Για να έρθει όντως κάποιος από αυτούς πρέπει Ιβάν κ υιός να μείνουν κάνα 3αρι χρόνια στο Ροστοφ κ να μην ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό κομμάτι....Γίνεται;;;;;simba έγραψε:διαλεξε
Μυρωνας μαρκεβιτς
Τουχελ που ηταν στην ντορτμουντ
Galtier επι 9 χρονια στην σεντ ετιεν
Πρεντομ, γνωστος κ μη εξαιρετεος
Ή πολυ απλα, κλεβεις τον Γκαγιαρδο της ριβερ απ'τα χερια της Ατλετι![]()
λεμε κ καμια μλκια να περνα η ωρα..
απο εφικτους εχουμε:
Pedro Martins της γκιμαραες, του σπας το συμβολαιο που ληγει τον μαιο
Aitor Karanka
Paulo Bento
Gustavo Poyet
Y.Γ. ο παυλοσουζας πηγε κινα σημερα
Ιβάν Σαββίδης ΙV
- PaokPatraG4
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
νταξ μωρε, υπαρχει και ο παρασχος στην τελικη
Υ.Γ. παντως κακα τα ψεματα, δε μας χαλασε η ενασχοληση του γιωργη με τις μεταγραφες φετος...

Υ.Γ. παντως κακα τα ψεματα, δε μας χαλασε η ενασχοληση του γιωργη με τις μεταγραφες φετος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 06 Νοέμ 2017, 10:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- PaokPatraG4
και με τα της ομαδας, κλαιν, το παιδι μετα απο εντονη αυτοκριτικη παρεα με ιβαν, αποφασισε να στηριξει μια φορα τον προπονητη..βρηκε και αυτος προσωπο να το κανει 

- Sick Bastard
Εκτός απ τον Pedro Martins που δεν ξέρω, όλοι οι άλλοι είναι για τον μπούτσοsimba έγραψε: Pedro Martins της γκιμαραες, του σπας το συμβολαιο που ληγει τον μαιο
Aitor Karanka
Paulo Bento
Gustavo Poyet
Y.Γ. ο παυλοσουζας πηγε κινα σημερα
και ναι, μπροστά και στον Λουτσέσκου.
Ο Karanka στην Αγγλία και τη Middlesbrough έπαιζε με διαφορά τη χειρότερη μπάλα
στην Αγγλία και μάλωσε με οπαδούς, παίχτες και διοίκηση.
Ο Bento είναι τσαρλατάνος μέγας, εκμεταλεύεται το όποιο όνομα έχει
(τουλάχιστον το έκανε μόνος του και δεν του το δωσε ο πατέρας του) στην πιάτσα
ίσως, ίσως είναι κάπως καλός στο να ξεχωρίζει μικρούς.
Για τον Poyet γελάνε και τα τσιμέντα, προπονητής στην Κίνα που πήρε τον μπούλο.
Αν είναι να φέρουν έναν απ τους τρεις καλύτερα με τον Ραζβάν.
ειδατε, καλα ειμαστε με λουτς
για μπεντο θα διαφωνησω (οχι πως τον θεωρω προπονηταρα) αν και δν εχω πληρη εικονα..
για πογιε, η εικονα που ειχε δειξει με κουλα ηταν καλουτσικη.
για καρανκα ιδεα δν εχω, απλα απ'ο,τι ειχα διαβασει σε κατι ριπορτς με κοουτς με ποτενσιαλ
οι υπολοιποι ειναι πχ
ο λαμπαντια, ο γκουιντολιν, ο μαντορλινι, o gard που απερριπτε τον γκει, ο γκραθια και ο εσκριμπα που ειναι ΓΤΠ, o Kononov που ηταν στην κρασνονταρ, κλπ
αλλιως
https://www.transfermarkt.com/stelios-p ... iner/46694

