Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ehemithos199

Δημοσίευση από ehemithos199 »

εγω παλι μαγκες με τη πεθερα μου τα χω πολυ καλα!
καμαρωστε την:http://www.youtube.com/watch?v=juidMOuVblQ
ολη η συνταξη ΑΜΚ λεμεεεε!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

Έχω έναν προβληματισμό με την σχέση της αύξησης με το δεδομένο ότι του χρόνου ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με την διοίκηση μας θα κάνει πρωταθλητισμό....ως τώρα η αύξηση πάει χάλια και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας.....αλλά πως θα γίνει του χρόνου να πάμε να χτυπήσουμε πρωτάθλημα αν δεν υπάρχουν τα χρήματα για μεταγραφές? Του χρόνου τα έσοδα θα είναι σχεδόν τα ίδια με φέτος με κάποια χρήματα λίγα παραπάνω..αλλά φέτος αν έχουμε 5 μύρια μπάτζετ γιατί κάπου εκεί έχουμε του χρόνου με 6-7 πως θα μπορέσουμε να πάμε να χτυπήσουμε τον γαύρο και τον βάζελο των 30 και 40 μυρίων...είναι πολύ δύσκολο αυτό ρε παιδιά!!!
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

Απ την στιγμη που η συμμετοχη στην ΑΜΚ μενει στασιμη και ειναι πολυ κατω των προσδοκιων τοτε δεν μπορουμε να περιμενουμε πολλα πραγματα,καταλαβετε το.Ο ΠΑΟΚ μας εχει αναγκη και εμεις τα ξυνουμε, δεν μπορω να καταλαβω δηλαδη δεν υπαρχουν 30.000 ΠΑΟΚτσηδες να δωσουν απο ενα 50ευρω για την ομαδα.Και μην μου πειτε οτι ειναι δυσκολες εποχες,δεν υπαρχουν φραγκα κτλ. κτλ. κανεις δεν ειπε να ξεπαραδιαστουμε,απλα να συμμετασχουμε ολοι και να δωσει ο καθενας μας ενα-δυο μεροκαματα για τον ΠΑΟΚ.Οταν λεμε ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα δηλαδη τι ενοουμε??? Οι καφεδες,τα ποτα,οι ταβερνες και τα μπουζουκια,τα κινητα ,τα λαπτοπ και ολες οι μαλακιες για τις οποιες ξοδευουμε τα φραγκα μας ειναι πιο σημαντικες δηλαδη???
Ειναι δηλαδη τοσο δυσκολο να πας στην τραπεζα και να βοηθησεις την ομαδα οικονομικα εστω και δινοντας 5-10ευρω???
Και κατι ακομη επισης,οι οπαδοι της ομαδας απο την επαρχια εχουν συμμετασχει πολυ ικανοποιητικα στην αυξηση, εμεις εδω στην Θεσ/νικη τι κανουμε μαγκες???
Παρτε το χαμπαρι, για να ξαναγινει μεγαλος ο ΠΑΟΚ χρειαζεται και μεγαλο λαο,μεγαλο λαο στις πραξεις κ οχι στα λογια.
Εχω βαρεθει μια ζωη να ακουω ολους να θυμουνται οτι ειναι φανατικοι ΠΑΟΚτσηδες πριν τα ντερμπυ, "αντε παμε να γαμησουμε το σκουληκι¨, "πουτσα στον γαβρο μεσ την Τουμπα" ,"διπλο μες την χαβουζα" κτλ
Στα @@ μου και ο ολυμπιακος κ ο αρης κ ο καθε μ@λ@κ@ς και 4-0 να τους κερδισουμε αμα δεν βοηθησουμε την ομαδα να απαλλαγει απ τα χρεη, αμα δεν συμμετασχουμε ολοι στην ΑΜΚ καθε χρονο τα ιδια σκατα θα ειμαστε.
Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ , εχουμε προεδρο τον Ζαγορακη που αγαπα τη ομαδα και που εχει στοχους και πλανο για να ξανακανει την ομαδα μεγαλη,εχουμε τεχνικο διευθυντη τον Βρυζα εναν ανθρωπο που βρισκει παιχτες με πενταροδεκαρες και προπονητη το Σαντος καταφερε να μετατρεψει ενα τσουρμο παιχτων σε μια πολυ καλη ομαδα.
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑς ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.
Εαν αποτυχουν οι μονοι που θα φταινε θα ειμαστε εμεις ο λαος του ΠΑΟΚ...
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

το οτι η αμκ δε παει καλα δεν εχει να κανει με το οτι δεν υπαρχουν παοκτσηδες να προθυμοι να βοηθησουν!
φταει το οτι ημαστε της τελευταιας στιγμης,οπως επισης και η διακασια!
ξερω πολλους που σιγουρα θα παρουν απλα το αμελουν λογω και αλλων υποχρεωσεων!
θα ηταν πολυ μεγαλυτερη η συμμετοχη αν δεν χρειαζοταν να πας σε τραπεζα κτλ..
θα πρεπει να δημιουργηθει μια ομαδα οι οποια να προσσεγγιζει τον λαο μας και να μαζευει χρηματα!
επαναλαμβανω πολλοι θελουν και θα παρουν η διαδικασια ειναι αυτη που εμποδιζει τα πραγματα να εξελιχθουν γρηγοροτερα!
ποσοι απο αυτους που δεν εχουν παρει μετοχες θα ελεγαν οχι αν αυτη τη στιγμη τους χτυπουσε καποιος τη πορτα και τους ζητουσε να συμμετασχουν???
ελαχιστοι!!!
η διαδικασια πρεπει να γινει πιο ευκολη ...ο κοσμος εχει και δουλειες!

