Αδερφε Γκόραν ελπίζω να εννοεις με την ανάποδη να το χρησιμοποιήσουμε το ανοιχτήρι!!!goran 64 έγραψε:Για να ανοίξει η σφραγισμένη άμυνα της κούλας...Κάπως έτσι...
![]()
![]()
![]()
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 88. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
πρωταθλητη Ευρωπης ηρθε η ωρα να παρεις την ομαδα πανω σου... σκιστους την κυριακη... 
Πολύ όμορφες στιγμές... Μπράβο για την πολύ καλή ιδέα.... Με τις συνεντεύξεις με ΠΑΟΚτσακια
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω θελω να πω Μπραβο για εμφανίσεις μονο
Κ καλον ειναι να σταματήσουν τα πολλα λογια κα ν αρχίσουν τα διπλα
Κ καλον ειναι να σταματήσουν τα πολλα λογια κα ν αρχίσουν τα διπλα
Πες τα ρε ΜΑΝΙ...
Από σκηνοθετικές ιδέες για εξωαγωνιστικές "παραστάσεις θεάτρου" καλά τα πάνε μερικοί εκεί στην Π.Α.Ε., ενώ άλλος είναι ο βασικότερος ρόλος τους, στον οποίο δεν βλέπω να ανταπεξέρχονται και πολύ πολύ...Φεεεέτααα!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ, καλό θα ναι, πρώτα & κύρια, να σκυλιάζουν μέσα στο γήπεδο, μειώνοντας την "ηθοποιία" απ έξω, ώστε ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...
Από σκηνοθετικές ιδέες για εξωαγωνιστικές "παραστάσεις θεάτρου" καλά τα πάνε μερικοί εκεί στην Π.Α.Ε., ενώ άλλος είναι ο βασικότερος ρόλος τους, στον οποίο δεν βλέπω να ανταπεξέρχονται και πολύ πολύ...Φεεεέτααα!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ, καλό θα ναι, πρώτα & κύρια, να σκυλιάζουν μέσα στο γήπεδο, μειώνοντας την "ηθοποιία" απ έξω, ώστε ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...
Το αγωνιστικό είναι το ποιο σημαντικό, αλλά και αυτά είναι σημαντικά σε μια μεγάλη ομάδα, τώρα κρίνουμε αυτήν την κίνηση αν είναι καλή η όχι.... Εννοείται ότι το αγωνιστικό είναι πάνω από όλα.....
Ο καθένας με τις προσεγγίσεις του και με τις προτεραιότητες του...Ξαναλέω τα ίδια που έλεγα κι από πρόπερσι...
Η δική μου προσέγγιση λοιπόν είναι ότι μεγάλη ομάδα δεν γίνεσαι με το ψευτοmarketing και την ψευτοδιαφήμιση, αλλά με σωστό στρατηγικό σχεδιασμό, άρτια οργάνωση μέσα και έξω απ το γήπεδο και φυσικά δράσεις κι όχι λόγια!
Αν ήμασταν πρώτοι με 5-6 βαθμούς διαφορά απ τον δεύτερο, πάρα πολύ σωστά θα μου φαίνονταν όλα αυτά, όμως...
Θαρρώ ότι εμείς βιαζόμαστε να φτάσουμε στο Ψ και το Ω δίχως να χουμε κάνει προηγουμένως τα Δ, Ε, Ζ, κ.ο.κ.!!!!
Το timing, στον κάθε σχεδιασμό, παίζει πρώτιστο ρόλο...Δίχως βέβαια να διεκδικώ και το αλάθητο του Πάπα... :ugeek:
Η δική μου προσέγγιση λοιπόν είναι ότι μεγάλη ομάδα δεν γίνεσαι με το ψευτοmarketing και την ψευτοδιαφήμιση, αλλά με σωστό στρατηγικό σχεδιασμό, άρτια οργάνωση μέσα και έξω απ το γήπεδο και φυσικά δράσεις κι όχι λόγια!
Αν ήμασταν πρώτοι με 5-6 βαθμούς διαφορά απ τον δεύτερο, πάρα πολύ σωστά θα μου φαίνονταν όλα αυτά, όμως...
Θαρρώ ότι εμείς βιαζόμαστε να φτάσουμε στο Ψ και το Ω δίχως να χουμε κάνει προηγουμένως τα Δ, Ε, Ζ, κ.ο.κ.!!!!
