Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Αίσθηση μου ότι "λείπει" τόσο (όπως το φετινό καλοκαιρινό 2μηνο), όσο αν είχε αναθέσει την διοίκηση σε άλλον? 

- PAOK_Antarctica
Αν δεν εχεις χρήματα για αληθινό προπονητή πες να κανουμε έρανο, να τσονταρουμε κι εμεις.
6 χρονια τωρα τη βγάζουμε με τυχάρπαστους στον πάγκο.
6 χρονια τωρα τη βγάζουμε με τυχάρπαστους στον πάγκο.
Τα εχουμε ξαναπει. Αγορασες το πιο ακριβο αμαξι και του βαλες πλαστικες ροδες. Και μετα αναρωτιεσαι γιατι δεν αποδιδει.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- SplashBro22
Κοιμάσαι όρθιος δεν ξέρω αν είσαι τόσο χαζός ή ετοιμάζεις κάτι.
1) 2 φορές εύχονται θάνατο στην οικογένεια σου, δεν τιμωρείται κανείς
2) 2 ομάδες κάνουν επεισόδια στο ίδιο γήπεδο, 7 αγωνιστικές η δική σου, 3 η άλλη
3) Έχεις σε όλα τα παιχνίδια 70% κατοχή και τα φάουλ είναι συνεχώς 35-10 κατά σου και από πάνω σε λένε χαλίφη
4) Σε έχουν φάει τα λεφτά Κροάτες, Σέρβοι, Ρουμάνοι απατεώνες και τον μόνο κανονικό προπονητή που πέρασε τον άφησες να φύγει επειδή σε ζήτησε να μην ασχολούνται με το αγωνιστικό οι άσχετοι.
Είσαι άξιος της μοίρας σου μου έχεις στερήσει την όση χαρά μπορούσα να πάρω από μια γαμημένη Κυριακή.
2) 2 ομάδες κάνουν επεισόδια στο ίδιο γήπεδο, 7 αγωνιστικές η δική σου, 3 η άλλη
3) Έχεις σε όλα τα παιχνίδια 70% κατοχή και τα φάουλ είναι συνεχώς 35-10 κατά σου και από πάνω σε λένε χαλίφη
4) Σε έχουν φάει τα λεφτά Κροάτες, Σέρβοι, Ρουμάνοι απατεώνες και τον μόνο κανονικό προπονητή που πέρασε τον άφησες να φύγει επειδή σε ζήτησε να μην ασχολούνται με το αγωνιστικό οι άσχετοι.
Είσαι άξιος της μοίρας σου μου έχεις στερήσει την όση χαρά μπορούσα να πάρω από μια γαμημένη Κυριακή.
Όσον αφορά τα πρώτα, Κόμμα ετοιμάζει και δεν θέλει να χαλάσει το προφίλ του για την "μπαλα"...SplashBro22 έγραψε:Κοιμάσαι όρθιος δεν ξέρω αν είσαι τόσο χαζός ή ετοιμάζεις κάτι.
Για τα αγωνιστικά είναι απλά αμπαλος...
- kataramenos5
Οποιος δε θελει να ζημωσει 5 χρονια κοσκινιζει...5 χρονια φερνεις Τουντορες,Αγγελους,Στανογιεβιτς και τον προπονητη της Ξανθης.5 χρονια μονο ενα λαχειο σου βγηκε κι αυτο...
Λεφτα παντως δε πιστευω οτι πετας.Οχι εσυ,αποκλειεται.SplashBro22 έγραψε: 4) Σε έχουν φάει τα λεφτά Κροάτες, Σέρβοι, Ρουμάνοι απατεώνες και τον μόνο κανονικό προπονητή που πέρασε τον άφησες να φύγει επειδή σε ζήτησε να μην ασχολούνται με το αγωνιστικό οι άσχετοι.
Ο διάλογος που ακολουθεί είναι φανταστικός και τον κατέβασε η κούτρα μου, δίχως καμιά inside information...
- Τραγωδία κύριε Πρόεδρε? Τι λέτε?
-- Μπα μωρέ, έχουμε ακόμα τα δύο τρίτα ενός ανταγωνιστικού Πρωταθλήματος μπροστά μας, εμείς θα το πάρουμε...
-Τότε τι ήταν και το σημερινό κύριε Πρόεδρε? Μήπως φαρσοκωμωδία?
--Χμμμμμ...Μάλλον έχω καιρό να μιλήσω στα παιδιά και στον προπονητή, για να τους πω πόσο τους πιστεύω...
Αυτιά...
Άντε τώρα να μαζέψεις τα συντρίμμια μας, γιατί, ως Πρόεδρος, ΔΚΕΣ ΣΟΥ είναι ΟΛΕΣ οι τελικές επιλογές...
Στην θέση σου θα βαζα πρόστιμο στους παίχτες και θα διωχνα απ την ομάδα, προπονητή, Τ.Δ. και τον γιο μου!!!! :ugeek:
Μόνο και μόνο για να μην χαθεί η επόμενη χρονιά, η έβδομη...Γιατί την φετινή δεν την σώνει ούτε ο Chuck Norris!!!!
Υ.Γ. Εμείς, μαζί, για μια, ζωή, Αετέ, Αητέ, Δικέέφαλεε, ωωω, ωωω!!!!
- Τραγωδία κύριε Πρόεδρε? Τι λέτε?
-- Μπα μωρέ, έχουμε ακόμα τα δύο τρίτα ενός ανταγωνιστικού Πρωταθλήματος μπροστά μας, εμείς θα το πάρουμε...
-Τότε τι ήταν και το σημερινό κύριε Πρόεδρε? Μήπως φαρσοκωμωδία?
--Χμμμμμ...Μάλλον έχω καιρό να μιλήσω στα παιδιά και στον προπονητή, για να τους πω πόσο τους πιστεύω...

Αυτιά...

Άντε τώρα να μαζέψεις τα συντρίμμια μας, γιατί, ως Πρόεδρος, ΔΚΕΣ ΣΟΥ είναι ΟΛΕΣ οι τελικές επιλογές...

Στην θέση σου θα βαζα πρόστιμο στους παίχτες και θα διωχνα απ την ομάδα, προπονητή, Τ.Δ. και τον γιο μου!!!! :ugeek:
Μόνο και μόνο για να μην χαθεί η επόμενη χρονιά, η έβδομη...Γιατί την φετινή δεν την σώνει ούτε ο Chuck Norris!!!!

Υ.Γ. Εμείς, μαζί, για μια, ζωή, Αετέ, Αητέ, Δικέέφαλεε, ωωω, ωωω!!!!
- PAOK_Antarctica
Αν έχεις στόχους με τον ΠΑΟΚ φέρνεις τον άλλον Λουτσέσκου να διαχειριστεί ρόστερ εκατομμυρίων, τον καλό. Όχι τον Ξανθιώτη του χιλιάρικου.
Αλλά που να ξοδευόμαστε τώρα. Εδώ έπρεπε να αποκλειστούμε από τους ξυλοκόπους για να δούμε μεταγραφές.
Αλλά που να ξοδευόμαστε τώρα. Εδώ έπρεπε να αποκλειστούμε από τους ξυλοκόπους για να δούμε μεταγραφές.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
"κορόιδο,κορόιδο, κοντομηνα κορόιδοοοο
Σου φάγαν όλα τα λεφτά, επιταγες και μετρητά, κορόιδο, κορόιδο, κοντομηνα κοροιδοοοοοο".....
Σου φάγαν όλα τα λεφτά, επιταγες και μετρητά, κορόιδο, κορόιδο, κοντομηνα κοροιδοοοοοο".....
- kataramenos5