Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Ποιος είναι αυτός ο παίκτης που σε είπε πως βαρέθηκε να κατεβαίνει στην αθηνα και να χάνει; Ποιοοοος;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μονο ο κοσμος μπορει να τον διωξει πριν τον νιονιο...Και οσο για δηλωσεις εδω δηλωσε πως το παιχνιδι με την καλαμαρια ηταν πετυχημενο γιατι πηραμε την προκριση τα σημερινα μας πειραξαν? Αν ξαναδω Βαλκανιο προπονητη στον ΠΑΟΚ δεν θα το αντεξω...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Όντως τι μανία με τους Βαλκάνιους. Χάθηκε η Πορτογαλία, Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία, Αργεντινή, Ουρουγουάη?

Έχω βαρεθεί να βλέπω Κατσαπλιάδες στη σουπερλιγκ
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Αν ο Λουτσεσκου ειχε ελληνικο ονομα,θα τον ειχαμε παρει σηκωτο εδω και καιρο
Άβαταρ μέλους
macedon4

Δημοσίευση από macedon4 »

Δηλώσεις - εμπαιγμός πανικόβλητου ανθρωπάκου που προσπαθεί να σώσει το τομάρι του...

“Η ΑΕΚ κέρδισε 1-0, δεν ξέρω τι να πω..."
...γι' αυτό πληρώνεσαι μεγάλε, για να ξέρεις... Αν όχι εσύ, τότε ποιος;;

"όταν βρισκόμαστε στην Αθήνα δεν έχουμε σωστή προσέγγιση να αντιμετωπίσουμε τα παιχνίδια."
...γιατί άραγε;; Ποιος κάνει το σχεδιασμό και τακτική προσέγγιση των παιχνιδιών, ποιος μεταδίδει τη σωστή νοοτροπία στην ομάδα;;...

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ έπαιξε έξυπνα
...καλά εδώ τα σπας!!.. Τέτοια παραδοχή πως έπαιξες βλακωδώς.....

δεν τα παράτησε όταν έμεινε με δέκα παίκτες, σκόραρε
...κάτι που έκανες εσύ, προφανώς...

και από εκεί και πέρα εμείς πήραμε κόκκινη και έγιναν και για εμάς πολύ δύσκολα τα δεδομένα.
Σωστά!!.. 10 εναντίον 10, πάααρα πολύ δύσκολα!!.. Ευτυχώς, το κρατήσαμε στο 1-0...

Η ΑΕΚ εκτός του γκολ δεν έκανε ευκαιρία, εμείς κάναμε τρεις. Τη διαφορά έκανε ο έξυπνος τρόπος που έπαιξε η ΑΕΚ”.
...τη διαφορά την έκανε η ανικανότητά σου να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που παίζει στοιχειωδώς έξυπνα. Κάτι που αυτομάτως σε χαρακτηρίζει ανίκανο και βλάκα, to say the least...

Αν με αυτές τις δηλώσεις δε σε τελειώσει χτες ο Ιβάν, η ευθύνη είναι ακέραια δική του!...
Ελπίζω να θυμηθεί τι έκανε στον Τούντορ για δηλώσεις που μικραίνουν την ομάδα και να πράξει τα αυτονόητα...
ΤΩΡΑ, που -ακόμη- το πράγμα παλεύεται...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Εικόνα

Αυτα...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν γινεται να τον περιμενουν καμια 100η παιδια Θεσσαλονικη να του ζητησουν ευγενικα παντα να παραιτηθει?
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

'Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρχαν πολλές διακοπές, δεν ήταν ουσιαστικά ένα ποδοσφαιρικό ματς αλλά η ΑΕΚ έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει. Περίμενα ότι αυτό θα έκανε. Είχαμε κι εμείς κάποιες ευκαιρίες, μία με τον Βιεϊρίνια , μία με τον Ελ Καντούρι, μία με Μπίσεσβαρ – Πρίγιοβιτς . Η ΑΕΚ νίκησε επειδή ήταν πιο έξυπνη από εμάς, αξιολόγησαν τέλεια την κάθε κατάσταση στο ματς και ήξεραν πώς να εκμεταλλευτούν τα πάντα. Καμία ομάδα δεν έδειξε κάτι διαφορετικό σαν ποδοσφαιρικό στυλ, ήταν ένα άσχημο ματς, το οποίο πήρε η πιο έξυπνη ομάδα».'

