Ο Κλάους έφτασε στο σημείο να μην μπορεί να σκοράρει ούτε με πέναλτυ.simba έγραψε:για κλαους αλλα ελεγες (λεγαμε)
9.Aleksandar Prijovic
- ΑποστόληςΑ
Re: 9.Aleksandar Prijovic
εννοειται, η εκτελεστικοτητα κ αγωνιστικοτητα του ηταν υπο του μηδενος..
απλα θυμαμαι οτι διαφωνουσαμε πολλοι με το μονιμο μοτο "δεν τροφοδοτηθηκε, δεν πηρε πασες, δε δουλεουν γι'αυτον κλπ"..
σιγουρα, θα συμβει καποιες φορες κ αυτο, αλλα η αληθεια ειναι καπου στη μεση συνηθως..
δλδ χρειαζεται κ συμμετοχη του στραικερ εκτος περιοχης, οπως στο 1ο γκολ πχ σημερα
απλα θυμαμαι οτι διαφωνουσαμε πολλοι με το μονιμο μοτο "δεν τροφοδοτηθηκε, δεν πηρε πασες, δε δουλεουν γι'αυτον κλπ"..
σιγουρα, θα συμβει καποιες φορες κ αυτο, αλλα η αληθεια ειναι καπου στη μεση συνηθως..
δλδ χρειαζεται κ συμμετοχη του στραικερ εκτος περιοχης, οπως στο 1ο γκολ πχ σημερα
- ΑποστόληςΑ
- Παλαιολόγος
ο συγκεκριμενος(πριγιο) εχει αψογα κ μαλιστα τεχνικα τελειωματα
ο κλαους ηταν ενας ινζακι με καλο timing(δεν το ελω υποτιμητικα)
ο κλαους ηταν ενας ινζακι με καλο timing(δεν το ελω υποτιμητικα)
και μονο σαν σκιαχτρο στην αντιπαλη περιοχη ειναι χρησιμος,ανοιγει χωρους για την ομαδα,ενω αναγκαζει τους αντιπαλους να τον κλεινουν καλα.
Το θεμα ειναι πως αν κλεινουν τον Πριγιο και δεν μπορει καποιος να σκοραρει οπως σημερα ο Μαουριτσιο,η ομαδα θα εχει προβλημα. Πρεπει να μαθουν να προσφερουν γκολ και τα χαφ και τα εξτρεμ
Το θεμα ειναι πως αν κλεινουν τον Πριγιο και δεν μπορει καποιος να σκοραρει οπως σημερα ο Μαουριτσιο,η ομαδα θα εχει προβλημα. Πρεπει να μαθουν να προσφερουν γκολ και τα χαφ και τα εξτρεμ
- desperando
- Επικοινωνία:
Ο παίκτης τραβάει 2-3 παίκτες πάνω του.
Βέβαια σήμερα είχε σε κανα δύο φάσεις λάθος κίνηση αλλά συμβαίνει
Βέβαια σήμερα είχε σε κανα δύο φάσεις λάθος κίνηση αλλά συμβαίνει
Σκιάχτρο στην περιοχή... πολυ χρήσιμος ακόμα και αν δεν ακουμπήσει μπάλα. Στο ΟΑΚΑ νομιζω πρέπει να έρθει από τον πάγκο εαν στραβώσει το παιχνίδι και πιέζουμε στο δεύτερο ημίχρονο..
Συμφωνώ. με μόνη ένσταση οι βοήθειες που δίνει λόγω ύψους κ όγκου και στα στημένα των αντιπάλων.okkas73 έγραψε:Σκιάχτρο στην περιοχή... πολυ χρήσιμος ακόμα και αν δεν ακουμπήσει μπάλα. Στο ΟΑΚΑ νομιζω πρέπει να έρθει από τον πάγκο εαν στραβώσει το παιχνίδι και πιέζουμε στο δεύτερο ημίχρονο..
- ΑποστόληςΑ
Ποιον πάγκο; Κανείς δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει, γιατί δίνει βοήθειες και στα στημένα που έχουμε πρόβλημα.
- hasio_john
Τίτλος στο Paokmania στο facebook ... "" Φεύγει ο Πρίγιοβιτς""
(προφανώς για την Εθνική του, δεν έκανα καν κλικ και δεν ξέρω τι λέει το άρθρο)
Ρε κουραμπιέδες, την παλεύετε εκεί στο thessports ?? Για τα κλικ θα μείνει στον τόπο κάποιος με πρόβλημα! Θα μπορούσε αυτός που το μετέφερε από εκεί στο Paokmania ν' αλλάξει λίγο τον τίτλο!
Λυπηθείτε τον Γκόραν τουλάχιστον στην ηλικία που είναι!

(προφανώς για την Εθνική του, δεν έκανα καν κλικ και δεν ξέρω τι λέει το άρθρο)
Ρε κουραμπιέδες, την παλεύετε εκεί στο thessports ?? Για τα κλικ θα μείνει στον τόπο κάποιος με πρόβλημα! Θα μπορούσε αυτός που το μετέφερε από εκεί στο Paokmania ν' αλλάξει λίγο τον τίτλο!
Λυπηθείτε τον Γκόραν τουλάχιστον στην ηλικία που είναι!
- aspromaura ioannina
Σσσσσσσςςςς...
Πάψτε βρε να βγάζετε στην φόρα τα πραγματικά μου χρόνια & δεν έχω να κάνω &... ανάληψη απ το ΑΤΜ...
On topic: Tresskiller, γουστάρω να το καρφώσεις την Κυριακή και να σε καμαρώσω με σφιγμένη την γροθιά!!!!

Υ.Γ. Βάλε όσα προλαβαίνεις, μιας και μετά την σημερινή "επίσκεψη" του Mr. Frank, σε βλέπω να μας αποχαιρετάς κατά τον Γενάρη...
Πάψτε βρε να βγάζετε στην φόρα τα πραγματικά μου χρόνια & δεν έχω να κάνω &... ανάληψη απ το ΑΤΜ...
On topic: Tresskiller, γουστάρω να το καρφώσεις την Κυριακή και να σε καμαρώσω με σφιγμένη την γροθιά!!!!
Υ.Γ. Βάλε όσα προλαβαίνεις, μιας και μετά την σημερινή "επίσκεψη" του Mr. Frank, σε βλέπω να μας αποχαιρετάς κατά τον Γενάρη...