Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Πρώτα απ' όλα φταίει ο Στανόγεβιτς.
Κατά δεύτερον τον Οκτώβρη η ομάδα θα είναι μια χαρά.
Κατά τρίτον ο Φέργκιουσον για πολλά χρόνια είχε αποτυχίες και τελικά πήρε πόσα πρωταθλήματα και τσ.λου.
Αυτά.
Υ.Γ. Μέχρι και σε γραφικότητα έχασε από Χιμένεθ.
Κατά τρίτον ο Φέργκιουσον για πολλά χρόνια είχε αποτυχίες και τελικά πήρε πόσα πρωταθλήματα και τσ.λου.
Αυτά.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΖΕΙΣ ΠΛΕΟΝ. Εσύ δεν είσαι Ρουμάνος, σε κλέβει και αμούστακο των τεφαα... Πάρε δρόμο κι ας μπει κανένας γυμναστής για προπονητής, δεν μπορεί να είναι χειρότερος...
Ραζβάν Λουτσέσκου οε οε οε οε ... οε οε οε ... οε οε οε ... Αντε και τουχρόνου...
- Γιώργος Μάτζου 4
Λουτσόσκυλο, Λουτσοσκυλο αλλά δεν . Τώρα δεν είναι περίοδος για αλλαγές προπονητών , αλλά είμαστε τσίρκο Δεν ξέρω τι κάνω πλέον
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
AIΣΧΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ. ΑΙΣΧΟΣ. ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.
Ο Φέργκιουσον πριν αναλάβει τη United, είχε κατακτήσει 3 Πρωταθλήματα στη Σκωτία, Kύπελλα και Κύπελλο UEFA με την Aberdeen F.C.
Aυτά.
Της πλάκας.Mīngus έγραψε:Πρώτα απ' όλα φταίει ο Στανόγεβιτς.
Αυτά.
Ο Φέργκιουσον πριν αναλάβει τη United, είχε κατακτήσει 3 Πρωταθλήματα στη Σκωτία, Kύπελλα και Κύπελλο UEFA με την Aberdeen F.C.
Aυτά.
- SplashBro22
δρόμο. Παρατράβηξε το αστείο. Χωρίς προπονητή η ομάδα καλύτερα θα τα πήγαινε δεν έχεις ιδέα από ποδόσφαιρο το έχεις αποδείξει πολλάκις
- thanos-xanthi
Δρόμο κι ούτε απέξω να μην περνάς από την Τούμπα. Το μόνο που κατάφερες ήταν να μας κάνεις να χάσουμε δυο κρίσιμους μήνες.
1 γκολ σε 5 εκτος εδρας αγωνες νομιζω τα λεει ολα.Τοσο απλα η ομαδα δεν εχει το παραμικρο επιθετικο πλανο,δεν εχει δουλεψει στο ελαχιστο τα στημενα και εχει νοοτροπια χωριου και οχι ομαδας πρωταθλητισμου.Καταφερες και εχασες 2 ματς χωρις να κανεις φαση, σε ματς που δεν δεχτηκαμε φαση,πραγματικο κατορθωμα...
Δεν ξέρω αν πρέπει να σου προσάψω κάτι. Δεν περίμενα περισσότερα και δεν ξέρω και αν αυτοί που σε φέρανε περίμεναν περισσότερα. Απλά θέλω προπονητή. Υπάρχει κανείς κατάλληλος να σώσει την παρτίδα?