ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
- Petros1988
Re: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η ομάδα έχει πάρα πολύ καλό ροστερ θα έλεγα ροστερ υπερπολυτελες! Θα αρχίσει να κερδίζει και τα εκτός έδρας θα ανεβούνε και άλλο οι παίκτες Μακ Κάντουρι Μαουριτσιο ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα πιστεύω! Και το σημαντικότερο που με συγκινεί η ομάδα θέλει τον κόσμο της δίπλα της! Και δεν φοβάται κανέναν μετά!
κι εμενα... πολυ γραφικο το θεαμαnavigator11 έγραψε:Το μη διαχωρισμό εκκλησίας - κράτους της Τούμπας.Sick Bastard έγραψε:Καλή εμφάνιση γενικά.
Χρειάζεται ακόμα καλύτερα όμως.
Πολύ σημαντικό στοιχείο το αγωνιστικό ανέβασμα του Αντελίνο.
Navi, τι δεν θες να σχολιάσεις;![]()
Εντάξει, μου έκατσε η εικόνα κάπως.
Ετσι!Petros1988 έγραψε:Η ομάδα έχει πάρα πολύ καλό ροστερ θα έλεγα ροστερ υπερπολυτελες! Θα αρχίσει να κερδίζει και τα εκτός έδρας θα ανεβούνε και άλλο οι παίκτες Μακ Κάντουρι Μαουριτσιο ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα πιστεύω! Και το σημαντικότερο που με συγκινεί η ομάδα θέλει τον κόσμο της δίπλα της! Και δεν φοβάται κανέναν μετά!
Μέχρι το 60 είδα, λόγω δουλειάς και η ομάδα όσο την παρακολούθησα μου άρεσε. Το 2ο γκολ θεωρώ ότι είναι το γκολ της σεζόν so far, χαλαρά.
Στα μείον Ελ Καντουρί για ακόμη ένα ματς πολύ μέτριος και για ακόμα ένα παιχνίδι κερδίζουμε πολλά στημένα αλλά χωρίς να γινόμαστε επικίνδυνοι.
Στα μείον Ελ Καντουρί για ακόμη ένα ματς πολύ μέτριος και για ακόμα ένα παιχνίδι κερδίζουμε πολλά στημένα αλλά χωρίς να γινόμαστε επικίνδυνοι.
Να δώσουμε και εύσημα στην ομάδα που τρέχει ένα 5x5 εντός έδρας με 11-1 γκολ (κι αυτό από ανούσιο πέναλτι στο πρώτο εντός έδρας).
Πείτε με αιρετικό, αλλά θεωρώ πως σε περιπτώσεις όπως οι αγώνες με ΠΑΣ και Παναιτωλικό, όπου τα γκολ μπήκανε στο 75' και 66' αντίστοιχα, ίσως ήταν καλύτερα που παίζανε μπροστά σε άδεια καρεκλάκια.
Σε κάθε περίπτωση, μπράβο
άρα, πάμε γερά για το ΟΑΚΑ χωρίς άγχος και με κ@κ@λ@.
Πείτε με αιρετικό, αλλά θεωρώ πως σε περιπτώσεις όπως οι αγώνες με ΠΑΣ και Παναιτωλικό, όπου τα γκολ μπήκανε στο 75' και 66' αντίστοιχα, ίσως ήταν καλύτερα που παίζανε μπροστά σε άδεια καρεκλάκια.

Σε κάθε περίπτωση, μπράβο

Σήμερα νικήσαμε την τελευταια ομαδα του πρωταθληματος στην έδρα μας. Δε νομιζω οτι μπορουν να βγουν πολλα συμπεράσματα απο αυτο το ματς αλλα στα θετικά ειναι οτι επιτελους κανουμε σουτ και στα αρνητικά το οτι για καποιον ανεξήγητο λογο κόβουμε ταχυτητα οπως καναμε στο δευτερο ημιχρονο. Θα μπορουσαμε να φαμε γκολ απο στημένο οπως παραλίγο ν γινει με το δοκάρι που ειχε ο Αστέρας κ να μας έβγαινε η ψυχή παλι. Κι ολα αυτα ενω η ομαδα φαινεται οτι ποιοτικά η ομαδα εχει μεγαλες δυνατοτητες.