Το timing, στον κάθε σχεδιασμό, παίζει πρώτιστο ρόλο...Δίχως βέβαια να διεκδικώ και το αλάθητο του Πάπα... :ugeek:
-
xrisitsapa
Αλλη η δουλεια του marketing, αλλη του αγωνιστικου τμηματος.
Μακαρι το αγωνιστικο να ειχε κανει τα αλματα προοδου που εχουμε κανει στο marketing....
Μακαρι το αγωνιστικο να ειχε κανει τα αλματα προοδου που εχουμε κανει στο marketing....
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Γκοραν έχεις άδικο σε αυτό που γράφεις. Τέτοιες κινήσεις στην εποχή της εικόνας και του διαδικτύου, γεννούν νέους οπαδούς και δη με τον αντρε έναν πρωταθλητή ευρωπης, αγαπημένο της κερκίδας και συμπαίκτης του κριστιανο και και και... Όπως και ή βοήθεια που δίνει ή παε σε όλες αυτές τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Είναι δράσεις μιας σωστά οργανωμένης εταιρείας. Το αγωνιστικό κατά τη γνώμη μου είναι ένα τσακ στο να απογειωθεί και αυτό. Φέτος έγινε με το κύπελλο, θα συνεχίσει με το πρωτάθλημα
Αυτό που λες ισχύει, εν μέρει βέβαια, αλλά μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ, οπότε δεν το συνεχίζω τζάμπα...xrisitsapa έγραψε:Αλλη η δουλεια του marketing, αλλη του αγωνιστικου τμηματος.
Αν πάλι θέλεις να το συζητήσουμε, ξαναδιάβασε προσεκτικά το post μου και πάμε σε κάποιο κατάλληλο topic...
Υ.Γ. Αδερφέ Μαυρόχιονε, αν κρίνεις λάθος αυτό που γράφω, δεν πρόκειται να σου αλλάξω άποψη...
Πάντως από οπαδούς, τουλάχιστον σε πλήθος και σε τρέλα για την ομάδα, μια χαρά θαρρώ ότι τα πάμε...Από τίτλους πάσχουμε κι από DNA Π.Α.Ο.Κ. (όχι το γιαλαντζί, του κυρ Νίκου, το αυθεντικό, αυτό του αγωνιστή, που είχαν οι παλιοί), σε όλους μάλιστα τους τομείς, με πρωταρχικό το αγωνιστικό...
Με τα λόγια όμως ΔΕΝ αποκτιέται τίποτα απ τα δύο, αυτό είναι το point μου και sorry για το off topic!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 03 Νοέμ 2017, 12:58, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτό ακριβώς αν είναι να μην βοηθάει ο ΠΑΟΚ κόσμο γιατί το αγωνιστικό μας ενδιαφέρει.... Όλα πρέπει να αναπτύσσονται παράλληλα σε μια μεγάλη ομάδα.....
Μην το συνεχίζεις γιατί έχεις άδικοgoran 64 έγραψε:Αυτό που λες ισχύει, εν μέρει βέβαια, αλλά μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ, οπότε δεν το συνεχίζω τζάμπα...xrisitsapa έγραψε:Αλλη η δουλεια του marketing, αλλη του αγωνιστικου τμηματος.
Μακαρι το αγωνιστικο να ειχε κανει τα αλματα προοδου που εχουμε κανει στο marketing....![]()
Αν πάλι θέλεις να το συζητήσουμε, ξαναδιάβασε προσεκτικά το post μου και πάμε σε κάποιο κατάλληλο topic...
"Αποφασίζουμε και.............................. 
Γνωστό το σκηνικό κι ο πρωταγωνιστής...
Γνωστό το σκηνικό κι ο πρωταγωνιστής...
Re: 88. Adelino André Vieira Freitas
Τώρα, απ την συνέντευξη του Βιέρι, με τι σόι άλμα (εις μήκος, ύψος ή επί κοντώ) φτάσαμε εδώ...ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ!!!!eorptol1 έγραψε:Αυτό ακριβώς αν είναι να μην βοηθάει ο ΠΑΟΚ κόσμο γιατί το αγωνιστικό μας ενδιαφέρει.... Όλα πρέπει να αναπτύσσονται παράλληλα σε μια μεγάλη ομάδα.....
Αν αυτά είναι επιχειρήματα εγώ, ΝΑΙ ΕΓΩ, ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 03 Νοέμ 2017, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Chuck Norris