Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από MANIAKOS »

navigator11 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Κ γω Θ Α θελ αγγελο αλλα ισχυρό Σταν αποδυτήρια γινεται ;
Άγγελο ή Στανόγιεβιτς; Έχεις ρεταρει; :lol: :lol:

Καλα δεν ήθελα κ πολυ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Και παιδιά εγώ δεν έχω πρόβλημα με balanced προπονητές. Σαντόσκυλο είμαι. Ούτε έχω πρόβλημα με φάτσες. Και στο γαύρο να ήταν προπονητής μισητός, δε με χαλάει. Η ουσία με νοιάζει και με το Ρουμάνο δεν υπάρχει. Με έχασε ξεκάθαρα ήδη από το παιχνίδι της Λάρισσας. Άλλο να έχεις balanced φιλοσοφία αλλά Σάντος, και άλλο κατεβαίνεις για να χάσεις, και όταν ο άλλος μείνει με 10 και υποχρεούσαι να κάνεις κάτι, πελαγώνεις. Αν βάζαμε γκολ φαντάσου πόσο κότες θα είμασταν.

Το πρόβλημα της ομάδας είναι η επικοινωνία. Δεν έχουμε αγγίξει καν το θέμα σωστού management σε αυτό το σωματείο επί Σαββίδη. Χαμένοι στη μετάφραση είμαστε. Ο Γιωργάκης που είναι το κουμάντο, κατοικεί στο Ροστώφ. Πιο παλιά είχε κολλητάρι τον Τζαβέλλα και είδαμε τα αποτελέσματα. Η διοίκηση κακά τα ψέμματα πρέπει να είναι εδώ. Στην τελική υπάρχουν ρόλοι πχ προπονητής ΤΔ, αλλά όλοι καπελώνονται από τα αφεντικά που δεν είναι καν παρών. Μη το πάρετε στραβά, δε λέω φέρτε πίσω Γούμενους κ.λπ. Εκτιμώ τα άπειρα λεφτά που χώνουν, και περιέργως τους συμπονώ κιόλας (δε θα έπρεπε). Είναι σωτήρες μας και τα έχουμε πει, αλλά χρειάζεται και λιγη κριτική. Είναι πραγματικά πολύ κρίμα. Προσωπικά είμαι σε καλή φάση, κάνω μάστερ, δουλεύω Αγγλια και έχω όνειρα. Η μεγαλυτερη πίκρα της ζωής μου είναι ο ΠΑΟΚ. Μόνο στεναχώριες και κατάθλιψη. Σπουδάζω διοίκηση/ Supply Chain Management, κάνουμε πράγματα 100 level πάνω από το αστείο ποδόσφαιρό και πόσο μάλλο την δική μας οργάνωση που είναι τα ακριβώς αντίθετη από τα best practices σχεδόν σε όλα. Ανεβάζω πίεση απίστευτη. Είμαι αρρωστος. Ένα άτομο σαν εμένα, έπρεπε να μην ασχολείται καν με retardation. Το ξέρω, αλλά δεν πάω καλά στα μυαλά μου ρε γμτ. Δεν μπορώ να με καταλάβω ώρες ώρες. Έχουμε αγώνες στη ζωή μας και σκάμε με τον ΠΑΟΚ. Όχι μόνο σκάμε, αλλά μας βάζει σε κατάθλιψη. Σόρι ρε παίδες που μοιράστηα κάτι προσωπικό, αλλά δεν υπερβάλλω - είναι η αλήθεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 05 Νοέμ 2017, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ivic Vladan

Δημοσίευση από Ivic Vladan »

:redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Τι άλλο ρε παιδιά??

Πόσο να ξεφτιλιστεί αυτό το σωματείο πια με τον κάθε απίθανο που φέρνουμε?
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Μου προκαλει περιεργεια οτι δεν εχει σχολιαστει( ή τουλαχιστον δεν το εντοπισα εγω) το γεγονος οτι παιξαμε για 10 λεπτα με φορ τον Βαρελα και ψευτοστοπερ τον Βιερινια. Τρικυμια εν κρανιω..
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

[youtube]tbirel_DeMA[/youtube]
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δε φταιει ο Λουτσεσκου και ο καθε λουτσεσκου η στανογιεβιτς.Οταν φερνεις παικτες που παιρνουν καποια εκατομυρια πρεπει να φερνεις και προπονητη που αντιστοιχου βαρους που να μπορει να τους κοιταξει στα ματια .Η αλλιως ενα "μουτζαχεντιν" που ομως θα τον στηριξεις οσο δε παει για να καταλαβουν οτι αυτος ειναι το αφεντικο.Απλα πραγματα ειναι.Πλεον...
Hermann έγραψε:Δε γίνεται προπονητής που πλέον έχει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ εναντίον του να τα καταφέρει. Θα τον φάει η πίεση. Κανείς πλέον δεν τον θέλει.

