Αυτή είναι υγιής αντίδραση καθαρά παοκτσηδικηΜαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ φίλε αππλε δε θέλω να τον βλέπω ούτε ζωγραφιστο τον κύριο, ποτέ όμως δε θα ευχομουν ήττα του ΠΑΟΚ για τον κάθε λουσεσκου
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτή είναι υγιής αντίδραση καθαρά παοκτσηδικηΜαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ φίλε αππλε δε θέλω να τον βλέπω ούτε ζωγραφιστο τον κύριο, ποτέ όμως δε θα ευχομουν ήττα του ΠΑΟΚ για τον κάθε λουσεσκου
Ναι αλλά η τριπολη ήταν τραγική.... Αυτό φταίει που φαινόμασταν πολύ καλοί λένε κάποιοιdesperando έγραψε:Είμαι από τους χειτερς του Ρουμάνου, αλλά όχι και κουτουλουσαν οι παίκτες μεταξύ τους.Dimg4 έγραψε:Κατ επειδη το επανελαβες, διαβασες καπου οτι αν κερδισουμε ειμαστε μπαρτσελονα ή επειδη κερδισαμε την τραγικη τριπολη γιναμε μπαρτσελονα? Μηπως δημιουργεις τα ακρα απο μονος σου? Λιγος ειναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και στις δηλωσεις του. Την τριπολη την κερδισαμε με δυο σουτ και μια ανουσια υπεροχη. Εβλεπες τους παικτες να κουτουλανε μεταξυ τους. Τωρα να δω την μαγκια του στο οακα.kataramenos5 έγραψε:Ξεκαθαρα (ΠΑΟΚτσηδικα)πραγματα Αν κερδισουμε μας εχει κανει Μπαρτσελονα,αν χασουμε ειναι λιγος και πρεπει να φυγει.
Το δε πρώτο ημίχρονο ήταν χάρμα οφθαλμών απ όλες τις απόψεις
Εγραψα πιο πανω "Απο τη στιγμη που ειναι στον ΠΑΟΚ μακαρι να μεταμορφωθει σε μουρινιο και να παιζουμε μπαλαρα, πρωτος θα κανω κωλοτουμπα γιατι ο ΠΑΟΚ να πηγαινει καλα και στα... τα υπολοιπα."eorptol1 έγραψε:Καλά αυτό που λες ότι κουτουλουσαν οι παίκτες μας στο πρώτο ημίχρονο που το είδες; το δεύτερο γκολ το είδες; τις φάσεις που κάναμε τις είδες; μην είσαι τόσο απολυτος και το μίσος σου για τον λουτσεσκου το βάζεις πάνω από την αγάπη σου για την ομάδα..... Δυστυχώς εσύ γράφεις σαν δεκάχρονο δυστυχώς....Η τριπολη τι έκανε με γαβρο αεκ; θυμάσε;
Ξεκινάω από την τελευταία φράση. Κάνε μία αναζήτηση στο παρόν thread. Το είχα σχολιάσει και όταν έγινε.The_Stalker έγραψε:@ apple64
Διαφωνούμε βέβαια, αλλά μπήκες στον κόπο να δώσεις μια ποδοσφαιρική απάντηση και μπράβο σου. Θεωρώ ότι δεν λαμβάνεις υπόψη δύο παραμέτρους: α) το πολύ ποιοτικότερο υλικό της ομάδας και β) το ευκολότερο σε σχέση με τους αντιπάλους πρόγραμμα.
Τα τελευταία που αναφέρεις δεν ισχύουν. Μπορείς μόνος σου να δεις πόσοι προπονητές και στον ΠΑΟΚ και σε άλλες ομάδες αμφισβητήθηκαν πολύ περισσότερο (εξαρχής) απ' ότι ο ρουμάνος. Το τελευταίο που γράφεις για οπαδούς δεν το είδα πουθενά, ούτε εδώ μέσα, ούτε αλλού.
Είδε κανείς μπαλάρα; Εάν κάποιος είδε μπαλάρα κάνει λάθος. Σίγουρα όμως είδαμε βελτίωση. Αυτός είναι ο στόχος σε μία ομάδα. Σταθερή, έστω μικρή, βελτίωση.Dimg4 έγραψε:The stalker απλα και ομορφα. Τωρα αν καποιοι δεν τα βλεπουν αυτα και ειδα μπαλαρα λογω του 2-0 προβλημα τους. Εχουμε μεγαλο προβλημα μεσοεπιθετικα.
και ελεγα τι μου θυμιζειΣταθερή, έστω μικρή, βελτίωση.
Εκραξα τους αρδ πρωτα για τους διθυραμβους και καποιους εδω μεσα για τους βιαστικους "σαςταλεγα" πανηγυρισμους λες και πατησαμε την ρεαλ. Μπραβο για μια μικρη βελτιωση, εχουμε δεσει πισω αλλα μπροστα εκτος καποιων εκλαμψεων λογω ποιοτητας κουτουλανε οι παικτες. Κουτουλανε εννοω πως μπερδευονται στο που να κινηθουν και αυτο φανηκε ξεκαθαρα στο 2ο ημιχρονο. Τωρα αν μερικοι θελετε να δημιουργησετε εντυπωσεις, μπορειτε το κουτουλανε να το παρετε στην κυριολεξια οτι τρακαραν μεταξυ τους σαν lego.apple64 έγραψε:Είδε κανείς μπαλάρα; Εάν κάποιος είδε μπαλάρα κάνει λάθος. Σίγουρα όμως είδαμε βελτίωση. Αυτός είναι ο στόχος σε μία ομάδα. Σταθερή, έστω μικρή, βελτίωση.Dimg4 έγραψε:The stalker απλα και ομορφα. Τωρα αν καποιοι δεν τα βλεπουν αυτα και ειδα μπαλαρα λογω του 2-0 προβλημα τους. Εχουμε μεγαλο προβλημα μεσοεπιθετικα.
Αν διαβασες, του ειπα ας μην επαναλαμβανομαστε και απλα να προσπερασει αφου δε συννενοουμαστε.sourmenetes έγραψε:Ρε παιδες φτανει με την επαναληψη των αποψεων σας συνεχεια.
Φτανει το κοκορισμα μεταξυ eortpol και dim.εχει κουρασει.