Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
panta

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από panta »

Spiros_S έγραψε:Το μήλο κάτω απ' τη μηλιά και παπάρια.
Από τη μάνα του πρέπει να πήρε.
Χαχαχα
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Για μένα, όποιος συνεχίζει να μιλάει για στήριξη σε Λουτσέσκου και ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες μετριότητες που μας κουβαλήθηκαν στον πάγκο επί Σαββίδη, είναι εχθρός του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ θέλει προπονητή ανάλογο του μεγέθους του. Όχι προπονητάκια της σειράς που κάποτε πήραν πρωτάθλημα Σερβίας και παρουσίασαν έργο στην Κ20.

Εμείς μικραίνουμε την ομάδα στηρίζοντας ανύπαρκτους. Όταν ξυπνήσουμε εμείς και σταματήσουμε να συμβιβαζόμαστε με τα ψίχουλα, θα την ψυλιαστούν και στην διοίκηση.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

ετσι
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

εχω να αισθανθω τετοια αηδια για προπονητη απο την εποχη του σπυριαρη....

το ειχα γραψει οτι δυστυχως πολυ συντομα θα ξεβρακωθει το ανυπαρκτο εργο σου...πολυ φοβαμαι οτι θα εχουμε και συνεχεια...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τι στο πο...Τσο δουλεύει στις προπονήσεις; Επιθετικό πλάνο μηδέν, στημένα επιθετικά μηδέν, στημένα αμυντικά μηδέν! Τακτική, κομπίνες τίποτα! Διάβασμα αγώνα, προετοιμασία για τον αγώνα; ΜΗΔΕN!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να συμπληρωσω πως και μονο ο εκνευρισμος που διακατεχει σχεδον ολους τους παικτες ειναι δειγμα της δουλειας σου.Δεν εχω δει τοσα πολλα ηλιθια μαρκαρισματα μαζεμενα στη ζωη μου.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Sera4 έγραψε:εχω να αισθανθω τετοια αηδια για προπονητη απο την εποχη του σπυριαρη....
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

37 μινι προετοιμασιες και ακομα ενα μάτσο χάλια
δεν υπαρχει αλλη υπομονη
δρομο !

φέρτε Άγγελο και ότι βγει για την σεζόν, αφού πάλι τα σκατώσαμε.
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Τι να γράψω ρε φίλε τι ;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Sera4 έγραψε:εχω να αισθανθω τετοια αηδια για προπονητη απο την εποχη του σπυριαρη....

το ειχα γραψει οτι δυστυχως πολυ συντομα θα ξεβρακωθει το ανυπαρκτο εργο σου...πολυ φοβαμαι οτι θα εχουμε και συνεχεια...
Περιπου με τον ιδιο τροπο θα φυγει η μαλλον θα τον φυγει ο κοσμος και οχι ο Γιωργος...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Παιδιά υπάρχουν άτομα που και εγώ να ήμουν προπονητής, και δεν ριχνω τον εαυτό μου - έχω αυτοεκτίμηση, απλά δεν έχω καμία σχέση με το άθλημα, θα με στηρίζανε. Ξυπνάτε επιτέλους. Κάθε θέση εργασίας έχει και την αντίστοιχη βαρύτητα. Κανείς σε επιχειρήσεις δεν παίρνει προαγωγή 4-5 βαθμίδες με τη μία. Σκαλί σκαλί πας, εκτός και αν είναι οικογενειακή η επιχείρηση. Ο ΠΑΟΚ θέλει προπονητή αντίστοιχο του ονόματός του και ακόμη περισσότερο του οράματος Σαββίδη για επιπλέον πρόοδο. Επί Γούμενου είχαμε πολύ καλύτερους προπονητές.

1000 φορές να μην είχε φύγει ποτέ ο Δώνης ή ο Οσιομάρτυρας. Τούνοτρ, Ίβιτς, Στανό, Ραζβάν.. Ο ΠΑΟΚ δεν είνα φυτώριο προπονητών ρε. Ξυπνάτε την τρέλα μου και φέρτε έναν έτοιμο με @@.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Αυτα τα μαμημενα στημενα θα τα δουλεψεις ποτε;
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Αναλυτικά τα όσα είπε κάμερα της Nova:
“Η ΑΕΚ κέρδισε 1-0, δεν ξέρω τι να πω, όταν βρισκόμαστε στην Αθήνα δεν έχουμε σωστή προσέγγιση να αντιμετωπίσουμε τα παιχνίδια. Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ έπαιξε έξυπνα, δεν τα παράτησε όταν έμεινε με δέκα παίκτες, σκόραρε και από εκεί και πέρα εμείς πήραμε κόκκινη και έγιναν και για εμάς πολύ δύσκολα τα δεδομένα.

Η ΑΕΚ εκτός του γκολ δεν έκανε ευκαιρία, εμείς κάναμε τρεις. Τη διαφορά έκανε ο έξυπνος τρόπος που έπαιξε η ΑΕΚ”.
Ούτε εγώ ξέρω τί να πω...
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Δειτε τι ειπε ο απιθανος. Η αεκ μπορεσε και επαιξε εξυπνα και σκοραρε οταν εμεινε με παικτη λιγοτερο,ενω οταν και οι 2 ομαδες παιζαν με 10 παικτες τα πραγματα ηταν για μας πολυ δυσκολα.

Με ποσους παικτες παραπανω θες να ξεκινησεις το ματς ρε καραγκιοζη για να μπορεσεις να κερδισεις? Με 2,με 3? Με αντιπαλους κωνους μπορειτε να παιξετε μπαλα? Η θα χασουμε και εκει. Ελεος δηλαδη,ελεος
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τώρα να μη τα δουλέψει άλλο. Τώρα να φύγει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”