Το επόμενο ματς για μενα θα δειξει τι ψάρια πιάνουμε. Αν κατέβουμε παλι για να χασουμε με κατεβασμένα τα χερια οπως συνηθως στο ΟΑΚΑ η παιξουμε άψυχα οπως με γαυρο παρα το οτι ήμασταν καλυτεροι ε τοτε πρωταθλημα δε θα παρουμε ποτε. Δεν ειναι η νικη η η ήττα ειναι ο χαρακτήρας που θα δειξει η ομαδα.
Το επόμενο ματς για μενα θα δειξει τι ψάρια πιάνουμε. Αν κατέβουμε παλι για να χασουμε με κατεβασμένα τα χερια οπως συνηθως στο ΟΑΚΑ η παιξουμε άψυχα οπως με γαυρο παρα το οτι ήμασταν καλυτεροι ε τοτε πρωταθλημα δε θα παρουμε ποτε. Δεν ειναι η νικη η η ήττα ειναι ο χαρακτήρας που θα δειξει η ομαδα.
- BlackBlockAttack
Η τελευταια ομαδα του πρωταθληματος δεν εχασε στο Καραισκακη και κερδισε το χανουμι...
Στο ΟΑΚΑ εχουμε πολλες νικες?Για εμενα δεν αποτελει πανακεια η νικη....Εχει πολυ δρομο το πρωταθλημα ακομα...
Στο ΟΑΚΑ εχουμε πολλες νικες?Για εμενα δεν αποτελει πανακεια η νικη....Εχει πολυ δρομο το πρωταθλημα ακομα...
Ξέρει κανείς πότε ξαναπαίζουμε αγώνα στην έδρα μας με κόσμο; Πότε τελειώνει επιτέλους αυτή η καταραμνένη τιμωρία;
- sourmenetes
- Moderator
Για να πιασω τον ξερολα το κανε...ΑποστόληςΑ έγραψε:Αμ εκείνη η αλλαγή στο 86΄ για τον Campos; Για καθυστέρηση την έκανε;
το πως βγαινει και ολοκληρωνει η ΟΜΑΔΑ το 2ο γκολ είναι ένα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό δείγμα για το μέλλον...
αυτό και μόνο αυτό. όλα τα υπόλοιπα τα θεωρώ περιττά και πρώιμα.
αυτό και μόνο αυτό. όλα τα υπόλοιπα τα θεωρώ περιττά και πρώιμα.
Κραταμε το καλό πρωτο ημίχρονο όπου είδαμε κάποια καλά στοχιεία. Πετάμε το δεύτερο που η αποδοση ήταν αχρωμη, αοσμη και ανούσια. Το πρόβλημα με τα στημένα συνεχίζεται.
1ο παιχνίδι εντός που το είδα όλο και σχετικά ήρεμα χωρίς ντάντεμα μικρών κλπ.
Να πει κι η αφεντιά μου την παπαριά της λοιπόν (σε κάποια θα επαναλάβω κάποιους προλαλήσαντες).
Πολύ καλό το 1ο ημίχρονο, και ειδικά τα όλα 10-20 δευτερόλεπτα στο 2ο γκολ (ανεξαρτήτως που μπήκε μέσα η μπάλα) μακάρι να μη βγήκε τυχαία η φάση.
Ο Πέλκας εμένα μου άρεσε πολύ, απορώ που τον είδατε ανούσιο, τεσπα γνώμες είναι. Ο Καντούρης γκαντέμης, χρειάζεται να το βάλει κι αυτός να του φύγει το χψζ άγχος που δείχνει ενίοτε.
Λογικό που στο 2ο κόψαμε ταχύτητα, ΑΛΛΑ λόγω και των προγουμένων εμφανίσεων δε μπορώ να πω δυστυχώς πως κάναμε συντήρηση δυνάμεων κλπ. Φάνηκε πως ο Αστέρας μας πήρε καθαρά το κέντρο. Εκεί ειλικρινά περίμενα τον κόουτς από το 60 το πολύ να αρχίσει να φρεσκάρει την ομάδα. Και τις αλλαγές πλην του Μακ που μου φάνηκε ορεξάτος δε μπορώ να τι κρίνω γιατι αμφότεροι Μπις, Τζάλμας μέχρι να μπουν έληξε το παιχνίδι. Θα έβαζα προσωπικά Κουλούρη 1η αλλαγή, αλλά περί ορέξεως...
Βασικό αρνητικό. Στημένα. Ήμαρτον. Αν είμαστε τόσο αδούλευτοι, 1000 φορές τα κόρνερ να τα εκτελούν συρτά να πάμε σε οργανωμένη επίθεση μην κουβαλιούνται και τζάμπα και βερεσέ οι σεντερ μπακ.
