Αληθεια μερικες φορες νομιζω πως καποιοι απλα διαλεγετε λεξεις μονο και μονο για να βαλετε φυτιλια. Αν δεν κερδισουμε ουτε εκει ΠΑΛΙ, φυσικα θα φταιει αυτος. ΑΝ κερδισουμε θα παει το credit σε αυτον. Με την τριπολη ΔΕΝ εδωσα καθολου ευσημα γιατι απλα δεν παιξαμε αυτο που επρεπε και κερδισαμε λογω ποιοτητας καποιων παικτων.BlackBlockAttack έγραψε:Ραζβαν οτι και να γινει καλη κουβεντα δε προκειτε να ακουσεις...Αν κερδισουμε θα το κανει η ποιοτητα των ποδοσφαιριστων και αν χασουμε θα φταις εσυ...
Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Κερδίσουμε δεν κερδίσουμε, ατομική/προσωπική χρεωπίστωση σε ομαδικό άθλημα δεν υφίσταται.
- sourmenetes
- Moderator
Δε βγαζουν λογικη αυτα που λες.Dimg4 έγραψε:Αληθεια μερικες φορες νομιζω πως καποιοι απλα διαλεγετε λεξεις μονο και μονο για να βαλετε φυτιλια. Αν δεν κερδισουμε ουτε εκει ΠΑΛΙ, φυσικα θα φταιει αυτος. ΑΝ κερδισουμε θα παει το credit σε αυτον. Με την τριπολη ΔΕΝ εδωσα καθολου ευσημα γιατι απλα δεν παιξαμε αυτο που επρεπε και κερδισαμε λογω ποιοτητας καποιων παικτων.BlackBlockAttack έγραψε:Ραζβαν οτι και να γινει καλη κουβεντα δε προκειτε να ακουσεις...Αν κερδισουμε θα το κανει η ποιοτητα των ποδοσφαιριστων και αν χασουμε θα φταις εσυ...
- navigator11
Ειλικρινά, έχει καταντήσει κωμικοτραγικό όλο αυτό. ΑΝ ..., τότε ΘΑΑΑ ...! Κι ΑΜΑ ΔΕΕΝΝΝΝ, τότε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑΑΑΑ ...!!!!
[youtube]V5YcNFjW5JQ[/youtube]
Αν τα ελεγε αλλος θα εβγαζαν.sourmenetes έγραψε:Δε βγαζουν λογικη αυτα που λες.Dimg4 έγραψε:Αληθεια μερικες φορες νομιζω πως καποιοι απλα διαλεγετε λεξεις μονο και μονο για να βαλετε φυτιλια. Αν δεν κερδισουμε ουτε εκει ΠΑΛΙ, φυσικα θα φταιει αυτος. ΑΝ κερδισουμε θα παει το credit σε αυτον. Με την τριπολη ΔΕΝ εδωσα καθολου ευσημα γιατι απλα δεν παιξαμε αυτο που επρεπε και κερδισαμε λογω ποιοτητας καποιων παικτων.BlackBlockAttack έγραψε:Ραζβαν οτι και να γινει καλη κουβεντα δε προκειτε να ακουσεις...Αν κερδισουμε θα το κανει η ποιοτητα των ποδοσφαιριστων και αν χασουμε θα φταις εσυ...
Ε να λεμε τι θελετε ρε παιδια να γινει το φορουμ μια ωραια παρεα θετικοτητας και παρωπιδωνnavigator11 έγραψε:Ειλικρινά, έχει καταντήσει κωμικοτραγικό όλο αυτό. ΑΝ ..., τότε ΘΑΑΑ ...! Κι ΑΜΑ ΔΕΕΝΝΝΝ, τότε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑΑΑΑ ...!!!!
Ρε συ Dimg4 έχεις εμπάθεια με τον συγκεκριμένο σεβαστό, άσχετα αν κι εγώ θέλω να απομακρυνθεί άμεσα.
Οχι ρε μαν, απλα δεν τον θελω στον ΠΑΟΚ του 2017 με αυτο το ροστερ. Τεσπα επειδη δεν ειναι στο χερι μου, ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΜΕ @@@ ΟΧΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ. ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
- Sick Bastard
Ραζβάν μου, όταν μ'έχεις αποστολή τον Κάμπος και τον Λημνιό εκτός
δεν ξεκινάμε καλά.
Τέλος πάντων, ότι σας φωτίσει ο όποιος θεός πιστεύετε
δεν ξεκινάμε καλά.