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΄ΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Ρε που καταντησε ο ΠΑΟΚ εν ετη 2017 με ροστερ εκατομμυριων ν α παρακαλαει να γυρισει ο Αγγελος(χειροτερα θα ναι παλικαρια)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

obanebane έγραψε:Ποιος αλλος τωρα ρε συ josh;
Ποσοι ελευθεροι υπαρχουν που να ειναι γνωστες της Ελλαδας;
Ας βαλει τον Γκαρσια.
Ειμαστε σοβαροι τωρα? Δεν θα ασχοληθω καν με το γεγονος οτι δεν καν προπονητης πλεον αλλα πιστευετε οτι ο καταλληλος ανθρωπος για να διαχειριστει το πιο ακριβο ροστερ της ιστοριας μας,ενα ροστερ παικτων με αμοιβες εκατομμυριων,ενα ροστερ που αγωνια να βρει ρολους,ιεραρχια,προσωπηκοτητα ειναι ο Αγγελος και ολα αυτα γιατι πριν κατι αιωνες εβγαλε τον ΠΑΟΚ τριτο με κατι λιμα...
Άβαταρ μέλους
Ivic Vladan

Δημοσίευση από Ivic Vladan »

Ας βάλουμε ένα κώνο στη θεση του λουτσέσκου.
Πιο δημιουργικός θα είναι.

Πάμε με υπηρεσιακό, αρκεί να φύγει.

Έχει ο ποτίσει ο φόβος όλη την Τούμπα. Περνάμε τη μεσαία γραμμή και βλέπεις τρόμο μη τυχόν και βγάλουμε παικτες μπροστα.

Ας φύγει και βλέπουμε ποιος. Μόνοι τους οι παίκτες πιο καλά θα στηθούν
:redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

joshua έγραψε: Ειμαστε σοβαροι τωρα? Δεν θα ασχοληθω καν με το γεγονος οτι δεν καν προπονητης πλεον αλλα πιστευετε οτι ο καταλληλος ανθρωπος για να διαχειριστει το πιο ακριβο ροστερ της ιστοριας μας,ενα ροστερ παικτων με αμοιβες εκατομμυριων,ενα ροστερ που αγωνια να βρει ρολους,ιεραρχια,προσωπηκοτητα ειναι ο Αγγελος και ολα αυτα γιατι πριν κατι αιωνες εβγαλε τον ΠΑΟΚ τριτο με κατι λιμα...
Σωστός.

Ο Λουτσεσκου δρόμο, αλλά πρέπει να γίνει σοβαρή επιλογή, με βάση τα χαρακτηριστικά του ρόστερ και τους στόχους. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει και έχουμε φέρει παίκτες που έχουν εμπειρίες απο πιο εξελιγμένα πρωταθλήματα. Δεν είμαστε στο 2000.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Θα σας ζαλίσω πάλι με αριθμούς, αλλά όσο μένουμε κοντά στο 2 βαθμοί/αγώνα μέσο όρο, είμαστε μέσα στο παιχνίδι του (φετινού) πρωταθλήματος. Με την σημερινή ήττα πέσαμε λίγο κάτω (στο 1.8) αλλά αν στους δύο επόμενους αγώνες πάρουμε 7 βαθμούς νομίζω παραμένουμε εντός στόχου και φυσικά παραμένει κι ο προπονητής.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Πρώτα απ' όλα ΈΝΑΣ ΜΟΝΟ ΒΑΣΙΚΟΣ λόγος που πρέπει να φύγει Ραζβαν, είναι ότι οι παίχτες σου ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ @@ τους. Τέτοια απειθαρχία παιχτών βλέπεις στις αλάνες που ο ένας βαράει τον άλλον και στα τέτοια τους. Εσένα όμως δεν σε σεβάστηκε κανείς παίχτης και ούτε είχε την τσίπα να παίξει παθιασμένα (ποδοσφαιρικά εννοώ / στις ψευτομαγκιές κλανιές σπρωξιές δεν μετράνε) για να σε σεβαστεί σαν προπονητή. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΠΛΑ στ' αποδητήρια, όπως και δεν υπάρχεις πλέον και στις καρδιές μας. Θα μας κάνετε στο τέλος εκεί στην διοίκηση ν' αλλάξουμε άθλημα μπας και σώσουμε την υγεία μας.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μείνε στην Αθήνα και βρες άλλη ομάδα να προπονείς.
Απ τον ΠΑΟΚ ελπίζω να τελείωσες.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

