ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. 5/11 19:30 Novasports1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: ΑΕΚ-Π.Α.Ο.Κ. 5/11 19:30 Novasports1

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

vs40 έγραψε:Όσοι είδαν το παιχνίδι της Αεκ με Μίλαν βλέπω τρομάξανε.
Εμένα δεν με τρόμαξε η ΑΕΚ. Έπαιξε δυναμικά και με πάθος και πήρε δίκαιη ισοπαλία από έναν μέτριο αντίπαλο.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Η Μίλαν με τρομαξε εμένα...δεν την περίμενα τέτοιο χάλι... :D
Vs40 δεν έχουμε κερδίσει ακόμα εκτός έδρας...και αυτό με τρομάζει.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δεν κερδίσαμε την Καλαμαριά;;;
Τι άλλο θέλετε πια;;;
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Σωστος ο Ανταρτικος...το ξέχασα το πρώτο μας διπλό! Ε, αφου πήραμε το κολάι διπλο είναι...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Το πιο ενθαρρυντικό απ όλα για την Κυριακή, είναι ότι όποτε ο Π.Α.Ο.Κ. παίζει σαν "ξεγραμμένος"...Γ@ΜΑΕΙ!! :opaokara:

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

paokovios1974 έγραψε:Εικόνα

Απο τη στιγμη που τους ειχαμε κερδισει με αυτους τους παιχτες (καλοι, χρυσοι αλλα με συγκεκριμενο ταβανι οι περισσοτεροι), τοτε μπορουμε να τους κερδισουμε και την Κυριακη. Βασικα, για να το θεσω καλυτερα: ΠΡΕΠΕΙ να τους κερδισουμε.

Λιγη αισιοδοξια ρε παιδια, δεν παιζουμε με κανενα μεγαθηριο..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Στα ..παπακια μας τα πρεπει.Απολαυστε το ταξιδι μαγκες
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός μέσα από το paokfc.gr.

Για την κατάσταση της ομάδας και το παιχνίδι της Κυριακής: «Έχουμε κάνει καλή δουλειά αυτή την εβδομάδα. Έχουμε κίνητρο και αυτοπεποίθηση. Είμαι ικανοποιημένος από την δουλειά και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Κοντράρονται δύο μεγάλες ομάδες. Η ΑΕΚ παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο στηριζόμενη στην ατομική ποιότητα, ενώ εμείς παίζουμε με βάση το σύνολο. Όπως και σε όλα τα παιχνίδια, οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που θα κρίνουν την αναμέτρηση» .

Εγώ αν ήμουν μεγαλομέτοχος, μετά από αυτές τις δηλώσεις θα τον είχα σουτάρει. Ο ΠΑΟΚ μίστερ έχει τριπλάσιο μπάτζετ από την αεκ. Είναι πολύ άδικο προς τη διοίκηση να λες ότι η αεκ έχει την ατομική ποιότητα και εμείς την ομαδική, πενεύοντας τον εαυτό σου. Πραγματικά σιχαίνομαι τέτοιες συμπεριφορές. Η αεκ είναι η ομάδα βασιζόμενη στο σύνολο, όλοι το λένε, και για αυτό θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του Μάνταλου στο επερχόμενο ντέρμπι. Εείς αντίθετα από ομαδική οργάνωση λίγα πράγματα, παρά μόνο ατομική ποιότητα έχουμε. Είναι υποτιμητικό και για τους ποδοσφαιριστές μας. Δε θέλω να χαλάσω εδώ μέσα ΕΓΩ το κλίμα, αλλά αυτές δεν είναι δηλώσεις - είναι ψέμματα. Ως οπαδός δε με ενιδααφέρουν οι δηλώσεις του στιλ mind tricks ή τα εποικινωνιακά. Η ουσία με ενδιαφέρει, και αυτή είναι μια από τις ελάχιστες φορές που μένω σε δηλώσεις. Η δειλία προσωποιημένη.

Η ατομική ποιότητα ποιών??
Του Ανέστη? του Γαλανόπουλου? του Λαμρόπουλου, του Βινίσιους, του Μπακάκη? Μόνο μπροστά είναι δυνατοί. Μεγάλο κατόρθωμα να λες ότι ο αντίπαλός σου έχει καλύτερη ατομική ποιότητα όταν έχεις στο ρόστερ σου παίκτες του 1,5εκ. Να το πάω από την ανάποδη: Τόσα χρόνια γιατί αυτό δεν το ακούσαμε ούτε μια φορά από τα χείλη του Χιμένεθ? Που εγώ τον συμπονώ τον άνθρωπο. Ο Χιμένεθ τους ανεβάζει το υλικό του δεν το υποτιμά. Έπειτα θέλεις ο προπονητής σου να σε βοηθάει στις πωλήσεις του κλαμπ. Θεωρώ πολύ προσβλητικό να μου λέει ο άλλος η αεκ έχει ατομική ποιότητα και όχι εγώ. Δηλ όταν έρθει η ώρα να πουλήσεις πόσο θα πάρεις όταν ο προπονητής σου χαμηλώνει τόσο τον πήχη?
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δεν νομιζω πως εννοουσε οτι η αεκ ειναι εχει καλυτερη ατομικη ποιοτητα απο τον ΠΑΟΚ. Απλως υπογραμμισε, το κυριο χαρακτηριστικο καθε ομαδας ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, κατα τη γνωμη του. Τωρα αν οντως η αεκ στηριζεται στην ατομικη ποιοτητα και εμεις στην συνολικη ειναι αλλο ζητημα.
Και για να μη νομιζεις οτι τον αβανταρω, να ξερεις οτι τον εχω κραξει οσο κανεναν αλλον προπονητη.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Αμάν με το τι θα πει ο Ρουμάνος ,στην γωνία τον έχετε ... εννοεί οτι αυτοί ολα τα ματς τα πήρανε με την ατομική ποιότητα του λαζαρου και Μάνταλου... εκεί βασίζονται...ειναι αλήθεια ... εσύ σε ποιανού ατομική ποιότητα εκτος ματος που ειναι Μπακ πήρες βαθμούς???
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ειρήνη υμίν και ...f@ck them all
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Για αυτο δε σταυρωσαμε διπλο εκτος.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Ρε δεν παει να κελαηδα στις συνεντευξεις ο Ρουμανος.Να κοψει τον κωλο του να φερει το διπλο την Κυριακη και ας λεει οτι θελει.

Θελουμε την κουπα,θελουμε η ομαδα να παιζει καλη μπαλα και θελουμε αποτελεσματα. Αν ο Αναστασιαδης μας εφερνε το πρωταθλημα,θα ακουγα και για Παναγιες στις συνεντευξεις,θα νηστευα κιολας.

Καλη μπαλα,αποτελεσματα και στο τελος κουπα.Αυτα με νοιαζει να κανει ο Λουτσεσκου και ας λεει οτι θελει για την αεκ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΠΑΙΧΤΑΡΙΝΙΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

[youtube]34lyxmzm0-Q[/youtube]
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Εχουμε καμια πληροφορια για πιθανη ενδεκαδα παιδια;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”