ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. 5/11 19:30 Novasports1
- Petros1988
Re: ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. 5/11 19:30 Novasports1
Παιδιά εγώ το ματς το βλέπω πολύ κλειστό και θα πάει στο 1 γκολ το ποιος θα κερδίσει!Η κούραση θα έχει καταλητικό ρόλο στην εκβαση του παιχνιδιού κάτι που είναι υπέρ μας!Προβλέπω γκολ ο ΠΑΟΚ στο πρώτο 20λεπτο!
rainmaker έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα :
ΠΑΙΞΤΕ-ΜΠΑΛΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-ΚΑΙ-ΚΕΡΔΙΣΤΕ-ΓΑΜΩ-ΤΟ-ΦΕΛΕΚΙ-ΣΑΣ
- Sick Bastard
Έχω διαβάσει δηλώσεις παιχτών μεσοβδομαδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος,
κανένα έλεος, θα το πάρουμε, να παίξουμε καλά κι εκτός έδρας, από λόγια χορτασμένοι ήμαστε όλοι.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Κερδίζετε κι είστε πρώτοι.
κανένα έλεος, θα το πάρουμε, να παίξουμε καλά κι εκτός έδρας, από λόγια χορτασμένοι ήμαστε όλοι.
Όταν ο ΠΑΟΚ πάει με καλές προϋποθέσεις ( πχ ενδιάμεσο ματς με Μιλαν ) , χάνει στα σημεία όπου υποτίθεται έχει πλεονέκτημα.
Λογικά θα έχουν περισσότερα τρεξίματα και δύναμη από εμάς
Λογικός άσσος
Λογικά θα έχουν περισσότερα τρεξίματα και δύναμη από εμάς
Λογικός άσσος
- Petros1988
Πρέπει να αποβάλουμε αυτην την ηττοπάθεια που έχουμε στην Αθήνα με ακομή και στα χειρότερά τους να είναι ακόμη και στο Γ τοπικό να είναι η αεκ ο παναθηναικός και ο γαυρος(όχι τόσο πολύ πιο έυκολα πέρνουμε αποτέλεσμα στον γάυρο)πάντα χάνουμε και τόσα χρόνια δεν έχει βρει κάνεις τι φταίει!Ας μας πει κάποιος απο δω μέσα που γίναμε όλοι προπονητές τι μας πιάνει και δεν μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα σε οακα και λεωφόρο τόσα χρόνια?Ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο έχει κάποιος στάντα χαμένους βαθμούς και είναι μέσα σε αυτες τις έδρες πω γίνεται αυτο!
- potamda
- Bet Guru 2023
Σήμερα είναι παιχνίδι - κλειδί. Με νίκη τελειώνει η ιστορία του εύκολου προγράμματος και το άγχος μιας πιθανής επόμενης γκέλας, αφού φεύγεις μπροστά με 4 πόντους από τους διώκτες.
Ας έχουν αυτοί την πίεση μη χάσουν άλλους βαθμούς!
Δεν πρέπει να κατεβούμε για την ισοπαλία, πρέπει να μπούμε να τους πατήσουμε! Μια φορά επιτέλους!!!
Και με τον γκέι θα ήταν κουρασμένοι υποτίθεται και θα το εκμεταλλευόμασταν, αλλά τελικά μείναμε στα λόγια...
Ας έχουν αυτοί την πίεση μη χάσουν άλλους βαθμούς!
Δεν πρέπει να κατεβούμε για την ισοπαλία, πρέπει να μπούμε να τους πατήσουμε! Μια φορά επιτέλους!!!
Και με τον γκέι θα ήταν κουρασμένοι υποτίθεται και θα το εκμεταλλευόμασταν, αλλά τελικά μείναμε στα λόγια...
Συμφωνώ απόλυτα...Sick Bastard έγραψε:Έχω διαβάσει δηλώσεις παιχτών μεσοβδομαδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος,
κανένα έλεος, θα το πάρουμε, να παίξουμε καλά κι εκτός έδρας, από λόγια χορτασμένοι είμαστε όλοι.
Μόνο με νίκη σήμερα θα μας κάνετε να πιστέψουμε στο Πρωτάθλημα!!!!

Π.Α.Ο.Κ. γερά γερά και γ@μ@ τα μουνι@....

Π.Α.Ο.Κ. γερά γερά και γ@μ@ τα μουνι@!!!!

- kataramenos5
Εμεις εδω πανω μαθαμε αλλιως.ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑ.Παμε χαλρα χωρις αγχος να παιξουμε τη μπαλιτσα μας κι οτι βγει.Δε θελει πολυ στεναχωρια.Τοσα χρονια με την πιεση δε βγαινει τιποτα δε το βλεπετε?Αλλαξαν οι καιροι δε παιζουν πια ο Φουντουκιδης,ο Αποστολιδης κι ο Ιωσηφιδης.Σε κεινους η πιεση του κοσμου ειχε αποτελεσμα στους σημερινους οχι.Παρτε το αλλιως.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΑΤΣ
πάρτε το ρεεεεε
παιχνίδι 6 πόντων
δεν πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε, λόγω κόμπλεξ και έλλειψης πάθους
πάρτε το ρεεεεε
παιχνίδι 6 πόντων
δεν πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε, λόγω κόμπλεξ και έλλειψης πάθους
Αυτά τα ματς δεν πρέπει να τα χάσεις .. ντέρμπι εκτός έδρας το χ είναι βολικό .. το θέμα είναι να μην πάρουν το 6ποντο και να τους κερδίσεις στην τούμπα... για μένα το χ είναι μια χαρά ...
Aφηστε τα ριβερς σαικολοτζι που σας έμαθε ο αρρωστος,δεν πιάνουν...
Παιζουμε σύμφωνα με την αξία μας και κερδίζουμε.
Βιειρίνια βάλε 2 γκολακια, αντε πασα μου...
ΥΓ: Το καθαρισε το ματσάκι η Κ20 του Γκαρσία...παραδειγματιστείτε...
Παιζουμε σύμφωνα με την αξία μας και κερδίζουμε.
Βιειρίνια βάλε 2 γκολακια, αντε πασα μου...
ΥΓ: Το καθαρισε το ματσάκι η Κ20 του Γκαρσία...παραδειγματιστείτε...
- kataramenos5
Τι ριβερς σαικολοτζι με τα γατια που χουμε μπλεξει.Την αληθεια λεμε .Δεν αντεχουν τη πιεση.
Δεν ειναι γατιά, τιγρεις είναι σε ηρεμία...είναι να μην αγριεψουν...
Σημερα πιστευω οτι θα δουμε μια συνεχεια του πρωτου ημ. με τον αστερα, θελω να δω και τη διαρκεια ομως, σιγα σιγα θα δεσει η ομαδα και οσο ειμαστε ψηλα αισιοδοξω, οταν ρολαρουμε θα βγαλω πολλα γουστα...
Παμε ομαδαρα μου....
Γ@μ@ το σιχαμα και μην κοιταξεις πισω σου απο σημερα και περα...
Παμε ομαδαρα μου....
Γ@μ@ το σιχαμα και μην κοιταξεις πισω σου απο σημερα και περα...