navigator11 έγραψε:Άγγελο ή Στανόγιεβιτς; Έχεις ρεταρει;MANIAKOS έγραψε:Κ γω Θ Α θελ αγγελο αλλα ισχυρό Σταν αποδυτήρια γινεται ;![]()
Καλα δεν ήθελα κ πολυ

navigator11 έγραψε:Άγγελο ή Στανόγιεβιτς; Έχεις ρεταρει;MANIAKOS έγραψε:Κ γω Θ Α θελ αγγελο αλλα ισχυρό Σταν αποδυτήρια γινεται ;![]()
Ρε που καταντησε ο ΠΑΟΚ εν ετη 2017 με ροστερ εκατομμυριων ν α παρακαλαει να γυρισει ο Αγγελος(χειροτερα θα ναι παλικαρια)Hermann έγραψε:Δε γίνεται προπονητής που πλέον έχει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ εναντίον του να τα καταφέρει. Θα τον φάει η πίεση. Κανείς πλέον δεν τον θέλει.
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΄ΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Ειμαστε σοβαροι τωρα? Δεν θα ασχοληθω καν με το γεγονος οτι δεν καν προπονητης πλεον αλλα πιστευετε οτι ο καταλληλος ανθρωπος για να διαχειριστει το πιο ακριβο ροστερ της ιστοριας μας,ενα ροστερ παικτων με αμοιβες εκατομμυριων,ενα ροστερ που αγωνια να βρει ρολους,ιεραρχια,προσωπηκοτητα ειναι ο Αγγελος και ολα αυτα γιατι πριν κατι αιωνες εβγαλε τον ΠΑΟΚ τριτο με κατι λιμα...obanebane έγραψε:Ποιος αλλος τωρα ρε συ josh;
Ποσοι ελευθεροι υπαρχουν που να ειναι γνωστες της Ελλαδας;
Ας βαλει τον Γκαρσια.
Σωστός.joshua έγραψε: Ειμαστε σοβαροι τωρα? Δεν θα ασχοληθω καν με το γεγονος οτι δεν καν προπονητης πλεον αλλα πιστευετε οτι ο καταλληλος ανθρωπος για να διαχειριστει το πιο ακριβο ροστερ της ιστοριας μας,ενα ροστερ παικτων με αμοιβες εκατομμυριων,ενα ροστερ που αγωνια να βρει ρολους,ιεραρχια,προσωπηκοτητα ειναι ο Αγγελος και ολα αυτα γιατι πριν κατι αιωνες εβγαλε τον ΠΑΟΚ τριτο με κατι λιμα...
Εγώ είδα το παιχνίδι και έκανε λίγο τσατ με τον αδερφό μου που είναι τελείως άμπαλος. Βλέπει μόνο τα ντέρμπι και αν. Μου λέει τον Ζαμπράνο πρέπει να τον βγάλει αμεσως μετά την 1η παρατήρηση που πήρε. μου λέει βλέπεις πωςnothu έγραψε:Παιζει να εισαι ο μονος ανθρωπος στον πλανητη που δεν καταλαβες οτι πρεπει να βγαλεις τον Ζαμπρανο. Ο αλλος ουρλιαζε να τον βγαλεις.