Και 2ο αρνητικό, η οπισθοχώρηση, παράδοση του κέντρου στο 2ο. Να έμπενε μέσα το δοκάρι (φοβερή εκτέλεση μπαί δε γουέι) να τρώγαμε τα νύχια μας. Με τέτοια εμφάνιση στο ΟΑΚΑ δε μας βλέπω καλά.
Δε λέω να μη δώσουμε τη μπάλα, απλά να μην παραδίνουμε το κέντρο κι έτσι αμαχητί. Έτερον εκάτερον.
Να πει κι η αφεντιά μου την παπαριά της λοιπόν (σε κάποια θα επαναλάβω κάποιους προλαλήσαντες).
Πολύ καλό το 1ο ημίχρονο, και ειδικά τα όλα 10-20 δευτερόλεπτα στο 2ο γκολ (ανεξαρτήτως που μπήκε μέσα η μπάλα) μακάρι να μη βγήκε τυχαία η φάση.
Ο Πέλκας εμένα μου άρεσε πολύ, απορώ που τον είδατε ανούσιο, τεσπα γνώμες είναι. Ο Καντούρης γκαντέμης, χρειάζεται να το βάλει κι αυτός να του φύγει το χψζ άγχος που δείχνει ενίοτε.
Λογικό που στο 2ο κόψαμε ταχύτητα, ΑΛΛΑ λόγω και των προγουμένων εμφανίσεων δε μπορώ να πω δυστυχώς πως κάναμε συντήρηση δυνάμεων κλπ. Φάνηκε πως ο Αστέρας μας πήρε καθαρά το κέντρο. Εκεί ειλικρινά περίμενα τον κόουτς από το 60 το πολύ να αρχίσει να φρεσκάρει την ομάδα. Και τις αλλαγές πλην του Μακ που μου φάνηκε ορεξάτος δε μπορώ να τι κρίνω γιατι αμφότεροι Μπις, Τζάλμας μέχρι να μπουν έληξε το παιχνίδι. Θα έβαζα προσωπικά Κουλούρη 1η αλλαγή, αλλά περί ορέξεως...
Βασικό αρνητικό. Στημένα. Ήμαρτον. Αν είμαστε τόσο αδούλευτοι, 1000 φορές τα κόρνερ να τα εκτελούν συρτά να πάμε σε οργανωμένη επίθεση μην κουβαλιούνται και τζάμπα και βερεσέ οι σεντερ μπακ.
Και 2ο αρνητικό, η οπισθοχώρηση, παράδοση του κέντρου στο 2ο. Να έμπενε μέσα το δοκάρι (φοβερή εκτέλεση μπαί δε γουέι) να τρώγαμε τα νύχια μας. Με τέτοια εμφάνιση στο ΟΑΚΑ δε μας βλέπω καλά.
Δε λέω να μη δώσουμε τη μπάλα, απλά να μην παραδίνουμε το κέντρο κι έτσι αμαχητί. Έτερον εκάτερον.
Που είδατε οτι χάσαμε το κέντρο...;; εκτός από το δεκάλεπτο που ισορρόπησαν μετά απλά κρατούσαμε την μπάλα δεν κάναμε μπροστά πολλά αλλά δεν χάθηκε ούτε το κέντρο ούτε ο ρυθμός του αγώνα ..!!
Τρομερό είναι ότι σε όλο το πρώτο τα στοπερ μας ήταν ΠΑΝΩ από το κέντρο , τρομερό πρεσσινκ..
Τρομερό είναι ότι σε όλο το πρώτο τα στοπερ μας ήταν ΠΑΝΩ από το κέντρο , τρομερό πρεσσινκ..
Πολύ γεμάτη εμφάνιση της ομάδας mvp φυσικά ο μαουριτσιο, ο βιερινια ανεβαίνει συνέχεια, όλοι προσπάθησαν η ομάδα έχει ποιότητα και φαίνεται.... Ο πελκας κόντεψε να βάλει το γκολ της χρονιάς αλλά το κεφάλι του αμυντικού είπε κατά λάθος όχι όταν ο πελκινιο έκανε χαζούς 3 αμυντικούς.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εκτός έδρας τρώει το πολύ ένα γκολBlackBlockAttack έγραψε:Η τελευταια ομαδα του πρωταθληματος δεν εχασε στο Καραισκακη και κερδισε το χανουμι...