Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
Η σημασια ειναι αλλο πραγμα. Ειναι η ερμηνεια, το τι σημαινει. Εδω ισως θα ταιριαζε καλυτερα το σπουδαιοτητα.
- PAOK_Antarctica
Σημαντικός και σημασία έχουν την ίδια ρίζα θαρρώ.
Σημαντικός είναι ο έχων σημασία.
Σημαντικός είναι ο έχων σημασία.
- aspromaura ioannina
Στη συγκεκριμενη περιπτωση η σημαντικοτητα αποδιδει μια ιδιοτητα στον Μανταλο λχ. Αντικαθιστωντας την με την λεξη σημασια, δεν θα εβγαινε νοημα. ''Η σημασια του Μανταλου αφορα στην ΑΕΚ κλπ''.. Αναλογο με το δυνατα δυνατοτητα, πολλαπλο πολλαπλοτητα κοκ. Μπορει να κανω και λαθος βεβαια..
Edit: Σε καθε περιπτωση καμια σημαντικοτητα και... καμια σημασια δεν θα πρεπει να αποδιδουμε στον Μανταλο.
Edit: Σε καθε περιπτωση καμια σημαντικοτητα και... καμια σημασια δεν θα πρεπει να αποδιδουμε στον Μανταλο.

+ 1...sic-4 έγραψε:Η σημασια ειναι αλλο πραγμα. Ειναι η ερμηνεια, το τι σημαινει. Εδω ισως θα ταιριαζε καλυτερα το σπουδαιοτητα.
ή/και η σχεδόν συνώνυμη της πολυτιμότητα...
Αν δειξουμε σημαδια βελτιωσης και κερδισουμε επιτελους ανετα, ναι φυσικα θα υπαρχει ελπιδα. Αν παιξουμε σαν μικρη ομαδα παλι και ερθει κανα 0-0 τοτε θα την ακουσει παλιnavigator11 έγραψε:Ενώ, αν κερδίσουμε, θα πλημμυρίσει το φόρουμ από ελπίδα. Στο πλαίσιο του ... ρεαλισμού, πάντα, η κρίση μου.Dimg4 έγραψε:Ε κοιτα ετσι οπως απλωνει τα χερια ξεγελαει τον διαιτητη ρε συ. Η ουσια ειναι πως η αεκ πηρε το διπλο σε δυσκολη εδρα. Αυριο αν δεν κερδισουμε ειλικρινα εγω χανω καθε ελπιδα για διακριση φετος με αυτονhasio_john έγραψε:Τι να πω ρε Ντιμ, μπορεί λόγω ηλικίας να έχουν αρχίσει τα μάτια μου να φτερουγίζουν! ( δεν το λέω ειρωνικά ) Βλέπω την φάση ξανά και ξανά, αλλά ούτε καν επαφή δεν βλέπω και μάλιστα ο κόραξ είναι σε ελεγχόμενη θέση από πίσω. Δες την τρίτη λήψη από τα ριπλέι που ήταν και η οπτική του κορακιού!
Τέλος πάντων, κλαιν μάιν, πάμε παρακάτω.
Έχουμε ματσάκι αύριο!
Περαστικά στον υπερτιμημένο, γνώμη μου, Μάνταλο.
- navigator11
Ακούω έτσι για χαβαλέ λίγο τη συνέντευξη τύπου του Βαλβερδε. Μετά λέμε κι εμείς για τους ... χωριάτες αρδ μας. Μιλάμε για επίπεδο ερωτήσεων, όχι μ@λ@κιες. Το άλλο το γιδοπρόβατο απευθύνεται στον προπονητή της Μπαρτσελονα στον ενικό! Λες και μιλάνε στον καφενέ της γειτονιάς του. Γλύψιμο μέχρις αηδίας και ... εκβιαστική πρόκληση αναμνήσεων από τα χρόνια του στον πάγκο των απογόνων. Τον πιάνουν στο φιλότιμο να τους δείξει έλεος; Ακούσαμε κι ότι όλη η φίλαθλη Ελλάδα τρέφει σεβασμό για το πρόσωπό του Ισπανού. Γιατί αυτό; ερωτήθηκε. 

- ΑποστόληςΑ
Μ' έχουν νευριάσει οι ψευτοτσόντες τύπου Όμηρου Ευστρατιάδη, που δείχνει η ΕΡΤ2 (και ΕΡΤ HD). Θεωρώ, ότι λόγω Valverde, ούτε απόψε θα δω (ιντερνετικά) κάτι καλό. Θα κάτσω όμως κι ότι βρέξει ας κατεβάσει.
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- sourmenetes
- Moderator
Ποσο γλυψας μπορει να ειναι ο γαυρος;;;εχουν βαλει τον αλλον να τους πιπιλαει για να πουν οτι να ο βαλβερδε μιλαει για το θρυλο και τι μεγλαη ομαδα και και και...
Αντε ρε γλυφτρες...
Αντε ρε γλυφτρες...
Πλήρως εθισμένες μάλιστα στις ευρωπαϊκές πεολειχίες sourme μου...

- hasio_john
Θα δείξει επιείκεια, στοργή και προδέρμ ο Βελβέρδες και το τελικό σκορ θα είναι κάνα 3-1 ...
Να βάλει άλλο ένα γκολ και ο Νικολάου για να τον χρυσοπουλήσουν και αυτόν τον αμπαλέα!
Να βάλει άλλο ένα γκολ και ο Νικολάου για να τον χρυσοπουλήσουν και αυτόν τον αμπαλέα!
Ο ανθρωπος που βλεπεις χρονια στην Σουπερλιγκ,καθε χρονο με διαφορετικη ομαδα. Στον Πλατανια ητανε φετος?ΑποστόληςΑ έγραψε:Τέλος ο Παράσχος από Πλατανιά.

hasio_john έγραψε:Θα δείξει επιείκεια, στοργή και προδέρμ ο Βελβέρδες και το τελικό σκορ θα είναι κάνα 3-1 ...

Απ την Μάνη κατάγεται ο "αμπαλέας"?

ΑποστόληςΑ έγραψε:Τέλος ο Παράσχος από Πλατανιά.

Αναμένουμε ρεπορτάζ...

- hasio_john
Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι θα φύγει ο Παράσχος Γρηγόρη ...
Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και η φετινή πορεία του Πλατανιά είναι στα τάρταρα.
Ο Μαναρωλης που θ' αναλάβει τώρα σαν υπηρεσιακός, ήταν συμμαθητής μου!
(καλό παιδί, από μικρός ασχολείται με το τόπι, όλη μέρα παίζαμε μπάλα στις αλάνες μικροί, αυτός το συνέχισε επαγγελματικά, εγώ συνέχισα την επαγγελματική μου ενασχόληση στα φαγάδικα-γυράδικα και στα τσιπουράδικα)
Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει και η φετινή πορεία του Πλατανιά είναι στα τάρταρα.
Ο Μαναρωλης που θ' αναλάβει τώρα σαν υπηρεσιακός, ήταν συμμαθητής μου!
(καλό παιδί, από μικρός ασχολείται με το τόπι, όλη μέρα παίζαμε μπάλα στις αλάνες μικροί, αυτός το συνέχισε επαγγελματικά, εγώ συνέχισα την επαγγελματική μου ενασχόληση στα φαγάδικα-γυράδικα και στα τσιπουράδικα)