Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από goran 64 »

flash4 έγραψε:H αναφορά της ''είδησης'' του τραυματισμού σημαντικού παίκτη συνδιεκδικητή δε νομίζω ότι είναι άτοπη στο παρόν τόπικ.
Άτοπη δεν είναι η απλή αναφορά,
αλλά οι πολλές αναλύσεις επί του θέματος
οδηγούν στο πρώτιστα λάθος σκεπτικό:
"να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα"... :evil:
Άποψη μου και μακάρι να κάνω λάθος... :roll:

:pano:
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Το γεγονός αυτό (καφέ δυτικών συνοικιών) ίσως δείχνει ότι κάποιοι υποστηρίζουν ΠΑΟΚ μόνο στη μπάλα ή ότι είναι ποδοσφαιρόφιλοι (καλώς κακώς δε θα το κρίνω εγώ). Η σύνδεση με το παρόν τόπικ όμως είναι αλματώδης καθώς στην προκειμένη εδώ ουσιαστικά σχολιάζεται μια ολόκληρη αγωνιστική ενώ δεν έχει παίξει ακόμα ο ΠΑΟΚ. Άλλες φορές όντως η ενασχόληση με τις άλλες ομάδες είναι υπερβολική δε διαφωνώ.
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

goran 64 έγραψε:
flash4 έγραψε:H αναφορά της ''είδησης'' του τραυματισμού σημαντικού παίκτη συνδιεκδικητή δε νομίζω ότι είναι άτοπη στο παρόν τόπικ.
Άτοπη δεν είναι η απλή αναφορά,
αλλά οι πολλές αναλύσεις επί του θέματος
οδηγούν στο πρώτιστα λάθος σκεπτικό:
"να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα"... :evil:
Άποψη μου και μακάρι να κάνω λάθος... :roll:

Νομίζω ότι απλά έγινε συζήτηση περί της αξίας του παίκτη Μάνταλου και το πώς αυτή επηρεάζει την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Δυστυχώς η ομάδα μας δεν έχει δείξει τέτοια αξιοπιστία ώστε να μη μας νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Η αναφορα της ειδησης δεν ειναι ατοπη. Σαφεστατα(Νεα, αρθρα και σχολια για αλλες ελληνικες ομαδες). Ατοπη, ή καλυτερα αναξηγητη μου φανηκε η υποδοχη της ειδησης. Ποσω μαλλον οταν τα δυο αναπληρωματικα δεκαρια του ΠΑΟΚ, Μπισε, Πελκας ειναι μια κλαση παραπανω απο τον Μανταλο. Ανεξηγητος και ο υπερμετρος εγκωμιασμος του εν λογω παικτη, σε πληρη αναντιστοιχια με την κριτικη που ασκουμε σε δικους μας παικταραδες.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτα τα οι παικτες μας ειναι 2 κλασεις ανωτεροι απο τους αντιπαλους τους καλυτερα να τα αποφευγουμε, τουλαχιστον μεχρι να τα αποδειξουν στο γηπεδο.Ισως αυτη η νοοτροπια διακατεχει και τους ιδιους, γιαυτο και αγωνιζονται με πληστη νωχελικοτητα συνηθως.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Τελικά ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μάνταλος.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

aspromaura ioannina έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Ρε μαν, δεν τον είπαν πιο σημαντικό παίκτη επειδή είναι ο καλύτερος. Τον είπαν πιο σημαντικό, με την έννοια του ότι μια από τις μεγάλες ομάδες και διεκδικητής του τίτλου βασίζεται ΕΞ'ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ πάνω του. Καμία άλλη από τις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο δεν έχει έναν παίκτη που αποτελεί το Α και το Ω ολόκληρης της ομάδας.
Δεν ήταν κάποια υπερβολή, έχει λογική.
Γενικά το παιδί έχει απίστευτη εξέλιξη, τον βαφτίσανε ηγέτη ενός τεράστιου brand name και όχι απλά δεν πνίγηκε, αλλά κολυμπάει κάθε χρόνο και με περισσότερη άνεση. Να τα βλέπουν αυτά κάποιοι δικοί μας που δεν μπορούν την πίεση από τα σουσουρα στα ράδια και στα φόρα και ό,τι άλλη χαζομάρα
By Tolaros.