:?
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

ΕΓΚΥΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ !!!
Από μεγάλο χρηματιστηριακό γραφείο έμαθα ότι σύντομα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μπαίνει στο χρηματιστήριο ! Όσοι έχουν μετοχές θα κονομήσουν τρελλά και θα αποχτήσουν το εξοχικό που ονειρεύονται (στη Γάζα)

( Ότι θέμε-λέμε )

----------------------------------------------------------------------------------
Μια- ω-ραί- α με-τοχού-λα
Μια- ω-ραί- α με-τοχού-λα
Μια- ω-ραί- α με-τοχού-λα....
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

ποσοστά δεν ξέρω αν παίρνουν. Το μόνο σίγουρο είναι οτι απο την στιγμή που θα ανοίξεις βιβλιάριο, θα σου στείλουν πιστωτική. Αν δεν την χρησιμοποιήσεις, χεστήκανε. Αν την χρησιμοποιήσεις κερδίζουν. Γι'αυτό πιστεύω το κάνουν.
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

H δικαιολογία δεν έχω χρόνο είναι απλά ελε'ι'νή. Τι πάει να πει δεν έχω χρόνο αν πας τόσο νωρίς όσο λες ζήτημα είναι να κάνεις πάνω από τρία λεπτά. Εντάξει αν πηγαίνουν όλοι κάθε πρώτη του μηνός η κάθε πληρώνονται οι γέροι συντάξεις και τα συναφή επόμενο είναι να περιμένουν. Η όλη υπόθεση είναι 5 λεπτά, οπότε δικαιολογία δεν υπάρχει δικαιολογία από την άποψη της σπατάλησης χρόνου. Δεύτερον φίλε μου οι μετοχές δεν είναι ντομάτες ή ρετσίνες να της πουλάν έξω από το γήπεδο. Χρεισιμοποιείται υπολογιστικό σύστημα για μια τόσο λεπτή διαδικασία όσο η αγοραπολεισία μετοχών. Ποιος θα διασφαλήσει τα χρήματα που λαμβάνονται από τις μετοχές οι σύνδεσμοι? Με την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε θα είναι ο κλέψας του κλέψαντος και στην τελική ενό θα έχουν πουλήσει τίτλους για 5 εκατομμύρια θα μπούνε σε λογαριασμούς του Π.Α.Ο.Κ. 500 χιλιάρικα. Μην κοροιδεύεται τον εαυτό σας λέγοντας ότι δεν έχω χρόνο να πάω για μετοχές. Αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για τον Π.Α.Ο.Κ. αγοράστε διαφορετικά δεν χρειάζεται να το κάνετε θέμα. Θέληση να υπάρχει όλα γίνονται
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Συμφωνω με τον αδερφο Dante...οπως ακριβως τα λεει !!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ακόμα 500 μετοχές από μέρους μου..
Εσύ, ακόμα?????
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

3.403

510.000 γιούρο
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

510.000 απο 3.400 ατομα..

Δηλαδη αν ειμασταν 19.000 ατομα ποσα ευροαετακια θα μαζευαμε ?
:? :?
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

simosdr έγραψε:510.000 απο 3.400 ατομα..

Δηλαδη αν ειμασταν 19.000 ατομα ποσα ευροαετακια θα μαζευαμε ?
:? :?
2.885.853 euro... :lol:

Δηλαδή αναλυτικά... 510.000 / 3.403= 149,86 x 19.256 = 2.885.853
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

arisk έγραψε: 2.885.853 euro...
όσα υπολόγιζε ο Θόδωρας δηλαδή.

εντιτ : όσα υπολόγιζε απο τους φιλάθλους, χωρίς τα μεγαλα κεφάλια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agave την Τρί 13 Ιαν 2009, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Αν κάνει τελικά ο Σαχπαζίδης αυτό που είχε υποσχεθεί (με έχει λούσει κρύος ιδρώτας στη σκέψη ότι δεν θα το κάνει...) στο τέλος θα μαζευτούν περι τα 2-2,5 εκ. ευρώ... :cry:
Άβαταρ μέλους
simosdr

Δημοσίευση από simosdr »

Ωραια αλλα που ειναι οι υπολοιποι 15.853 ?

Γιατι.. 19.256 - 3.403=15.853 ατομα απουσιαζουν

Αρα 15,853*149,86=2.375.730,58 ευρο λειπουν !! :) :)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”