Τέλος πάντων, ότι σας φωτίσει ο όποιος θεός πιστεύετε
- ΑποστόληςΑ
Μ' αυτόν τον προπονητή διαφώνησα από τον πρώτο του αγώνα στον ΠΑΟΚ! Μακάρι να του έρθουν όλα δεξιά, κι εγώ να λωκοτουμπιάσω, για το καλό της ψυχής μου και του ΠΑΟΚ...
- PAOK_Antarctica
Στο πρώτο σοβαρό τεστ στο πρωτάθλημα αποτύχαμε. Όχι επειδή δεν κερδίσαμε, αλλά επειδή κατεβήκαμε για να μην χάσουμε.
Να δούμε τώρα.
Να δούμε τώρα.
- painkiller4
Λοιπόν τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Ξεκινά μια σειρά παιχνιδιών μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου που κατά την άποψή μου είναι τα κριτήρια για να δούμε τι θα γίνει όσο αφορά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Αρχής γενομένης από το ματς με την ξαδέρφη θα φανεί τι σκαμπαζεις και θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι με την φετινή χρονιά.
Τα ψέματα τέλος.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεκινά μια σειρά παιχνιδιών μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου που κατά την άποψή μου είναι τα κριτήρια για να δούμε τι θα γίνει όσο αφορά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Αρχής γενομένης από το ματς με την ξαδέρφη θα φανεί τι σκαμπαζεις και θα δείξει τι μέλλει γενέσθαι με την φετινή χρονιά.
Τα ψέματα τέλος.
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
Έχω διαβάσει δηλώσεις παιχτών μεσοβδομαδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος,
κανένα έλεος, θα το πάρουμε, να παίξουμε καλά κι εκτός έδρας, από λόγια χορτασμένοι ήμαστε όλοι.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Κερδίζετε κι είστε πρώτοι. Αποδείξτε ότι δε λέτε λόγια του αέρα.
Γιατί ο μόνος που δεν είπε λόγια του αέρα, γι αυτό το ματς, σε αντίθεση με τον αποτυχημένεθ, είναι ο προπονητή σας.
Το βάζω κι εδώ για το μετά κι αν στραβώσει το ματς.
κανένα έλεος, θα το πάρουμε, να παίξουμε καλά κι εκτός έδρας, από λόγια χορτασμένοι ήμαστε όλοι.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Κερδίζετε κι είστε πρώτοι. Αποδείξτε ότι δε λέτε λόγια του αέρα.
Γιατί ο μόνος που δεν είπε λόγια του αέρα, γι αυτό το ματς, σε αντίθεση με τον αποτυχημένεθ, είναι ο προπονητή σας.
Το βάζω κι εδώ για το μετά κι αν στραβώσει το ματς.
αντε και η σωστη απαντηση ειναι οτι κανενας δεν θα μας ειχε σε καλυτερη κατασταση. λυθηκε καποιο προβλημα?The_Stalker έγραψε:Η ερώτηση που δεν μπορούν να απαντήσουν με άνεση οι φύλακες (που θα μπορούσε να γίνει και poll):
"Από τους υπόλοιπους 15 προπονητές της λίγδας, πόσοι και ποιοί θα μας είχαν σε καλύτερη θέση/κατάσταση από τη σημερινή;" Εννοείται με τα ίδια δεδομένα που ίσχυσαν και ισχύουν για το ρουμάνο.
εχουμε εναν στοχο, ενα ροστερ, εναν ανταγωνισμο, εναν προπονητη. πιστευεις οτι το ροστερ που εχεις και σε σχεση με τον φετινο ανταγωνισμο ειναι για πρωταθλημα? εαν ναι, πιστευεις οτι ο προπονητης που εχεις σου δινει την ιδια σιγουρια που σου δινει το ροστερ οτι μπορει να παρει το πρωταθλημα? εαν σου δινει την ιδια ή μεγαλυτερη σιγουρια απο το ροστερ, τοτε ολα οκ. εαν σου δινει καμια ή μικροτερη σιγουρια απο το ροστερ, τοτε προβλημα.
προσωπικα πιστευω οτι ειναι αμαρτια για τον ΠΑΟΚ στις φετινες συνθηκες να μην εχει εναν προπονητη-ηγετη που θα κανει το ονειρο πραγματικοτητα και προσευχομαι να μην μου το στερησει η ελλειψη ικανοτητων, εμπειρειας, παραστασεων και ταλεντου του ρουμανου.