Γιώργος Σαββίδης
- kataramenos5
Re: Γιώργος Σαββίδης
Οχι αγορι μου ,ολοι εχουν.Απλα πασχουν απο χρυσοψαριωση και 2 βδομαδες μετα ξεχνανε κι αυτα που οι ιδιοι εχουν γραψει.Μια βολτα στο " Νεα αρθρα & σχολια γι αλλες ομαδες" τη μερα που εγινε το νιονιος γαυρος θα επαναφερει την τοσο ευκολα χαμενη μνημη τους.Η το βιντεακι με τα highlights του αγωνα.goran 64 έγραψε: Τελικά μάλλον μόνο εγώ (μπορεί κι ο navigator11 κι ο kat) έχω(ουμε) πρόβλημα με τις φετινές διαιτησίες?![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω...
-
Dimg4
γιατι?ΑποστόληςΑ έγραψε:Το μήνυμα του Γ. Σαββίδη στον Μάνταλο: "Wish you succesful and fast recovery pektara. We play better against strong opponents".
Καλώς για μένα του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση, αλλά αυτό το pektara δεν νομίζω ότι χρειαζόταν.
kataramenos5 έγραψε:
Οχι αγορι μου ,ολοι εχουν.Απλα πασχουν απο χρυσοψαριωση και 2 βδομαδες μετα ξεχνανε κι αυτα που οι ιδιοι εχουν γραψει.Μια βολτα στο " Νεα αρθρα & σχολια γι αλλες ομαδες" τη μερα που εγινε το νιονιος γαυρος θα επαναφερει την τοσο ευκολα χαμενη μνημη τους.Η το βιντεακι με τα highlights του αγωνα.
Αν αναφερεσαι σε εμενα (το λεω γιατι εγραψα οτι αυτο το παιχνιδι το πηρε ο γαυρος με τον διαιτητη) ειχα αιτιολογησει το σκεπτικο μου,να επαναλαβω τι ειχα γραψει.
Πιστευω οτι ο συγκεκριμενος τα πηρε χοντρα γιατι το παιχνιδι ηταν κομβικοτατο,τοσο χοντρα που δεν τον ενοιαζε αν θα ξαναδιαιτητευσει.
Το θεμα με αυτον ειναι αν θα παραμεινει στους πινακες (θεωρω πως τον εχουν τελειωσει ηδη) παντα θα υπαρχουν στημεν@ι,το θεμα ειναι να μην μενουν ατιμωρητοι.
Φανταζομαι ολοι βλεπετε ελληνικο πρωταθλημα παρα πολλα χρονια,αν πιστευετε οτι το φετινο δε διαφερει με αυτο που ζησαμε 20 χρονια στην Ελλαδα,τοτε τι να πω,τσαμπα συζηταμε.
- ΑποστόληςΑ
Γ. Σαββίδης: «Είμαστε όλοι Έλληνες»
SDNA 2 Νοεμβρίου 2017, 20:25
Την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μίλαν παρακολουθεί και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα στην ελληνική ομάδα.
Λίγα 24ωρα πριν από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, το μέλος του ΔΣ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, τοποθετήθηκε για την σημερινή “μάχη” της Ένωσης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
«Σήμερα είμαστε όλοι Έλληνες. Γερά».
Έχει κάνει στροφή 180 μοιρών από τότε που ευχόταν νίκες στις αντιπάλους των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟ. Αυτό είναι καλό.
SDNA 2 Νοεμβρίου 2017, 20:25
Την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μίλαν παρακολουθεί και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα στην ελληνική ομάδα.
Λίγα 24ωρα πριν από το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ, το μέλος του ΔΣ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, τοποθετήθηκε για την σημερινή “μάχη” της Ένωσης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:
«Σήμερα είμαστε όλοι Έλληνες. Γερά».
Έχει κάνει στροφή 180 μοιρών από τότε που ευχόταν νίκες στις αντιπάλους των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟ. Αυτό είναι καλό.
Οι τόσο γρήγορες (ανα)στροφές 180 μοιρών θαρρώ ότι, αν μη τι άλλο, δείχνουν το μέγεθος της ανωριμότητας... :ugeek:
- paokovios1974
- paokovios1974
Το ξερω
Απο το ας περιμενουν οι γυναικες η ατακα.
Ηταν πεναλτυ κυριε Παναγιωτη?
Απο το ας περιμενουν οι γυναικες η ατακα.
Ηταν πεναλτυ κυριε Παναγιωτη?
-
Dimg4
Εκτιθεται μονος του και καλα κανουν και τον κραζουν για αυτο. Πριν λιγο καιρο καλη επιτυχια στους αντιπαλους και τωρα ειμαστε ολοι ελληνες
Η νέα ανάρτηση του, πάνω σε μια παλιά φωτό του Λουτσέσκου με το μεσαίο δάχτυλο να προεξέχει, που γράφει
tell us about madness...Mono PAOK re...Razvan gera ke diplo stin athina,
με εξοργίζει όσο δεν γίνεται, δίχως να ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...
Ένα έχω πάντως να πω με σιγουριά...ΜΠΛΕΞΑΜΕ...
tell us about madness...Mono PAOK re...Razvan gera ke diplo stin athina,
με εξοργίζει όσο δεν γίνεται, δίχως να ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...
Ένα έχω πάντως να πω με σιγουριά...ΜΠΛΕΞΑΜΕ...
- BlackBlockAttack
Φτασαμε να μας εξοργιζει η στηριξη στο προπονητη της ομαδας μας και οτι παμε για το δυπλο στην Αθηνα η γιναμε σεμνοτυφοι?
-
Dimg4
Η κωλοτουμπες του σε διαστημα 2 μηνων και η αμπαλοσυνη του ποδοσφαιρικα μας ενοχλει.
- BlackBlockAttack
Ανθρωποφαγια...Σε καθε του ποσταρισμα θα πρεπει να γινει και σχολιασμος λες και εμεις αν ειμασταν στη θεση του θα τα καναμε ολα τελεια...