nothu έγραψε:Παιζει να εισαι ο μονος ανθρωπος στον πλανητη που δεν καταλαβες οτι πρεπει να βγαλεις τον Ζαμπρανο. Ο αλλος ουρλιαζε να τον βγαλεις.
Εγώ είδα το παιχνίδι και έκανε λίγο τσατ με τον αδερφό μου που είναι τελείως άμπαλος. Βλέπει μόνο τα ντέρμπι και αν. Μου λέει τον Ζαμπράνο πρέπει να τον βγάλει αμεσως μετά την 1η παρατήρηση που πήρε. μου λέει βλέπεις πως
κάνουν τα χανούμια στην κερκίδα? Θα αναγκαστεί να του δώσει κόκκινη. Ο αδερφός μου το είδε, εγώ το είδα, εσείς το είδατε... Ακόμη κι ο κώνος θα το έβλεπε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 05 Νοέμ 2017, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Κύριε Razvan, κοίτα για να το ξέρεις...Προπονητής Lucescu υπάρχει ένας και δυστυχώς δεν είσαι εσύ... :evil:

1...Όταν γύρω στο 15ο λεπτό του αγώνα, ενώ ο αντίπαλος παίζει απ το 8ο λεπτό με 10 παίχτες (δώρο Θεού), εσύ κάνεις νοήματα σε παίχτη μας να ηρεμήσει και να μην τρέχει πάνω κάτω, γιατί θα του βγει η γλώσσα έξω...

2...Όταν η ομάδα σου παίζει για 25 ολόκληρα λεπτά με παίχτη παραπάνω και δεν έχεις δύο αυτοματισμούς, ούτε καν για παιχνίδι 11 vs 10, οι οποίοι θα σου φέρουν ένα εύκολο γκολ ή τουλάχιστον μια κλασική ευκαιρία ρε αδερφέ...

3...Όταν επιμένεις να δίνεις γεμάτα 90λεπτα σε έναν παίχτη που στο χορτάρι παρουσιάζεται (δυστυχώς) τουρίστας...

4...Όταν δεν καταφέρνεις να βγάλει η ομάδα σου ένα overlap-κίνδυνο σε πολλά 90λεπτα και συ κοιτάζεις απαθής...

5...Όταν τρως γκολ με 11 εναντίον 10 αντιπάλων και τρίβεις τα μούτρα σου μπας και συνέλθεις απ την φάπα...

6...Όταν το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αντί να το παρακολουθείς για να δεις πού πονάει ο αντίπαλος, ε΄συ συζητάς με τον βοηθό σου (με τον ποιον?), μπας και σου ρίξει καμιά καλή ιδέα για την συνέχεια...

7...Όταν τα μοναδικά σου επιθετικά συστήματα είναι "ή ακροβολιστείτε και κάντε καμιά γιόμα ή δώστε την στον Μάτος που κάνει καλές τρίπλες, να ξεφύγει απ τον αντίπαλο του, μπας και βρει κάποιον στην αντίπαλη περιοχή"...

8...Όταν οι δηλώσεις είναι πάντα τόσο φοβικές, που αναρωτιούνται κι οι παίχτες σου τι νούμερο πάνα να φοράς...

Ε τότε, αν δεν είχες αυτό το επώνυμο και τα κονέ του πατέρα σου, θα ήσουν ίσως αρκούντως ικανοποιητικός για την ξανθούλα του Π@νόπουλου, αλλά κι ακόμα καλύτερος για να σφουγγαρίζεις τα αποδυτήρια του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

:pano:

Υ.Γ. Μας είναι γνωστό ότι δεν φταις εσύ που σε φέρανε, αλλά κάθε λεπτό που μένεις ο Π.Α.Ο.Κ. βγαίνει χαμένος!!!!
Άβαταρ μέλους
achilles

Δημοσίευση από achilles »

Κατέβηκε λέει με ένα συγκεκριμένο πλάνο και η αποβολή του χανουμιού του το χάλασε. Πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”