++1926nikolasf έγραψε:+1926aspromaura ioannina έγραψε:Ραζβαν κανε μας να σε αγαπησουμε, οτι εγραψε εγραψε, ειναι παρελθον!Με τσαμπουκα και μυαλο για το διπλο!
Răzvan Lucescu
- denyparxeisalio
Re: Răzvan Lucescu
- kataramenos5
Reverse ...voodoo το λεγαν στο χωριο μου.obanebane έγραψε:Ηττοπάθεια και Άγιος ο Θεός.

- PAOK_Antarctica
- Notorious4
- Kostomanolis
Καθε χρονο κερδιζουμε στο οακα και με λουτσεσκου χαλασε η σουπα.
ΚΑΙ το συγκεκριμενο παιχνιδι,διαχρονικα,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ.Μας βλεπουν σαν τη λιβαδεια και φροντιζουμε να το αποδεικνυουμε καθε φορα εδω και 70 χρονια.
Εμενα στα @@ μου τα ματς με το ποκ κατω.Απο πριν τα εχω ξεγραψει.Να τα χασω ολα.Τα επομενα ματς με χαλκηδονες και πανιωνιους ειναι αυτα που δινουν το πρωταθλημα.
Αν διωξουν τον λουτσεσκου,ποιον νομιζετε οτι θα φερουν?Κανα γκαρσια που το παιζει προπονητης ή κανα σιχαμενο κωλογλυφτη τσιωλη.
ΚΑΙ το συγκεκριμενο παιχνιδι,διαχρονικα,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΡΜΠΙ.Μας βλεπουν σαν τη λιβαδεια και φροντιζουμε να το αποδεικνυουμε καθε φορα εδω και 70 χρονια.
Εμενα στα @@ μου τα ματς με το ποκ κατω.Απο πριν τα εχω ξεγραψει.Να τα χασω ολα.Τα επομενα ματς με χαλκηδονες και πανιωνιους ειναι αυτα που δινουν το πρωταθλημα.
Αν διωξουν τον λουτσεσκου,ποιον νομιζετε οτι θα φερουν?Κανα γκαρσια που το παιζει προπονητης ή κανα σιχαμενο κωλογλυφτη τσιωλη.
- aspromaura ioannina
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ναι,αλλα καθε χρονο βγαινουμε και δευτεροτριτοι. Υποτιθεται οτι φετος θελουμε να κανουμε αυτα που ΔΕΝ κανουμε καθε χρονο. Δηλαδη να βγουμε πρωταθλητες και να παιξουμε και μια μαμημενη μπαλα στην αθηνα.Sekeris4 έγραψε:Καθε χρονο κερδιζουμε στο οακα και με λουτσεσκου χαλασε η σουπα.
Αμα θελουμε μια επαναληψη των προηγουμενων σεζον,μια χαρα τα πηγαινουμε. Αλλα πειτε το μας απτην αρχη.Αυτα τα "θα πεθανουμε για το πρωταθλημα" γιατι τα λετε και κοροιδευετε τον κοσμακη?
Πρωταθλητης θα βγεις αν καθαρισεις πανιωνιους,χαλκηδονες,πλατανιαδες,παγουραδες,τριπολες,λαμιες,ξανθες και περιστερια.Κανενα πρωταθλημα δεν κριθηκε στα ματς με το ποκ.Alastor έγραψε:Ναι,αλλα καθε χρονο βγαινουμε και δευτεροτριτοι. Υποτιθεται οτι φετος θελουμε να κανουμε αυτα που ΔΕΝ κανουμε καθε χρονο. Δηλαδη να βγουμε πρωταθλητες και να παιξουμε και μια μαμημενη μπαλα στην αθηνα.Sekeris4 έγραψε:Καθε χρονο κερδιζουμε στο οακα και με λουτσεσκου χαλασε η σουπα.
Αμα θελουμε μια επαναληψη των προηγουμενων σεζον,μια χαρα τα πηγαινουμε. Αλλα πειτε το μας απτην αρχη.Αυτα τα "θα πεθανουμε για το πρωταθλημα" γιατι τα λετε και κοροιδευετε τον κοσμακη?
- Μαυρο Χιονι
- Moderator