τρελαθώ
μου λεν να πάω κρυφά κάπου να κλάψω
Και να θυμάμαι πως αυτό το σκηνικό
είμαι μικρός πολύ μικρός για να τ'αλλάξω

Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό
σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω
Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ!

Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό
θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω

Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

http://www.youtube.com/watch?v=X5o5qhS4 ... re=related
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kass4 την Τετ 14 Ιαν 2009, 02:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”