Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kourdos έγραψε:Θα σας ζαλίσω πάλι με αριθμούς, αλλά όσο μένουμε κοντά στο 2 βαθμοί/αγώνα μέσο όρο, είμαστε μέσα στο παιχνίδι του (φετινού) πρωταθλήματος. Με την σημερινή ήττα πέσαμε λίγο κάτω (στο 1.8) αλλά αν στους δύο επόμενους αγώνες πάρουμε 7 βαθμούς νομίζω παραμένουμε εντός στόχου και φυσικά παραμένει κι ο προπονητής.
Αμα αλλαξουν οι κανονισμοι για μας μπορει να παρουμε και 9 βαθμους σε δυο ματς...
Ο τύπος ουσιαστικά μας είπε οτι
"Ποτέ δεν κερδίζετε στην Αθήνα και εκτός έδρας γενικά, αυτό φταίει.."
Αυτό είπε ρε παιδιά αν έχει το Θεό του..
ή είναι ΣΤΗΜΕΝΟΣ ή απλά εχθρός μας και σπάει πλάκα μαζί μας..
Ρε αχαρακτήριστε ο ΠΑΟΚ έχει 20Μ ρόστερ πλέον.. το καταλαβαίνεις???
Με Βόκολο Χασιώτη κατέβαινα έπαιρνα διπλά και με έσφαζαν για να με κερδίσουν..
Έχω ματώσει από τις σφαγές κάθε φορά στο ΟΑΚΑ και στο πουστοτήγανο με Αμπουμπάκα Φοφανά, Ρουντ Κνολ, Ίντιο και δε συμαζεύεται.. Για να έρθεις να μου πεις με 7 παίχτες του εκατομμυρίου οτι ΦΤΑΙΜΕ για το ΟΑΚΑ???
ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ???????
ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ??
nothu έγραψε:Παιζει να εισαι ο μονος ανθρωπος στον πλανητη που δεν καταλαβες οτι πρεπει να βγαλεις τον Ζαμπρανο. Ο αλλος ουρλιαζε να τον βγαλεις.
Εγώ είδα το παιχνίδι και έκανε λίγο τσατ με τον αδερφό μου που είναι τελείως άμπαλος. Βλέπει μόνο τα ντέρμπι και αν. Μου λέει τον Ζαμπράνο πρέπει να τον βγάλει αμεσως μετά την 1η παρατήρηση που πήρε. μου λέει βλέπεις πως
κάνουν τα χανούμια στην κερκίδα? Θα αναγκαστεί να του δώσει κόκκινη. Ο αδερφός μου το είδε, εγώ το είδα, εσείς το είδατε... Ακόμη κι ο κώνος θα το έβλεπε...
Βρε κι οι κωνοι το ειδανε. Μονο αυτος δεν την πηρε χαμπαρι.
hasio_john έγραψε:Πρώτα απ' όλα ΈΝΑΣ ΜΟΝΟ ΒΑΣΙΚΟΣ λόγος που πρέπει να φύγει Ραζβαν, είναι ότι οι παίχτες σου ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ @@ τους. Τέτοια απειθαρχία παιχτών βλέπεις στις αλάνες που ο ένας βαράει τον άλλον και στα τέτοια τους. Εσένα όμως δεν σε σεβάστηκε κανείς παίχτης και ούτε είχε την τσίπα να παίξει παθιασμένα (ποδοσφαιρικά εννοώ / στις ψευτομαγκιές κλανιές σπρωξιές δεν μετράνε) για να σε σεβαστεί σαν προπονητή. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΠΛΑ στ' αποδητήρια, όπως και δεν υπάρχεις πλέον και στις καρδιές μας. Θα μας κάνετε στο τέλος εκεί στην διοίκηση ν' αλλάξουμε άθλημα μπας και σώσουμε την υγεία μας.
Και δεν είναι πλέον ότι έχει χάσει τους παίκτες, έχει χάσει τους πάντες. Ούτε με τον Τούντορ νομίζω δε ζητάγαμε τόσο επιτακτικά να φύγει. Εγώ τουλάχιστον μέχρι να κάνει τις δηλώσεις περί Ιντέγιε-Φορτούνη ήθελα να μείνει.
Kourdos έγραψε:Θα σας ζαλίσω πάλι με αριθμούς, αλλά όσο μένουμε κοντά στο 2 βαθμοί/αγώνα μέσο όρο, είμαστε μέσα στο παιχνίδι του (φετινού) πρωταθλήματος. Με την σημερινή ήττα πέσαμε λίγο κάτω (στο 1.8) αλλά αν στους δύο επόμενους αγώνες πάρουμε 7 βαθμούς νομίζω παραμένουμε εντός στόχου και φυσικά παραμένει κι ο προπονητής.
Αμα αλλαξουν οι κανονισμοι για μας μπορει να παρουμε και 9 βαθμους σε δυο ματς...
Αδεφρέ με έκανες και γέλασα. Σε ευχαριστώ sourmenetes
Πως θα παρουμε 7 βαθμούς σε 2 αγώνες; με δυο νικες δίνουν βαθμο δώρο;