Νομιζω οτι απεχει πολυ απο αυτο που λες φιλε Ανταρκτικα
Καθόλου δεν απέχει, αυτό ακριβώς που έγραψε ο Antarctica εννοώ.
Και στο θέμα της πίεσης ναι, έριξα μπηχτή στα δικά μας τα φυντάνια, γιατί ψέμματα είναι? Στον έναν είπανε θα γίνεις ηγέτης της κούλας από τη β εθνική κιόλας και το πήρε πάνω του έχοντας ακούσει τα μύρια όσα και μεις λέμε μη γράφετε ακρότητες γιατί διαβαζουν ο Κάτσε και ο Πέλκας και επηρεάζονται (πραγματικά γράφτηκαν αυτά,δεν τα φαντάζομαι) και η Τούμπα βγάζει αρνητική ενέργεια στο Γλύκο και άλλες τέτοιες φίφες.
Δεν έγραψα πουθενά είναι καλύτερος ή χειρότερος και δε με νοιάζει κιόλας, τη νοοτροπία και την ψυχολογία σχολίασα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Dimg4 έγραψε:
hasio_john έγραψε:Τι να πω ρε Ντιμ, μπορεί λόγω ηλικίας να έχουν αρχίσει τα μάτια μου να φτερουγίζουν! ( δεν το λέω ειρωνικά ) Βλέπω την φάση ξανά και ξανά, αλλά ούτε καν επαφή δεν βλέπω και μάλιστα ο κόραξ είναι σε ελεγχόμενη θέση από πίσω. Δες την τρίτη λήψη από τα ριπλέι που ήταν και η οπτική του κορακιού!
Τέλος πάντων, κλαιν μάιν, πάμε παρακάτω.
Έχουμε ματσάκι αύριο!
Ε κοιτα ετσι οπως απλωνει τα χερια ξεγελαει τον διαιτητη ρε συ. Η ουσια ειναι πως η αεκ πηρε το διπλο σε δυσκολη εδρα. Αυριο αν δεν κερδισουμε ειλικρινα εγω χανω καθε ελπιδα για διακριση φετος με αυτον
Ενώ, αν κερδίσουμε, θα πλημμυρίσει το φόρουμ από ελπίδα. Στο πλαίσιο του ... ρεαλισμού, πάντα, η κρίση μου. :mrgreen:

Περαστικά στον υπερτιμημένο, γνώμη μου, Μάνταλο.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Κατ΄αρχήν περαστικά στους παίχτες της ξαδέρφης.

Προσωπικά, ο σχολιασμός στο συγκεκριμένο τόπικ έχει σημασία αναφορικά με την αντιμετώπισή τους από τα κοράκια και την αγωνιστική παρουσία των αντιπάλων. Όλων των αντιπάλων.
Όσο η δικιά μας αγωνιστική εικόνα δεν πείθει και τον πιο ευκολόπιστο, θεωρώ μοιραίο να μιλάμε για κούραση αντιπάλων, ελαττωματικό ρόστερ και δεν ξέρω γω τι άλλο.
Με αυτό το πλευρό να κοιμόμαστε και η επόμενη σφαλιάρα θα έρθει (και σύντομα).
Και για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής, θεωρώ δεδομένο πως οι αντίπαλοι θα κατέβουν και χωρίς άγχος (έχουν τόσες απώλειες και κούραση ντε) αλλά και σκυλιασμένα.