για μπεντο θα διαφωνησω (οχι πως τον θεωρω προπονηταρα) αν και δν εχω πληρη εικονα..
για πογιε, η εικονα που ειχε δειξει με κουλα ηταν καλουτσικη.
για καρανκα ιδεα δν εχω, απλα απ'ο,τι ειχα διαβασει σε κατι ριπορτς με κοουτς με ποτενσιαλ
οι υπολοιποι ειναι πχ
ο λαμπαντια, ο γκουιντολιν, ο μαντορλινι, o gard που απερριπτε τον γκει, ο γκραθια και ο εσκριμπα που ειναι ΓΤΠ, o Kononov που ηταν στην κρασνονταρ, κλπ
αλλιως
https://www.transfermarkt.com/stelios-p ... iner/46694
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΤΑΞΥ Λ. ΜΙΧΕΛ ΚΑΙ ΧΑΒΙΕ ΑΓΚΙΡΕ. ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 1,5 ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ Π. ΓΚΑΡΣΙΑ, ΜΕ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΙΒΑΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΕΙΔΩΜΕΝ ΣΥΝΟΠΑΔΟΙ ΜΟΥ...! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΛΥΣΗ...!
- kataramenos5
Οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι....CF ζητουσε ο προπονητης 2 εξτρεμ ηρθανsimba έγραψε: Υ.Γ. παντως κακα τα ψεματα, δε μας χαλασε η ενασχοληση του γιωργη με τις μεταγραφες φετος...
ας περνουσε την εστερσουντ, να ερχοταν το cf..
τωρα με 30 ματς, αφου παρθηκε και ο μακ, δυσκολα..
τωρα με 30 ματς, αφου παρθηκε και ο μακ, δυσκολα..
Όταν (και αν) αρχίσει να (ξανα)διοικεί, υπάρχει (έστω) μία ελπίδα να (ξανα)γίνουμε Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία, με Τεχνικό Διευθυντή κι όλα τα απαραίτητα άτομα σε συγκεκριμένους-διακριτούς ρόλους...Όμως όσο "ο μπαμπάς λείπει ταξίδι για δουλειές", τόσο και ο οργανισμός μας θα χειροτερεύει, σε καθημερινή βάση!!!!Αίσθηση μου ότι "λείπει" τόσο (όπως το φετινό καλοκαιρινό 2μηνο), όσο αν είχε αναθέσει την διοίκηση σε άλλον?

φίλε, επειδή έχεις πάρει σβάρνα τα τόπικ και το κοτσάρεις αυτό...ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΤΑΞΥ Λ. ΜΙΧΕΛ ΚΑΙ ΧΑΒΙΕ ΑΓΚΙΡΕ. ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 1,5 ΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ Π. ΓΚΑΡΣΙΑ, ΜΕ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΙΒΑΡΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Οκ, καλός ο χαβάς, καλό και το τρολ να σπάμε πλάκα, καλή και η πλακίτσα κλπ, αλλά επειδή εδώ πονάνε τα μυαλά μας, εάν ξέρεις κάτι, βγαίνεις και λες από που είναι αυτές οι πληροφορίες και τα πάντα κλπ και σε παίρνουμε στο σοβαρό. Εάν βρήκες ώρα να γίνεις attention whore και να σπάσεις πλάκα με τα μυαλά μας στα κόκκινα, βγες και πες οτι οκ μάγκες, σόρρυ, ήθελα να φτιάξω λίγο τη διάθεση και έκανα υπερωρία και εκτός περιόδου μεταγραφών, και λήγει εδώ το θέμα.
Εχεις πετάξει ρε Ιβάν έναν σκασμό λεφτά, δηλαδή λυπήσου μας. Χρόνια και χρόνια με τρύπιες τσέπες και με παλτά είχαμε δικαιολογία γι' αυτά που βλέπαμε, τώρα;
Ιβαν ηρθε η ωρα να σταματησεις εσυ και ο Γιωργης να ασχοληστε με το αγωνιστικο....Δες τι κανει ο φιλος σου ο αλλος ο ποντιος και κανε το ιδιο....για το σγωνιστικο εχει μπαγιεβιτς δημητριαδη λυμπεροπουλο....αυτα....τωρα εαν ο Παοκ μας ειναι παιχνιδακι ρου Γιωργη να περναει την ωρα του,τοτε δυστηχως παρ'ολα τα τοσα που εχεις κανει για τον Παοκ μας ο ιδιος ο οργανισμος Παοκ αργα η γρηγορα θα σε αποβαλλει....
- kataramenos5