Βασικά παραδέχομαι ότι λες αυτή τη φορά την αλήθεια. Μάλλον χαιρετάς δηλαδή. Γράψου στο φαν κλαμπ Χιμένεθ πριν φύγεις.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ο ΠΑΟΚ θελει Γερμανο προπονητη, να τους βγαζει το λαδι στην προπονηση να πεφτουν κορμια. Αλλα την τελευταια φορα που ειχαμε (εστω και Ολλανδο αλλα με πολλα χρονια στην Γερμανια) τον Στεφενς, τον εφαγαν οι διεθνεις μας, κατι κατσουρανιδες τζαβελες κτλ
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Ο Χιμένεθ τρελαίνεται σε κάθε ματς και χοροπηδάει γιατί γνωρίζει ότι είναι μονίμως υπό κρίση, ο δικός μας εδώ με τον Γιωργάκη που έμπλεξε νιώθει μάλλον μια ασυλία και βγαίνει ελεύθερα να λέει για το πως "αντιμετωπίσαμε με λάθος νοοτροπία το παιχνίδι" και "πρέπει να βελτιωθούμε" και "θα συζητήσουμε να βρούμε τι φταίει"...

Σχετικά με τον Γερμανό: Διάβασα σήμερα ένα άρθρο-αφιέρωμα στον Μαουρίσιο Ποκετίνο (της Τότεναμ) και έλεγε ότι στη προετοιμασία οι παίκτες κάνανε 3 φορές προπόνηση τη μέρα. Όχι σα τα δικά μας τα μπουμπούκια που ο άλλος τους έδινε μέρα παρά μέρα απογευματινή άδεια. Εγώ δε θα σταθώ σε εθνικότητα, θέλω όμως προπονητή από σοβαρό Πρωτάθλημα.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Εγω νομιζω οτι ο Γιωργακης τα πηρε σημερα με τον λουτσο, αυτο μου λεει το ποσταρισμα του στο τελος
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Ta pire poli agria? I tha perimeni na doume mpas kai kerdisi ton vazelo sto oaka?
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

GoMaRoS έγραψε:Εγω νομιζω οτι ο Γιωργακης τα πηρε σημερα με τον λουτσο, αυτο μου λεει το ποσταρισμα του στο τελος
Και μένα, δηλαδή σε ποιον άλλον μπορεί να απευθύνεται; Σκεφτείτε και πόσο ανισόρροπος-επικίνδυνος είναι. Χθες και μια βδομάδα πριν τον δόξαζε, σήμερα...
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Tα πηρα αγρια ο Γιωργος;

Να περιμενουμε και δευτερο insta story στα καπακια δηλαδη;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Hermann έγραψε:Ο Χιμένεθ τρελαίνεται σε κάθε ματς και χοροπηδάει γιατί γνωρίζει ότι είναι μονίμως υπό κρίση, ο δικός μας εδώ με τον Γιωργάκη που έμπλεξε νιώθει μάλλον μια ασυλία και βγαίνει ελεύθερα να λέει για το πως "αντιμετωπίσαμε με λάθος νοοτροπία το παιχνίδι" και "πρέπει να βελτιωθούμε" και "θα συζητήσουμε να βρούμε τι φταίει"...

Σχετικά με τον Γερμανό: Διάβασα σήμερα ένα άρθρο-αφιέρωμα στον Μαουρίσιο Ποκετίνο (της Τότεναμ) και έλεγε ότι στη προετοιμασία οι παίκτες κάνανε 3 φορές προπόνηση τη μέρα. Όχι σα τα δικά μας τα μπουμπούκια που ο άλλος τους έδινε μέρα παρά μέρα απογευματινή άδεια. Εγώ δε θα σταθώ σε εθνικότητα, θέλω όμως προπονητή από σοβαρό Πρωτάθλημα.
Που να ξερει απο τετοια ο ρουμανος;
100 χρονια πισω ειναι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”