Οπότε ας κοιτάμε την καμπούρα μας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Spiros_S έγραψε:Τελικά ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Μάνταλος.
ΝΑΙ, τέλος η φετινή σεζόν γι' αυτόν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Η σημαντικότητα του Μάνταλου αφορά στην ΑΕΚ όχι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατά την άποψή μου είναι ο πιο σημαντικός της παίκτης. Το κατά πόσον θα μπορέσει η ΑΕΚ να αντεπεξέλθει την απουσία του είναι κάτι που θα φανεί.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

tolis01 έγραψε:Κατ΄αρχήν περαστικά στους παίχτες της ξαδέρφης.

Προσωπικά, ο σχολιασμός στο συγκεκριμένο τόπικ έχει σημασία αναφορικά με την αντιμετώπισή τους από τα κοράκια και την αγωνιστική παρουσία των αντιπάλων. Όλων των αντιπάλων.
Όσο η δικιά μας αγωνιστική εικόνα δεν πείθει και τον πιο ευκολόπιστο, θεωρώ μοιραίο να μιλάμε για κούραση αντιπάλων, ελαττωματικό ρόστερ και δεν ξέρω γω τι άλλο.
Με αυτό το πλευρό να κοιμόμαστε και η επόμενη σφαλιάρα θα έρθει (και σύντομα).
Και για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής, θεωρώ δεδομένο πως οι αντίπαλοι θα κατέβουν και χωρίς άγχος (έχουν τόσες απώλειες και κούραση ντε) αλλά και σκυλιασμένα.

Οπότε ας κοιτάμε την καμπούρα μας.
Δεν μπορώ να διαφωνήσω σε κάτι, αλλά...αδερφέ tolis01, μην μας λες και...................καμπούρηδες... :D :opaokara:

Στην επόμενη σφαλιάρα θα γυρίσουμε και το άλλο μάγουλο μωρέ...Είμαστε "Χριστοί" άνθρωποι εμείς...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ινπαοκ
Ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, σε συνέντευξή του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μίλησε για την πρωτιά της ομάδας του ενώ στάθηκε και στους Χατζηισαϊα, Γιαννούλη και Ουάρντα, που αγωνίζονται στους Περιστεριώτες με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ:

«Τα παιδιά αυτά, όπως και ο Ρισβάνης, αισθάνονται ασφάλεια στον Ατρόμητο. Στις ομάδες που ανήκουν υπάρχουν πολλοί παίκτες. Εδώ ξέρουν ότι αν δουλέψουν, θα παίξουν, γνωρίζουν ότι βοηθώντας την ομάδα μας, θα βοηθηθούν και αυτοί που είναι μάλιστα σε νεαρή ηλικία. Ο ΠΑΟΚ έχει εξαιρετικό ρόστερ και δεν ξέρω γιατί παρουσίασε ανορθογραφίες.

Η ουσία είναι ότι εμείς δουλεύουμε καλά, έχουμε έναν καλό προπονητή και επαναλαμβάνω ότι οι συνθήκες εργασίας στον Ατρόμητο γι’ αυτά τα παιδιά είναι εξαιρετικές και νιώθουν ασφάλεια στην ομάδα μας».
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Ο Μανταλος δεν ειναι καμια παιχτουρα,απλα ειναι λιρα εκατο που προσφερει στανταρ πραματα στο παιχνιδι της και δεν εχουν και καποιον αλλον για αντικαταστατη. Για αυτο ειναι τοσο σημαντικος για την αεκ και οχι επειδη ειναι κανας μεγαλος μπαλαδορος

Κοιταξτε να μην κερδισετε την κυριακη στο οακα
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η σημαντικότητα του Μάνταλου αφορά στην ΑΕΚ όχι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατά την άποψή μου είναι ο πιο σημαντικός της παίκτης. Το κατά πόσον θα μπορέσει η ΑΕΚ να αντεπεξέλθει την απουσία του είναι κάτι που θα φανεί.
Άσχετο και οφ τόπικ, αλλά μόνο εγώ νομίζω πως η λέξη "σημαντικότητα" δεν υπάρχει; Τί θα πει "σημαντικότητα"; Σημασία πιστεύω είναι το σωστό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”